Hoe zou dat nu toch komen? Veel minder bezoekers in openluchtbaden in het Saarland

Screenshot_21

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

De openluchtbaden in de Duitse deelstaat Saarland hebben te maken met een daling van het aantal bezoekers in juli 2019. De secretaris van de zwembaden in Saarbrücken vermoedt een bepaalde reden, een politiek-correcte uitleg: bezoekers komen alleen nog maar op super-hete dagen.

politikstube

In de openluchtbaden in het Saarland neemt het aantal bezoekers sterk af. Dat zou vast en zeker wel eens niet aan de ontbrekende (?) super-hete dagen kunnen liggen, maar ook aan de agressieve groepen badgasten – “jongeren”/”jonge mannen”, die grotendeels uit het buurland Frankrijk komen, beslag leggen op de zwembaden en onrust stoken. De zwembaden ontwikkelen zich dan tot brandpunten, waar de vreedzame zwembadbezoekers zich niet meer veilig en lekker voelen en waar het voormalige bad-plezier in toenemende mate een spitsroeden lopen wordt.

De “Saarländische Rundfunk” (SR) bericht:

Hoewel er in juni meer mensen de grote openluchtbaden in het Saarland hebben bezocht, rekenen de zwembaden met in totaal dalende aantallen, want de maand juni kwakkelt. Het gaat vooral om de openluchtbaden in Saarbrücken.

In juli 2018 waren er meer dan 94.000 bezoekers naar de vier openluchtbaden in Saarbrücken gekomen. Dit jaar waren dat er nog maar 35.000. Zo ziet het er ook in Saarlouis uit. Ook daar is het aantal bezoekers meer dan gehalveerd. De trend is ook te zien in Neunkirchen en St. Wendel.

De secretaresse van de zwembaden in Saarbrücken, Gabriele Scharenberg-Fischer, zei tegen de SR dat badgasten inmiddels alleen nog maar op super-hete dagen naar de zwembaden zouden komen. Juist in juli zouden er tot nu toe alleen maar gemiddelde zomerdagen en daardoor minder badgasten zijn geweest…

Bron:
https://politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, moralisme, Multiculti, nieuw fascisme, Noord-Afrikanen, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Turken, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

17 reacties op Hoe zou dat nu toch komen? Veel minder bezoekers in openluchtbaden in het Saarland

 1. Jules Vismale zegt:

  In Brussel hebben ze, sarcastisch genoeg, helemaal GEEN openluchtzwembaden waardoor deze
  ‘multiculturele hoofdstad” van europa nog zwaarder en oververhit raakt!

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Je bent toch ook helemaal gestoord al je in die mocro-urine gaat liggen weken en je daarna steevast kunt rekenen op ’n pak slaag.
   Voor de man is er trouwens geen lol meer aan want je kunt je nergens meer op blote tieten oriënteren als je even de weg kwijt bent.
   Je ziet bovendien alleen nog maar vulluszakken die vreselijk stinken.

   De vraag:”Badmeester ben ik al bruin?” mag ook al niet meer gesteld worden.

   Like

 2. Marijke zegt:

  Hahaha; droeftoeters!

  Like

 3. Monalisa zegt:

  In Amsterdam zuid staat bewaking bij de scholen van joodse afkomst ze lopen met zeer grote wapens daar rond, zelf de kinderen die met een busje rijden, en buiten de stad wonen ook daar zit bewaking op met zwarewapens dit was al in het jaar 2000.

  Like

 4. Henk der Niederlánder zegt:

  Je houdt het toch voor godsonmogelijk welk een draai aan die hele moslimshit gegeven word.
  Is er nou helemaal niemand die in Duitsland een paard een paard durft te noemen????

  Geliked door 2 people

 5. Peter zegt:

  Ook Nederland moet zich kapot schamen, tuig wat zich misdraagt,oppakken,en vastzetten tot het Zwembad in het najaar weer dichtgaat, zo afgelopen,dreigen met sluiten van een zwembad pak je juist de mensen die zichwel netjes aan de regels houden .een burgemeester met ballen ,bestaat niet meer ,allemaal zacht gekookte socialistische stinkeieren zijn het .

