VIDEO: Het nieuwe, spannende Zweden (Engelse ondertiteld)

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, burgermoed, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, establishment, Eurabië, gezond realisme, Graaien, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur, Zweden. Bookmark de permalink .

9 reacties op VIDEO: Het nieuwe, spannende Zweden (Engelse ondertiteld)

 1. Henk der Niederlánder zegt:

  Wat is er met de zweedse tafels aan de hand.
  Hebben die geen tafelpoten omdat tuig helemaal verrot te slaan.
  De Zweden hebben zich gewoon over gegeven aan dat tuig.
  Laat ze het met mij proberen en Ik vind een wapen uit godverdomme elk stuk meubilair.
  BTW die kutzweden hebben ook met zijn allen gezongen welkom welkom welkom.
  Dat ze nou de tering krijgen want ze kregen waar zo om gevraagd hebben

  Geliked door 1 persoon

 2. r zegt:

  In Zweden wonen veel Ansjes Boersmaatjes.

  Like

 3. Pietersen zegt:

  Bij de NPO zenden ze deze documentaire natuurlijk niet uit, dit mogen Nederlanders niet zien. Het zou ze eens op gedachten kunnen brengen…

  Geliked door 2 people

 4. woodensledge zegt:

  Tja…die Zweden!
  Inderdaad: “welcome-welcome” roepende naar een onderklasse van het menselijke ras – (Gutmenschen; geen sorry voor de uitdrukking, want ik meen het uit volle overtuiging en van harte. Ik heb teveel gezien en meegemaakt om me hier in MIJN EIGEN LAND te laten kapittelen door welke linkse partij dan ook.
  Als “meervoudig Veteraan”, ingezet tijdens tal van gewapende- en ongewapende conflicten kan ik een lied zingen over deze lieden; hun ware, beestachtige aard zag ik van zeer dichtbij o.a. in Rwanda.
  Als de beroemde, fatalistische lemmingen uit hun legenden staan de Zweden nu op de rand van de klippen en storten zich massaal naar beneden: onbegrijpelijk en volkomen zinloos.
  Wat zou er gebeuren als één lemming zich omdraait en zich teweer stelt?
  U zult ongetwijfeld verrast zijn!!!
  Dit uitvaagsel begrijpt slechts de taal van de “sjambok”, want tegen hen gericht geweld boezemt angst en vooral respect in.
  Stelt u zich eens voor wat er zal gebeuren als men zich collectief omdraait en deze mensen aanpakt. En niet enkel maar “aanspreken” op hun gedrag, maar keihard beuken. Dát is de taal van de sjambok, die ze zullen begrijpen. De taal van onze vrijheid!
  Elke vorm van vrijheid zal hoe dan ook bevochten moeten worden.
  Ook tegen hen, die we “met z’n allen” gekozen hebben om onze belangen te behartigen.

  Like

 5. Thomasson zegt:

  Er is voor de Zweden maar een manier om hun land terug te winnen. NIET BANG ZIJN VOOR RACISME. Ophouden met bang zijn voor xenofobie, stop de angst voor extreem-rechts, Alt-right, islamofobia, de angst om uitgemaakt te worden voor fascist, neo-nazi enz. De angst voor al het bovengenoemde moet stoppen. Dat is de eerste stap naar mentaal welzijn. Zweden is hen land en niemand anders! Moslims and Afrikaanse negers hebben daar geen plaats. Zelfs niet als de linksen en liberale politieke Quislings doen hun best de bevolking te hersenspullen. Men moet daar (en elders) ook ophouden met uiting van medelijden voor het gespuis dat verzuipt in de Middellandse Zee. Hoe meer dat ondergaat, des te minder Jihad soldaten die Europa bereiken. Stoppen met ondersteuning van NGO’s en organisaties zoals Human Right Watch, Amnesty International en al de Soros organisaties die de Jihad helpen op hun (en onze) kosten.

  Like

 6. Thomasson zegt:

  @Pietersen. Natuurlijk zendt de NPO zulke documentaaires niet uit. NPO maakt deel uit van de linkse- en liberale politieke Quislings (voor ons: moderne NSB’ers). Niemand bij de NPO is bereid op te komen voor de autochtone bevolking van Nederland of Europa. Zeker niet als het gaat om problemen tussen autochtonen in Nederland (of Europa), en het geïmporteerde afval uit moslimlanden en Afrika. De NPO is het Nederlandse propagandakanaal van de EU en catert ook de oppermeesters BILDERBERG en NWO. Hoe meer Islamitische en Afrikaanse aanvallen op autochtonen (w.o. ook verkrachtingen van autochtone vrouwen en kinderen) des te beter hun rapportage aan hen opperbazen. De Kalergi-Plan loopt op schema. Veel autochtonen verlaten het land of ze zijn doodsbang. Men heeft goede vooruitzichten.

  Like

 7. Ik probeer de video op “I love Sweden” te plaatsen. Een site waar expats artikels plaatsen over hun geliefde vaderland en over de rest niets willen horen.

  Like

 8. Jan zegt:

  Wat doen ‘jeugdigen in speciale wijken van de stad’ met dieren? Dood trapppen

  Young people and children in “special areas” in Nässjö torment and kick hedgehogs around like a football, states P4 Jönköping.


  https://barenakedislam.com/2019/08/10/sweden-hmmm-i-wonder-what-kind-of-youths-in-special-areas-would-torture-hedgehogs-to-death-just-for-the-fun-of-it/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s