“Afschuwelijke misdaad”: Duitse regering verbijsterd over aanval op Eritreeër in Hessen

Screenshot_255

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

De Duitse regering heeft de aanval op een 26-jarige Eritreeër in het Hessische Wächtersbach veroordeeld en is verbijsterd over de afschuwelijke misdaad. Zo´n verbijsterd statement komt de Duitse regering nauwelijks over haar lippen wanneer een “hier al langer levende” het slachtoffer van ongecontroleerde immigratie respectievelijk van beschermingzoekers wordt. Veelmeer wordt na een perverse en brute daad hetzelfde liedje afgespeeld, waarbij de misdaad niet in het middelpunt staat, maar de waarschuwing voor hetze en een instrumentalismering voor politieke doeleinden, het manen tot bezonnenheid en tegen veralgemeniseringen.

politikstube

De “Deutschlandfunk.de” bericht:

De Duitse regering heeft de blijkbaar racistisch gemotiveerde aanval op een Eritreeër in de Hessische stad Wächtersbach veroordeeld.

De plaatsvervangende regeringswoordvoerster Demmer sprak in Berlijn van een afschuwelijke misdaad, die niet geaccepteerd zou mogen worden. De Duitse regering zou verbijsterd zijn over de aanval.

Afgelopen maandag werd in Wächtersbach een Eritreeër neergeschoten en zwaar verwond. De vermoedelijke dader pleegde daarna zelfmoord. De recherche gaat uit van een buitenlander-vijandig motief, noemde berichten over een rechts-extreme overtuiging echter speculaties.

Bron:
https://politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, Criminaliteit, Duitsland, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Merkel, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

23 reacties op “Afschuwelijke misdaad”: Duitse regering verbijsterd over aanval op Eritreeër in Hessen

 1. Mary zegt:

  Het verbaasd me alleen dat het zo lang duurt voordat de autochtone bevolking het heft massaal in eigen handen gaat nemen na alles wat er in Duitsland met zogenaamde `”immigranten” al plaats heeft gevonden.

  Geliked door 5 people

 2. flo zegt:

  Dus het leeft nog? Schade nicht…..

  Geliked door 3 people

 3. hebk zegt:

  vind je het gek dat de echte bevolking in opstand komt tegen een complete bezetting !

  Geliked door 1 persoon

 4. Eigen volk eerst zegt:

  Ongelofelijk! Een aanval.op een migrant is een vreselijke aanval… maar vallen migranten Duitsers (Europeanen) aan dan geen commentaar. De daders worden zelfs beloond door ze niet te straffen.
  De EU is slecht voor Europeanen.

  Geliked door 2 people

  • Jules Vismale zegt:

   Om het korter te zeggen of beter gezegd de moraal van dit verhaal: Die Duitse regering is gewoon een huichelachtige club die constant met twee maten meet en zich steeds gehater maakt met hun “verbijsteringen” over moordaanslagen!

   Geliked door 3 people

  • kampersrene zegt:

   Hij was goed bezig …..en pleegde zelfmoord ? begrijpen wie begrijpen kan

   Like

 5. droevige mof zegt:

  Tijdens de huiszoeking werden talloze boeken in beslag genomen. Na dagen van elektronische evaluatie van het materiaal kwam de expert op het gebied van rechts-extremisme tot de schokkende conclusie dat de letters A en f en D in andere volgorden in de boeken stonden en verborgen tussen andere letters.
  Dit is verder bewijs. Het verbod van de partij is onvermijdelijk.

  Geliked door 4 people

 6. fleckie zegt:

  Gosh, zijn ze niet. GESCHOKT., dat woord wordt in NL i.p.v. verbijsterd gebruikt. . ( was die…’zieligerds soms. te. ‘VOORTVAREND’. ( grijpgrage. Handjes , op alle gebied laten. wapperen,( jatten, etc.)

  Geliked door 2 people

 7. Dr. Heinz zegt:

  En als een vluchteling mensen vermoord aldaar wat dagelijks gebeurt, dan hoor je die lui niet!!!

  Geliked door 4 people

 8. Trucker zegt:

  Die zal zijn hypotheek nog niet afgelost hebben en daarom maar zelfmoord gepleegd.

  Geliked door 1 persoon

 9. Ik dacht in Frankrijk, waar in een zwembad migranten jonge meisjes betasten en de burgers deze gasten even in elkaar rammen dat ze naar het ziekenhuis moeten, daar zat de mainstream ook boven op met in hun zog de gevestigde orde dat het echt niet kan en anders het bad gesloten gaat worden.

  Geliked door 2 people

  • hannah zegt:

   2 Moldaviers werden even bijgewerkt door een woedende massa …. so what …. handen thuis houden …. en dan moet de rest het besnieten omdat de burgemeester van dat gat de boel wil sluiten …. voor 2 niksnutten …..

   Like

 10. ronjaspers zegt:

  De satanische elite sturen aan op een oorlog voor een N.W.O. daarvoor worden de soldaten van allah gebruikt.Binnenkort worden we verrijkt met de barbaren uit afrika voor extra feestvreugde.

