De beuk erin! Italië blokkeert eigen schip vol migranten, wil eerst belofte over herverdeling

Screenshot_5

De Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken, Matteo Salvini.

(Door: Wout Willemsen)

Italië is er vandaag nog meer klaar mee dan gisteren! Het heeft nu zelfs zijn eigen kustwachtschip met migranten geblokkeerd. Italië eist eerst dat landen toezeggen de migranten op te nemen middels een herverdeling.

Voor Italië is de maat vol. Organisaties als Artsen zonder Grenzen, Sea-Watch en zelfs hun eigen kustwacht, kunnen lekker de vinketering krijgen. Eerst duidelijk hebben wie ze opneemt, dán pas mogen ze afmeren. Ligt dat allemaal ingewikkeld? Prima, dan kunnen ze mooi op zee blijven dobberen.

Lees verder>>>
(h/t “Piet Snot”)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "migratie", "Vluchtelingen", asielwaanzin, belangenverstrengeling, Europa, EUSSR, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Italië, LEGA, Matteo Salvini, Nationalisme, NGO´s, Patriottisme, Rotzakken, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

26 reacties op De beuk erin! Italië blokkeert eigen schip vol migranten, wil eerst belofte over herverdeling

 1. kampersrene zegt:

  Salvini de enigste politicus met verstand…..ik zie enkele mooie sexy negers …die mogen Frankrijk binnen…op bevel van Macron …..De rest gaat naar mutti Merkel….die pakt alles binnen

  Liked by 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Ik heb de indruk dat de bemanning van dat Italiaanse kustwachtschip zich niet gehouden heeft aan het uitdrukkelijk bevel van Salvini niemand meer toe te laten.
   Dus die mogen nou opgevreten worden door de hongerige menseneters, of proberen zwemmend Italië te bereiken.
   Salvini zit er niet mee, en geeft hiermee een heel duidelijk voorbeeld af aan de hele kustwacht, laat niemand meer toe, ook niet op je eigen schip!
   Europa denkt natuurlijk dat Salvini z’n eigen mensen niet te lang in de kou zal laten staan, maar ik denk dat Salvini inmiddels met z’n rug tegen de muur staat.
   Hij kan toegeven aan de EU, en dan in een klap het totale vertrouwen van al z’n kiezers verspelen, of als overwinnaar uit de strijd komen en voor altijd Il Salvini van Italië zijn!

   Waarom zitten dit soort Hero’s altijd in andere landen….?

   Like

 2. Jan zegt:

  Harder, herverdeling over Afrikaanse landen

  Liked by 1 persoon

 3. Steven zegt:

  PRECIES…
  Nu begrijp ik waar ‘dobberneger’ vandaan komt… 🙂

  Like

 4. Rensk. zegt:

  Idd als de veerdiensten ophouden zullen er uiteindelijk geen mensen meer verdrinken. Ik vind het verbijsterend om steeds weer te zien als vrouw met enkel een MBO opleiding hoe stupide regeringsleiders zijn met hun totale gebrek aan leiding gegeven.

  Like

  • Jules Vismale zegt:

   Pas geleden verdronken er nog 150 migranten in de Middellandse Zee en dat worden er steeds meer als ze die grenzen niet subiet gaan sluiten!

   Liked by 1 persoon

   • Henk der Niederlánder zegt:

    @Jules. Je weet dat Ik je mening ten zeerste respecteer maar hier wil Ik toch even iets toevoegen.
    Deze grenzen worden niet gesloten en het jankverhaal dat er weer een aantal verzopen zijn geeft mij een goed gevoel.
    Niet dat Ik de mensen de dood gun maar wel omdat jij en Ik en de hele Europesche bevolking op mag of eerder gezegd op moet draaien voor hun verzorging terwijl ze alleen hier naartoe komen om te profiteren.
    Laat Ik zeggen we hebben er vorig jaar ongeveer 100.000 opvreters bij gekregen en Ik persoonlijk vind het heel erg jammer dat er geen 100.000 verzopen zijn want die mogen (moeten) Wij allemaal onderhouden. Dat ze voor mij maar allemaal de graftering krijgen, maar wel in hun eigen kutland

    Like

   • Harry zegt:

    Er wordt zelfs veel minder vis gegeten in Italië en Spanje uit de Middellandse zee .
    Wie wil er nou vis eten die zich met negerkadavers hebben gevoed ?
    Gatver ……..

    Like

 5. bij Merkel thuis is plaats genoeg

  Like

 6. Jean zegt:

  Waarom worden die schepen niet halverwege op zee tegengehouden en verplicht terug te varen naar Afrikaans grondgebied? Wij willen die gewelddadige onderontwikkelde barbaren niet op ons grondgebied, wij staan dus ook voor 100% achter Salvini, men importeert geen ellende.

  Like

 7. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Als je “A ” zegt moet je ook “B” zeggen.
  De boot toegang tot de haven weigeren is “A” zeggen.
  De Italiaanse regering kan de boot van de eigen kustwacht ook opdracht geven de “drenkelingen” terug te brengen naar de overkant, naar daar, waar ze met onzeewaardig materiaal het zeegat kozen. Dat is “B” zeggen.

  Het heeft er overigens wel alle schijn van, dat dit een bewuste provocatie is van de NGO mensensmokkel-club, om Italië voor het blok te zetten.

