Groen staatssocialisme

Screenshot_292

(Door: “Cultuur onder Vuur”)

De overheid gaat ons dwingen om van het aardgas af te stappen

“Het kabinet is bezig met een wet om huizen van het gas af te halen,” schrijft nieuwssite RTLZ. “Zélfs als de eigenaar niet wil.” Dit is slechts één van meerdere verregaande klimaatmaatregelen die kabinet-Rutte wil nemen. Allemaal maatregelen met één doel: het doorvoeren van een groen staatssocialisme. Een nieuw socialisme, waarin de overheid alles beslist en de burger alles moet betalen.

Met Cultuur onder Vuur verzetten we ons met hand en tand tegen deze klimaatdwang. We willen onze acties uitbreiden, maar dan willen wij eerst weten welke vorm van klimaatdwang u het meeste zorgen baart.

De regering-Rutte bereidt maatregelen voor die ons gigantisch veel geld gaan kosten. Een nieuwe berekening van Syp Wynia komt uit op wel € 1.500 miljard! Dat is nog niet alles. Naast torenhoge kosten brengt het Klimaatakkoord een verregaande vrijheidsbeperking. Het Klimaatakkoord wil dat de overheid het recht krijgt om, zonder uw toestemming, uw huis binnen te dringen om uw gasaansluiting weg te halen. Dit is echt totalitair. Je eigen huis is niet meer privé-eigendom. Je huis is voor de overheid een potentiële schuilplaats van klimaat-dissidenten. Die moeten met razzia’s opgespoord worden. Deze dwang is de bijl aan de wortel van alles wat wij in Nederland hebben opgebouwd.

Daarom peilen wij onder de trouwste medestanders van Cultuur onder Vuur welke klimaatdwang hen het meeste zorgen baart. Uw mening is cruciaal voor ons om te bepalen tegen welke maatregel we actie gaan voeren.

Daarom nodigen wij u uit om deel te nemen aan de peiling. De Groene Lobby wil de klimaatideologie aan ons opdringen. De overheid dreigt hier helemaal in mee te gaan.

Welke klimaatdwang baart u het meeste zorgen? Doe mee aan de peiling!:

https://cultuurondervuur.nu

Screenshot_291.png

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Tistochwat”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Weg met ons!", achterlijkheid, Bananenmonarchie Nederland, Barbarisme, belangenverstrengeling, betutteling, Communisme, cultuurrelativisme, demoniseren, dictatuur, Elite, establishment, gezond realisme, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, klimaatfascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, Rotzakken, Rutte, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

33 reacties op Groen staatssocialisme

 1. Statler & Waldorf zegt:

  Eurocommunisme.

  Geliked door 2 people

 2. Jean zegt:

  Wie nu nog steeds niet inziet dat GroenLinks nefast is voor onze westerse cultuur & samenleving die is ofwel achterlijk ofwel stekblind.
  NOOIT zal ik die linkse groene troep vertrouwen.

  Geliked door 1 persoon

 3. Bob Fleumer zegt:

  De Nederlandse staat moet worden aangeklaagd wegens wanbeleid.

  Like

 4. Rensk. zegt:

  Ik zag de bui allang hangen wat de Overheid betreft. De voorzitter van de VVE zei me vorig jaar toen ik net het huis had gekocht dat het echt niet zo´n vaart zal lopen, toen ik zei dat het nog wel eens heel snel kon gaan van het gas af. O nee? Zei ik. We gaan het zien. Wel het klopt. Ik zie deze Overheid overal voor aan. Die gaan steeds een stapje verder en als er geen tegenstand komt of weinig tegenstand dan gaat het weer een stapje vooruit. Totdat de burger geheel klem komt. Ik heb er al op ingespeeld en zou in principe nu al van het gas af kunnen door een doorstroomboiler erbij te nemen. Wil zo min mogelijk afhankelijk zijn van de Roverheid.

  Like

 5. J. C. Th. Köhler zegt:

  Dit is geen peiling, maar een crowdfunding actie. Ik doe even niet mee!

