Nederland stemt vóór anti-Israël resolutie VN wegens “schending vrouwenrechten”

Screenshot_272

(Door: Joop Soesan)

In het Theater van de Absurditeit behoren Nederland, Saoedi-Arabië, Iran, Jemen en Pakistan bij de landen die gisteren in de economische- en sociale raad van de VN vóór een absurde resolutie stemden, waarin Israël als enige land ter wereld werd veroordeeld voor het schenden van vrouwenrechten.

De Joodse staat werd hard en herhaaldelijk veroordeeld in een resolutie, aangenomen met 40 stemmen voor, 2 stemmen tegen, 9 onthoudingen en 3 afwezig (zie uitsplitsing hieronder). Omdat Israël volgens deze absurde stemming het “grootste obstakel” zou zijn voor Palestijnse vrouwen “met betrekking tot hun vooruitgang, zelfredzaamheid en integratie in de ontwikkeling van hun samenleving”.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Palestijnen", "Weg met ons!", achterlijkheid, antisemitisme, Bananenmonarchie Nederland, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, Hypocrisie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamofilie, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Linkse Kerk, moralisme, nieuw fascisme, onwetendheid, propaganda, Rotzakken, Verenigde Naties, verloedering. Bookmark de permalink .

40 reacties op Nederland stemt vóór anti-Israël resolutie VN wegens “schending vrouwenrechten”

 1. H.Schwarz zegt:

  Nederland durft vanwege zijn pro islam politiek niet voor Israël te stemmen.
  Onbetamelijk gedrag van politieke indoctrineerde figuren welke anti Nederlands zijn en nu ook blijkt anti Israël te zijn. Het maakt niet uit wat en waarvoor ze moeten stemmen ze luisteren naar de islam. Kijk alleen maar naar het slappe boerka beleid.
  En Wilders? O ja hij riep alleen willen jullie minder minder, en er wordt al ruim twee jaar tegen hem geprocedeerd. Mensen open jullie ogen, deze politieke partijen zijn er niet voor u, ze zijn er voor de EU en hun immigratie beleid. Ze zijn anti Nederland het zijn geharde globalisten.

  Geliked door 4 people

 2. Cathja zegt:

  Het is werkelijk niet te geloven! Noch de inhoud van de resolutie, die werkelijk bol staat van de leugens, noch de veroordeling van Israël door Nederland!
  ONZE OVERHEID MOET ZICH KAPOT SCHAMEN!

  Geliked door 6 people

  • Tineke zegt:

   Behalve Kuzu dan Cathja.

   Wat een verraders!!

   Like

   • Tineke zegt:

    ”KUZU” lacht in zijn vuistje,net als die andere twee van die kutclub !

    Geliked door 1 persoon

   • Cathja zegt:

    @Tineke op 25/7 om 18:35

    Praat me niet van dat vreselijke stel in de Tweede Kamer! Als ik ze weer naar de interruptiemicrofoon zie komen, komt mijn irritatie direct opzetten. Ik vind dat zij geen Kamerleden mogen zijn, vanwege loyaliteit met Turkije. Ze hebben niets met ons land. Ze plukken hier alleen de zeer zoete vruchten en verder kan Nederland barsten, want volgens hen zit ons land vol met racisten…

    Ik noem hen altijd het ‘Kamertuig’.

    Geliked door 2 people

 3. boorzalf zegt:

  En welke malloot heeft de stem uit gebracht voor nederland?

  Geliked door 2 people

 4. Daan Kranenburg zegt:

  Ik zou de naam van de man of vrouw met zijn of haar “politieke’ CV en antecedenten graag gepubliceerd zien die voor Nederland voor die anti-Israël resolutie heeft gestemd! Ook van wie betreffende namens Nederland daar toestemming voor heeft gegeven? In ieder geval niet van mij. Die instemming is een grof en walgelijk schandaal voor mijn land!

