“Het is erg”: Maaßen heeft scherpe kritiek op Merkel vanwege onopgehelderde migratiepolitiek

Screenshot_18

(Vertaling: E.J. Bron)

Hans-Georg Maaßen heeft scherpe kritiek geuit op de regering van bondskanselier Merkel. Duitsland´s migratiepolitiek zou “erg” zijn.

epoch times

De voormalige chef van de Duitse Binnenlandse Veiligheidsdienst [Bundesverfassungsschutz], Hans –Georg Maaßen (CDU) heeft scherpe kritiek geuit op bondskanselier Angela Merkel (CDU) voor haar gedrag in de migratiekwestie.

“Ik verwacht iets anders van een politiek verantwoordelijke dan alleen maar slechte beelden uit de weg te gaan”, zei Maaßen vrijdagavond tijdens een bijeenkomst van de CDU-vrouwenunie in Düsseldorf, zonder Merkel met name te noemen.

Wanneer de staat enerzijds parkeerverboden genadeloos zou vervolgen, maar bij 240.000 buitenlanders die weer moeten vertrekken beide ogen dichtdrukt, zou dit een erosie van de rechtsstaat zijn, die agressie zou creëren.

Eind februari waren er in Duitsland ongeveer 240.000 mensen die officieel uitgezet zouden moeten worden. 184.013 afgewezen asielaanvragers bezaten een gedoogstatus. Dat betekent dat de autoriteiten bij hen redenen zien die een uitzetting op de korte termijn in de weg staan.

“Je moet de rechtsstaat ook dan handhaven wanneer er ongunstige beelden bestaan. Waar zouden we zijn wanneer Helmut Schmidt destijds nooit gezegd zou hebben: ´Ik kan niet tegen de beelden van de dode Hanns-Martin Schleyer in de kofferbak, ik laat alle RAF-gevangenen vrij´?”, zei Maaßen.

Er zouden nog steeds 500 mensen per dag het land binnenkomen, aldus Maaßen.

“Ik zie niet dat we ons lesje geleerd hebben. Het is erg. Dat moeten we onder ogen zien”, zei hij onder het applaus van de ongeveer 200 luisteraars.

Er zou in de CDU nog steeds geen echte discussie over de migratiepolitiek hebben plaatsgevonden, hoewel die een fundamentele consensus in de samenleving en de EU beschadigd zou bezitten.

“Het is ook het doel van het vreemdelingenrecht dat er geen kleine criminelen naar Duitsland komen”, zei Maaßen.

Van ongeveer 70% van de asielzoekers zou de identiteit echter onduidelijk zijn.

Bron:
www.epochtimes.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "migratie", "Weg met ons!", asielwaanzin, Censuur, christendemocraten, cultuurrelativisme, Duitsland, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, machtswellust, Marxisme, meningsdictatuur, Merkel, Patriottisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

7 reacties op “Het is erg”: Maaßen heeft scherpe kritiek op Merkel vanwege onopgehelderde migratiepolitiek

 1. Harry Willemse zegt:

  Wanneer de staat enerzijds parkeerverboden genadeloos zou vervolgen, maar bij 240.000 buitenlanders die weer moeten vertrekken beide ogen dichtdrukt, zou dit een erosie van de rechtsstaat zijn, die agressie zou creëren. Nu bij ons in Nederland spelen deze problemen niet. Hier wordt genadeloos opgetreden tegen diegenen die het in hun hoofd halen 2 km te hard rijden. En het schorem, dat kan doen wat zij willen in het kader van diversiteit.

  Geliked door 2 people

 2. paulzwueste zegt:

  Het Duitse volk ’n lesje in democratie geven is natuurlijk nooit weg, maar als dat gegeven wordt door iemand die jarenlang Merkel heeft gediend en en werd afgedankt neem ik bij voorbaat afstand.
  Je zou ‘m eens moeten vragen wat hij van het AFD vindt….

  Geliked door 3 people

 3. rottenpikwick zegt:

  Sleep Vrouwtje Bibber en haar Kontelikkers voor het Gerecht!! Hoe DOM en WERELDVREEMD kun je zijn om hordes ongeletterden te omhelzen! Met deze MISDAAD heeft ze bewezen dat ze totaal ongeschikt is als leider van een ooit stabiel werelddeel!! Voor Het Gerecht en die hele Juncker / Timmermans / VRHFSTDT-ZOOI er bij!!

  Geliked door 2 people

 4. Eigen volk eerst zegt:

  Het lijkt Nederland wel. Mensen op het strand een flinke boete geven en de migrantenmisdaden verstoppen. EU politiek?

