FOTOSHOPPER: “Gekke Gerrit”. . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter: “Alternatieve Media Nederland“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Fake News", "Weg met ons!", belangenverstrengeling, Desinformatie, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, klimaatfascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, Nederland, nieuw fascisme, NOS, praatjesmakers, propaganda, publieke omroep, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

7 reacties op FOTOSHOPPER: “Gekke Gerrit”. . .

 1. Rensk. zegt:

  Het viel me op dat Gerrit Hiemstra slecht uit zn woorden kon komen bij Jinek. Zie je wel vaker bij mensen als ze iets op moeten dreunen.

  Geliked door 1 persoon

 2. Tijl Uylenspiegel zegt:

  De klimaatgekte wordt erin geramd, het weerbericht schijnt daar zelfs ondergeschikt aan te zijn, het weer van de afgelopen dag en de komende dagen is niet langer de hoofdmoot, dat wordt volledig ondergesneeuwd (!?) door de klimaathysterie.
  Overstroming in Bangladesh (die elk jaar voorkomen) zijn plots de schuld van het klimaat.
  Nee gek dat komt omdat ze te besodemieterd zijn om maatregelen te treffen, de deltawerken zijn hier toch ook uitgevoerd? Terwijl de overstroming van Zeeland en Zuid-Holland een samenloop van omstandigheden was en slechts eens in de honderd jaar voorkwam.

  Like

 3. Alphons Mantel zegt:

  de NASA voorspelt een nieuwe ijstijd

  Like

 4. rottenpikwick zegt:

  Wie er nou werkelijk gek is… Misschien zullen we het wel nooit weten. Waarom zouden alleen de anti-Hiemstra gelijkhebben?? Wat ik wel bizar vind; Baudet heeft ooit een tweet oid. verzonden om Hiemstra van de buis te krijgen! Zelf geloof ik ook dat de mens medebijdraagt aan de opwarming!

  Like

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   Ja maar je hoort nooit dat we de bevolkingsexplosie van Afrika eens een halt moeten toeroepen. Zo het al zo zou zijn dat de aarde opwarmt door de mens dan is het door de overbevolking van de aarde.
   Van mij hoeft Hiemstra niet van de buis mits hij eens gaat doen waar hij voor ingehuurd is, een weersverwachting geven. Zijn dagelijkse klimaatlessen kan ik missen als kiespijn.

   Like

 5. AEO zegt:

  De opwarming van het klimaat bewijst dat het klimaat nooit stabiel is. De zon heeft meer of minder actieve perioden. Maar het heeft niets met CO2 te maken, ondanks het vaststaande feit, dat de hoeveelheid CO2 door toedoen van de mens met ruim een kwart is toegenomen. Maar waar hebben we het dan over?
  In twee eeuwen is de hoeveelheid CO2 gestegen van 0,03% naar 0,041%.
  Men vergeet echter, dat er vroeger perioden zijn geweest met een zelfs nog warmer klimaat dan nu, terwijl er een kwart minder CO2 was dan tegenwoordig. En natuurwetten veranderen nooit.

  Like

 6. BigLJohn zegt:

  Dergelijke weermannen durven zich klimatologen te noemen. Alsof zij de enigen zijn die alle kennis en macht aangaande het klimaat bezitten die God ook bezit. We hebben het dus eigenlijk over klimaat-goeroes. In de jaren zestig van de vorige eeuw hadden we ook zo’n goeroe. Een godsdienst-goeroe genaamd Lou de palingboer. zijn volgelingen waren de zogenaamde Lou mensen. De bijbel was overbodig geworden daar Lou zich God noemde en weer op aarde was gekomen. Hij zou ook onsterfelijk zijn. Deze maniakale gek werd maar 70 jaar. https://nl.wikipedia.org/wiki/Lou_de_Palingboer

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s