Het Marokkanenprobleem: 1 op de 50 personen is van Marokkaanse komaf, in de gevangenis is dat 1 op de 7

Screenshot_250

(Door: Teunis Dokter)

Wat betekent het wanneer Nederlanders zeggen dat allochtonen ‘oververtegenwoordigd zijn in de criminaliteit’? Dat het een stel racisten zijn? Natuurlijk niet! De gegevens van het CBS suggereren namelijk dat personen van Marokkaanse afkomst significant vaker crimineel gedrag vertonen dan anderen. Terwijl net 2,2% van de bevolking van Marokkaanse komaf is, is dat in het Nederlandse gevangeniswezen ruim 14%! 

De rekensom is natuurlijk vrij eenvoudig. Met 386.00 personen van Marokkaanse afkomst op een populatieomvang van 17,08 miljoen inwoners betekent dit dat de groep mensen van Marokkaanse afkomst zo’n 2,2% van de Nederlandse bevolking uitmaakt. Als je alle Nederlanders op een rijtje zet is één op de 50 van Marokkaanse komaf.

Lees verder>>>
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", Bananenmonarchie Nederland, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Islamisering, Marokkanen, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

18 reacties op Het Marokkanenprobleem: 1 op de 50 personen is van Marokkaanse komaf, in de gevangenis is dat 1 op de 7

 1. Henk zegt:

  Dat is wat iedereen al wist maar in klote NL mag je er niets over zeggen , je mond wordt gesnoerd , Het zal en moet een moslimland worden en de echte NL worden verdreven ! Moslims tolereren geen anders gelovigen zelfs als een moslim zijn geloof verlaat is de kans groot vermoord te worden

  Geliked door 2 people

 2. Hovawart zegt:

  Dat zijn dus slechts de geregistreerde inwoners/criminelen, want het overgrote merendeel heeft al sinds de kleuterjaren een connectie/relatie met Politie en Justitie, nu nog het aantal illegalen, ongeregistreerde en rondreizende Mocrominelen erbij op tellen, et voila! een schrikbarende constatering die volledig door het CBS en de politiek word verhult.
  1 op de vijftig zegt men, het voelt echter als een hoger aantal, maar dat komt doordat het straathangen en zich groeperen bijdragen aan de bedreigende reputatie.

  Like

  • Tineke zegt:

   Het is oprecht een ”verrijking”
   De criminaliteitscijfers zijn spectaculair gedaald,gevangenissen staan leeg,de economie draait als een tierelier,het geld klotst tegen de plinten aan,
   werkeloosheid,ook spectaculair gedaald.

   Wat is nou eigenlijk ons probleem…..in dit ”gave land” van die zak hooi,die zich onze premier van ”alle” Nederlanders noemt !

   Like

  • Lucky zegt:

   Dan nog te bedenken dat de pakkans in Nederland bijzonder laag is, maar 1,8% !!!, dus kan je nagaan hoeveel hoger de criminalteit in werkelijkheid zal zijn…..

   https://www.telegraaf.nl/nieuws/1171715/pakkans-nagenoeg-nihil

   Pakkans nagenoeg nihil

   Nederland is een walhalla voor criminelen. De kans dat je in ons land wordt gepakt, is nagenoeg te verwaarlozen. Uit onderzoek blijkt dat de kans dat een misdaad wordt betraft slechts 1,8 procent is. De conclusie die hieruit kan worden getrokken is: misdaad loont wel.

   Uit studies blijkt dat Nederlanders per jaar 8 miljoen maal slachtoffer zijn van een misdaad. Van slechts 1,2 miljoen misdaden wordt aangifte gedaan. Het grootste percentage aangiften wordt geseponeerd: belandt aldus in de prullenbak. Het aantal misdaden dat vervolgens daadwerkelijk wordt opgelost EN waarbij de daders worden veroordeeld is bijna te verwaarlozen: 1,8 procent van het aantal misdaden. De uitkomsten van de studie worden bevestigd in het jaarlijkse rapport “Criminaliteit en Rechtshandhaving” van het ministerie van Justitie.

   Like

 3. boorzalf zegt:

  marokkanen grootste tuig wat er is. Ongedierte is het.