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 2 people

  • Tistochwat zegt:

   J. C. Th. Köhler 26 juli 2019 om 12:05

   Ja, ze blijven bedelen om geld: dan voor dit, dan voor dat.
   Met doneren kan ik uiteraard ook niet aan de gang blijven.
   Ik kon echter gewoon deelnemen aan deze peiling zonder een donatie te doen.

   Geliked door 1 persoon

   • Tineke zegt:

    Dit stuit mij ook een beetje tegen de borst.
    Ik ben ongeveer 2 maanden geabonneerd op de nieuwsbrief van ”cultuur onder vuur”
    Elke nieuwsbrief is het prijs !
    Dan willen ze geld voor een nieuwe printer,dan weer dit,dan weer dat,elke keer weer.
    Zitten ze daar ook niet gewoon hun zakken te vullen,vroeg ik me na de laatste nieuwsbrief af?

    Like

 6. BigLJohn zegt:

  Als ik weer eens een E-mail krijg van Cultuur onder Vuur, en ik wil mijn stem uitbrengen, kom ik niet verder dan bij een blauwe webpagina van Microsoft. In veel talen staan er pictogrammen om aan te klikken waaronder ook voor NL. Zelfs al klik ik die aan, kom ik op een andere webpagina van Microsoft uit. Het verkorten van de Url werkt ook niet, altijd kom ik bij Microsoft uit. Nog nooit meegemaakt met links in een E-mail. De computer goed schoonmaken met mijn schoonmaakmachines maakt ook al geen verschil. Zijn er soms meer mensen die hier last van hebben ?

  De Url na het aanklikken in de E-mail van Cultuur onder Vuur;

  http://track.cultuurondervuur.nu/xtl=s6byfoudrs6wnkxjw9aae3s0go4jkf6q5udaebogmge0punhgkgr480434s52hjz5auw5qlcbfqd09njgm0c36p5awlj8nbuqhjuy175iaxyhgtffblyuy9ny7qthdeol2pnjcfwft8rjy0254x3&ei

  Like

  • Piet Snot zegt:

   dit krijg ik te zien als ik op de link klik die jij hier plaatst.

   nginx error!
   The page you are looking for is not found.
   Website Administrator

   Something has triggered missing webpage on your website. This is the default 404 error page for nginx that is distributed with the Amazon Linux AMI. It is located at /usr/share/nginx/html/404.html

   You should customize this error page for your own site or edit the error_page directive in the nginx configuration file /etc/nginx/nginx.conf.

   Like

 7. Tistochwat zegt:

  Ik heb Het opdringen van de warmtepomp en stadsverwarming aangevinkt, maar ik ben tegen al die idiote dwangmaatregelen. 👿

  Geliked door 1 persoon

 8. Republikein zegt:

  Welke beslissing van welk kabinet heeft de afgelopen 50 jaar gunstig uitgepakt voor de gewone burger, wie durft?
  https://ejbron.files.wordpress.com/2019/01/screenshot_792.png?w=388&h=209

  Like

  • Tistochwat zegt:

   Republikein 26 juli 2019 om 12:24

   NIET ÉÉN!

   En nu moeten we verplicht meebetalen aan het ‘redden van de planeet’.
   Waarom? Ik heb straks tóch geen geld meer om mijn levensonderhoud te betalen.
   Voor wie moet ik dan ‘de planeet redden’?
   Voor gekke Greta en haar sponsors?

   Geliked door 2 people

 9. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Het probleem van de peiling is dat al die onderwerpen me ernstig zorgen baren, natuurlijk is het van de gekke dat we van het gas af moeten terwijl overal in Europa juist wordt overgegaan op gas, hoe mesjogge wil je het krijgen maar tegelijkertijd moet ik kokhalzen bij het zien van alle windmolens en het idiote plan om de zee vol te zetten met die krengen.
  Eigenlijk is het enige waar ik me geen zorgen over maak is rekeningrijden want ik maak extreem weinig kilometers, dat wil niet zeggen dat ik voorstander ben maar gesteld dat ze het doorzetten raakt het mij niet.
  Wat zouden ze eigenlijk doen als een huizenbezitter een hele batterij met butagas tankjes aansluit?
  Er zijn vast nog wel wat ideetjes te bedenken…..