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Is die Peter nou weer terug of is dit geval ’n geval van overmacht….?
   Je kunt niet weten.
   Maar als je niet weet kun je wel wat te weten komen als je’min de gaten houdt….

   Like

 6. Thomasson zegt:

  Wij hebben problemen met : a) onze overheid en b) onze regering. Toen tussen Frankrijk en Duitsland een grens bestond, kon de hele horde donkere bavianen van de buurland tegen worden gehouden. Dan vielen deze bavianen uit de Maghreb onder de noemer ongewenste vreemdelingen. Dat mag niet meer. Wij zijn allemaal EU burgers, als zijn wij Jihadisten, terroristen en wij vormen gevaar voor het land. Deze lui, die normaliter dubbele nationaliteit hebben, kunnen als gevaar voor het land worden aangemerkt en terug naar het land van herkomst worden getransporteerd.
  GOED NIEUWS UIT NEDERLAND: Onze Boys beginnen hun tanden en vuisten laten zien. Lees https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/07/marokkanen-gaan-los-vechtpartij-scheveningen-video-en-30-man-op-de-vuist-in-zwembad/

  Like

 7. freda110 zegt:

  Ik begrijp zo wie zo niet dat je met deze viespeuken in het water wilt.
  Als het heel warm is dan ga ik wel in een zwembadje achter het huis of kruip onder de douche.

  Like

 8. BigLJohn zegt:

  De trotse Duitser werd een bange Duitser, een broekschijter. Lange tijden slaafs op Merkel gestemd, want die zou wel eens eventjes de klus gaan klaren. Net zoals er hier in Nederland veel mensen zich door de overheid laten koeioneren. Ze kunnen een voorbeeld nemen aan de inwoners van Hong Kong. Die voeren letterlijk een strijd op leven en dood tegen de kwaadwillende autoriteiten. Het is vrijwel iedere dag op de TV te zien. Wil je niet voor de goede zaak vechten, dan organiseer je je eigen ondergang. Maar wie wil er hier in het Westen nog vechten ? De laatste keer deden dat de verzetsstrijders tijdens de tweede wereldoorlog, een uitgestorven soort. Liever houdt men zich bezig met de telefoonverslaving, voetbal op TV, The Sound of Holland, wiet roken, coma zuipen, lachgas gebruiken en niet te vergeten XTC pillen slikken op muziekfestivals. Het Westen gaat ten onder, net als in het verleden het Romeinse Rijk.

  Like

 9. Qvic zegt:

  Daar in Duitsland is iedereen bang om zijn baan te verliezen, daarom worden er krankzinnige oorzaken genoemd. Maar de desbetreffende begrijpen niet dat zo het gehele land langzamerhand naar de knoppen gaat. Doordat zij zich aanpassen en de echte waarheden niet durven bij naam te benoemen. Maar dat is ook in Nederland zo.

  Like

 10. scherpschutter1943 zegt:

  Een fijne zwembaddag begint met het laten surveilleren van 20 gespierde kerels, elk voorzien van een knuppel, die met geweld elke vorm van agitatie door Marokkanen of ander gespuis, in dat zwembad, de kop indrukken, c.q. dat verzet neerslaan. Ik zag vanavond op tv het optreden van de politie in Moskou tegen demonstranten en dat loog er niet om. Helaas. in nederland zijn de autoriteiten te slap en te laf om dit soort methodes te hanteren. Goed willende burgers wordt daarom hun zwembad afgenomen.

  Like

 11. Steven zegt:

  Nee hoor… dat komt door het oprukkende rechts populisme dat de zwembaden leeglopen….UGHH

  Like

 12. fleckie zegt:

  Schade- claims. indienen bij. DE. overheid, …….vanwege. het. ‘derven’. van. inkomsten , veroorzaakt. door. …………..<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~

  Like

 13. boorzalf zegt:

  Even geen zwembad maar een heerlijk strand samen met uggie en oggie en zonder maan aanbidders. Moeten ze bij de haagse kust ook doen, lekker laten zwemmen deze boys.

  Geen rifaap te zien.

  Like

 14. Leo 1 zegt:

  Om het even policor te zeggen: Het water is te koud.

  iedereen tevreden – zwembad blijft leeg

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s