Johnson kiest roedel pitbulls

Screenshot_270

Boris Johnson spreekt de toegestroomde media toe op Downing Street 10.

(Door: Geert Langendorff)

De kersverse Engelse premier Boris Johnson begint met een team van gelijkgestemde ijzervreters aan zijn opdracht om Groot-Brittannië uit de Europese Unie te halen.

Tijdens zijn eerste toespraak als premier liet Boris Johnson geen ruimte voor twijfel open. Groot-Brittannië verlaat, zonder mitsen of maren, in de herfst de EU. Het liefst met een verbeterd scheidingsakkoord, maar zonder deal als het moet. Om deze monsterklus tot een goed einde te brengen, vertrouwt hij op een kabinet met haar op de tanden. Controversiële benoemingen schuwt Johnson niet.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Algemeen Dagblad

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EUSSR, gezond realisme, Groot-Brittannië, Patriottisme. Bookmark de permalink .

15 reacties op Johnson kiest roedel pitbulls

 1. zeer verstandige man. onze Boris, want de EU wil dat niemand uittreedt

  Like

 2. bigljohn zegt:

  Boris Johnson stelt een kabinet samen van doeners, niet van slap-janussen. De kans op een Brexit is nu veel groter als bij Theresa May. Vrouwen zijn in tegenstelling tot mannen geen doeners maar houden zich bezig met schipperen. Hier een beetje bij, daar een beetje af. Als er dan harde tegenpolen aanwezig zijn die hun eisen op tafel leggen, moeten zij meteen afhaken. Alleen types als Margaret Thatcher en Rita Verdonk behoren tot de grote uitzonderingen in de politiek. Vrouwen en politiek, een zeldzaam goede combinatie….

  Like

  • Wachteres zegt:

   “Vrouwen zijn in tegenstelling tot mannen geen doeners maar houden zich bezig met schipperen”.

   Gelukkig hebben wij in de regering met veel mannen te doen, net als in de EU. Die houden niet zo van schipperen, maar komen keihard voor hun volk op.

   Daarom zijn wij ook zo tevreden met hen, toch???

   Like

   • BigLJohn zegt:

    Mannen of vrouwen. Of je nu door de kat of de hond gebeten word. Juncker gaat verdwijnen, gelukkig zou je denken, maar word opgevolgd door een vrouw die nog veel radicaler blijkt te zijn als Juncker. Mevrouw is totaal niet geschikt voor deze functie, maar kwam door achter-kamertjespolitiek wel op de hoogste plaats terecht. Maar wat moet je met die politiek. Anders werden we met Frans Timmermans opgezadeld. Het ging mij om zijn algemeenheid. Mannen nemen directe besluiten (tegenwoordig eerder slecht dan goed) en vrouwen gaan veel eerder op hun gevoel af, ook als het veel verstandiger was het verstand de boventoon te laten voeren, waardoor totaal verkeerde besluiten worden genomen.

    Like

 3. Dijkstra zegt:

  De oplossing is heel simpel: een harde grens tussen N Ierland en de Ierse Republiek is goed mogelijk, met een aparte sluis voor Ieren en Nd-Ieren. Dat syseem had het VK ook vroeger om onderscheid te maken tussen EU burgers en de rest. De harde grens is er dan wel, maar vormt geen noemenswaardige belemmering. Met de huidige techniek goed uitvoerbaar. Bijvoorbeeld automatisch scannen van nummerborden in combinatie met een sticker, evt ook nog identiteitskaart.

  Geliked door 1 persoon

 4. Harry zegt:

  Toch een beetje vreemd .
  Zag een opname op tv waar Johnson nog een remainer was .
  Is ie echt tot inkeer gekomen of is het een politieke opportunist ?
  Laten we hopen dat het het eerste is .
  Hij LIJKT goed bezig . Nu .

  Je weet het maar nooit met politici .
  Maar misschien zijn wij hier wel verziekt door ellendelingen als Pechtold , Rutte , Segers c.s.
  Na jaren belogen te worden word je vanzelf wel een beetje achterdochtig .

  Geliked door 1 persoon

  • Pietersen zegt:

   Dit heeft iemand mij ook verteld en die persoon maakte Johnson erg zwart. Dus ik houd me maar even rustig met loftuitingen.

   Like

  • Piet Snot zegt:

   Ik kom ook dit soort berichten tegen.
   Ik denk dat we het maar even moeten afwachten wat ie gaat doen.
   Ik geloof helemaal niemand meer in de politiek.

   ‘Boris de Turk’ moedigde moslimmigratie aan toen hij burgemeester van Londen was.

   Turken verwelkomen ‘Ottomaanse kleinzoon’ Boris Johnson als Brits leider.

   Like

 5. Lucky zegt:

  https://tpo.nl/2019/07/25/het-trump-derangement-syndroom-heeft-een-nieuw-neefje-en-de-media-noemen-hem-boris/

  Onze Man In Londen – Het Trump Derangement Syndroom heeft een nieuw neefje en de media noemen hem Boris
  Boris Johnson volgens msm: ‘Racist, homofoob, clown, laatste premier, kortst zittende premier met racistisch kabinet’

  Nu de finale ten einde is en de Londense oud-burgemeester Boris Johnson als nieuwe Prime Minister is benoemd (door de koningin natuurlijk) beginnen zijn tegenstanders hysterisch te worden

  Like

 6. scherpschutter1943 zegt:

  Groot voordeel van de Brexit is dat het VK naar believen iedereen uit kan zetten die hen niet bevalt.
  Zo ook, zonder de terreurregels van de EU, lieden hun vluchtelingenstatus intrekken en ze het land uit sodemieteren. Geweldig idee. Zou in nederland ook kunnen maar dan moeten we eerst onze regering om zeep brengen en ook in het parlement alle lui die het met de regering eens zijn.

