Alexander Gauland: Eigengereidheid van Duitsland en Frankrijk splijt Europa

Screenshot_280.png

(Vertaling: E.J. Bron)

De fractievoorzitter van de AfD in de Duitse Bondsdag, Alexander Gauland (foto), was niet echt enthousiast over de zeer bescheiden resultaten van de ministersconferentie in Parijs over de EU-immigratiepolitiek.

Contra magazine

Gauland verklaart in een persuitzending: “Het resultaat van de immigratieconferentie is een grote flop. Slechts 8 van de 28 landen, waaronder Luxemburg en Kroatië, hebben zich bereid getoond tot samenwerking. Niet echter de veel belangrijkere landen zoals Spanje, Italië of de Oost-Europese landen”, aldus Gauland.

In juichen uitbarsten is niet op z´n plaats: “Om dit als succes te verkopen, is puur boerenbedrog. Veel erger is echter dat de van alle kanten gevreesde eigengereidheid van Frankrijk en Duitsland op deze conferentie daadwerkelijk heeft plaatsgevonden”, zei de AfD-politicus.

Hij voegde er aan toe: “Hier wordt geprobeerd om tegen de wil van de meerderheid van de EU-lidstaten een verdelingspolitiek door te drukken, die allen schaadt en prikkels voor migranten blijft creëren om naar Europa te komen, in plaats van de migrantenstroom te stoppen”, vreest Alexander Gauland.

Bijzonder hypocriet zou het positioneren van Frankrijk zijn: ze verlangt van Italië om zijn havens voor migranten te openen, doet dat echter zelf niet, stelde Gauland vast.

Niet van boven naar beneden handelen: “Maas en Merkel zouden er goed aan doen om op ooghoogte te onderhandelen met de belangrijkste landen zoals Italië wat betreft immigratiepolitiek in plaats van hen te ignoreren en zodoende Europa steeds verder te splijten”, zei fractievoorzitter Alexander Gauland van de AfD richting de bondskanselier en haar minister van Buitenlandse Zaken.

Bron:
www.contra-magazin.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, AfD (Alternative für Deutschland), asielwaanzin, belangenverstrengeling, Berlijn, cultuurrelativisme, Demografie, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, Eurofielen, Europa, EUSSR, Frankrijk, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Italië, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, machtswellust, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, Naïviteit, Nationalisme, nieuw fascisme, Oost-Europa, Parijs, Patriottisme, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

6 reacties op Alexander Gauland: Eigengereidheid van Duitsland en Frankrijk splijt Europa

 1. koosv8 zegt:

  De man heeft groot gelijk, en iedereen weet dat ook dr. Bibber en Napoleon. Maar het lijkt wel of ze de doodstraf krijgen als ze dit niet doordrukken. Er zijn grenzen OVERAL en ALTIJD in vele manieren.

  Like

 2. Jules Vismale zegt:

  Engeland, Duitsland en Frankrijk zijn al eeuwenlang oftewel bondgenoten en vijanden die elkaar ook op leven en dood bestreden en ten koste van miljoenen mensen, denk maar aan de Honderdjarige Oorlog, oorlogen van Lodewijk XIV en Napoleon, Frans/Duitse Oorlog in 1870-1871, WO I en WO II!

  Like

 3. fleckie zegt:

  Ja, en om die oorlogen te kunnen voeren , was vanzelfsprekend het ‘nodige. ( domgehouden ) volk. inzetbaar,: om eventueel ‘gebiedsuitbreiding, ( expansiezucht genaamd) … en. van ‘geboortebeperking’. was het ‘gewone volk’. NIET. op de hoogte, ( werd ook op toegezien dat men. DAARVAN . niet op de hoogte kwam,, werd. op. straffe. van……… ……door. de. clerus. mee. gedreigd!<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~

  Like

 4. droevige mof zegt:

  Scherpe analyses en altijd de spijker op de kop slaan. Dit is waar AfD bekend om staat.
  Maar stop alstublieft met de interne loopgravenoorlog en vergeet niet de kleine mensen die op u stemmen. Waar dit toe leidt zal ons deze dagen worden getoond bij de FvD. Ik weet dat de AfD de ontwikkelingen bij FvD en PVV nauwlettend in de gaten houdt en hopelijk de juiste conclusies trekt.

  Like

 5. Bob Koster zegt:

  @Jules Vismale. En de meute ongekozen ambtenaren in Brussel zou aan die eeuwenoude rivaliteit wel even een eind maken. Wat doen ze daar eigenlijk door het eten?

  Like

 6. Rensk. zegt:

  Arrogantie en eigengereidheid is de ultieme vorm van domheid.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s