Matteo Salvini geeft Macron deksel op de neus om migratiedeal: “We nemen geen bevelen aan van Macron”

Screenshot_209

Matteo Salvini en Emmanuel Macron.

(Door: Teunis Dokter)

De Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken, Matteo Salvini, heeft ongekend hard uitgehaald naar de Franse president Emmanuel Macron. De Fransman wil een nieuwe migratiedeal op touw zetten om migratie beter te reguleren. Volgens de BBC steunen al zeker acht EU-lidstaten het voorstel, maar Salvini weigert stante pede: “We nemen geen bevelen aan van Macron”.

Waar het fout gaat bij het idee van Emmanuel Macron is dat hij actief mensensmokkel wil ondersteunen door Europese havens te openen voor geredde migranten, maar ook dat Europeanen niet zitten te wachten op doorreizende migranten. Een deel van Europa heeft er op dit moment gewoon ‘schoon genoeg van’ en eist een ‘wapenstilstand’ met links. Maar Macron weet van geen ophouden, blijkbaar.

Lees verder>>>
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "migratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Brussel, cultuurrelativisme, Demografie, Elite, establishment, Eurabië, Eurofielen, Europa, EUSSR, Frankrijk, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Italië, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, LEGA, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

9 reacties op Matteo Salvini geeft Macron deksel op de neus om migratiedeal: “We nemen geen bevelen aan van Macron”

 1. Monalisa zegt:

  Dat zouden meer landen moeten doe, 75% van de Fransen moet Macron niet

  Like

 2. Trucker zegt:

  Zo maar een reflectie… die “man” die met zijn moeder is getrouwd en Salvini tegen elkaar in een ring, bij de eerste tik die de Franse cultuur ontbrekende rechtop lopende zaadcel krijgt loopt die gelijk jankend naar zijn moeder.
  Hij heeft gezegd dat er geen Franse cultuur bestaat, waarschijnlijk daarom dat hij neger homo’s uitnodigd om hun “cultuur” te etaleren op het Elysee.
  Le Géneral (en hij niet alleen) draait zich in zijn graf.

  Like

 3. Pistolen-Paultje zegt:

  Salvini heeft tenminste ballen. Daar zou Rutte eens een voorbeeld aan moeten nemen…

  Like

 4. Piet Snot zegt:

  Haalde Salvini maar een keer ongekend hard uit.
  Dan hadden nou ze ogen dicht gezeten bij Macron.
  Eerder begrijpen ze het toch niet.

  Like

 5. bedonderde burger zegt:

  Wanneer stelt slaafje Macron voor dat zijn baas, de nazi Soros tot keizer van de wereld wordt gekroond, zodat zaken eens duidelijk zijn. Als dan nog iedereen dit lijdzaam ziet en laat gebeuren, dan verdient men ook alles wat daar uit zal voorkomen. Dag bloemetjes, dag bijtjes, dag ooit eens misschien een beetje humanitaire wereld, welkom wereldwijde genocide!

  Like

 6. Macron is net zo gevaarlijk als Merkel, Rutte en Timmermans

  Like

 7. hebk zegt:

  De linkse elite heeft maar een doel en dat is zsm van de EU een moslimgemeenschap maken , al moeten alle oer bewoners vluchtten voor hun leven

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s