  Geliked door 4 people

  • Trucker zegt:

   𝘿𝙖𝙖𝙣 𝙆𝙧𝙖𝙣𝙚𝙣𝙗𝙪𝙧𝙜 𝙯𝙚𝙜𝙩:
   25 𝙟𝙪𝙡𝙞 2019 𝙤𝙢 16:49

   “…𝙄𝙠 𝙯𝙤𝙪 𝙙𝙚 𝙣𝙖𝙖𝙢 𝙫𝙖𝙣 𝙙𝙚 𝙢𝙖𝙣 𝙤𝙛 𝙫𝙧𝙤𝙪𝙬 𝙢𝙚𝙩 𝙯𝙞𝙟𝙣 𝙤𝙛 𝙝𝙖𝙖𝙧 “𝙥𝙤𝙡𝙞𝙩𝙞𝙚𝙠𝙚’ 𝘾𝙑 𝙚𝙣 𝙖𝙣𝙩𝙚𝙘𝙚𝙙𝙚𝙣𝙩𝙚𝙣 𝙜𝙧𝙖𝙖𝙜 𝙜𝙚𝙥𝙪𝙗𝙡𝙞𝙘𝙚𝙚𝙧𝙙 𝙯𝙞𝙚𝙣 𝙙𝙞𝙚 𝙫𝙤𝙤𝙧 𝙉𝙚𝙙𝙚𝙧𝙡𝙖𝙣𝙙 𝙫𝙤𝙤𝙧 𝙙𝙞𝙚 𝙖𝙣𝙩𝙞-𝙄𝙨𝙧𝙖ë𝙡 𝙧𝙚𝙨𝙤𝙡𝙪𝙩𝙞𝙚 𝙝𝙚𝙚𝙛𝙩 𝙜𝙚𝙨𝙩𝙚𝙢𝙙! 𝙊𝙤𝙠 𝙫𝙖𝙣 𝙬𝙞𝙚 𝙗𝙚𝙩𝙧𝙚𝙛𝙛𝙚𝙣𝙙𝙚 𝙣𝙖𝙢𝙚𝙣𝙨 𝙉𝙚𝙙𝙚𝙧𝙡𝙖𝙣𝙙 𝙙𝙖𝙖𝙧 𝙩𝙤𝙚𝙨𝙩𝙚𝙢𝙢𝙞𝙣𝙜 𝙫𝙤𝙤𝙧 𝙝𝙚𝙚𝙛𝙩 𝙜𝙚𝙜𝙚𝙫𝙚𝙣? 𝙄𝙣 𝙞𝙚𝙙𝙚𝙧 𝙜𝙚𝙫𝙖𝙡 𝙣𝙞𝙚𝙩 𝙫𝙖𝙣 𝙢𝙞𝙟. 𝘿𝙞𝙚 𝙞𝙣𝙨𝙩𝙚𝙢𝙢𝙞𝙣𝙜 𝙞𝙨 𝙚𝙚𝙣 𝙜𝙧𝙤𝙛 𝙚𝙣 𝙬𝙖𝙡𝙜𝙚𝙡𝙞𝙟𝙠 𝙨𝙘𝙝𝙖𝙣𝙙𝙖𝙖𝙡 𝙫𝙤𝙤𝙧 𝙢𝙞𝙟𝙣 𝙡𝙖𝙣𝙙!…”

   “…𝙄𝙠 𝙯𝙤𝙪 𝙙𝙚 𝙣𝙖𝙖𝙢 𝙫𝙖𝙣 𝙙𝙚 𝙢𝙖𝙣 𝙤𝙛 𝙫𝙧𝙤𝙪𝙬 𝙢𝙚𝙩 𝙯𝙞𝙟𝙣 𝙤𝙛 𝙝𝙖𝙖𝙧 “𝙥𝙤𝙡𝙞𝙩𝙞𝙚𝙠𝙚’ 𝘾𝙑 𝙚𝙣 𝙖𝙣𝙩𝙚𝙘𝙚𝙙𝙚𝙣𝙩𝙚𝙣 𝙜𝙧𝙖𝙖𝙜 𝙜𝙚𝙥𝙪𝙗𝙡𝙞𝙘𝙚𝙚𝙧𝙙 𝙯𝙞𝙚𝙣…”

   Maakt toch niet uit wie die resolutie gestemd heeft, de voltallige regering heeft zich daar achter geschaard, in de VN wordt geen stem gegeven (pro/contra) zonder dat dat gedekt is door de desbetreffende overheid.
   Het ligt aan de kiesresultaten vergeet dat niet, driekwart heeft voor een islamofiele multikulle en linkse regering gekozen, ik reken die ijdeltuit Baudet niet bij rechts (dat in feite alleen Geert wilders is) want die fielt ziet geen probleem met islamieten opvrijen.

   Geliked door 2 people

 5. Wachteres zegt:

  WEERZINWEKKEND! Met dank aan D66?

  Geliked door 2 people

 6. Cleo zegt:

  Gristen unie-Segers staat erbij, kijkt ernaar en ZWIJGT lafhartig!
  Als hij maar bij Rutte 3 mag ‘meedoen’… dat is álles voor die verrader.

