De moderne hoofdstad van Frankrijk is niet langer het ‘ansichtkaartje’ van vroeger

Screenshot_229

(Door: “Ludovicus”)

We wilden alleen maar voor een weekendje gaan. We hadden Parijs al 10 jaar lang niet meer bezocht en wilden herinneringen en de Franse romantiek ophalen… Wat viel dat tegen.

In de trein op weg naar het centrum van de stad. Daar was het dat we een shock ervoeren. Niet alleen was de trein smerig door al het afval, er zat ook geen enkele blanke meer in. Het was choquerend.

Screenshot_230
Screenshot_231
Screenshot_232

We hadden geboekt in de nabijheid van de Sacre Coeur, waar de toestand zelfs erger werd.  Zelfs in de metro waren we de enige blanke personen in de hele coupé.

Screenshot_233
Screenshot_234
Screenshot_241
Het Louvre, waar normaal gesproken vele kijkers en toeristen aanwezig zijn, was volledig verlaten en omringd door zwaar bewapende militairen. Deze bekijken iedereen achterdochtig en halen hun vinger nooit weg van de trekker van hun wapen.  We hoorden van anderen dat alle Parijzenaren al bijna een jaar lang in constante staat van crisis leven.

Screenshot_235
Screenshot_236

Screenshot_240
Op straat waren overal “migrantententjes” opgesteld.  Kleine winkels verschenen, waarvan de eigenaren vluchtelingen waren.  Waar kwamen deze mensen allemaal vandaan? Bij de Eiffeltoren lopen overal moslima’s in boerka’s van top tot teen.  Rond de toren vindt men overal sjacheraars uit Afrika, Arabië….  en bedelaars en zakkenrollers kom je overal tegen.

Screenshot_237
Screenshot_238
Screenshot_239
Onze trip naar Parijs was een vreselijke angstaanjagende ervaring.  Ik kan me zelfs niet voorstellen hoe het er aan toegaat in Marseille en Calais, waar immigranten reeds een dominerende rol spelen.  Er broeit een burgeroorlog in Frankrijk. Dat is de conclusie waartoe wij gekomen zijn.  Daarom raden wij u aan om, indien u plannen hebt om Parijs te bezoeken, op uw hoede te zijn.  De migranten hebben bijna alle mooie en romantische plaatsen en indrukken van Parijs vernietigd. Het is meer een soort niemandsland geworden en een gevaarlijke plaats om te bezoeken.  Je speelt echt met je leven… door een eens zo prachtige stad te bezoeken.  Moge “God” ons ervoor  behoeden dat het ooit zover komt bij ons.

Screenshot_242

Screenshot_243

Door:
“Ludovicus”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "migratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Eurabië, Frankrijk, gezond realisme, Graaien, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Maghreb/Noord-Afrika, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Noord-Afrikanen, Overheid, Pacifisme, Parijs, political correctness, politici, politie, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

22 reacties op De moderne hoofdstad van Frankrijk is niet langer het ‘ansichtkaartje’ van vroeger

 1. Fred Zwezerijn zegt:

  Voor mij exact dezelfde ervaring al weer 3 jaar geleden. De aanwezigheid van veel soldaten in de straten n.a.v. de verschillende islamitische aanslagen waaronder Bataclan zorgden voor een onheilspellende sfeer. Mijn vriendin zei nog, het lijkt wel oorlogsgebied. Dat was de laatste keer Parijs voor ons.
  Een tip: ga naar Praag, minstens net zo indrukwekkend zonder dat de moslims/migranten het straatbeeld somber maken.

  Geliked door 1 persoon

  • hannah zegt:

   één grote vuilnisbelt en het ziet er zwart van de mensen … nou ja …..

   Geliked door 1 persoon

  • Lucky zegt:

   Ons laatste bezoek aan Parijs was voor de aanslag bij Bataclan, ons appartement-hotel lag er toevallig vlak bij in de buurt.
   Ik liep even alleen rond en had meteen gezelschap van opdringerige kerels, ben daarna maar steeds in de buurt van mijn man gebleven.

   Like

 2. Pietresen zegt:

  Oh,oh Ludovicus wat heb je jezelf aangedaan. Wist je dan niet dat Parijs net zoals London, Berlijn etc. 3de wereld shitholes zijn geworden.
  Maar je zal ons wel in het ootje nemen toch, je bent er vast niet geweest, of wou jij je walging op peil houden.

