GroenLinks Rotterdam: ‘Cruiseschepen ver buiten de stad afmeren’

Screenshot_247

Cruiseschip in de haven van Rotterdam.

Als het aan GroenLinks in de Rotterdamse gemeenteraad ligt, komen cruiseschepen in de toekomst niet meer in het centrum van de stad te liggen, maar juist ver daar buiten. Bijvoorbeeld in Hoek van Holland of de Maasvlakte. Dat is volgens de partij nodig om de luchtvervuiling door stookolie tegen te gaan.

Jeroen Postma, raadslid van GroenLinks, vindt het een fantastisch plaatje als de cruiseschepen aanleggen bij de cruiseterminal, net naast de Erasmusbrug. Maar nu is er al luchtvervuiling, doordat de schepen de motoren aanhouden om elektriciteit op te wekken. Dat zorgt voor overlast bij flatbewoners rondom de locatie, vindt GroenLinks

Lees verder>>>
(h/t “Pietersen”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Weg met ons!", achterlijkheid, betutteling, Communisme, cultuurrelativisme, demoniseren, Groenen, Hypocrisie, klimaatfascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, nieuw fascisme, Rotterdam, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

12 reacties op GroenLinks Rotterdam: ‘Cruiseschepen ver buiten de stad afmeren’

 1. Troubadour zegt:

  Rotterdam je kunt het vergeten.GL sprookjes

  Like

 2. koddebeier zegt:

  “overlast bij flatbewoners”…….. Vreemd he, wie hebben daar dan ook alweer flats gebouwd, het was eerst een bedrijventerrein met een cruiseterminal van de Holland A

  Like

 3. Monalisa zegt:

  Er komt een nieuw Cruiseschip die vaart op vloeibaar gas, weet even de naam niet

  Like

 4. koddebeier zegt:

  van de Holland Amerika lijn. De cruiseterminal was er dus het eerste !
  Het lijkt een beetje op verhuizen naar het ‘platte land’ en dan klagen dat de koeien stinken en dat de tractor zo veel herrie maakt.

  Geliked door 1 persoon

 5. Henk.V zegt:

  Ik wijs dit sympathieke raadslid op een mogelijkheid zijn plan op groene wijze te perfectioneren.Eigenlijk zijn er twee mogelijkheden: de passagiers kunnen het centrum van Rotterdam bereiken per koets (het schommelen van het rijtuig is heel ontspannend en eetlustbevorderend, terwijl de keutels die de paarden laten vallen gebruikt kunnen worden in de plantsoendiensten van Rotterdam.
  Nog ontspannender is de trekschuit, waar de enige dissonanten de scheten van de paarden zijn , of -hun al eerder genoemde- keutels. Over de CO2 problematiek heeft Jeroen zich geen zorgen meer te maken : https://doorbraak.be/?na=v&nk=30006-5edeaf9e1c&id=1332

  Rotterdam gaat een fijne, groene tijd tegemoet.

  Geliked door 2 people

 6. bobzelf zegt:

  leuk he, die linkse cpn mocro homo met die opgerolde mouwtjes ,
  alles voorgekauwd oplepelen
  hetzelfde gebeurd in ISLAMSTERDAM
  alles naar de kloten, toeristen weg ,, boten weg
  jjjaaaaaaaaaa, die boten geven zo’n vuile uitstoot heee ?
  EUROPOORT, BOTLEK , PERNIS, SHELL MOERDIJK , ANTWERPEN MET HAVENGEBIED, DE RONDWEG WAAR TIENDUIZENDEN AUTO’S EN VRACHTAUTO STILSTAAN IN DE FILE’S
  EN DE GESCHEURDE KERNCENTRALES IN DOEL

  LACHEN MAN

  BOBZELF

  Like

 7. J. C. Th. Köhler zegt:

  ‘Cruiseschepen ver buiten de stad afmeren’

  Typisch die intuelen van GL, weten het verschil niet tussen aanmeren en afmeren.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 8. Hovawart zegt:

  De lieden van de Linksche Looney Brigade zijn te vergelijken met clerici, de assistenten van de verzamelde priesters van een bepaalde cultus, met hun klimaat-antifoon, en zien zichzelf graag als moralistisch geweten en als tussenpersoon tussen God en het milieu.
  Als middeleeuwse monniken die hun religieuze zienswijze op narcistische wijze aan de mensen opdringen, uit naam van superrijke multinationals en mega-grote energiebedrijven.
  Als catechisten die graag bewondert en bewierookt willen worden, op zoek naar aandacht en bevestiging, en manipuleren anderen om hun doel te bereiken, ook al gaat de samenleving ten onder aan onderdrukking en armoede, hun gezamenlijk noodlot tegemoet.

  Like

 9. Pietersen zegt:

  In die dure flats wonen uiteraard GL’ers. Te zielig voor woorden dus dit gedram en vooral egoïstisch. Kunnen nog veel verwachten van de klimaatfascisten.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s