Narcostaat Nederland: kinderen van 9 jaar oud al betrokken bij drugshandel

Screenshot_15

Er zouden honderden ‘jongeren’ bij drugshandel zijn betrokken

Steeds meer kinderen zijn betrokken bij drugshandel. Ook worden ze steeds jonger. Het RIEC Midden Nederland, dat gemeenten, het Openbaar Ministerie en de politie ondersteunt, slaat alarm. Er zijn voorbeelden van 8- en 9-jarigen die geleidelijk de criminaliteit in rollen, meldt RTL Nieuws.

Post online

Kinderen raken betrokken bij drugshandel door eenvoudige klusjes zoals op de uitkijk staan. Het draait snel uit op ernstige criminaliteit, die uiteindelijk kan leiden tot liquidaties, zegt Remco Mulder van het RIEC. Er zouden honderden jongeren bij drugshandel zijn betrokken. In Midden-Nederland gaat het vooral om cocaïnehandel.

De kinderen worden geronseld op straat, in coffeeshops, in cafés maar ook via sociale media. Vaak gebeurt dit door zogenoemde ‘buurtprinsen’, oudere jongens die een voorbeeld zijn voor de jongsten, met dure kleding, mooie horloges en auto’s.

Bron:
https://tpo.nl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Bananenmonarchie Nederland, Criminaliteit, Justitie, Krankzinnigheid, Overheid, politie, Rotzakken, verloedering. Bookmark de permalink .

14 reacties op Narcostaat Nederland: kinderen van 9 jaar oud al betrokken bij drugshandel

 1. rottenpikwick zegt:

  Smijt dit HET TUIG op Het Binnenhof om de oren, Stelletje Dikke Criminelen! 100en MILJARDEN zijn er nodig om dit land nog een beetje overeind te houden!! 100en MILJARDEN, van ONS afgejat!! Het is met geen pen te beschrijven wat hier allemaal aan de hand is! Totaal Verziekt! Ik merk het hier ook. Veel asovolk is niet op vakantie. ’s Nachts gegil en geschreeuw op straat. Dealers op scooters met veel herrie. Meestal gekleurd volk! De Hele Tent is VERKLOOT!

  Geliked door 3 people

 2. Piet Snot zegt:

  Al rijd zo’n kind, onder de 14 jaar, rond met 10Kg cocaïne in ze fietstassen op ze fietsje, of weet ik veel wat daar in zit.
  Ze kunnen er dan toch verder niks mee of aanpakken.
  Alleen een goed gesprek met de ouders, en dat was het dan.
  En dat weten ze.

  Geliked door 1 persoon

 3. paulzwueste zegt:

  Tijd voor’n staatsgreep!

  Geliked door 1 persoon

 4. Eigen volk eerst zegt:

  Ach als je dat soort “jongere” bent heb je vrijspel in Nederland. Er wordt geadviseerd de andere kant op te kijken en dat gebeurt dus veelvuldig. Tóch politici?

  Like

 5. jantjeuitnl zegt:

  Voor alle coke gebruikers:
  Coke gebruiken is misdaad faciliteren.

  Like

 6. Thomasson zegt:

  Als ex bewoner van een Haagse achterstandsbuurt die van dichtbij dingen zag, kan ik iets zeggen dat linkse hypocriete “Joop Gutmenschen” niet leuk zouden vinden. De steeds groter deelname van jongeren en kinderen in de drugshandel en andere vormen van criminaliteit hoort VOORNAMELIJK bij ALLOCHTONEN. Hoe meer allochtonen in een buurt, des te meer is zo’n buurt is verrijkt met criminaliteit. In de buurt waar ik vroeger woonde, waren onder de bewoners voornamelijk autochtone criminelen. Dat was in het begin toen de meeste bewoners waren Nederlanders. Ja! Er waren onder hen ook drugsdealers en natuurlijk ook lui die verkochten goederen die “van de vrachtwagen waren gevallen”. Maar de autochtone buren hebben hun kinderen meestal niet in hun zaken betrokken. Zeker niet als het gaat om verkoop van drugs. De enige wat de kinderen “soms” deden, was: “Buurvrouw of Buurman! Mom zei dat je kunt komen!”. Dat betekende dat men naar het huis van de jongen of het meisje kon gaan – natuurlijk met genoeg geld in de portemonnee – en de leuke Nike schoenen of “Australian” trui voor de kids kon halen. Toen de bevolking in de buurt veranderde, kwam ook steeds meer criminaliteit. Een van de gasten die in ons portiek woonde, had een vriend. Een puber die voor zijn oom als koerier werkte. Hij bracht pakketjes drugs aan de klanten. De kinderen waren jaloers op hem. Hij liep altijd met dure kleding en had super flash schoenen. Men zei dat hij, van de job bij de oom, zelfs een huis voor zijn ouders in een van de VINEX locaties kon kopen. Iedereen van de jongens droomde van een carrière als crimineel. Zelfs kinderen die tamelijk goed konden leren. Later kwam een andere buurman in de portiek wonen. Een allochtoon die een relatie plus twee kinderen bij zijn Doeshi had. Hij was een drugsdealer die zijn waar vanuit zijn auto had verkocht. Vaak was dat zo, dat hij geen tijd had naar beneden te gaan. Dus hij stuurde zijn kleuter zoontje naar beneden met de nodige pakketjes in zijn hand. Dat is bij deze lui heel normaal. .
  DANKZIJ LINKS EN LIBERAAL IS NEDERLAND ECHT VERRIJKT.