  Geliked door 1 persoon

 3. koosv8 zegt:

  Wij moeten ons er voor behoeden, als iedereen op God gaat zitten wachten gebeurt er zeker niks. Alle blanke EUROPEANEN verenigt u, tot ze er ALLAHMAAL uitgejaagd zijn, niet goedschiks dan kwaadschiks.

  Geliked door 3 people

 4. Hb.schwarz zegt:

  De autochtone burgers worden het zat, ze willen hun land terug,
  weggegeven door de elite welke er graag nog meer immigranten bij willen.
  De burgers zijn het compleet zat, om hier tussenin te moeten leven en zich alles maar welgevallig over zich heen te moeten laten komen, alsook de kosten van deze allochtone misère te mogen ophoesten.
  Een burgeroorlog EU breed zal zeker komen.
  Lees Nostradamus het zal beginnen in België of Frankrijk.
  Geen oorlog om landsgrenzen, maar een over een opgedrongen ideologie. Overheersing van vreemde volkeren wereldwijd, dit blijft nooit goed gaan!

  Geliked door 2 people

 5. Bob Fleumer zegt:

  Alles dankzij het slappe en laffe beleid van de diverse regeringen.

  Geliked door 3 people

 6. bobzelf zegt:

  BINNENKORT OOK IN UW THEATER WHAHAHAHA
  IK NAM MIJN SCHOONMOEDER MEE
  DIE HAD GELUKKIG KURSK EN STALINGRAD MEEGEMAAKT

  NOU ALS DIE DE ZATERDAG MARKT OP DE BLAAK IN ROTTERDAM
  ANGSTAANJAGEND VINDT ???

  dus koop een stalen hooivork , het doet toch wat makkelijker open als u hoort ?

  WIJ KOMEN BOVEN U WONEN

  BOBZELF

  Like

 7. Marijke zegt:

  Wow! Ik had niet gedacht dat het al zo erg was in Parijs! Wat verdrietig!

  Like

 8. Trucker zegt:

  Het laatst dat ik in Parijs geweest ben (gaan lossen bij de Chinezen jaja) was in 2001 of 2002, Toen reeds erg verloederd nu in het heden een stad die zelfs geen schim meer is van dertig veertig jaar terug
  Op vakantie geweest voor een volle maand in de begin jaren tachtig, toen kon je er nog behoorlijk ontspannen bijlopen, hotelletje was vlak bij de plaats waar nu dat islamieten invaders tuig huist onder die bekende stalen spoorwegbrug.
  Toen kon je de islamieten nog tellen op die plaatsen, was de metro nog rustig te doen en (behalve in de banlieu’s) geen tuig.
  Heden is er een scherm rond Frankrijks trots de Eifeltoren en als je wat hoort over Parijs is er in één adem aan toe te voegen islam(ieten).
  Zelfs de “man” die met zijn moeder is getrouwd en het Elysee bevuilt nodigt islamieten homo negers bij hem uit, om wat te doen stel ik me geen vragen bij want dat sujet en zijn hele bedoening kots ik uit.

  Geliked door 2 people

 9. renato zegt:

  ROTTERDAM BLAAK (voorjaar 2017).

  Als een kaarsrecht getrokken gitzwarte streep baande het spoorwegviaduct zich door de rokende puinhopen van de ooit zo trotse stad aan de Maas. De brandlucht sloop zelfs als een dief in de nacht door het oneindige laagland naar de sloppen en steegjes van de historische stad aan de Merwede, twintig kilometer verderop. Het geluid van de bommenregen werd er zelfs ervaren als een heftige vulkaanuitbarsting. De kringelende asregen werd op de wind meegedragen en daalde traag neer in kleine grijze vlokjes op de daken en het plaveisel. Een Pompeïaanse hallucinatie die de Drechtstad deed sidderen in het rivierenland.
  De vernielende bezetters waren inmiddels verjaagd en de Maasstad ging in de steigers. De treinen reden weer op tijd en het puin is voor het gemak in alle waterlopen geschoven die de stad rijk was. Op de desolate vlakte herrees in een periode van meer dan zeventig jaren een nieuwe stad. Het Blaakviaduct bleef nog lang in gebruik en de treinen scheerden rakelings langs de Laurenskerk. Er waren orgelconcerten, maar konden wegens de voorbij denderende treinen niet worden opgenomen. Met slechts één uitzondering toen op 10 mei 1978 de Nedlloyd “Bahrein” tegen de kabels van de hef aanvoer en er een contragewicht naar beneden pletterde. Toen heeft er een organist zich met het zweet op zijn rug het klavier zitten molesteren. De ironie wil dat die schuit, gedoopt naar een islamitisch eiland, een Christelijk kerkorgel de pannen van het dak heeft doen blazen. Dit was dus de eerste, maar ook de laatste positieve bijdrage van de islam in ons mooie land.

