PVV: Handhaaf het boerkaverbod!

Screenshot_3

De PVV in Overijssel heeft met grote verbazing kennis genomen van het nieuws dat OV bedrijven het boerkaverbod niet willen gaan handhaven in het OV. De nieuwe wet is vanaf 1 augustus van kracht. En omdat de provincie zelf concessieverlener aan OV bedrijven in Overijssel is, stelde de partij schriftelijke vragen.

Kamper PVV-Statenlid Joeri Pool: ‘Wat hier nu gebeurt is te zot voor woorden. Als je met een blikje fris de bus in wil stappen, krijg je gelijk te horen dat je die buiten mag opdrinken of anders moet weggooien. Maar als je de wet overtreed door met een boerka de bus of de trein in te stappen, is het geen enkel punt.’

De PVV roept daarom de gedeputeerde Boerman op bij de OV bedrijven in Overijssel aan te dringen het boerkaverbod wel te gaan handhaven.

Pool: ‘De OV bedrijven die voor de provincie Overijssel werken krijgen gewoon betaald om hun werk te doen. Dat ze voor boerkadragers nu uitzonderingen gaan maken is absurd. Het kan niet zo zijn dat we voor de islam een uitzonderingspositie gaan maken in het OV. Dan capituleer je.’

Bron:
https://kampen.online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Bananenmonarchie Nederland, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Dhimmitude, gezond realisme, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Nationalisme, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, Patriottisme, political correctness, PVV, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

16 reacties op PVV: Handhaaf het boerkaverbod!

 1. Piet Snot zegt:

  Ik stel voor dat Joeri Pool zelf een weekje of 4 achter het stuur kruipt op een bus/ tram in Amsterdam.
  Kijken wat er over blijft als er 10 agressieve mossels om hem staan, zonder te kunnen rekenen op politie steun, wegens het er geen prioriteit aan geven.
  Dat zelfde geld ook wanneer die 10 met een blikje de bus in lopen.
  Het zijn enkel de Nederlanders zelf die daar wel gehoor aan geven, en dat weet meneer ook wel.
  Maar de fanboys zijn er weer blij mee, met zulke stoere babbeltjes.
  Meneer spreekt de verkeerde groep aan die het verdommen om dit te handhaven, door de politie weg te laten in zijn verhaal.

  Geliked door 2 people

 2. Piet Snot zegt:

  Ik zelf denk dat al die chauffeurs en ander personeel best wel bereid zijn om dit verbod te handhaven.
  Maar niet zonder de steun van de politie. Dan levert het enkel een pak slaag op.
  De politie verteld je dan dat je het ook niet had kunnen doen, maar dat ligt aan de chauffeur hoe die op dat moment oordeelt.
  En daar ligt de fout.
  Ze moeten het zelf maar zien uit te zoeken wat ze doen., zonder steun.

  Geliked door 3 people

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   En het grootste punt is dat bedrijven niet vierkant achter hun personeel staan, in geval van de minste of geringste ‘klacht’ zit een chauffeur zomaar een half uur verantwoording af te leggen aan zijn vestigingsmanager (in zijn eigen tijd nog ook !)
   Daarbij staat de woordvoerder OV gewoon te liegen als hij zegt dat een chauffeur iemand niet zou mogen weigeren, iemand die duidelijk dronken is mág hij niet meenemen, iemand met een zak patat móet hij weigeren en ga zo maar door.
   Waar ze bang voor zijn is dat in geval van de weigering van een boerka omstanders (lees allochtone jeugd) zich ermee gaan bemoeien. In zekere zin is die vrees gegrond zeker als je weet dat de politie niet van plan is te helpen.
   Er is een tijd geweest dat in geval van een noodoproep door een chauffeur de hoogste prioriteit werd gegeven, dat wil zeggen dat de politie zich uit de wijde omgeving met toeters en bellen naar het incident begeven.
   Maar ja das war einmal, ook agenten moeten oppassen bij het aanpakken van allochtoontjes want ook zij moeten verantwoording afleggen en dat maakt dat ze niet zo happig zijn.

   Geliked door 1 persoon

  • Piet Snot zegt:

   En Tijl is jarenlang bus en tram bestuurder geweest in Den Haag.
   Dus die weet dan wel waar ie het over heeft.

   Like

 3. boorzalf zegt:

  Een nieuw verkeersbord er bij per 1 augustus 2019.

  Vraag 16, CBR.examen. B rijbewijs.
  Wat betekend dit bord,
  a) Overstekende schapen
  b)Pas op voor criminelen rifapen
  c)U loopt de kans onthoofd te worden
  d)De OV bedrijven lappen de wettelijke regels aan hun laars.

  ps: meerdere antwoorden zijn mogelijk.