  Geliked door 1 persoon

  • Tistochwat zegt:

   Tijl Uylenspiegel 26 juli 2019 om 12:28

   Wat zouden ze eigenlijk doen als een huizenbezitter een hele batterij met butagas tankjes aansluit?

   Wie zegt dat de schoften butagastankjes niet gaan verbieden?

   Geliked door 1 persoon

   • Piet Snot zegt:

    Hoe gaan dakdekkers dan al die teren platen verwerken die ze neer leggen met butagasbranders op je dak of schuur.
    Speciale vergunningen voor dakbedekkers om gasflessen te gebruiken?

    Like

   • Tistochwat zegt:

    Piet Snot 27 juli 2019 om 13:24

    Wie het weet, mag het zeggen.

    Like

 10. Rensk. zegt:

  Ik vind die peiling maar niks. Je kunt maar 1 ding kiezen en ik vind alle maatregelen pet wat de Overheid op wil leggen. Ik wil dat ze al dat geld besteden aan het bouwen van een degelijke kerncentrale. Ik voel al aan mijn water dat wat de Overheid nu doet in zo´n idioot snel tempo (met alles lopen ze altijd mijlenver achter, maar dit moet ineens razendsnel) niet oké is.

  Like

 11. Jan zegt:

  De Groene Gekken hoor je er steeds over dat de temperatuur naar beneden moet. Dit gebeurde in 1815 nadat de Tambora in Indonesië weer was uitgebarsten. In 1816 was er op het gehele noordelijke halfrond geen zomer terwijl de temperatuur slechts een halve graad Celcius daalde


  Average global temperatures decreased about 0.4–0.7 °C (0.7–1.3 °F). There were severe climate anomalies with snow in unusual months. Northern hemisphere was hardest hit. Most agriculture crops were ruined in North America. There was famine in several countries. Thousands of people perished due to floods, droughts, starvation and disease. An estimated 100,000 deaths resulted in Europe alone.
  ….
  https://learnodo-newtonic.com/wp-content/uploads/2015/09/1816-summer-temperature-anomaly-with-respect-to-1971-2000-climatology.webp
  https://learnodo-newtonic.com/mount-tambora-facts

  Year Without a Summer
  https://en.wikipedia.org/wiki/Year_Without_a_Summer#Europe

  ……
  Gevolgen
  In Europa ontstond na de misoogst van 1816 een voedseltekort. In Europese steden ontstonden relletjes en plunderingen. In juni 1817 lag de gemiddelde prijs voor de meest geconsumeerde voedingswaren ongeveer op 2½ keer het niveau van 1815.
  De hongersnood en overstromingen veroorzaakten tyfus- en cholera-epidemieën, in de hand gewerkt door verzwakte weerstand, onhygiënische omstandigheden en het rondtrekken op zoek naar voedsel.
  Men schat dat in Europa 200.000 personen aan de directe of indirecte gevolgen omkwamen.
  Veel Europeanen besloten naar de Verenigde Staten te emigreren.
  ….
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Jaar_zonder_zomer

  Like

 12. rottenpikwick zegt:

  Ik heb die MISDADIGERS op Het Binnenhof nog nooit gehoord over de OVERBEVOLKING van dit kleine landje, waar ze actief aan meegewerkt hebben!! 100.000en STEUNTREKKERS zijn hier met WelkomWelkomkoortjes en al binnengehaald! Met de smoes van VERGRIJZING!! Kijk overdag en ’s nachts op straat en het straatbeeld spreekt boekdelen! Ik wil best wel van het gas af, maar wel met de zekerheid dat ik niet verrek van de kou en dat het betaalbaar is!! De OMVOLKING / VERRIJKING heeft ons al zo’n 500 M I L J A R D gekost! AFGEJAT door DAT TUIG op Het Binnenhof!!

