Opmerkelijk: Spaanse geheime dienst in verband gebracht met islamitische terreuraanslagen in Barcelona

Screenshot_31.png

(Door: Teunis Dokter)

Opmerkelijk: de Spaanse geheime dienst (CNI) wordt in verband gebracht met de jihadistische aanslagen in Barcelona van 2017. Catalaanse parlementariërs verzochten de Spaanse regering om een onderzoek naar de aanslagen, maar de grote partijen stemden tegen. Het brein achter de aanslag, Imam Abdelbaki es Satty, zou banden hebben met de CNI, zo meldt de Groene Amsterdammer.

Destijds in 2017 vond een aanslag plaats met een busje, zoals we dat in die tijd wel vaker zagen, zoals tijdens de kerstmarkt in Berlijn met een vrachtwagen. Die dag vielen in Barcelona zestien doden en tientallen gewonden doordat een islamitische gek inreed op omstanders.

Lees verder>>>
(h/t “Lucky”)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, Overheid, Rotzakken, Spanje, Terrorisme, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

3 reacties op Opmerkelijk: Spaanse geheime dienst in verband gebracht met islamitische terreuraanslagen in Barcelona

 1. Jean zegt:

  Er is één punt wat moet uitgevoerd worden tot het eindresultaat bekomen is en dit in het belang van onze kinderen en kleinkinderen willen we ze een toekomst nalaten en dat punt is:
  “TOTAAL VERBOD VAN ISLAM EN ALLE AANHANGERS VAN DIE PERVERSE ZWIJNERIJ VERDRIJVEN VAN ONS GRONDGEBIED” dat komt neer op ± 85% minder ellende en geweld.
  Politiekers die weigeren de belangen/toekomst/leefbaarheid/veiligheid van eigen bevolking te behartigen MOETEN OOK VERDREVEN WORDEN.
  Wie niet horen wil moet maar voelen. Politiekers zijn er om de wil van het eigen volk te behartigen en niet zoals momenteel dat ze bezig zijn voor zichzelf zowel op gebied van postjes als van bankrekeningen, dergelijk corrupt zootje politiekers hebben wij echt niet nodig en wat die groene troep betreft, laten we die verplichten alle bomen te tellen en als ze ermee klaar zijn ze dat opnieuw opdragen ter controle of ze niet gefoefeld hebben want foefelen is hun core business.

  Like

 2. Cleo zegt:

  1. Moslims leven volgens hun koran.
  2. Hun koran staar vol minachting van, afkeer van, haat van en moordopdrachten voor het doden van NIET-moslims.

  Conclusie: vertrouw moslims niet en laat ze dus niet toe in bestuurlijke functies, bij justitie, politie, veiligheidsdiensten, etc.
  (tenzij je jouw eigen ondergang graag tegemoet ziet, alsmede de ondergang van jouw naasten)…

  Like

 3. boorzalf zegt:

  🤔de groene amsterdammer🤔🧐

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s