  Like

 4. paulzwueste zegt:

  Wil niks zeggen.
  Driekwart van de mocro’s die je vrij op straat ziet lopen of scooteren zijn volslagen crimineel.
  Ze zijn alleen nog niet gepakt.
  Als dàt zou gebeuren zou 10% in de gevangenissen blank zijn en de rest zou bestaan uit mocro’s en surinamers.

  Like

 5. Cleo zegt:

  Inteelt-problematiek…

  Like

 6. Jean zegt:

  Ik dacht dat de verhouding 7/1is w.w.z. op 8 gevangenen zijn dat 7 vreemdelingen/islamieten maar de burgers van eigen land moeten zwijgen? Wel dat doen wij nu eens niet maar gaan de veroorzakers van al die ellende, de rood groene troep lafaards aanpakken w.w.z. verdrijven van politieke postjes.

  Like

 7. bobzelf zegt:

  IK DACHT DAT IEMAND GEROEPEN HAD ???

  minder minder minder ??

  HOE IS DAT AFGELOPEN EIGENLIJK ??

  BOBZELF

  Like

 8. Lucky zegt:

  Ondertussen…daar gaan we weer
  https://www.ad.nl/rotterdam/opnieuw-zwembadterreur-in-de-fakkel-groep-jongeren-gaat-badmeester-te-lijf~aaa6ca18/

  Opnieuw zwembadterreur in De Fakkel: groep jongeren gaat badmeester te lijf

  Het is vanmiddag opnieuw misgegaan in zwembad De Fakkel in Ridderkerk. Een bezoeker, die deel uitmaakte van een groep, heeft de badmeester in het gezicht geslagen. Daarna werden meerdere klappen uitgedeeld, meldt een ooggetuige. Ook zwembaddirecteur Angela Snel werd bij het incident in het nauw gedreven. Er wordt volgens haar aangifte gedaan bij de politie. De daders ontkwamen voordat de politie ter plekke was.

  Like

 9. Iedereen met een beetje gezond verstand weet dat het einde van ‘Europa’ steeds sneller gaat plaatsvinden. Alleen jammer dat men hiertegen, om welke reden dan ook, niets durft te doen! Waar zijn toch die dappere Noormannen gebleven?

  Like

 10. Steven zegt:

  2,2% van de bevolking is van Marokkaanse komaf……
  Van dat percentage zal ik maar niet vanuit gaan… ieder dorp of stad zit vol met die gasten.
  Naar mijn idee een leugencijfer om de verregaande islamisering onder de pet te houden!!

  Geliked door 1 persoon

  • Piet Snot zegt:

   Als je alleen dat kaartje er bij pakt van het percentage in steden (stond hier vorige week op de site), dan weet je al dat er niks klopt van die 2,2%
   Het zal eerder in de buurt van de 15-20% komen landelijk.

   Geliked door 1 persoon

 11. fleckie zegt:

  De ‘rotzooi- schoppende mohammedanen, mogen zich erop verheugen dat. als eenmaal DE. GROTE Nieuwe. WERELDORDE op gang komt, ZIJ. OOK. worden. .WEGGEVAAGD,, verbrand, als onkruid, ( waarschijnlijk door een alles vernietigende BOM, misschien ook nog gelanceerd vanuit een land, met dezelfde mentaliteit / zogenaamd religie-belijdend. …als van waaruit ze zelf afkomstig zijn, !!!

  Like

 12. fleckie zegt:

  Op de Duits-FRANSE zender. ARTE, wordt dinsdag 30.7.2019, ..20.15u, …….
  ‘ Count- down in ein neues. . ‘Zeitalter’, uitgezonden………..HIROSHIMA………..
  ‘ Die zatombombe, die in 1945 auf Hiroshima file, toette mehr als 100.000 Menschen und symboliseerden das Ende des Zweiten Weltkriegs, aber auch den Beginn des Atomzeitalters.
  Der Dokumentarfilm schildert die Ereignisse vor, eahrend und nach der Detonation und erzahlt anhand von Berichten der letzten Uberlebenden die Geschichte dieses Wendepunktes. mitten. im. 20. Jahrhundert. Nach Ausstralung noch bis 6 August. in. underer. Mediathek verfugbar..
  <~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s