  Geliked door 2 people

  • Wim zegt:

   Nee Cleo, het is nog veel en veel erger. Heel huichelachtig gaat hij weer ‘strijden’ tegen antisemitisme. Maar wel met onbelemmerde import van datzelfde antisemitisme en mede door hem gesanctioneerde anti-Israël-stem in de VN. Want antisemitisme vindt GertJan wel erg, maar ook weer niet zo erg dat het een kabinetscrisis waard is.

   Geliked door 1 persoon

 7. Henk.V zegt:

  De waanzin ten top: Israël VEROORDELEN, de enige democratische staat in het Midden Oosten, waar gelijke rechten voor mannen en vrouwen VANZELFSPREKEND is.?
  Nederland dat zich associeert met landen waar de rechten van vrouwen met voeten worden getreden. Op een lijn zitten met dat soort volk???

  Welke linkse idioten in ons land hebben Nederland doen plaats nemen in de carrousel van de WAANZIN??. Hadden de afgrijselijke D’66 dames die Nederland mee de afgrond in te jagen in deze beschamende politieke stelling name enige aandeel?
  En waar was de stem van de christelijke politieke partijen bij dit besluit?
  Had de linkse maffia weer eens het laatste woord toen het besluit om Israël aan te klagen werd genomen ?
  Het talent van links bestaat in de kunst van het omdraaien van de waarheid, waardoor normaal abnormaal wordt, gezond wordt verklaard tot ongezond, waarheid tot leugen.

  Dat vermogen was hier in actie en zo te zien gaf niemand tegengas toen onze ENIGE echte bondgenoot in het Midden Oosten weer eens te kakken werd gezet.

  IK SCHAAM ME WEZENLOOS voor dit verachtelijke land, dat geleid wordt door karakterloze onbenullen…

  Geliked door 4 people

  • Henk.V zegt:

   Ik herinner jullie eraan dat tijdens de DUITSE bezetting het bevel om de Joden af te voeren naar concentratiekampen van de Duitsers uitging. De uitvoering van die opdracht ( het verklikken, wegvoeren) werd door Nederlanders ter hand genomen.Er waren genoeg mensen die zich daar graag voor leenden. Deze Nederlanders waren net zo schuldig aan het mateloze leed van de Joden als de Duitsers. Ook nu leent ons land weer het oor aan linkse stemmen die zeggen dat Israël vrouwen achterstelt.
   Deze mensen vertolken wat de Joden hatende moslims graag willen horen en zij drijven met hun stellingname Israël in een hoek waar het NIET in thuis hoort. Ik zie geen verschil tussen de opstelling van de Nederlanders in de Tweede Wereldoorlog en de links-mensen die de regering zover kregen dat die een aanklacht tegen Israël ondertekende waarvan iedereen met kennis van zaken weet dat die op leugens berust.

   Geliked door 3 people

   • Trucker zegt:

    U vergeet blijkbaar dat het niet alleen “de linksen” zijn maar ook een segment van hen die zichzelf rechts heten of liberaal of wat dan ook.
    Het is een steeds terugkerend gegeven dat het op forums en blogs de “linksen” zijn die voor al wat fout is (of gaat) verantwoordelijk zijn.
    Wat denkt u pakweg van een Baudet (een Nederlandse politicus (waar ik dus geen enkel affiniteit mee heb) en toch haat ik zo’n specimen.
    Als ik nog moet schrijven waarom bent u of niet bij de les, u leest nooit mijn reacties of u vind het een toffe pé na Geert Wilders.

    Like

   • Tijl Uylenspiegel zegt:

    Maar na de oorlog bleken we ineens zóveel verzetsstrijders te hebben gehad …..!
    Goed ze werden dat pas na de oorlog, maar toch….

    Like

   • Trucker zegt:

    En dan zwijgt Henk.V De realiteit wordt nu éénmaal niet graag gelezen en zeker als het een Vlaming is die het onder uw neus wrijft zekers…
    Niet mijn probleem maar het valt wel op, enne ik ben geen typetje die het iedereen naar de zin wil maken door te likken, ik doe dat buiten deze blog ook niet 🙂

    Like

 8. jantjeuitnl zegt:

  Een revolutie is hier hoogst noodzakelijk.

  Like

 9. Claudia M. zegt:

  Het Israël treiteren houdt ook maar niet op hè… Welke united nitwit heeft de Nederlandse stem uitgebracht?

  Like

 10. Tistochwat zegt:

  Zó krom dat een normale persoon het niet kan bevatten.

