Jonge islamitische Nederlanders van vreemde origine antisemitisme afleren; zou het?

Screenshot_225

Jonge islamitische Nederlanders van Marokkaanse origine in het beruchte doorgangskamp van Westerbork (NL) de Holocaust bijbrengen, dat is pas een échte uitdaging…. voor een Jood. De weerzin die van de gezichten van de jonge moslims afdruipt, is niet gespeeld…”Hé! Vuile kankerjood, ben je daar weer met al je leugens?!” De politieagent op de achtergrond, die een oogje in het zeil moet houden, staat er niet voor niets bij…

De Holocaust wordt door moslimleerlingen goedgekeurd of gebagatelliseerd. Het is onwenselijk dat geschiedenisles aan dit islamitisch antisemitisme ten onder gaat of wordt aangepast, en zelfs gevaarlijk.

Ja, er zijn vreedzame moslims, kijk naar de Soefi´s. Of er een vreedzame islam is, weet ik niet zeker, daar laat ik me ook niet over uit. Wel is er antisemitisme onder jonge moslims, het onderwijs heeft hier onder te lijden.

Lees verder>>>
een ander Israëlisch geluid

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", antisemitisme, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, gezond realisme, Historie, Holocaust, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, Racisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering. Bookmark de permalink .

16 reacties op Jonge islamitische Nederlanders van vreemde origine antisemitisme afleren; zou het?

 1. Republikein zegt:

  Agentje maakt niks tegen de raddraaiers.

  Like

 2. Dit is op jowitteroosblog herblogden reageerde:
  Iets wat al 1400 jaar ingebed zit krijg je er met een gesprekje en wat geschiedenis niet uit!

  Like

 3. Tijl Uylenspiegel zegt:

  “Weten ze niet dat bagatelliseren en ontkennen van de Holocaust strafbaar is in deze samenleving?”

  Daar heb ik toch zo mijn vraagtekens bij, als een geëmigreerde Nederlander een complete site (in het Nederlands) vol gooit met de meest afschuwelijke Jodenhaat en verheerlijking van de nazi’s dan gebeurd er gewoon…..helemaal niks!
  Sterker nog; Nederlanders reageren er met instemming of met hun eigen aanvulling.
  Gelukkig heeft dat ertoe geleid dat het aantal bezoekers drastisch is teruggelopen maar dan nog, het fungeert zo ongeveer als het clubblad van de NVU en er worden daar dingen gezegd en geschreven waar je maag van omdraait.

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Tijl Uylenspiegel. De moedige NVU leeuwen zoeken zichzelf zwakke prooi van wie ze weten dat het ze niets zal doen. Maar de NVU is een bende van de meest laffe konijnen, zodra ze het tegen een geduchte vijand moeten opnemen. Een vijand die al op hun terrein loopt en zijn aanwezigheid toont. Iedere Moccro kan hun ouders, familieleden, broers of zijzelf op straat en thuis tot pulp slaan. Het enige wat ze doen, is hun poten tillen en rennen hard weg. Iedere Afghan, Syrier, andere geitenneuker uit de woestijn, of een neger uit de jungle, kan (EN MAG) hun zuster, moeder, oma, tante of het aardige meisje van de buurvrouw in een zwembad molesteren of lekker verkrachten. Zij nemen het als zoete koek. Van zulke patriotten hoeft men niets te verwachten.

   Like

 4. guusvelraeds zegt:

  Ja, er zijn vreedzame moslims, kijk naar de Soefi´s.

  Gut oh gut daar gaan we weer. Ja er zijn ook vreedzame moslims goh dat wist ik niet. Het zijn de nuanceringen die dit land naar de kloten helpen. Het voortdurende naar voren hollende gezever om maar vooral te laten horen dat je geen populist bent, geen buitenland hater en geen nazi.

  De vreedzame moslim interesseert me voor geen meter. Het is de groep als geheel die dit land en haar cohesie naar de knoppen helpt. Ook de vreedzame moslim mengt zich niet onder christenen en joden en staat primair vijandig tegenover onze waarden.

  Het gaat lang niet meer over dat wat ik wil of wij willen als democratie gezinde groepen.

  Wat wij willen is een gepasseerd station.

  De beuk erin.

  Geliked door 1 persoon

 5. koddebeier zegt:

  Af leren ???? Ze krijgen haat tegen iedereen die geen moslim is met de borstvoeding binnen.!

  Like

 6. Wim zegt:

  Het betreft hier een stuk van inmiddels meer dan 4 jaar geleden! Goed om dat te beseffen, want – gezien de huidige toestand – brengt dat tot de overtuiging dat ‘we moeten het beter uitleggen’ niet werkt.

  Geliked door 2 people

 7. Ton Ruygrok zegt:

  Breng de jochies historisch besef bij…, lees ik …, dit gaat terug tot aan de tijd van Aartsvader Abraham.., Ismaël treiterde z’n halfbroer Izak toen ook al.., en dat is er niet minder op geworden…, lijkt mij sterk dat wij dat met een paar lesjes Holocaust gaan oplossen..,
  A.Ruygrok, Monster.

