CARTOON: “Diversiteit”. . .

 

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Alternatieve Media Nederland“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Weg met ons!", Barbarisme, cultuurrelativisme, Europa, Genocide, kwaadaardige opzet, Multiculti, Racisme, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

6 reacties op CARTOON: “Diversiteit”. . .

 1. guusvelraeds zegt:

  Dat klopt want alleen in Europa moet diversiteit ingevoerd worden. Geen diversiteit in Afrika, niet in Azië, niet in Zuid Amerika enzovoorts. Alleen in Europa en Noord Amerika wordt op het diversiteit orgel gespeeld en wee hem of haar die de melodie niet wenst te volgen.

  Geliked door 2 people

  • rottenpikwick zegt:

   Kwaaie OPZET; als je de zaak gaat verdunnen, verdwijnt de saamhorigheid, onderlinge interesse in elkaar. De mensen verstaan elkaar niet meer. Van zo’n uitgeholde bevolking verwacht je ook niet veel weerstand / tegenstand bij omstreden plannen / projecten. Eerst de saamhorigheid slopen en dan aanpakken die HAP! We zijn nu VERRIJKT en dus ook verdund en zodoende nu ook VERKLOOT! 365 / 24 / 7 wordt je er mee geconfronteerd! En ook nog even 500 M I L J A R D armer! Misdaad van de Eeuw!

   Geliked door 2 people

 2. Verdomme… Paar uurtjes terug; veel geschreeuw, kabaal.. Nou zit hier een stel in de buurt die op straat openlijk ruzies heeft. Dacht dat het weer raak was. Nou nee, 3 jochies bewapend met nep-pistool (water?), plastic soort van knuppel en nog een stok. Gaan hier even een bloemenperk te lijf! En ja hoor… een kleurtje, mengelmoes ras! Ik woon nog niet eens in het Westen, maar elke 3e hier is ook al een kleuring. Ik heb echt geen hekel aan ‘een kleurtje’, maar wel aan tuig en dat loopt hier massaal rond! Met dank aan HET TUIG op het Binnenhof! Het is allemaal verkloot!

  Geliked door 1 persoon

 3. Henk der Niederlánder zegt:

  Godver de godverdomme.

  Michel Onfray die nog een betere uitleg geeft over het fenomeen Greta Thunberg.
  Echt het lezen waard.

  François de Rugy werd deze zomer ingehaald door gek geworden kreeften, misschien omdat ze doorweekt waren met Yquem, en verliet zijn positie als minister van Ecologie. Ik had graag gezien dat het werd vervangen door Greta Thunberg die, veganistisch, nooit de dood van deze arme gigantische schaaldieren had kunnen veroorzaken! Vegane en waarschijnlijk waterdrinker, ze gaat nooit uit zonder haar ecoresponsible rode kalebas – als voorheen Captain Cousteau met zijn pet of vandaag Christophe Barbier die zijn rode sjaal draagt, zelfs in de tijd van hittegolf – sorry: in de tijd van hete aflevering. Het meisje dat nooit lacht, zoals Buster Keaton naar wie ze zo kijkt, kon de kelder van de belastingbetaler ook niet leegmaken. Het zou een garantie zijn voor het moraliseren van het politieke leven. Na vijftien afwijkingen sinds het begin van zijn korte bewind,

  Dit meisje heeft een cyborg-gezicht dat emotie negeert – geen glimlach, geen lach, geen verbazing, geen verbazing, geen pijn, geen vreugde. Het doet denken aan deze siliconen poppen die het einde van de mens en de komst van de posthuman aankondigen. Het heeft het gezicht, de leeftijd, het geslacht en het lichaam van een cyborg van het derde millennium: de envelop is neutraal. Het is helaas wat de man gaat doen.

  Journalisten laten ons met grote voorzichtigheid, bijna verontschuldigend, weten dat ze autistisch is – het moet gezegd worden, zonder het te zeggen, terwijl ze het nog steeds zegt. Welke act. Ik laat deze informatie buiten beschouwing. Het metaforische gebruik van dit woord is verboden door welwillendheid, maar er wordt ook ontdekt dat het ook in zijn oorspronkelijke betekenis is. Dus we zeggen het, maar we hebben niets gezegd.

  https://michelonfray.com/interventions-hebdomadaires/greta-la-science

  Even vertalen op translate, maar werkelijk de moeite waard.

  Geliked door 1 persoon

 4. Henk der Niederlánder zegt:

  Ach ja inconvenient truth.

  Schijnt toch een winstgevend gebeuren te zijn.
  Het gaat nou om 1,5 biljoen. dus 1.500.000.000.000,00

  Dus daar willen een aantal mensen de leugen wel in stand houden. en de VN zit te cashen.

  Een ongemakkelijke waarheid: ‘Klimaatveranderingindustrie’, nu een wereldwijde onderneming van $ 1,5 biljoen

  De klagende oproepen over de opwarming van de aarde en het verlies van leefgebieden voor ijsberen, de strenge waarschuwingen voor stijgende zeeën en ondergelopen kustlijnen – dit is waar het publiek over hoort. Dan is er nog die vervelende, ongemakkelijke waarheid waar ze niets over horen: $ 1,5 biljoen.

  “Interesse in klimaatverandering wordt een steeds krachtigere economische motor, zozeer zelfs dat sommigen het zien als een industrie op zichzelf waarvan de groei grotendeels wordt aangedreven door beleidsvorming, merkt Don Jergler op, een analist voor Insurance Journal, een publicatie in de branche

  “De $ 1,5 biljoen wereldwijde ‘klimaatveranderingsindustrie’ groeide tussen 2005 en 2008 met tussen de 17 en 24 procent, vertragend tot tussen de 4 en 6 procent na de recessie met uitzondering van de onverklaarbare groei van 15 procent in 2011, volgens Climate Change Business Journal, ” hij schrijft.

  https://www.washingtontimes.com/news/2015/aug/11/climate-change-industry-now-15-trillion-global-bus/

  Geliked door 1 persoon

 5. Lucky zegt:

  Schunnig
  https://www.geenstijl.nl/5148787/moslims-met-hart-voor-de-zaak-in-geweer-tegen-boerkaverbod-is-gelijk-aan-jodenvervolging/

  Moslims met hart voor de zaak in geweer tegen boerkaverbod, “is gelijk aan jodenvervolging”

  Filmpjes zoals de onderstaanden van Abou Hafs waarin de “zelfbewuste moslimvrouw” een hart onder de riem wordt gestoken en waarin het boerkaverbod de nieuwe jodenvervolging is, zet de toon wel zo’n beetje.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s