  Geliked door 1 persoon

  • Piet Snot zegt:

   Vergeetachtig aan het worden, Boorzalf, door het warme weer misschien.

   boorzalf zegt: 26 juli 2019 om 17:55
   “Als een buschauffeur wijs is laat hij of zij deze vermomde maan aanbidders gewoon in stappen, rit uit rijden en gauw naar huis. Je leven niet op het spel zetten.”

   Like

 4. Daan Kranenburg zegt:

  Het burka verbod(de wet) is weer typisch een halfslachtige wetgeving. Welk argument je er ook voor gebruikt, je bent of voor of tegen. De burka wet had voor de hele openbare ruimte moeten gelden. (d.w.z. voor elk terrein buiten je voordeur.) Het dragen van een burka moet in Nederland gewoon verboden zijn punt uit.

  Geliked door 5 people

 5. boorzalf zegt:

  “Meneer de buschauffeur er zit iemand met een boerka in Uw bus”, dat mag toch niet?

  Wat ik hier mee zeggen wil, als één wettelijke regel niet handhaaft wordt, kunnen de overige regels de vuilnisbak in. Juist door deze laffe opstelling van de OV bedrijven leidt dat alleen maar meer ellende voor de buschauffeurs.
  Een voorbeeld:
  Zit er een boerka in de bus en bij de volgende halt staat zatte gerrit met paar blikke bier in zijn handen te wachten op de bus, gerrit wil in stappen maar de chauffeur zegt “meneer dat mag niet”. Oh ja zegt gerrit, met zijn zatte kop, dat gekke wijf in die jurk wel en ik niet niet, krijg jij gauw de tering chauffeurke. En gerrit gaat gewoon zitten. En zo wordt het van kwaad tot erger.
  Bij de volgende halte staat henkie die de fiets de bus in wil nemen, de chauffeur zegt, meneer dat mag niet. Oh ja, zegt henkie, dat zwarte gevaarte in de bus mag wel!!! en ik niet, krijg jij lekker gauw vinke tering. En hup, henkie zet zijn fiets in de bus.
  En geloof me maar dit gaat zeker gebeuren. En dan heb ik de rifapen nog niet mee geteld, die zitten gewoon te wachten als een boerka wel de bus uit gezet wordt, die gaan dan flink lopen rellen.

  Geliked door 2 people

 6. Lucky zegt:

  https://tpook.nl/2019/07/27/bassam-tibi-ik-ben-blij-dat-ik-nog-maar-paar-jaar-te-leven-heb-de-politieke-islam-staat-heel-sterk-in-europa/?utm_source=tpo&utm_medium=rsswidget&utm_campaign=artikelkop

  Bassam Tibi: ‘Ik ben blij dat ik nog maar paar jaar te leven heb, de politieke islam staat heel sterk in Europa’.

  Vaak is de hoofddoek een manier om duidelijk te maken dat je niet ten volle deel uitmaakt van de ­samenleving. Het duidt op afzondering, eerder dan op integratie. Volgens de Koran zijn vrouwen ook niet verplicht om een hoofddoek te dragen. Ook dat staat er níét in.

  Maar even goed wil ik dus praten over de onverdraagzaamheid van sommige linksen of groenen in Duitsland. Ze beschuldigen mensen die niet hetzelfde denken als zij meteen van nazisme of islamofobie.

  Maar islamofobie wordt ook vaak ingezet om anderen de mond te snoeren.

  Like

 7. BigLJohn zegt:

  Dit is typisch een voorbeeld van het tweeslachtige beleid wat de overheid voert. Nederlanders moeten zich strikt aan de Wet houden, islamieten mogen lak hebben aan onze Wet. Zo gaat het er in de rechtbank toch ook aan toe; met islamieten en de koran word altijd serieus rekening gehouden, met ons nooit. Islamieten. Zij zijn de lievelingetjes van de overheid, en wij zijn de pineut. Wij zijn het die onze bek maar moeten houden op straffe van vervolging door de justitie. Al komen er nog zoveel wetten, islamieten lachen ons uit met onze wetten en regeltjes.

  Geliked door 1 persoon

  • Piet Snot zegt:

   Ik denk ook zomaar dat die agenten wel ineens tijd hebben wanneer ik met mijn vette bak patat en blik bier de bus in loop, en blijf zitten.
   En lekker gaat zitten schreeuwen en schelden of op een andere manier agressief probeer over te komen daar in die bus.
   Dan staan er binnen een paar min. zomaar 4 auto’s.
   WEDDEN?

   Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s