  Onder het viaduct was er de markt. De kramen stonden er als een aaneen geregen kralenketting onder en naast. Men heeft, om het roestwater te weren, ijzeren platen onder de rails gemonteerd om het af te voeren en de kramen droog te houden. Er stond zelfs een kerel met allerlei Duitse uniformen, helmen, bajonetten, insignes en ijzeren kruizen. Niemand keek er van op of nam er zelfs maar enige aanstoot aan. Voor hen die zich geen geriefelijke ruimte konden veroorloven om zich homo-hormonaal te ontladen, was er op en rond het station tijdens de nachtelijke uurtjes in het geniep een illegale nichten-zuig-trek-pomp-plek.
  Ondanks de hel die over de stad heen is getrokken, bestond er in de naoorlogse periode een overzichtelijke en gemoedelijke sfeer. Er vielen over en weer wel wat muilperen en er ontstond ook wel eens een cafégevecht waarbij krukken en bierglazen de blauwe rooklucht doorkliefden, maar daar was alles wel mee gezegd.
  Zo anders is het na de voltooiing van de stad gesteld met de sfeer op en rond de markt. De maakbare en opgedrongen multiculti-samenleving draagt een zekere vorm van polarisatie in zich mee en werpt haar schaduw met rasse schreden en ongeremd voor zich uit.
  Zo had ik het op de zaterdagse marktdag aan de stok met een vrij jonge haatbaard in een agressieve sfeer. Ik stond bij de kaaskraam en de jongeheer wilde er naar mijn opvatting onbesuisd langs, waarop ik hem vroeg of hij door mij heen wilde denderen en ik hem aanbood een stukje opzij te stappen. De daad bij het woord voegend, keek ik hem vanachter mijn zonnebril aan. Dat beviel hem blijkbaar niet en maakte daar met een Arabische tongval een opmerking over. Na een verbale “dialoog”, waarin hij aangaf dat we genoeg problemen hebben in dit land en ik dit met volle overtuiging en met enig sarcasme beaamde, reageerde hij er voor te kunnen zorgen dat ik mij deze dag nog lang zou gaan heugen. Door te bevestigen dat ik hier geen twijfel over had, heb ik met een mompelende verwensing mijn hoofd afgewend en mijn weg vervolgd.
  Opvallend was dat de kring passanten er omheen steeds groter werd en niemand er zich blijkbaar mee wilde bemoeien of op zijn minst een poging waagde om tussenbeide te komen. Deze confrontatie en de houding van de omstanders was voor mij de ultieme lakmoesproef voor de dapperheid van het doorsnee Nederlandse volk van nu. Nou ja, doorsnee…. Men spreekt in deze stad inmiddels 160 talen en volgens een uitspraak van de rechtbank te Schiphol zijn nationaliteiten inmiddels rassen geworden. Dus wanneer we het bijvoorbeeld over een klote Belg hebben, dan worden we door de heersende nomenklatoera en rechterlijke macht gerangschikt onder de rascisten en kan men een proces aan de broek krijgen. Ongetwijfeld slaat deze negatieve kwalificatie op de gewortelde autochtonen die have en goed wensen te beschermen tegen de dreigende invloeden van buitenaf en de toekomst van hun nazaten willen zeker stellen. Alsof rascisme een exclusiviteit van hen alleen is. Niets is minder waar.