  Geliked door 2 people

 8. Thomasson zegt:

  Waarom hebben moslims zo veel haat tegen Joden? Het antwoord is simpel. Ze hebben al zo vaak geprobeerd Joden van de aardebodem weg te poetsen, en het lukte ze als maar door niet. Dat was ook het geval in de oorlogen van 1948-1949, 1956, 1967 en 1973. Ze proberen het nog steeds, maar zonder succes; ondanks hun gigantische aantallen. Waarom lukt het ze niet? Dan gaan wij naar de IQ wereldranglijst https://brainstats.com/nl/gemiddelde-iq-per-land.html. Als wij die bestuderen zien wij dat de vijf eerste plaatsen worden door Aziatische volkeren gedomineerd. Te beginnen met Honk Kong, Singapore, Zuid Korea, Japan en Taiwan. Daarna komen allerlei Europese volkeren. Nederland op plaats 7 met score van 100. Israël op plaats 12 met score van 95 (inclusief Oriëntale Joden, Droezen, Arabieren en Beduinen). De matties van Allah staan heel ver achter in de rij. Bijvoorbeeld Turkije 90, Koeweit score 86, Marokko score 84, Egypte score 81 enz. Patriarch Abraham heeft nakomelingen op de wereld gezet die niet bijster intelligent zijn; ware geitenneukers. Eigenlijk hebben sommigen van hen nog lagere intelligentie dan de beroemde Chimpansee Koko (score 85 – 90). Denk maar goed na, wat is het verschil in verstand tussen Marokkanen en autochtone Nederlander? Marokkanen en Israëliërs? of Japanner en een Turk? Een van de belangrijke kerkfilosofen Thomas van Aquino had treffende uitspraken over moslims. Hij zag in de islam een geloof dat degenereert de geest van de gelovigen en zet ze vooral op vleselijke genoegen.
  DEEL 2

  Like

 9. Thomasson zegt:

  DEEL 2
  Als wij de vier meest intelligente volkeren op aarde bestuderen. Valt het op, dat zij niets hebben met God of Allah, maar verkiezen de leer van Boeddha of Tao. Dat heeft ze zeker een ander gedachtegoed gegeven dan het Jodendom, christendom en Islam. Ze vonden het niet nodig mensen te martelen in het autodafe en vervolgens als ketters op de brandstapel van de Inquisitie te gooien. Ze vonden het ook niet nodig om zo veel mogelijk mensen in de naam van Allah te vermoorden, omdat ze geen interessen in hem hebben. Boeddha en Tao gaven hen andere waarden die hun geesten niet hadden gegeseld. Thomas van Aquino probeerde ons op een nette manier uit te leggen, dat voor moslims zijn hun kloten belangrijker dan hun verstand. Laat ze maar neuken dan hoeven ze niet te denken. Kortheidshalve, men kan moslim leerlingen beter een gezellig dagje uit in een bordeel uitnodigen, of een bezoek aan een shisha launge. Westerbork is een beetje te hoog gegrepen. Het is tijd verspilling

  Like

 10. Thomasson zegt:

  Wat is de oplossing? En hier wordt een oplossing aangeboden die absoluut niet past bij de mentaliteit en geestelijke capaciteit van deze jochies. “Breng de jochies besef bij op een harde, ongebruikelijke wijze”. S.v.p. Kijk maar naar de gezichten van deze jochies? De domheid straalt er van af. Men kan net zo goed de apen van Artis of Diergaarde Blijdorp voor een dagje Westerbork uitnodigen. Dat zij de islam aanhangen, betekent voor ons: dat ZIJ VOOR ONS ALLEMAAL in de (nabije) toekomst een serieuze bedreiging vormen. Ze aanhangen een monster god die hen opdracht geeft iedereen te vermoorden die niet in hem is geïnteresseerd. Dus, zij zijn gevaarlijk voor Joden, katholieken, protestanten, Hindi, Boeddhisten, atheïsten, vrije metselaren enz. Ze wachten gewoon totdat hen zwerm groot genoeg is, om direct aan te vallen. Wij hebben gezien wat ZIJ in IS gebieden hebben gedaan. In Zweden is dat bijna zo ver (dankzij verraderlijke politici aan de top) https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=QuQB5rDUxKs
  De enige oplossing is: UIT NEDERLAND EN EUROPA HARDHANDIG ERUIT SMIJTEN, VOORDAT HET TE LAAT IS. Onze politieke leiders hebben uitsluitend verantwoordelijkheid voor hen eigen mensen. Als zij de verantwoordelijkheid niet op zich kunnen of willen nemen, kunnen ze gewoon naar huis gaan. Er zal in de toekomst een andere weg worden gevonden Denk aan de 3de natuurwet van Newton over actie en reactie.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s