  Geliked door 1 persoon

 13. Qvic zegt:

  Je kunt er tegen in gaan, maar deze sukkels van politici zijn zo overtuigd van hun gelijk. Dat gaat jaren kosten om via juridische procedures toch ons gelijk te halen. En dan is het misschien al te laat, want dan zal het grootste gedeelte van het gasnet al gesloopt zijn. Of je maakt van deze je eigen keus. Door onder andere een eigen alternatief te bedenken hoe jij je huis in de winter gaat verwarmen en gaat koken en je warme water voorziening. Want de overheid kan jou niet verplichten om met een commercieel bedrijf in zee te gaan. Al willen zij dat maar al te graag en proberen zij dat ook zo doen te lijken. (Daarom zijn ook alle zogenaamde verplichte zorgverzekeringen illegaal in Nederland. Maar dat geldt ook voor de EU.) De overheid is als de dood voor dat iedere bewoner in Nederland voor zijn eigen energie voorziening gaat zorgen, want daarmee brokkelt hun macht over de bevolking af. Dan kunnen zij niet iedereen meer afpersen in de vorm van allerlei zelfbedachte belastingen op energie. Een goedkoop alternatief voor je elektra is een hometrainer die een auto/vrachtauto dynamo aandrijft, die dan een paar tractie accu’s oplaad voor eigen gebruik. (Daar hou je ook nog eens een goede conditie van over.) Op bijna de zelfde principe kun je ook deze elektriciteit met permanente magneten in warmte omzetten. Dit geeft een veel hogere rendement, dan met de bestaande warmte elementen. Zo bestaan er tig mogelijkheden om je zelf te bewapenen tegen de overheidsbemoeienissen hoe jij je energie zelf opwekt. Zo kun je ook een kleine Teslaspoel maken of kopen, die al met een 9 volts batterij al jou spaarlampen in de kamer doet oplichten. Zonder dat zij aan aangesloten zijn op het net of anders. met die batterij doe dan ongeveer 300 brand uren. (wel afhankelijk hoe groot jou Teslaspoel is).

  Like

  • Tineke zegt:

   Dus dan moet je elke dag op de hometrainer om je accu op te laden?
   En das ook nog goed voor de conditie?
   Ik weet wel leukere manieren om mijn conditie op peil te houden,dan maar met het licht uit…….

   Like

   • E.J. Bron zegt:

    O jee … 😉

    Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    Tineke 26 juli 2019 om 20:20

    Over ‘licht uit’ gesproken: meneer Tistochwat klaagde vannacht dat zijn elastiekje weer slap was, terwijl hij er al twee knopen in had gelegd.

    Ik heb het over het elastiekje van zijn slaapmaskertje, hè?
    Ik lig namelijk de halve nacht te lezen en dan wil meneer Tistochwat graag slapen.
    Dat lukt hem alleen als het donker is, vandaar dat maskertje (net Batman).

    Geliked door 1 persoon

   • Tineke zegt:

    Net Batman.

    Je hebt wel een spannende man om naast te liggen dan.
    Ik lig ook vaak de halve nacht te lezen,ben in mijn uppie,dus wat moet je anders.
    Niet iedereen heeft een batman naast zich liggen,ik zou mijn boek dan in een hoek mieteren 🙂

    Geliked door 1 persoon

   • delamontagne zegt:

    Home trainer ?
    Ik heb altijd gedacht dat dat was om af te vallen !
    Leukere manieren ?, je bedoelt toch nie……

    Geliked door 1 persoon

   • Tineke zegt:

    Nee hoor heer delamontagne,ik zou niet durven.
    U kent me toch?

    Geliked door 2 people

   • Tistochwat zegt:

    Tineke 27 juli 2019 om 20:49

    Net Batman.

    Je hebt wel een spannende man om naast te liggen dan.

    Dat valt reuze tegen:

    Nee, dán Superman:

    Geliked door 1 persoon

 14. orelius zegt:

  We gaan omvolkeren niet vrijwillig dan met dwang . Iedereen van het gas af , niet vrijwillig dan onder dwang. DEMOCRATIE is dood DICTATUUR is springlevend .Dus anti fasisten laat je horen of zijn jullie soms blind of dom . Ja allebei denk ik want jullie demonstreren steeds op de verkeerde plek. Of worden jullie daar juist voor betaald door sorosje. Stop het Brussel fasistme , stop onze dictator pinokkio. Zelf nemen ze geen gas terug. Ze helpen ons vol gas naar de ondergang. Europa en ons mooie land van weleer helemaal aan het gas.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s