Vergeefse media-hetze: Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken blijft winnen in de peilingen

Screenshot_281.png

(Vertaling: E.J. Bron)

De door de media opgeblazen “affaire” rondom mogelijk Russische verkiezingsgeld voor de Italiaanse partij LEGA is helemaal geen – in ieder geval niet voor de Italiaanse kiezers, die zodoende aangenaam kritisch ingaan tegen de pers. De desbetreffende berichten in de media, dat blijkt op dit moment uit peilingen, schaden de LEGA in ieder geval op geen enkele wijze.

Duits - Zuerst

Volgens een afgelopen zaterdag gepubliceerde peiling van het opinieonderzoeksinstituut “Ipsos” zou de LEGA bij nieuwe verkiezingen op 35,9% van de stemmen komen. Dat zijn er altijd nog 2,6% meer dan bij een peiling op 26 juni. De aanhoudende hoge vlucht, die de LEGA door de strikte immigratiepolitiek van minister van Binnenlandse Zaken bij de kiezers heeft bevochten, gaat dus onverminderd door.

Zodoende blijft de LEGA veruit de grootste individuele politieke partij, voor de oppositionele socialistische Democratische Partij (PD – Partito Democratico), die volgens het dagblad “Corriere della Sera” uit Milaan genoegen moet nemen met 21,6%. De samen met de LEGA een coalitie vormende Vijfsterrenbeweging (M5S) komt volgens de peiling op 17,4%, net als bij de EU-verkiezingen op 26 mei.

Ook de populariteit van Salvini heeft niet geleden onder de “affaire”. Deze bedraagt volgens de peiling 54%, dat zijn zelfs nog 5% meer dan bij een gelijksoortige, door “Ipsos” eind juni uitgevoerde, peiling.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in demoniseren, gezond realisme, Immigratie, Italië, kwaadaardige opzet, LEGA, Linkse media, mainstream-media, Nationalisme, Patriottisme, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

3 reacties op Vergeefse media-hetze: Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken blijft winnen in de peilingen

 1. guusvelraeds zegt:

  Onbegrijpelijk dat socialisten nog steeds op 21 procent zitten.

  Geliked door 1 persoon

 2. koosv8 zegt:

  Peilingen zijn leugens, als de socialisten nu op 21% staan, en dat zou GEEN leugen zijn, dan zou LEGA richting 50% gaan. Links wordt geprezen, en rechts mondjes maat omhoog geduwd, werkelijkheid?? ik geloof de pers niet meer. Maar hoog staat hij.

  Like

 3. fleckie zegt:

  Wel raar, dat Rusland. er altijd bij gehaald wordt, maar ja, ‘vijandbeeld. moet. gehandhaafd. blijven,’ nietwaar.??!!<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s