  Like

 8. Rinske de Vries zegt:

  De organisatie’s als “Artsen Zonder Grenzen”, zijn mede – verantwoordelijk voor de verdrinking van honderden van deze ‘vluchtelingen’! Als zij en andere, ‘goedmensen’ dit krankzinnige migranten – beleid, van stromen Afrikanen steunt, en wat er verder “mee-lift”, én in de problemen komt op zee, dit trieste einde van vele, teveel drenkelingen, is mede doordat de ‘goedmensen’ valse hoop geven aan de ‘vluchtelingen’. Als deze weten, en dat weten ze dankzij social media, heel snel, blijven ze wel weg!! Dit ongebreidelde binnenhalen van geheel andere culturen, én, niet onbelangrijk : vele, bij ons uitgeroeide ziekten, dankzij het vaccinatie-beleid van decennia, krijgen we ook binnen! En dodelijke aandoeningen, zoals Ebola, Hoelang duurt het nog, vóórdat er in Europa en elders een uitbraak komt, die niet te stuiten is, in een land als het onze, waar wij zo langzamerhand, op elkaar zitten! Daar is geen stoppen aan hoor! Regeren is vooruit zien, nou, niet dus: overheid, uw beleid loopt uit op een catastrofe, het draagvlak van uw burgers brokkelt af, en een burgeroorlog is het gevolg. Dat wilt u toch niet echt, mag ik hopen?!?

  Liked by 2 people

 9. Claudia M. zegt:

  Wat dachten ze van een verdeling retour eigen land?

  Liked by 1 persoon

 10. koddebeier zegt:

  Niks verdelen terug naar het land van herkomst !!

  Liked by 1 persoon

 11. Gerrit zegt:

  Er zijn grote schepen van hulporganisaties onderweg naar de Middellandse zee. Kunnen makkelijk 500 man oppikken. En net is de vergadering geweest van Ministers van diverse landen in Parijs over de verdeling van de opvang. Er worden dus straks grote groepen vluchtelingen opgepikt die ergens aan land moeten komen. Lijkt een opzet van de hulp-organisaties om een doorbraak te forceren. M&M (Macron en Merkel zullen wel weer het “Goede Voorbeeld” gaan geven. En Mark als hun boezemvriend wil natuurlijk niet achterblijven.

  Liked by 1 persoon

 12. Corrie Bruin zegt:

  Op een rubberbootje zetten zie maar hoe zij weer thuis komen

  Like

 13. Ronald B zegt:

  Deze gelukszoekers (en vooral ‘grote’ laffe negers die wel ‘stoer’ iedere vrouw zwanger maken, maar dan de benen nemen!!!), hoeven helemaal niet verdeeld over Europese landen te worden!!! Ze worden immers illegaal de zee over gezet…..wat een naïeviteit onder de eigen zakkenvullende zgn. ‘politici’ in Europa!!! Groot respect voor Victor Orban!!! Die laat er niet één binnen!!!

  Liked by 1 persoon

 14. Tineke zegt:

  Het is natuurlijk prachtig wat Salvini allemaal doet, maar ook met herverdeling blijft Europa volstromen.
  Wat is dan per saldo de winst van dit alles , zo vraag ik mij af.

  Like

  • Ronald B zegt:

   Tineke, door Merkel is er een invasie van gelukszoekers sinds 2015 geweest……zij alleen heeft beslist om iedereen welkom te heten….oorlogsvluchtelingen hadden in de regio opgevangen moeten worden!!! Rest van de gelukszoekers hadden meteen teruggestuurd moeten worden!!! Naar mijn meniing is er één man in Europa die voet bij stuk heeft gehouden en NIEMAND heeft binnengelaten om zo zijn eigen volk, cultuur met bijbehorende normen en waarden te beschermen…..Victor Orban! De rest van de zgn. poltici denken alleen aan het vullen van hun eigen zakken!!! Praten ze maar over verplicht verdelen van deze gelukszoekers…….Timmerlul voorop!!!
   Deze mensen hadden NOOIT toegelaten moeten worden! Mijns inziens zal men politieke beslissingen moeten nemen om iedereen terug te sturen als landen van herkomst veilig zijn!!! Nederland en een hoop andere Europese landen worden shitholes!!! Kijk alleen al naar Amsterdam, Roterdam, Utrecht en Den Haag…..triest….diep triest!!! En dan natuurlijk andere steden als Parijs, Londen, Berlijn, Brussel etc.etc……nogmaals diep triest dat dit Afrikaans-Arabische steden zijn geworden!!! TIJD VOOR VERANDERING!!!

   Liked by 1 persoon

   • Tineke zegt:

    Helemaal eens Roland,het is diep triest….
    alleen kan ik me niet voorstellen dat Merkel,als onderdeel van de EU dit in haar eentje beslist heeft.

    -Je weet ook dat hier een agenda achter zit?
    Coudenhove-Kalerghi-omvolking ?

    Like

  • Oeps zegt:

   @ Tineke (27 juli 2019 om 21:46)

   Dames en Heren.

   Het zijn GEEN drenkelingen. Het is satanische politiek.
   Het gaat van kwaad naar erger. Zachte heelmeesters maken stinkende wonden !!!
   Mensensmokkelaars keihard aanpakken, daar waar het pijn doet. Hun handelswaar terugbrengen naar de overkant. En dat kracht bijzetten door marine escorte. Niet terugdeinzen om een voorbeeld te stellen. Niks geen slap gedoe. Voet bij stuk houden. Laat zien dat je baas in eigen bent.

   Liked by 1 persoon

 15. Peacepipe zegt:

  En niet vergeten EU-resolutie 1743

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s