Groot-Brittannië: Conservatieve regeringsadviseur krijgt baan terug

Screenshot_27

(Vertaling: E.J. Bron)

De conservatieve Britse filosoof Sir Roger Scruton (foto) heeft zijn baan als voorzitter van de “Building Better, BuildingBeutiful Commission” teruggekregen. De commissie adviseert het kabinet bij bouwzaken. In een antwoord aan de minister van Volkshuisvesting, James Brokenshire, bedankte Scruton hem voor de mogelijkheid om weer zitting te nemen in de commissie, bericht “The Spectator”.

Junge Freiheit

Onenigheden na interview uit de wereld geholpen

Scruton was blij met het feit om samen met de stedenbouwkundige Nicholas Boys-Smith de commissie te kunnen leiden. “Samen zullen we het werk tot een goed einde brengen, nadat we al goed samengewerkt hebben.” Hij zou blij zijn dat alle onenigheden uit de wereld zouden zijn geholpen en dat men zich nu weer aan de belangrijke zaken zou kunnen wijden.

In april had de toenmalige Britse premier Theresa May Scruton van zijn taken ontbonden. De aanleiding was een interview van de regeringsadviseur met het linkse weekblad “New Statesman”. Daarin werden uitspraken van Scruton over de Amerikaans-Hongaarse miljardair George Soros en diens invloed in Hongarije, zogenaamde islamofobie en China´s binnenlandse politiek verkort weergegeven. De verantwoordelijke plaatsvervangend hoofdredacteur van het tijdschrift, George Eaton, had zichzelf er daarna op de sociale media voor bejubeld bijgedragen te hebben aan het ontslag van Scruton.

Bron:
https://jungefreiheit.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wiordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", demoniseren, gezond realisme, Groot-Brittannië, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse media, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering. Bookmark de permalink .

6 reacties op Groot-Brittannië: Conservatieve regeringsadviseur krijgt baan terug

 1. koddebeier zegt:

  Linkse ratten proberen anders denkende altijd een oor aan te naaien !

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Johnson gaat op dezelfde wijze te werk als Trump.
   Nou die Londense vervloekte moslim-burgemeester in het riool dweilen!

   Geliked door 1 persoon

   • D.vd Pol zegt:

    Boris “de Turk” is toch pro-immigratie? En van Turks-Joodse komaf? Vergelijkbaar met werkwijze Trump? En de Joden wensen toch open grenzen? Of begrijp ik het niet? Vragen, vragen, vragen…..

    Like

 2. Lucky zegt:

  De familie van Boris de turk

  Like

  • D.vd Pol zegt:

   @Lucky
   Dank voor de info.

   Like

   • D.vd Pol zegt:

    Kunnen we er geen kloon van maken? En dan lokken met taart en thee naar een (het) torentje? Of Tinkerbel vragen om een maximale dosis tover-sterrenstof om even flink op te schonen / huis te houden in het “huis van kartel” en dan vooral ff flink de bezem door dat slecht onderhouden torentje….? Simsalabim! Of de grote boze wolf…SOS! Ons land en haar burgers zijn in gevaar en nog loopt ons land vol met van die koekenbakkers die “het zal allemaal wel meevallen/loslopen/ik versta je niet/ben je gek geworden/rascist” en meer van deze ongelofelijke naïeve uitspraken doen!!! Maar ik moet toegeven dat ik de wekker ook het liefst het raam uit bonjour en dat wakker worden door de wekker voor velen een ongewenst onderdeel van hun leven vormt. Dus blijven ze er alle mogelijke uitstel/ontkennings -en uitvluchtmogelijkheden op bedenken. Ik maak me geen illusies. Ik zie ik zie

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s