Nieuwe Britse minister van Binnenlandse Zaken, dochter van migranten, gooit grenzen dicht voor profiteurs en criminelen

Screenshot_38

Boris Johnson en Priti Patel (‘Vrij van de ketenen van de EU, controle over onze eigen grenzen terug, zodat we criminelen en terroristen buiten kunnen houden.’)

(Door: “Xander”)

Radicale breuk met EU-beleid: Britten gaan migranten voortaan beoordelen op wat ze kunnen bijdragen, niet meer op waar zij vandaan komen

Of Groot Brittannië op 31 oktober met of zonder deal uit de EU stapt, maakt haar niet uit. De nieuwe Britse minister van Binnenlandse Zaken Priti Patel, zelf dochter van (Oegandese-Indiase) migranten, toont zich in een ingezonden artikel erg verheugd dat de Britten eindelijk ‘verlost zullen zijn van de ketenen van de EU’, en van ‘open grenzen, waardoor iedereen maar kan binnenkomen.’ Groot Brittannië gaat onder leiding van de nieuwe premier Boris Johnson weer zijn eigen grenzen controleren en zijn eigen immigratiebeleid bepalen, en dat betekent een radicale breuk met het huidige EU-beleid. Geschoolde werknemers blijven meer dan welkom, maar uitkering-profiteurs en criminelen worden zonder pardon geweigerd en weer teruggestuurd.

Lees verder>>>
(h/t Steven)
ksander nieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "migratie", EUSSR, gezond realisme, Graaien, Groot-Brittannië, Immigratie. Bookmark de permalink .

20 reacties op Nieuwe Britse minister van Binnenlandse Zaken, dochter van migranten, gooit grenzen dicht voor profiteurs en criminelen

 1. ruud beijer zegt:

  Ik zeg doen!!

  Geliked door 1 persoon

 2. Rensk. zegt:

  Wel ze zegt in ieder geval verstandiger dingen dan Silvana Simons. En ze ziet er een stuk gezelliger uit dan Simons. Nu de daden nog. Als de regering niet al teveel regels zit te bedenken voor het ondernemersschap dan komt het helemaal goed met de UK. Misschien niet direct, maar goed komt het. (als ze eruit stappen)

  Geliked door 1 persoon

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   Ze heeft inderdaad een prachtig gezicht maar als je even op Google zoekt naar afbeeldingen waar ze helemaal op staat schrik je toch flink.

   Like

   • Piet Snot zegt:

    Heb ik gedaan, even opgezocht.
    Ze is net zo gebouwd als zo’n een waggelend mossel vrouwtje wat je wel eens voorbij ziet lopen met en kinderwagen.

    Geliked door 1 persoon

   • Blaffertje zegt:

    Tijl Uilenspiegel 00.08
    Ik zie niets raars, of wil je graag een lijf van een barbiepop zien. LOL

    Like

 3. Joannes den Hollander zegt:

  @ ‘Onze besluiten zullen gebaseerd zijn op wat iemand kan bijdragen, in plaats van waar zij vandaan komen (= EU’s islamisering agenda – X.). Op wat voor vacatures ze kunnen vervullen, in plaats van uitkeringen te claimen. En we worden harder voor degenen die onze gastvrijheid misbruiken.’ @

  Dit ziet er verwachtingsvol uit. Met name de laatste zin zegt heel veel. Hier gaat ongetwijfeld geweld aan te pas komen, zeker als het met terugwerkende kracht gaat plaatsvinden. Voet bij stuk houden en de beuk erin want vrijwillig zal het krapuul niet vertrekken.

  Like

  • Blaffertje zegt:

   @Johannes den Hollander 20.21
   Ik had liever als laatste regel gelezen “En we trappen degenen die onze gastvrijheid misbruiken er resoluut uit”.
   Hard aanpakken heeft tot dusver niets opgeleverd.
   Zie zoals het in Frankrijk gaat, de gendarme’s pakken ze daar flink aan maar het helpt niks, ze walsen gewoon over de Fransen heen.
   Softe aanpak alla Merkel, werkt ook niet, dan voelen ze zich helemaal op hun gemak en gedijen ze nog beter.
   Dat komt doordat dat volk fokt als konijnen en met veel zijn, heel veel en dat gaat alleen maar erger worden en het enige wat hier tegen helpt is er uit trappen.