  Like

 7. Lucky zegt:

  Daar gaan we weer…
  https://www.breitbart.com/europe/2019/07/25/new-govt-islamophobia-adviser-is-hope-not-hate-imam-who-said-boris-legitimised-hatred/

  New Govt ‘Islamophobia’ Adviser is HOPE Not Hate Imam Who Said Boris ‘Legitimised Hatred’
  Nieuwe Govt ‘Islamophobia’ adviseur is HOPE Not Hate Imam die zei dat Boris ‘Haat Legitimeert’

  An imam appointed as an adviser on defining “Islamophobia” in one of the last acts of Theresa May’s administration has accused Boris Johnson of having “legitimised the hatred that exists towards Muslim women”.
  Qari Asim, claimed as a board member and trustee by the far-left HOPE Not Hate organisation which has received funding from billionaire plutocrat George Soros, made the accusation against Johnson in the wake of a column in which the Tory said the burqa made wearers resemble “bank robbers” and “letter boxes” — but should not be banned, as it is in many other countries.

  Een imam die is aangesteld als adviseur voor het definiëren van “islamofobie” in een van de laatste handelingen van de regering van Theresa May, heeft Boris Johnson ervan beschuldigd “de haat te legitimeren die bestaat tegenover moslimvrouwen”.
  Qari Asim, beweerd als bestuurslid en beheerder door de uiterst linkse HOPE Not Hate-organisatie die financiering heeft ontvangen van miljardair plutocraat George Soros, maakte de beschuldiging tegen Johnson in de nasleep van een column waarin de Tory zei dat de boerka de dragers deed lijken op ‘Bankrovers’ en ‘brievenbussen’ – maar mogen niet worden verboden, zoals in veel andere landen.

  Like

 8. Lucky zegt:

  https://www.breitbart.com/europe/2019/07/25/johnson-pledges-more-police-stop-search-punishments/

  Johnson Pledges More Police, Increased Stop and Search, Harsher Punishments for Violent and Sex Crimes
  Johnson belooft meer politie, meer stoppen en zoeken, zwaardere straffen voor gewelddadige en seksuele misdrijven

  Prime Minister Boris Johnson has called for an increase in stop and search, longer prison sentences for perpetrators who commit violent and sexual crimes, and pledged to put 20,000 new police officers on the streets of Britain to fight the rising tide of violent crime in the country.
  Addressing the House of Commons on Thursday in his first statement as prime minister, Mr Johnson plans to put “more police on the streets”, allocating funds to “address the rising tide of violence and rising violent crime in our country”.

  Premier Boris Johnson heeft opgeroepen tot een toename van het aantal stop-en-zoekacties, langere gevangenisstraffen voor daders die gewelddadige en seksuele misdaden plegen, en beloofde 20.000 nieuwe politieagenten op straat te zetten in Groot-Brittannië om de opkomende stroom van gewelddadige misdaden in het land te bestrijden .
  De heer Johnson is in zijn eerste verklaring als premier donderdag aan het House of Commons toegespitst en is van plan om “meer politie op straat te zetten”, door middelen toe te wijzen om “het stijgende tij van geweld en de toenemende gewelddadige misdaad in ons land aan te pakken”.

  Like

 9. Wachteres zegt:

  https://tpo.nl/2019/07/24/video-klimaatactivisten-blokkeren-autocollone-boris-johnson-op-weg-naar-paleis/

  Video – Klimaatactivisten blokkeren autocollone Boris Johnson op weg naar paleis
  Politie verwijdert rapaille

  Like

 10. Lucky zegt:

  Boris de Turk….
  https://in-cyprus.com/turks-welcome-ottoman-grandson-boris-johnson-as-british-leader/

  Turks welcome ‘Ottoman grandson’ Boris Johnson as British leader
  Turken verwelkomen ‘Ottomaanse kleinzoon’ Boris Johnson als Britse leider

  Turkey celebrated incoming British prime minister Boris Johnson’s Turkish heritage on Wednesday, with politicians and media proclaiming that the “Ottoman grandson” could strengthen ties between two countries on Europe’s fringes.

  The former London mayor is the great-grandson of the Ottoman Empire’s last interior minister, Ali Kemal, and his ancestry has been a source of pride for many Turks.

  Despite his sometimes disparaging remarks about Turkey, including a crude limerick about President Tayyip Erdogan and demands in 2016 that Britain veto Turkey’s accession to the European Union, Johnson is affectionately referred to as “Boris the Turk” by some Turkish media.

  Turkije vierde woensdag het Turkse erfgoed van de inkomende Britse premier Boris Johnson, met politici en media die verkondigden dat de ‘Ottomaanse kleinzoon’ de banden tussen twee landen aan de rand van Europa kon versterken.

  De voormalige burgemeester van Londen is de achterkleinzoon van de laatste minister van Binnenlandse Zaken, Ali Kemal, en zijn afkomst is voor veel Turken een bron van trots geweest.

  Ondanks zijn soms minachtende opmerkingen over Turkije, waaronder een grove limerick over president Tayyip Erdogan en eisen in 2016 dat Groot-Brittannië veto is tegen de toetreding van Turkije tot de Europese Unie, wordt Johnson door sommige Turkse media liefdevol aangeduid als “Boris de Turk”.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s