Zelfs Marokko heeft Marokkanenprobleem: zwaardere straffen voor toenemende criminaliteit door Marokkanen uit buitenland

Screenshot_17

(Door: Wout Willemsen)

Marokko lijkt steeds vaker de doodstraf op te leggen. Wegens een “vergismoord” zijn twee ‘Nederlanders’ tot die straf veroordeeld. Het vaker opleggen van de doodstraf heeft te maken met de toenemende criminaliteit door buitenlandse Marokkanen in Marokko.

Marokko heeft de doodstraf al zeker 25 jaar niet meer voltrokken. Het aantal keer dat de doodstraf wordt opgelegd, neemt echter wél flink toe. Drugshandel en bijkomende criminaliteit lijken door buitenlandse Marokkanen steeds meer naar het land te komen. Men is daar nu op een punt dat het signalen begint af te geven tegen dit soort criminelen.

Lees verder>>>
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Bananenmonarchie Nederland, Criminaliteit, gezond realisme, Justitie, Marokkanen, Marokko, politie. Bookmark de permalink .

8 reacties op Zelfs Marokko heeft Marokkanenprobleem: zwaardere straffen voor toenemende criminaliteit door Marokkanen uit buitenland

 1. neilven zegt:

  Dat komt omdat wij dat tuig uit het Rifgebergte niet hard genoeg straffen, ze lachen toch om die taakstafjes en het huisarrest met enkelbanden, daar zijn ze zelfs fier op en zo zie je maar dat onze laffe regering en rechters andere landen in de problemen brengen, het wordt tijd dat hier ook de doodstraf ingevoerd wordt en dan wel tot uitvoer brengen want anders schieten we er nog niets mee op.

  Geliked door 3 people

  • paulzwueste zegt:

   “n Voor de hand liggende oplossing zien we niet” ….
   Aldus die zogenaamde redactie van DDS!
   Zet dat linkse brilletje dan eens af tweezakken!

   Wilders wordt nog ook steeds dagelijks afgezeken door die linkse zakkenzooi!
   Nagemaakte kutside!

   Geliked door 2 people

  • fleckie zegt:

   DE. maffia is. . INTERNATIONAAL. allang….. verbonden. met. elkaar.,…….Der. Spiegel. heeft. dit. al. jaaaren. geleden. in. een. groot artikel. gebracht!!!
   Hopen.ijk. hebben ze. de. moed……. om de. ONDERLINGE . ‘. verwantschappen’. nog. eens. te. publiceren……………<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~

   Geliked door 1 persoon

 2. Jan zegt:

  Meer, meer, meer!

  Like

 3. trebor2110 zegt:

  Drugs handel daar is de marokaanse koning rijk heeeeeel rijk me geworden dus ja als je voor zijn voeten loopt of op zijn duifjes schiet al hij je dat niet in dank afnemen

  Geliked door 1 persoon

 4. Arnold J. Meijer zegt:

  Hou nou eens op met dat noemen van die fopstraf, die lui hebben al decennia geen doodstraf meer en gaan dat ook zeker niet, helemaal niet op hun eigen soort, opleggen. Europa, lees Nederland, zou als eerste protesteren… als ze het zelfs maar zouden proberen. Het is net zo’ n fopspeen als ‘ levenslang’, of nog amusanter, TBS, in Nederland.

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Lijkt me toch geen leuk idee om in een Marokkaanse- gevangenis de rest van je leven te slijten….
   De doodstraf is daar namelijk ècht levenslang.
   Elke dag ’n pak slaag zolang als je nog leeft want ze laten je daar gewoon wegrotten. Bovendien mogen ze je afschieten als de bewaker ruzie met z’n vrouw heeft gehad.
   Je hebt toch de doodstraf.
   Lijkt me trouwens ’n heerlijk land om in te wonen.
   Overal groeit de wiet langs de kant van de weg.
   En je kunt elk jaar op vakantie naar Nederland.

   Geliked door 1 persoon

 5. heksenhiel zegt:

  Wat zijn buitenlandse Marokkanen ?? O, natuurlijk zij die 2 paspoorten hebben !! HEEL VEEL vaker de doodstraf opleggen bij maakt niet uit welk misdrijf. In Nederland ook weer invoeren en diegene die met ISIS vochten terug halen en ook de doodstraf wegens volkerenmoord, want hier terug zijn en blijven ze levensgevaarlijk.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s