VS blokkeren anti-Israël resolutie in de VN, die sloop van illegale Arabische huizen wilde veroordelen

Screenshot_260

Jeruzalem, 22 juli 2019. Israëlische soldaten begonnen op maandagochtend in het zuidoosten van Jeruzalem onder toezicht van eenheden van de politie en de grenspolitie met bulldozers illegale Arabische gebouwen met meerdere verdiepingen te slopen, gelegen in de wijk Wadi al-Hummus in de sectie Sur Baher in het zuidoosten van Jeruzalem.

(Door: “Brabosh”)

De Verenigde Staten hebben op woensdag een poging van Koeweit, Indonesië en Zuid-Afrika geblokkeerd om de Veiligheidsraad van de Verenigde Naties ertoe te bewegen Israëls sloop van illegale gebouwde Palestijnse Arabische huizen aan de rand van Jeruzalem te veroordelen, vertelden diplomaten aan Reuters.

Israëlische troepen verzegelden op maandagochtend een serie woningen en begonnen met het slopen van tien van de meer dan 100 illegaal opgerichte gebouwen, die werden gebouwd in weerwil van een Israëlisch bevel van de Israëlische civiele overheid uit 2011, waarbij constructie nabij het veiligheidshek werd geblokkeerd.

Lees verder>>>
een ander Israëlisch geluid

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Palestijnen", "Religie van de vrede", antisemitisme, Arabieren, belangenverstrengeling, demoniseren, gezond realisme, Hypocrisie, Islamisering, Israël-vijandigheid, Jeruzalem, Jodenhaat, kwaadaardige opzet, Moslims, Rotzakken, Verenigde Naties, VS. Bookmark de permalink .

7 reacties op VS blokkeren anti-Israël resolutie in de VN, die sloop van illegale Arabische huizen wilde veroordelen

 1. rottenpikwick zegt:

  Deze illegale gebouwen staan te dicht bij de veiligheidsmuur. Er kan vanuit deze gebouwen geschoten worden door terroristen!. Vandaar dat ze weg moeten.

  Like

 2. ruud beijer zegt:

  Hear hear.long live Israël!!

  Geliked door 1 persoon

 3. Jan zegt:

  Wat die Arabieren ook vaak flikken is etages boven op een bestaande woning zetten zodat levensgevaarlijke situaties ontstaan. Ook dan sloopt de Israëlische regering deze bouwsel, maar dan is natuurlijk weer Leiden en last en gilt het als een halal speenvarken.

  Like

 4. Lucky zegt:

  Iets anders,
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/07/radicale-democratisch-congreslid-ilhan-omar-amerikanen-moeten-vrees-hebben-voor-witte-mannen-niet-voor-jihadisten/

  Radicaal Democratisch Congreslid Ilhan Omar: ‘Amerikanen moeten vrees hebben voor witte mannen, niet voor jihadisten’

  De video is van een interview dat in 2018 werd afgenomen met Omar. Daarin zegt ze onder meer dat Amerikanen “meer angst moeten hebben voor witte mannen dan voor jihadistisch terrorisme.”

  Like

 5. Trucker zegt:

  Dat hele palestijnen gedoe letterlijk opkuisen en hun uitdrijven naar waar dan ook.
  Ik krijg soms kritiek op wat ik voorstel in mijn kennissenkring, die vinden mijn opstelling te hard, zeker als ik zeg (net als hier als het ter sprake komt) ik ben –>onvoorwaardelijk<– pro Israël, dat onvoorwaardelijk is voor sommigen te verregaand, niet voor mij.

  Like

 6. Alex Delarge zegt:

  Waarom maar 10 gebouwen slopen? Een paar duizend zou je toch eerder verwachten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s