  Een verbale confrontatie aangaan met dergelijke types, waarbij aankijken van de opponent gemeengoed is binnen onze eigen cultuur, wordt niet op prijs gesteld en leidt blijkbaar tot een vacuüm in het denkvermogen en een activering van het hormoon dat de controle over het fysiek doet rafelen. Het verstand plukte mij uit de brandhaard en voorkwam dat de uitstalling in de kaaskraam werd onder gespat met rood lichaamsvocht uit mijn 68 jaar oude reukorgaan. De gewelddadige intolerante dreiging is niet des autochtoons, maar vindt haar oorsprong op de desolate zandvlaktes waar 1.400 jaar inteelt heeft kunnen uitwaaieren en de geesten zich hebben mogen laten zandstralen. Ik ben toch een tikkie te oud geworden voor de Clash of Civilisations. Met dank aan 50 jaar sociaal demonio-cratie en met als kers op de taart de keuze van het ingekakte kiesvee dat op 15 maart 2017 de laatste kans werd geboden tot correctie van de deplorabele staat waarin ons land nu verkeert.

  Verderop ontstond er weer een opstootje. Nu tussen een boze blanke mevrouw en een boze mevrouw met haarbedekkend textiel en een Anatolische tongval. Blijkbaar was er geduwd bij de groentekraam. De blanke mevrouw bleef heel rustig en sprak op kalme toon. De Anatolische dame vond het nodig om met stemverheffing en onsamenhangend Nederlands te melden dat zij gediscrimineerd werd en ook Nederlandse was. Zij haalde daarop haar Nederlandse paspoort uit haar tas, begon er omstandig mee te zwaaien en keek mij aan alsof ze op zoek was naar een steunzender. Ik besloot er niet op in te gaan, want het is met die gasten dweilen met de kraan open. Ik dacht er het mijne van en liep weer verder.

  Tegen het sluiten van de markt worden vaak aan bederving onderhevige artikelen weggegeven. Bij een Turkse kraam werden de platte broden (pide) klaargelegd voor de grijp en ik nam aanstalten om er een mee te grissen. Tegelijkertijd liep er een volledig in het zwart geklede verschijning met mij op, waarvan ik de vage indruk kreeg dat deze een overheersend oestrogeendragend persoon van de feminine kunne was. Gezien de lichaamsbouw, veronderstelde ik dat deze verschijning een explosieve bijdrage geleverd zou kunnen hebben tot de scheeftrekking van onze vaderlandse demografie. Dit werd min of meer bevestigd doordat zij de hele stapel broden van het plankier rukte en allemaal in haar tas liet glijden. Met een diepe zucht haalde ik mijn schouders op en heb het inmiddels wel weer gezien met de markt en artikelen uit de islamitische hoek.

  De gifbeker was echter nog niet leeg, want terug per trein vanaf Blaak naar Lombardijen werd ik in een vol rijtuig ondersteboven gewalst door een licht getinte jongeman. Hij bleek zigzaggend op de loop voor een controleur die zich als een lavastroom traag, doch onverstoorbaar door de menigte heen vrat. Echter werd hij na mijn aanvaring, waarbij ik hem nog trachtte pootje te lichten, door een tweetal extra controleurs tegemoetkomend in de kraag gevat. Hem werd te kennen gegeven wat meer respect voor ouderen op te brengen.
  Hij riposteerde dat hij meer respect voor zijn vader en opa had. Dit typeert overigens weer de voor de hand liggende bevestiging dat er binnen de onaangepast geïmporteerde massa sinds 1.400 jaren een genetisch overgedragen minachting heeft ingevreten voor de uit de klei getrokken realisten, Bhoedisten, Hindoes, Christenen, Joden, verdwaald nuttige policor idioten en humanisten uit het autochtone spectrum der lage landen. De jongeheer kreeg op Zuid een prent en de trein reed met vertraging verder. Zijn moordzuchtige blik vanaf het perron richtte zich als een leegspuitende Kalashnikov in mijn richting. Stoïcijns blikte ik terug, alsof ik de leegte van het oneindige universum observeerde. Of hij de boete ooit heeft betaald blijft ongewis.

  Na al die zeventig jaren en een knappe metamorfose begint het hart van de stad weer te bonken van jewelste, maar het is niet mijn hartslag meer. Vanaf nu bezoek ik de markt slechts in de ochtenduren en dan nog bij hoge uitzondering voor een bijzonder stuk oer Nederlandse kaas. Het is misschien een overweging waard om de koffer klaar te zetten voor een reis naar een streek waar de jeuk zich in de sociaal-maatschappelijke policor-pels wat minder irritant manifesteert en het AOW bedrag behouden blijft. Arm Nederland. Je verdient beter. Veel beter.