   Like

 4. koosv8 zegt:

  Als dit soort mensen de kans krijgen om het ook te doen wat ze zeggen, dan komt het nog enigzins goed. En dat is ook meteen het punt, waarom ze zo tegengewerkt worden. Want stel je voor voor dat zij ,, DE LINKSE RATTEN,, macht kwijt raken aan rechts, die knopen gaat doorhakken op een manier waar die PAPIEREN TIJGERS geen kaas van gegeten hebben.
  EN DE CONSERVATIEVE PARTIJ ZAL GROEIEN.

  Geliked door 1 persoon

 5. Henk der Niederlánder zegt:

  Ik denk toch dat mevrouw Patel het paard wel een heel eind achter de wagen spant.
  Na 40 jaar Pakistanen invoeren en alle verrijking die daar mee gepaard is gegaan loopt ze toch wel een beetje uit haar nek te lullen.
  De Paki’s kwamen al jaren naar Groot Brittanie voordat de EU een feit was.
  Daarbij zal ze waarschijnlijk ook Boris op haar pad tegenkomen want die staat er toch om bekend dat hij wel heel erg voor immigratie is.
  Dus zij zal interessante tijden tegemoet gaan.

  Like

 6. bobzelf zegt:

  ze zijn er wel he ??
  mensen met hersens ,
  en kotsziek van de verraders in hun eigen land
  gewoon beginnen met je eigen land te zuiveren
  en niet eerst een praatgroepje beginnen en een bakkie doen
  wij hadden alleen geert en ineens ja hoor de Fvd steeg snel naar boven

  NOU NIET ZO LANG DENK IK , ALS JE NA JE WINST EERST NAAR WIEGEL RENT VOOR ADVIES .

  wanneer heeft of gaat U besluiten OM WAKKER TE WORDEN ??

  En VVD 2. LIGHT EEN PAAR SCHOPPEN ONDER HUN BALLEN TE GEVEN ??

  BOBZELF .

  Geliked door 2 people

  • ruud beijer zegt:

   Beste reageerder de overige partijen zijn blij met mensen zoals u. Verdeel en heers roepen zij naar de kudde Als je met belangstelling naar de stemuitslagen uit de 2e kamer kijkt dan zul je zien dat het FvD het meest meestemt met de PVV. Veel mensen hebben FvD gestemd omdat de PVV overal werd uitgesloten. Helaas overkomt het nu ook het Fvd. Ook zij worden uitgesloten en utgemaakt voor fascisten. Ook zij kunnen in de ogen van de linkse kerk niets goed doen. Geholpen door vele schaapjes zoals u
   Verdeel en heers!

   Like

 7. Wachteres zegt:

  Toch nog maar naar GB emigreren!

  Like

  • Henk.V zegt:

   Wanneer het dat land lukt om de verziekende multiculti cultuur de genadeslag toe te brengen zou ik Wachteres met genoegen naar het Verenigd Koninkrijk vergezellen. Per slot van rekening zijn wij al vele decennia beslist ”Engeland fans” 🙂

   Het lijkt mij toe dat naar haar naam gerekend Priti Patel beslist niet van Pakistaanse afkomst is , en zeker geen moslima, maar een Hindoe achtergrond heeft ( zoals trouwens ook al min of meer in het artikel staat aangegeven.)

   Laat ik het maar zo stellen dat Hindoes zich beslist niet gauw lenen voor al dan niet verkapte intensieve samenwerking met moslims. De veruit grootste bevolkingsgroep in India heeft in haar geschiedenis genoeg te stellen gehad met de moslim minderheid die haar invloed zeer wenste te versterken. Pakistan is immers een afsplitsing van India en eigenlijk is er nooit sprake geweest van echte vriendschap tussen het streng islamitische Pakistan en het Hindoeïstische India! De beide landen kibbelen al sinds hun (vecht)scheiding over de landstreek Kashmir..

   In het Verenigd Koninkrijk is de vervanging van de islamitische Minister van Binnenlandse minister van Binnenlandse Zaken door een Hindoestaanse ambtgenoot een betekenisvolle daad, gezien mijn vorige opmerkingen.

   In het onvolwassen politiek correcte denken is het gebruikelijk dat men steeds symbolische daden stelt, bijvoorbeeld op het terrein van benoemingen. Veel moslim bestuurders kwamen vanwege hun religieuze achtergrond ‘’op het pluche’’.