  Geliked door 1 persoon

  • Harry zegt:

   Over die laatste link,
   Dat zou me niks verbazen , dat Rutte een afstammeling van een links/christelijke volksverrader is .
   Hij zet dat beleid immers onveranderd voort !
   Schaamteloos en gewetenloos .
   Net als bij die smerige rioolrat Asscher , die ook niet terugdeinst om “opa’s” beleid voort te zetten .
   Soms is erfelijkheid een kwalijke zaak .

   En het ergste is , ze hebben geen enkele scrupule !
   Ze donderen gewoon dóór .

   Geliked door 2 people

 11. Dr. Heinz zegt:

  Nederland word al eeuwen geregeerd door: politici, ambtenaren, schoolmeesters, dominees, kerken, en meer van dat.
  Dat heeft nog nooit iets goeds gebracht, en zie daar in 2019……..

  Weg met die zieke geesten!!

  Like

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   Shit, ben ik nou te laat om een handeltje te beginnen met Turkse vlaggen ?
   Zul je altijd zien 😦
   Kun je een keer wat verdienen aan Turken, had hij niet gewoon zoals vele andere mensen een ziekbed kunnen hebben. Arrrrrgh

   Like

 12. Dijkstra zegt:

  Onze vertegenwoordiger bij de VN in NEw York is

  Karel van Oosterom
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Karel_van_Oosterom
  Heeft uiteraard gestemd op orders van onze groen-linkse regering.

  Like

 13. Pietersen zegt:

  Dit slaat nergens op. Wat een ongelofelijke meeloperij. Dit is een rechtstreekse aanval op Israël door Rutte en zijn troep.
  Kun je na gaan als er zo met de objectiviteit tov Israël wordt omgegaan hoe diep wij allen in de stront zitten met dit kabinet dat geen enkel oog heeft voor de realiteit en dus in staat is Nederland vol te pompen met asielzoekers.
  Het is een stelletje psychopaten bij elkaar en psychopaten zijn altijd gevaarlijk.

  Geliked door 2 people

 14. Daan Kranenburg zegt:

  Heeft Karel van Oosterom namens mijn land voor die walgelijke anti- Israël resolutie gestemd? Topper, heeft hedendaagse geschiedenis gedaan op de Universiteit Utrecht. Maatje van studiegenoot Rutte? Dijkstra 18.43h we hebben geen groen-linkse regering maar gewoon een
  socialistische met VVD, CDA, D66 en die grefo CU. Klootjes/kiezersvolk is er gelukkig mee toch. Ik en misschien u ook niet, maar ja. De VN begon als Verenigde |Naties, doelstelling: vnl/ de vrede in de wereld te bewaren. Die doelstelling is inmiddels veranderd in persoonlijke graai, politieke machtsbelangen en selectieve dwangmaatregelen voor sommige landen. Om de VN nu te typeren : Een gedomineerde islamitische organisatie door The Deep State globalisten gedoogd en geleid. Terechte naam nu zou Verenigde Nazie’s moeten zijn!

  Geliked door 1 persoon

 15. Roni zegt:

  Zagen we die politiekers laatst in Den Haag niet bijeenkomen tegen antisemitisme, met hun kruin bedekt met een kipa……

  Like

 16. Lucky zegt:

  Vragen over NL stem in economische en sociale raad van de VN: wanneer komen vrouwenrechten Saoudi-Arabië daar ooit aan de orde?

  https://mobile.twitter.com/PieterOmtzigt/status/1154469854465941506/photo/1

  Geliked door 1 persoon

 17. Lucky zegt:

  Hoezo vrouwenrechten?
  Gescheiden en kind afgewezen zonder er iets vanaf te weten…
  https://www.breitbart.com/national-security/2019/07/25/russian-beauty-queen-rejects-ex-malaysian-kings-claim-he-divorced-her/

  Russian Beauty Queen Rejects Ex-Malaysian King’s Claim He Divorced Her
  Russische schoonheidskoningin verwerpt de claim van de ex-Maleisische koning dat hij van haar is gescheiden

  The form King of Malaysia, Sultan Muhammad V, divorced his beauty queen Russian wife less than seven months after getting married, his lawyer confirmed this week.
  The Sultan’s lawyer, Singapore-based Koh Tien Hua, said in a statement that his client had “irrevocably divorced Ms. Rihana Oxana Gorbatenko on 22 June 2019 by three talaqs in accordance with Syariah [Sharia] laws.” A “Triple talaq” is an Islamic practice that allows Muslim men to end their marriages by repeating “talaq” (”you are divorced”) in Arabic three times.