  Geliked door 1 persoon

  • rottenpikwick zegt:

   Nu geen tijd om te lezen, maar alvast een vette LIKE voor je bijdrage!

   Like

   • Piet Snot zegt:

    Die houden we er in.
    Voor als ik weer wat tegen kom hier waar ik even geen zin in heb.

    Like

  • bobzelf zegt:

   geweldig stuk rotterdam naa de kloten
   ik deed dezelfde route 1966 –

   Geliked door 1 persoon

  • bobzelf zegt:

   staande ovatie
   de dag dat er een muur om groot rotterdam gemetseld gaat worden
   komt dichter en dichter ,

   ik smaak het genoegen om dit van dichtbij Puch hoog stuur 1965 tot
   april 2019 meegemaakt te hebben

   de laatse periode met grote tussenposes , WAT EEN PLEURIS ZOOI !!

   DUS BABOUSKA VAN KURSK EN STALINGRAD DIE DIT GEBEUREN

   ROTTERDAM 2019 “”””ANGSTAANJAGEND VINDT “”

   GOED GSTEMD VRIENDEN GOED GESTEMD

   BOBZELF

   Like

 10. Eric zegt:

  Ach, de autochtone Parijzenaars hebben zelf dit onheil over zich afgeroepen: ze hebben MASSAAL op Macron en tegen Marine gestemd. Ik mijd plekken als Parijs, Brussel, Londen of Amsterdam, plekken waar je groene, felrode of islamitische burgemeesters hebt. Ook de blanken in die steden stemmen op het politiek-linkse tuig, de verstandigen hebben deze shitholes al lang verlaten. Iedereen met verstand, een beetje geld en ondernemingszin moet die islamitische getto’s links laten liggen, dan gaan ze zienderogen achteruit en zal de populatie daar uitsterven aan epidemieën, rattenplagen, armoede, geweld etc. Het is een prima methode tot zelf-annihilatie, en die methode moeten we zijn gang laten gaan door niet te helpen, er niet heen te gaan, er geen geld uit te geven. Uitsterven moet al dat tuig dat er woont (waaronder ik ook het links blank tuig versta) !

  Geliked door 2 people

 11. Alex Delarge zegt:

  Ach jee. Dat zag je al in de midden jaren 70 in Parijs en haar voorsteden.Werd alleen niet op film en foto gezet.

  Like

 12. Ik heb dit duidelijk aangegeven op fb en gedeeld, voor alle jan modalers die nog snel een lang weekendje Parijs willen boeken en in hun auto willen stappen.

  Like

 13. Piet Snot zegt:

  Hadden ze in Frankrijk niet ook een boerka verbod?
  Blijkbaar vinden ze het daar ook wel best zo als ze daar zo rond lopen.

  Geliked door 1 persoon

 14. ruud beijer zegt:

  Beste reageerders steeds weer krijgt de regering de schuld .Terwijl de schuld van alle ellende bij de Nederlandse huichelaars en wegkijkers ligt. Zij stemmen voor deze regering.Spreek uw vrienden familie en kennisen erop aan dat als ze niet op de PVV of het FvD stemmen ze voor de islam en de asielparasieten stemmen.

  Like

  • Piet Snot zegt:

   Gaan we weer.
   De 2de partij van Nederland worden stelt verder natuurlijk ook geen drol voor.
   Zolang het er geen 76 zijn, blijft Ruud de kiezers de schuld geven.
   Niet Rutte, die de 2de partij gewoonweg negeert.
   Nee, de kiezer, dat zijn pas echte lulhannesen, nog geen doodschop waard die gasten.

   Hoor jij nou nooit eens in jou omgeving dat je vervelend begint te worden, of lopen er enkel slijmballen om jou heen.
   Jij blijft je mantra’s maar herhalen, en maar herhalen, en maar herhalen.
   Wees blij dat ze 2de partij zijn geworden, met dank aan de kiezers.
   Maar al hadden het 50 zetels geweest, dan werden ze nog genegeerd omdat de rest dan wel 1 partij gaat vormen tegen de PVV.

   Like

   • ruud beijer zegt:

    Snot snapt het weer niet.Om 76 zetels te halen heb je Nederlanders nodig. Zolang driekwart van de Nederlanders niet op de PVV of het FvD stemmen gaat de massaimigratie gewoon door. Dat is de schuld van driekwart van de Nederlanders .Snap je het nou snot?

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s