Verzen uit de koran waar terroristen/jihadisten door geïnspireerd worden

Screenshot_208

Als je dit leest, is het behoorlijk duidelijk dat de islam absoluut niet verenigbaar is met de westerse cultuur. De moslims zouden naar hun landen teruggestuurd moeten worden!

Koran, vers 2:191En doodt hen, waar je hen ook ontmoet en drijft hen uit, vanwaar zij u hebben uitgedreven; want vervolging is erger dan doden. En bevecht hen niet nabij de heilige Moskee, voordat zij je daarin bevechten. Maar indien zij je bevechten, bevecht hen dan – zo is de vergelding voor de ongelovigen.”

Koran, vers 3:28“Laat de gelovigen geen ongelovigen als vrienden verkiezen boven de gelovigen – en wie dat doet heeft geen deel aan Allah, tenzij gij u zorgvuldig voor hen hoedt. En Allah waarschuwt u voor Hemzelf en tot Allah zullen allen weerkeren.

Koran, vers 3:85 “En wie een andere godsdienst zoekt dan de islam, het zal van hem niet worden aanvaard en hij zal in het Hiernamaals onder de verliezers zijn.

Koran, vers 5:33“De vergelding dergenen die oorlog tegen Allah en Zijn boodschappers voeren en er naar streven wanorde in het land te scheppen, is slechts dat zij gedood of gekruisigd worden, of dat hun handen en hun voeten, de ene rechts en de andere links, worden afgesneden, of dat zij het land worden uitgezet. Dat zal voor hen een schande in deze wereld zijn en in het Hiernamaals zullen zij een grote straf ontvangen.

Koran, vers 8:12“Toen uw Heer aan de engelen openbaarde: ´Ik ben met u; versterkt de gelovigen. Ik boezem ontzag in de harten der ongelovigen. Slaat daarom hun hoofd af en slaat alle toppen van hun vingers af´.”

Koran, vers 8:60“En maakt aan de grens alle mogelijke strijdkrachten en vastgehouden paarden voor hen gereed, waarmee gij de vijand van Allah en uw vijand en anderen buiten hen, die gij niet kent, doch die Allah kent, moogt afschrikken. En wat gij ook voor de zaak van Allah besteedt, het zal u ten volle worden terugbetaald en u zal geen onrecht worden aangedaan.

Koran, vers 8:65“O profeet, spoor de gelovigen aan om te vechten. Als er twintig onder u zijn die stand houden, zullen zij tweehonderd overwinnen en als er honderd uwer zijn zullen zij duizend der ongelovigen verslaan, omdat zij een volk zijn dat niet wil begrijpen.

Koran, vers 9:5“Wanneer de heilige maanden voorbij zijn, doodt dan de afgodendienaren waar je hen ook vindt en grijpt hen en belegert hen en loert op hen uit elke hinderlaag. Maar als zij berouw hebben en het gebed houden en de Zakaat betalen, laat hun weg dan vrij. Voorzeker, Allah is Vergevensgezind, Genadevol.

Koran, vers 9:30“En de Joden zeggen: ´Ezra is de zoon van God´ en de Christenen zeggen: ´De Messias is de zoon van God.´ Dit is, hetgeen zij met hun mond zeggen. Zij spreken de woorden na van degenen die vóór hen ongelovig waren; Allah´s vloek zij over hen, hoe zijn zij afgekeerd!

Koran, vers 9:123“O, jij die gelooft, bestrijdt de ongelovigen die in uw nabijheid zijn en laat hen hardheid in u vinden en weet, dat Allah met de godvruchtigen is.

Koran, vers 22:19“Hier zijn twee tegenstanders die redetwisten over hun Heer. Voor de ongelovigen zullen gewaden van Vuur worden gesneden en over hun hoofd zal kokend water worden uitgegoten.”

Koran, vers 47:4Wanneer gij de ongelovigen (in oorlog) ontmoet, treft dan hun nek en wanneer gij overwinnaar zijt, bind hen dan vast. En wanneer de oorlog opgehouden is, laat hen dan vrij uit gunst of voor een losprijs. Zo zij het. En indien Allah wilde, had Hij hen Zelf kunnen bestraffen. Doch Hij wilde sommigen uwer door anderen op de proef stellen. En degenen die ter wille van Allah worden gedood, hun werken zal Hij zeker niet vruchteloos maken.

Geplaatst/bewerkt door:
E.J. Bron (via Twitter; “Sven Groter2”)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Allah, Barbarisme, christenhaat, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Jodenhaat, koran, Mohammed, Moslims, Rotzakken, Terrorisme. Bookmark de permalink .

14 reacties op Verzen uit de koran waar terroristen/jihadisten door geïnspireerd worden

 1. Lise zegt:

  Oud nieuws.
  Dit roept Wilders al jaaaaaaaren!

  Geliked door 1 persoon

 2. Steven zegt:

  Dit is goed voor een DEBAT (aangevraagd door LINKS) in de tweedekamer denk ik zo…

  Like

 3. Lucky zegt:

  Tsja, we worden gedwongen dat te accepteren en alle kritiek is zwaar verboden…….anders ben je nl een extreem-rechtse izzlaamofoob?

  Like

 4. ed zegt:

  geloven in een hiernamaals is een geestelijke afwijking.

  Like

 5. Monalisa zegt:

  Deze teksten kunnen we gebruiken voor andere media 😂😂😂

  Like

 6. Tistochwat zegt:

  En hier waren ze weer ‘geschokt’ na de zoveelste aanslag:

  Like

 7. Cleo zegt:

  En die lafhartige, gluiperige Rutte maar wegkijken van de ‘grote roze olifant’ (islam) die ons land terroriseert (aanslag ‘lage bloedsuikerspiegel-terrorist in A’dam; tram-terrorist Utrecht; mohamedaanse messteker Den Haag) en maar lachen die landverrader rutte…😡😡

  Geliked door 1 persoon

 8. M.A.L. Sion zegt:

  Het is al vaak gezegd maar het moet voor iedereen die dit leest helder zijn:
  ISIS is en was de ware ISLAM. ISIS was niet radicaal. ISIS toonde aan de wereld, voor zover die wilde kijken, het ware gezicht en de onmenselijkheid van de Islam.
  Weg met de Islam.
  malsion@orange.fr

  Geliked door 2 people

 9. kampersrene zegt:

  Laat de gelovigen geen ongelovigen als vrienden verkiezen …..ik zou er nog niet aan denken een moslim als vriend te benaderen…ik wil geen fanatieke idioot als vriend !….soera 007

  Geliked door 2 people

 10. AEO zegt:

  Islam moet gewoon weg, we wensen die rotzooi niet!

  Geliked door 1 persoon

 11. ronjaspers zegt:

  De islamitische terroristen zijn de ware gelovigen,ze doen precies wat de koran hun opdraagt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s