Weer 3 “jongeren” gearresteerd die Pegida-demonstranten in Eindhoven aanvielen

Screenshot_269

Tegendemonstranten tijdens de demonstratie van Pegida op 26 mei in Eindhoven gaan de confrontatie met de politie aan bij de Al-Fourquaan moskee. De politie is met man en macht bezig de menigte van 500 mensen in bedwang te houden. 

Nu 23 arrestaties, politie zoekt nog 9 verdachten

De politie heeft donderdagochtend opnieuw drie mannen aangehouden in verband met de rellen tijdens een Pegida-demonstratie op zondag 26 mei in Eindhoven. Het gaat om drie inwoners van die stad in de leeftijd van 16, 19 en 23 jaar, maakte de politie bekend.

Post online

Naar aanleiding van de rellen hield de politie tot nog toe twintig mensen aan. Tijdens de rellen arresteerde de politie al tien verdachten, na de ongeregeldheden volgden nog tien aanhoudingen. Daarnaast zoekt de politie nog negen mensen, met wie ze graag zou willen spreken, aldus een woordvoerder van de politie.

“De eerder aangehouden personen zijn aangehouden, verhoord en heengezonden”, aldus deze woordvoerder. “Justitie bepaalt nu of deze lieden verder vervolgd gaan worden. Dat geldt ook voor de mensen die vanochtend zijn aangehouden.”

Anti-islambeweging Pegida demonstreerde op 26 mei bij de Al Fourqaan-moskee. Daarbij braken rellen uit. Vanuit een grote groep van voornamelijk Turks-Nederlandse jongeren werden stenen gegooid naar demonstranten en politie.

Bron:
https://tpo.nl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "PEGIDA", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Bananenmonarchie Nederland, Barbarisme, burgermoed, cultuurrelativisme, democratie, demoniseren, Eurabië, gezond realisme, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Justitie, meningsdictatuur, Moslims, Nationalisme, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, Patriottisme, political correctness, politie, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Turken, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

8 reacties op Weer 3 “jongeren” gearresteerd die Pegida-demonstranten in Eindhoven aanvielen

 1. Jean zegt:

  Waar blijft het verbod van die zwijnerij in onze westerse seculiere samenleving? Wanneer worden nu eens eindelijk die mosselketen gesloten en omgebouw tot zwijnenkwekerijen? Waneer worden nu eens eindelijk de grenzen gesloten voor achterlijke gewelddadige perverse onderontwikkelde barbaren?
  Wij eisen dat de politie zijn wapens gebruikt tegen die achterlijke barbaren een wij eisen dat ons land islamzwijnerij vrij gemaakt wordt.

  Like

 2. ruud beijer zegt:

  De rechter zal harde straffen uitdelen. Allemaal voor straf een dag naar de Efteling
  Dat zal ze leren.

  Geliked door 1 persoon

 3. D.G.M.Holland zegt:

  A.s. zaterdag gaat Edwin Wagensveld van Pegida Nederland weer zijn leven wagen
  door VREEDZAAM te flyeren in Eindhoven.

  Maar ja, zaken zijn zaken…

  Daarom bied ik de Al Fourqaan-moskee leiding de benodigde materialen aan
  voor al hun vreedzame moslims:

  100 straatklinkers à € 0,40 = € 40,00
  100 kinderkopjes à € 0,50 = € 50,00
  5 stoeptegels à € 0,25 = € 1,25
  100 rotte eieren Gratis……….. € 00,00
  ———————————————–
  Totaal……………………………….. € 91,25

  U kunt dit bedrag overmaken op de rekening van E.J.Bron.

  Geliked door 1 persoon

 4. Hein zegt:

  Turks-Nederlands? Een horde turkse barbaren.

  Like

 5. BigLJohn zegt:

  ….Justitie bepaalt nu of deze lieden verder vervolgd gaan worden….Veel beloven en weinig geven doen de gek in vreugde leven. We worden door justitie voor gek versleten. Hoe lang kan justitie nog met die smerige spelletjes doorgaan eer die duffe Nederlanders wakker worden !

  Geliked door 3 people

  • kampersrene zegt:

   Het is nog maar de “ouverture” het zal nog veel erger worden.Europa behalve Italie is verdeeld in twee groepen ….de linksen met steun van die migranten-rotzooi en diegenen die hun land liefhebben….zoals de Italianen die nu ook de steun krijgt van geestelijken

   Like

 6. Tineke zegt:

  Weer een showtje voor de bunhe dit !

  ”Justitie bepaalt nu of deze lieden verder vervolgd gaan worden.
  Dat gelooft toch geen hond?

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s