Hoeveel CO² en belastinggeld kost vandaag de beëdiging van Annegret Kramp-Karrenbauer?

Screenshot_221

(Door: David Berger – Vertaling: E.J. Bron)

De beëdiging van Annegret Kramp-Karrenbauer (foto) tot minister van Defensie van Duitsland zou een hoge urgentie hebben, liet bondskanselier Angela Merkel over het optreden vandaag van haar voormalige kamenierster weten. Het zou per slot van rekening om niets minder gaan dan het ministerie van Defensie, een departement dat in de regering-Merkel uitermate gerespecteerd werd en een voorkeursbehandeling kreeg ;-).

philosophia perennis

En daarom gaan vandaag alle parlementariërs van de Duitse Bondsdag speciaal, en niet zelden met het vliegtuig, naar de beëdiging. Ongeveer € 100.000,- extra kosten en een hele hoop CO²-uitstoot spelen opeens geen rol meer.

De “Tagesschau” wil hier liever geen concrete cijfers noemen: “Desondanks: de hele actie is niet gratis. Want de parlementariërs zijn in hun kiesdistrict of ergens in de wereld op vakantie. De vliegtickets en de reiskosten worden betaald door de Bondsdag. Hoe duur dat wordt, is echter moeilijk in te schatten.”

Hoog CO²-verbruik? Speelt toch geen rol!

Onze tweet van de dag komt daarom van de parlementariër Dirk Spaniel (AfD):

“Ik ben op weg van Stuttgart naar Berlijn vanwege een afspraak van 90 seconden: aanwezigheidsplicht bij de beëdiging van AKK. Parlementariërs komen van hun vakantiebestemming terug, de Bondsdag (dus belastingbetaler) betaalt de kosten, ca. € 100.000,- En de CO²? Dat maakt niets uit, toch?”

Screenshot_220

Bron:
https://philosophia-perennis.com
Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, Duitsland, Hypocrisie, klimaat, klimaatfascisme, Krankzinnigheid, Merkel, Rotzakken, sarcasme, Satire. Bookmark de permalink .

8 reacties op Hoeveel CO² en belastinggeld kost vandaag de beëdiging van Annegret Kramp-Karrenbauer?

 1. andre zegt:

  Ja inderdaad en ik moet nu even denken aan de G20 in Japan, frau Merkel heeft maarliefst 2 vliegtuigen nodig om naar Japan af te reizen. Dan vraag je je toch wel eens af……..moet dat nou echt?

  lees maar, zijn het idioten of niet.

  https://www.compact-online.de/klima-laesst-gruessen-kanzlerin-braucht-zwei-flugzeuge-zum-g20-nach-japan/

  Like

 2. droevige mof zegt:

  Waarom moet alles zo snel gaan tegen elke prijs? Het vermoeden bestaat dat Merkel de AKK in het regeringsteam wil hebben zodat ze beschikbaar is als opvolgster. Merkel is waarschijnlijk zieker dan haar propaganda-apparaat toegeeft.

  Geliked door 1 persoon

 3. wereldvreemde en overbetaalde dorpsgekkies

  Like

 4. Republikein zegt:

  Daadkrachtig vrouwmens.

  Like

 5. Toon p zegt:

  Analog krampf knarrebauer.

  Like

 6. AEO zegt:

  CO2 of niet, we hebben vandaag een nieuw warmterecord! In Eindhoven werd 39,3° geregistreerd. Wedden dat ze vanavond weer uitgebteid gaan praten over de opwarming van de aarde en de uitstoot van CO2?
  En op de achtergrond weer een foto of video van grote schoorstenen waar enorme rookwolken uit komen. Terwijl CO2 onzichtbaar en reukloos is! En hoe zat het dan tijdens de warmere periodes in de Romeinse Tijd en de Middeleeuwen? Bij lagere CO2 waarden was het klimaat toen nog iets warmer dan nu!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s