Opmerkelijk: Spaanse geheime dienst in verband gebracht met islamitische terreuraanslagen in Barcelona

Screenshot_31.png

(Door: Teunis Dokter)

Opmerkelijk: de Spaanse geheime dienst (CNI) wordt in verband gebracht met de jihadistische aanslagen in Barcelona van 2017. Catalaanse parlementariërs verzochten de Spaanse regering om een onderzoek naar de aanslagen, maar de grote partijen stemden tegen. Het brein achter de aanslag, Imam Abdelbaki es Satty, zou banden hebben met de CNI, zo meldt de Groene Amsterdammer.

Destijds in 2017 vond een aanslag plaats met een busje, zoals we dat in die tijd wel vaker zagen, zoals tijdens de kerstmarkt in Berlijn met een vrachtwagen. Die dag vielen in Barcelona zestien doden en tientallen gewonden doordat een islamitische gek inreed op omstanders.

Lees verder>>>
(h/t “Lucky”)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, Overheid, Rotzakken, Spanje, Terrorisme, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

4 reacties op Opmerkelijk: Spaanse geheime dienst in verband gebracht met islamitische terreuraanslagen in Barcelona

 1. Jean zegt:

  Er is één punt wat moet uitgevoerd worden tot het eindresultaat bekomen is en dit in het belang van onze kinderen en kleinkinderen willen we ze een toekomst nalaten en dat punt is:
  “TOTAAL VERBOD VAN ISLAM EN ALLE AANHANGERS VAN DIE PERVERSE ZWIJNERIJ VERDRIJVEN VAN ONS GRONDGEBIED” dat komt neer op ± 85% minder ellende en geweld.
  Politiekers die weigeren de belangen/toekomst/leefbaarheid/veiligheid van eigen bevolking te behartigen MOETEN OOK VERDREVEN WORDEN.
  Wie niet horen wil moet maar voelen. Politiekers zijn er om de wil van het eigen volk te behartigen en niet zoals momenteel dat ze bezig zijn voor zichzelf zowel op gebied van postjes als van bankrekeningen, dergelijk corrupt zootje politiekers hebben wij echt niet nodig en wat die groene troep betreft, laten we die verplichten alle bomen te tellen en als ze ermee klaar zijn ze dat opnieuw opdragen ter controle of ze niet gefoefeld hebben want foefelen is hun core business.

  Like

 2. Cleo zegt:

  1. Moslims leven volgens hun koran.
  2. Hun koran staar vol minachting van, afkeer van, haat van en moordopdrachten voor het doden van NIET-moslims.

  Conclusie: vertrouw moslims niet en laat ze dus niet toe in bestuurlijke functies, bij justitie, politie, veiligheidsdiensten, etc.
  (tenzij je jouw eigen ondergang graag tegemoet ziet, alsmede de ondergang van jouw naasten)…

  Like

 3. boorzalf zegt:

  🤔de groene amsterdammer🤔🧐

  Like

 4. Jules Vismale zegt:

  Buiten de islam lijkt Spanje, en helaas nog een aantal Europese landen, een andere plaag in huis te hebben gehaald die aanvankelijk niet gevaarlijk leek maar dat wel lijkt te worden in de vorm van halsband- en monniksparkieten! Deze groene vogels zouden, gelijk aan ratten, bijvoorbeeld Amsterdam onveilig maken zoals criminelere asielzoekers, vluchtelingen en moslims, en nou wil Spanje van die exotische vogels af naar aanleiding van dit artikel:

  Gemeente Madrid wil groene monniksparkieten gaan vangen en doden

  Ze worden door de toeristen op de foto vastgelegd terwijl men plezierig naar het kabaal van de monniksparkieten luistert. Maar de toerist hoeft niet te leven met deze ‘cotorras argentinas’ zoals ze in Spanje heten, een vogel die al jaren als invasieve exotische vogel staat gecatalogiseerd, veel herrie maakt en zelfs agressief gedrag vertoont!
  Dat is iets wat zelfs hele horden toeristen (?) en asielzoekers doen in Barcelona waar deze aanvankelijk ook welkom waren en thans vreselijk worden verguisd!
  In de jaren 80 werden deze parkieten in Spanje geïmplanteerd als gezelschapsdier maar ze worden nu gezien als een van de meest bedreigende soorten van het ecosysteem.
  en dat is ook wel te verwachten als je allemaal vreemden in je land binnenhaalt die er zo zielig en onschuldig uitzien maar alter niet zo blijken te wezen!

  De gemeente Madrid wil nu actie gaan ondernemen om de overlast te verlagen en het gevaar voor de autochtone vogelsoorten in Madrid (en overigens ook de rest van Spanje).
  Gaan ze dat trouwens ook eens een keer doen bij moslimterroristen en criminele allochtonen?
  Daarom heeft men nu het plan om zo’n 12.000 monniksparkieten te gaan vangen, op te offeren en eieren te steriliseren. Daar heeft men ongeveer 100.000 euro voor uitgetrokken wat zo’n 8 euro per vogel is!

  Het streven van de gemeente Madrid is dat de grote groep ‘cotorras argentinas’ gereduceerd wordt tot ongeveer 500 vogels in de stad. Daar is echter ook veel commentaar over want of je elimineert alle vogels of niets want over drie jaar reproduceren ze zich toch weer, gelijk aan de “vluchtelingen” uit Afrika en Azië!
  De afgelopen drie jaar is het aantal monniksparkieten in Madrid met 33% gegroeid van 9.000 in 2016 naar 12.000 in 2019.

  Het verhaal

  De ‘miopsitta monachus’ is naar het Iberische schiereiland gekomen als huisdier voor de vele families die een goedkoop exotisch dier in huis wilden halen. Dat is trouwens altijd vragen om moeilijkheden daar wilde dieren hun natuurlijke aard namelijk niet kunnen verloochenen, gelijk aan wat de radicale moslims hebben met de islam!
  Toen de vogels eenmaal in huis waren en vast zaten in hun kooien, konden ze nog wel eens ontzettend agressief gedrag vertonen (net zoals de asociale “asielzoekers” in opvangplaatsen!) en werden ze hierna door hun eigenaren vrijgelaten, overigens zonder aan de gevolgen te denken!

  Aangezien de vele palmbomen meer dan genoeg eten hebben in de vorm van dadels kunnen de vogels makkelijk vrij leven. Ook het huisvesten van hun nesten, die soms wel 150 kilo kunnen wegen, is geen probleem in de vele palmbomen.

  De ‘cotorra argentina’ zijn echter niet de rustigste vogels aangezien ze veel herrie maken en het erop lijkt of ze de hele dag met elkaar aan het praten zijn.
  Het zijn echter wel weer trouwe vogels want je ziet zelden een Argentijnse of monniksparkiet alleen vliegen, bijna altijd gaan ze met minimaal twee vogels op pad, gelijk aan de allochtoonse reljeugd!. Ze kunnen echter agressief gedrag vertonen tegen andere vogels en soms zelfs andere dieren en dat is weer wat de radicale moslims doen met hun gastheren!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s