   De aanhangers van politiek correct denken daar dan kennelijk dat men daardoor signalen van verregaande ruimdenkendheid afgeeft. Maar beslissingen met een symbolisch tintje die men niet verregaand van te voren heeft geanalyseerd pakken zelden goed voor de maatschappij uit!

   ‘Links” zou er goed aandoen het stellen van symbolische daden af te leren! Gewoon kijken naar iemand gebleken bekwaamheid en integriteit lijkt mij wel voldoende. Zo is gewenst dat men de persoonlijke doelen die een maatschappelijk te promoveren persoon er op na houdt eens grondig tegen het licht hield.

   Wij moeten helaas vaststellen dat sterk overtuigde moslims hoe dan ook het terrein waarin zij invloed krijgen op de een of andere manier zullen willen islamiseren! Dat is namelijk de taak die hun religie hen opdraagt. Deze opdracht conflicteert met de doelstellingen van de westerse maatschappij. Het verdient daarom aanbeveling geen overtuigde moslims op ‘’kwetsbare’’sleutelposities in een westerse maatschappij te plaatsen, vanwege hun sterke loyaliteitsgevoel richting de islam!)

   Als regel kunnen wij stellen dat Hindoe medeburgers er gewoonlijk heel goed in slagen hun religieuze opvattingen harmonisch te combineren met goed staatsburgerschap. Hun ondernemingszin en goede arbeidsmoraal zorgen bovendien gewoonlijk voor een verrijking van de samenleving.

   Ik zie daarom het optreden van mevrouw Patel met grote interesse tegemoet..

   Like

 8. Pietersen zegt:

  Ga dan ook meteen die 1 miljoen illegalen eruit zetten, want dat zijn criminelen.

  Geliked door 1 persoon

 9. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Stap 1) Grens dicht en alleen nog geselecteerde mensen toelaten.
  Stap 2) Alles dat reeds illegaal was binnengekomen er weer uit sturen.
  Een mens moet ergens beginnen maar wel de vervolgstappen in het oog houden, eerst de kraan dicht maar daarna wel gaan dweilen dus eigenlijk.

  Geliked door 2 people

 10. Wakkere Joost zegt:

  Leugens leugens en nog eens leugens!

  Like

  • Henk.V zegt:

   Geweldig Joost , naar eigen zeggen ben je wakker.Een prettige toestand na een stevige slaap, maar heb je misschien een nachtmerrie beleefd? Want in jouw staat van wakker zijn krijg ik iets op mijn bord wat ik niet precies kan duiden: ”Leugens leugens en nog eens leugens!” Teveel leugens in een keer
   Op welke leugens doel je precies?
   Hier, op deze site? Daar in Engeland? Overal leugens?

   Like

 11. Lucky zegt:

  https://www.breitbart.com/europe/2019/07/29/petition-against-boriss-illegal-migrant-amnesty-breaks-10000-govt-respond/

  Petition Against Boris’s Illegal Migrant Amnesty Plan Breaks 10,000, Govt to respond
  Petitie tegen het illegale migratieplan van Boris Amnesty breekt 10.000, regering moet reageren

  The official petition against Boris Johnson’s proposed amnesty for illegal migrants who have been in the country for some years has broken the 10,000 signature threshold in a few days, meaning the Government will respond to it.
  Boris Johnson pushed for an amnesty for illegal migrants who have been in the United Kingdom for 15, sometimes only 12 years in his former roles as both Mayor of London and Foreign and Commonwealth Secretary, and indicated he was still in favour of the scheme during his first parliamentary question and answer session as Prime Minister.

  De officiële petitie tegen de voorgestelde amnestie van Boris Johnson voor illegale migranten die al enkele jaren in het land zijn, heeft de drempel voor 10.000 handtekeningen binnen enkele dagen overschreden, wat betekent dat de regering hierop zal reageren.
  Boris Johnson drong aan op een amnestie voor illegale migranten die 15 jaar, soms slechts 12 jaar tijdens zijn voormalige functies als burgemeester van Londen en minister van Buitenlandse Zaken en Commonwealth waren, en gaf aan dat hij nog steeds voorstander was van de regeling tijdens zijn eerste parlementaire vraag- en antwoordsessie als premier.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s