  Geliked door 2 people

  • delamontagne zegt:

   Die laatste “allo” was dus een Curaçaonaar met 2 kindjes bij z’n dushi.
   In de jaren ’90 ben ik eens vanaf centrum R’dam via de pas gebouwde Erasmusbrug naar Zuid gelopen, naar de Mijnsherenlaan.
   Dat kon ik toen nog, dat lopen zo ver.
   Daar woonde heel vroeger een oom en tante van mij ( de buurt is nu helemaal verloedert ).
   Maar toen ook al…….!
   Er kwam een donkere medelander naar me toe, ik keek nl. overal rond om te zien hoe alles was geworden.
   Mijn familie woonde er toen al lang niet meer.
   Hij vroeg of ik zus of zo [die rotzooi waar je ’t over had. ik heb er totaal geen verstand van ] wilde.
   Ik zei dat ik wat rond keek, zus en zo.
   Antwoorde hij:”dan moet je oprotte”.
   Verder lopend richting “eerst gebouwde flat van NL” aan Zuidplein, weer een stelletje schoolkinderen [ tenminste ze zouden eigenlijk op school hebben moeten zitten ]
   Ongeveer hetzelfde als bij de eerdere eenling.
   Ik antwoordde in ’n paar korte papiamentu-zinnetjes.
   Ik zie nog die verbaasde gezichten van ze.

   Like

 7. Harry zegt:

  De overheid ligt helemaal niet wakker van drugshandel .
  Hoeveel gebruikers zitten er niet in de tweede kamer ?
  Het komt slechts zeer sporadisch aan het licht , zoals bij die smerige Pechtold .
  Kennelijk verlinken ze elkaar niet !
  Pech had Pechtold door een externe klokkenspelluider .

  Zolang handelaren maar belasting betalen over die zooi , is het wel goed .
  Maar oh wee , als je dat niet doet !
  Dan komen ze je wel even ophalen en nemen alles in beslag .
  Dán ben je pas een échte crimineel !

  Dat ons land bestuurd wordt door verknipte homo’s en drugssnuivers , dat moet gewoon kunnen , joh !

  Geliked door 1 persoon

 8. Cleo zegt:

  En ‘onze’ nationale dropl*l ‘minister-president’ staat er luid lachend naar te kijken hoe ONS land totaal wordt verkloot en die dropl*l doet NIKS! Wat een verachtelijke voksverrader!😡
  Op het schavot met dat mormel!

  Geliked door 3 people

 9. Trucker zegt:

  Ja je zal de dealers wel op andere gedachten brengen met zware straffen als een paar maand het plantsoen vegen of in het ergste geval een paar jaar gevangenis…
  Ik heb het in een ander topic nog geschreven doodstraf voor dealers (en dat heb ik al meer geschreven) dat is win win want dealer gaat er aan dus zegt wat hij weet en anderzijds weer één minder.
  Zij die neuzelen dat er voor elke die weg is er twee bijkomen… kijk eens in Thaliand, China of waar ze doodstraf hanteren voor dat tuig, weinig problemen mee, maar het is altijd hetzelfde riedeltje “humaan”.
  Het zal je kind maar wezen dat sterft aan drugs, als je cojones hebt eens zien hoe er dan geoordeeld zou worden over tuig dat het levenslicht niet zou mogen zien.

  Like

 10. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Vind eigenlijk wel dat ze er laat achter komen, die jongeren vallen onder het jeugdrecht en zijn dus niet aan te pakken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s