  “I have not been given any admonition of divorce,” she said. “I was in Russia with my child. We were not in Singapore in June for any divorce proceedings. This is an act of provocation; we have never been divorced.”

  The Sultan strongly denies that he is the father of the child, with his lawyer telling the Straits Times that there was “no objective evidence as yet as to the biological father of the child.”

  De voormalig Koning van Maleisië, Sultan Muhammad V, scheidde zijn schoonheidskoningin Russische vrouw minder dan zeven maanden na het huwelijk, bevestigde zijn advocaat deze week.
  De advocaat van de sultan, Koh Tien Hua, gevestigd in Singapore, zei in een verklaring dat zijn cliënt “onherroepelijk gescheiden was van mevrouw Rihana Oxana Gorbatenko op 22 juni 2019 door drie talaqs in overeenstemming met de Syariah [Sharia] -wetten.” Een “Triple talaq” is een islamitische praktijk die moslimmannen toestaat hun huwelijk te beëindigen door driemaal “talaq” (“u bent gescheiden”) in het Arabisch te herhalen.

  “Ik heb geen enkele vermaning gekregen”, zei ze. “Ik was in Rusland met mijn kind. We waren niet in Singapore in juni voor een echtscheidingsprocedure. Dit is een provocatie; we zijn nooit gescheiden.

  De Sultan ontkent ten stelligste dat hij de vader van het kind is, terwijl zijn advocaat tegen de Straits Times zei dat er ‘nog geen objectief bewijs was voor de biologische vader van het kind’.

  Like

 18. Henk.V zegt:

  Reactie op Trucker (25 juli 2019 om 21:29)

  Ik geef de invloed van ‘links” inderdaad de schuld, Trucker en ik vraag mij af of u iets belangrijks over het hoofd ziet, namelijk dat sinds DE JAREN ZESTIG (wat ik al meerdere keren heb aangetoond) het linkse denken greep heeft gekregen op alle vormen van onderricht ( en iedereen die onderricht heeft genoten in mindere of meerdere mate heeft verlinkst..
  Dit was de opzet van de zogenaamde Frankfurter Schule.
  IEDEREEN in ons land heeft van deze beïnvloeding iets meegekregen, ook de vertegenwoordigers in de politiek! Daarom linke de politieke partijen steeds meer op elkaar.
  alleen de zwaar reformatorische S.G.P had zoveel orthodox ”tegengif” in de politieke aderen, dat de vertegenwoordigers ervan nog steeds niet heel erg in hun opvattingen verschillen van hun voorgangers.

  We kunnen het dus zo stellen Bijna alle politieke partijen hebben linkse elementen in hun opvattingen opgenomen en de partijen die al links waren zijn in hun opvattingen linkser geworden, vooral GroenLinks.

  De VVD was vele jaren HET bolwerk van het liberalisme, totdat -in de strijd om het voorzitterschap van die partij tussen Rita Verdonk (die de behoudende kant van de VVD vertegenwoordigde) en Mark Rutte, die duidelijk veel linkser dacht ,de laatstgenoemde aan het langste eind trok en wij zijn zijn linkse kant terug in de keuzes voor de partijen met wie jij samenwerkt 🙂

  Like

 19. Mijn opa en oma zijn 19 november 1943 vermoord te Auschwitz ,met bijna 100 % medewerking van een totaal gecorrumpeerde laffe Nederlandse overheid! Nu in 2019 zijn we bijna 76 jaar verder ,en weer worden wij geregeerd door een van top tot teen door het kwaad gecorrumpeerde overheid!Mark Rutte is aantoonbaar een pathologische leugenaar zonder één greintje ruggegraat,die zich bijna elke dag bedient van venijnige en subtiele leugens!!Zelfs een minister (Sigrid Kaag van D’66), die het gedachtegoed van een Egyptisch seriemoordenaar adoreert (Yasser Arafat ) kan in dit vervloekte kabinet acteren!Nee Joods bloed is en blijft schijnbaar goedkoop ,gezien ook nadat een vreemd gedefinieerde groep nabestaanden(de meesten zijn inmiddels gestorven) van de holocaust een minimale schadevergoeding krijgen van de NS!!Nog nooit hebben wij oprechte excuses mogen vernemen ! Elk jaar goedkoop krokodillentranen huilen is en blijft goedkoop!!!
  De islam is een mogelijk een grotere bedreiging dan het nationaal socialisme van Hitler en zijn trawanten!!Het blijven faciliteren van deze fascistoïde religie is een teken aan de wand!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s