  Geliked door 2 people

 11. Steven zegt:

  ‘sprak in Berlijn van een afschuwelijke misdaad, die niet geaccepteerd zou mogen worden’
  Laat ze dat lekker verkondigen als er weer eens een allochtoon een meisje heeft verkracht of vermoord, of dat er voor de zoveelste keer een gek met een mes mensen probeert af te slachten….maar dan hoor je dit soort woorden niet…want dan zijn het ineens zielige mensen met een trauma of andere nader te bedenken kwaal!

  Geliked door 2 people

 12. Jan zegt:

  Eritreeërs, smerige volk van verkrachters, leugenaars en intense lamstralen. Dit is wat ik binnen enkele maanden meemaakte toen ik nog in een studentenflat woonde en dat volk naar Nederland gehaald werd, want o zo zielig.

  Een goede Eritreeër ligt onder het woestijnzand

  Geliked door 3 people

 13. was de dader een moslim?

  Like

 14. kanaloa01 zegt:

  Het hele bericht barst van de onduidelijkheden. In mijn hele leven heb ik nog niet meegemaakt dat een BLANKE moordenaar of in dit geval een zware mishandelaar, zelfmoord heeft gepleegd.
  Zeer waarschijnlijk is het dat de dader een geloofsgenoot van het zwaar gewonde slachtoffer is.
  De Westerse politiek grijpt letterlijk alles aan om de blanken in een kwaad daglicht te stellen en niemand die er iets aan kan doen.

  Geliked door 4 people

 15. Lucky zegt:

  Wat raar dat Duitsers nooit verward zijn, zelfs niet als ze dusdanig in de war zijn dat ze na een misdrijf zelfmoord plegen?

  Geliked door 1 persoon

 16. Ronald B zegt:

  Eritrea is een VEILIG land!!! Ik kijk altijd wielrennen en daar zitten ook wilerenners uit Eritrea tussen!!! Als de regering uit Eritrea in Nederland hun plannen komen vertellen, dan staan ALLE Eritreeërs vooraan!!! Terugsturen deze gelukszoekers!!! Laat hen Eritrea maar helpen opbouwen!!!

  Geliked door 1 persoon

 17. Lucky zegt:

  Iets anders,
  Bewijs Armeense genocide
  https://www.breitbart.com/middle-east/2019/07/25/historian-unearths-evidence-that-istanbul-directed-armenian-genocide/

  Historian Unearths Evidence that Istanbul Directed Armenian Genocide
  Historicus ontrafelt bewijs dat Istanbul Armeense genocide leidde

  Between 1914 and 1923, during and after World War I, hundreds of thousands of Armenians living in Turkey were systematically rounded up and murdered. Thousands more were forced to flee their homes. Some estimates put the death toll at more than 1.5 million.
  Now, researchers say newly discovered documents suggest the Armenian genocide was both sanctioned and assisted by leaders of the Ottoman Empire in Istanbul.

  The fact that the Armenian genocide happened is well-accepted within academic circles. However, the Turkish government has continued to deny the culpability of their predecessors.

  “This new evidence is a major blow against Turkish denialist arguments,” Akçam said.

  His discovery suggests the genocide was indeed carried out on periphery, not by rogue agents and bandits, but by provincial governors. These governors were in communication with and assisted by leaders in Istanbul.

  “This shows the radicalization process started in the provinces,” Akçam told UPI.

  Tussen 1914 en 1923, tijdens en na de Eerste Wereldoorlog, werden honderdduizenden Armeniërs die in Turkije woonden systematisch opgepakt en vermoord. Duizenden anderen moesten hun huizen ontvluchten. Sommige schattingen schatten het dodental op meer dan 1,5 miljoen.
  Nu zeggen onderzoekers dat nieuw ontdekte documenten suggereren dat de Armeense genocide zowel gesanctioneerd als geassisteerd werd door leiders van het Ottomaanse rijk in Istanbul.

  Het feit dat de Armeense genocide plaatsvond, wordt algemeen aanvaard in academische kringen. De Turkse regering blijft echter de schuld van hun voorgangers ontkennen.

  “Dit nieuwe bewijs is een grote klap tegen Turkse denialistische argumenten,” zei Akçam.

  Zijn ontdekking suggereert dat de genocide inderdaad plaatsvond in de periferie, niet door schurkenstaten en bandieten, maar door provinciale gouverneurs. Deze gouverneurs stonden in contact met en werden bijgestaan ​​door leiders in Istanbul.

  “Dit toont het radicaliseringsproces dat is gestart in de provincies,” vertelde Akçam aan UPI.

  Geliked door 1 persoon

 18. fleckie zegt:

  HOE. LANG. woonden eigenlijk al.. De mohammedaanse. piloten v.d. Vliegtuigen.aanvallen etc. Op o.a. het W. Tr.Center. In de VER.Staten.?:

  Like

 19. Ton Ruygrok zegt:

  1 of andere kroonjuweel duwde pardoes vrouw onder trein.. het juweel bleek al waslijst van ellende te hebben veroorzaakt maar werd niet vast gezet ..met nu als hoogtepunt een vernietigd Autochtoon Duits Vrouwen Leven… , is natuurlijk veel minder erg als een dood of beschadigd kroonjuweel .., weet ik ..maar toch..,
  A.Ruygrok,Monster.

  Geliked door 3 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s