  Geliked door 4 people

 5. Qvic zegt:

  Alleen naïeve mensen laten hun eigen landen overspoelen met illegale immigranten. Daar die volksvertegenwoordigers van die landen zo softie zijn voor deze illegalen migranten, dat die illegalen immigranten daar gretig misbruik van maken. Dat is gewoon een natuurlijk iets. De echte schuldige zijn die laffe naïeve zwakke leiders die laten dit gewoon gebeuren en roept de bevolking op meer tolerantie te hebben voor deze illegalen en verzinnen er allerlei smoesjes erbij van hoe zielig zij wel zijn om die illegalen niet behoeven terug te sturen waarvan zij kwamen. Te zot voor woorden, het is de taak van de leidende volksvertegenwoordiger om deze illegalen immigranten te weren uit ons land. Anders zijn het geen volksvertegenwoordigers, maar landverraders en daar staat nog steeds de doodstraf op. Alleen dat beseffen deze laffe naïeve zwakke volksvertegenwoordigers niet. De rek is er uit bij de gewone bevolking, doordat ze jaren lang voorgelogen zijn door die laffe zwakke naïeve volksvertegenwoordigers die alleen aan hun zelf denken. Je hebt nu zelfs zogenaamde volksvertegenwoordigers met een dubbele of drie dubbele nationaliteit, deze mensen kunnen niet alleen de Nederlandse waardes voorop stellen. Zij zullen altijd hun eerste nationaliteit voorop zetten, waar zij het meeste mee verbonden voelen. Zij zijn eigenlijk de illegalen in de politiek. Deze zijn de spijtzwammen voor de Nederlandse samenleving.
  Want zij eisen steeds meer rechten t.o.z.v. de autochtonen Nederlanders op, zodat deze minderheden steeds meer rechten krijgen. Daar zij zelf hierbij de grondwet (artikel 1) aan hun laars lappen, eisen zij zelf op grond van dit zelfde artikel wel alle rechten op en schofferen de autochtonen Nederlanders daar mee. Daar maakt de Sorros organisaties dankbaar misbruik van, om mensen tegen elkaar op te zetten.

  Geliked door 3 people

 6. Lucky zegt:

  Ondertussen
  https://www.journalistenwatch.com/2019/07/27/armenhaus-deutschland-jeder/

  Armenhaus Deutschland: Jeder zweite Rentner hat weniger als 900 Euro
  Armenhuis Duitsland: Elke tweede gepensioneerde heeft minder dan 900 euro

  Berlin – Angesichts des forcierten ungehinderten Zustroms von Asylzuwanderern in das Sozialsystem ist diese Nachricht von besonderer Brisanz: „Mehr als jede zweite Rente beträgt weniger als 900 Euro.“ Das Pikante: Diese Zahlen gehen laut Focus aus einer Antwort der Bundesregierung auf eine Anfrage der Linken-Abgeordneten Sabine Zimmermann hervor. Die Linken wiederum fordern mehrheitlich eine grenzenlose Asylzuwanderung. Bereits jetzt werden Sozialrentner gegenüber Zuwanderern massiv benachteiligt. Etwa auf dem sozialen Wohnungsmarkt, was deren Situation nochmals verschärft.
  Laut den Zahlen, die auch dem RedaktionsNetzwerk Deutschland vorliegen bekamen 51,4 Prozent der Altersrentner im Jahr 2018 weniger als 900 Euro ausgezahlt. Das sind nach Angaben des Focus mehr als 9,3 Millionen Menschen. 58,6 Prozent der Rentner müssen mit weniger als 1000 Euro auskommen.

  Berlijn – Gezien de gedwongen ongehinderde instroom van asielzoekers in het sociale systeem, is deze boodschap bijzonder explosief: “Meer dan elke tweede pensioen is minder dan 900euro. Het pikante: deze cijfers gaan volgens Focus van een reactie van de federale regering op een verzoek van links – Vrouw Sabine Zimmermann. De linksen eisen op hun beurt een onbeperkte asielmigratie. Reeds nu zijn sociale gepensioneerden enorm benadeeld in vergelijking met immigranten. Bijvoorbeeld op de sociale woningmarkt, die hun situatie verergert.
  Volgens de cijfers die beschikbaar zijn voor het redactionele netwerk Duitsland, werd 51,4 procent van de gepensioneerden in 2018 minder dan 900 euro betaald. Dit zijn meer dan 9,3 miljoen mensen, volgens de Focus. 58,6 procent van de gepensioneerden moet het doen met minder dan 1000 euro.

  Like

 7. cornelis1950 zegt:

  merkel kreeg de onderscheiding van het Coudenhoven Kalergi Plan en dat zegt genoeg over het beleid van de EU ! Gewoon terug naar de EEG en de EU opgeven voor het te laat is

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s