“Zeenoodredders” in de Middellandse Zee willen Italiaanse strafdreigingen trotseren

Screenshot_30.png

(Vertaling: E.J. Bron)

“Reddingsorganisaties” zoals “Sea-Eye” of “Mission-Lifeline” willen de in Italië geplande hoge geldboetes voor het ongeoorloofd varen in Italiaanse territoriale wateren trotseren. “Men kan ons er met financiële straffen niet vanaf houden mensen van de verdrinkingsdood te redden”, zei de voorzitter van “Sea-Eye”, Gorden Isler, tegen het “Redactienetwerk Duitsland”. Aan het mensenrecht op leven zou men “geen prijskaartje kunnen hangen”, aldus Isler verder.

Die Unbestechlichen

“Nood breekt wet. Als het leven van mensen in gevaar is, moet dit gevaar afgewend worden – met alle ter beschikking staande middelen. Het zou nu een signaal van landen, die tot opname bereid zijn, moeten zijn om schepen beschikbaar te stellen die lange afstanden met mensen kunnen afleggen”, zei Axel Steier, medeoprichter van de hulporganisatie “Mission-Lifeline”. De organisaties verwijzen naar de plannen van Italië om in het vervolg aan zeenoodredders boetes van tot € 1 miljoen op te leggen wanneer zij met hun schepen ongeoorloofd in Italiaanse territoriale wateren varen.

Bovendien zouden Italiaanse autoriteiten dan het recht hebben om het schip te confisqueren. De medeoprichter van “Mission-Lifeline” zei hierover dat zulke dreigingen zijn organisatie er niet van af zouden houden om mensen uit zee te redden. “Dan richten we gewoon een nieuwe vereniging op, zamelen geld in en kopen weer een schip”, aldus Steier verder. De voorzitter van “Sea-Eye” noemde het plan van de Italiaanse regering ongehoord. “Italië countert met nationaal recht het volkerenrecht”, zei Isler. Hij zou er van uitgaan dat donateurs van “Sea-Eye” er verontwaardigd op zouden reageren wanneer de organisatie voor het redden van mensenlevens bestraft zou worden. “Ik vertrouw hier heel duidelijk op de hulpbereidheid en het rechtsgevoel van de civiele samenleving”, aldus de voorzitter van “Sea-Eye” verder.

De vertegenwoordiger van de UNHCR in Duitsland, Dominik Bartsch, eist van de Duitse regering om met nog meer druk de coalitie van de willigen binnen de EU te bevorderen. “Er is een duidelijk akkoord noodzakelijk over hoe de zeenood redding wordt bedreven, waar geredde schipbreukelingen opgenomen worden en waar asielprocedures worden uitgevoerd”, aldus de vertegenwoordiger van de UNHCR. Eveneens zou duidelijk moeten worden hoe mensen, die geen aanspraak hebben op bescherming, weer naar hun thuisland teruggebracht worden. “Als de landen eerst bewezen hebben dat zo´n mechanisme kan functioneren, dan hoeft het niet meer tot zulke vreselijke ongelukken in de Middellandse Zee te komen”, aldus Bartsch. Dan zouden er ook “geen zogenaamde Pull-factoren gecreëerd worden”, aldus de vertegenwoordiger van de UNHCR verder. Volgens informatie van de UNHCR zijn er dit jaar 34.169 vluchtelingen over zee in Europa geland, 369 mensen stierven op de vlucht.

Bron:
https://dieunbestechlichen.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "migratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Demografie, Duitsland, Europa, EUSSR, gezond realisme, Globalisering, Graaien, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Italië, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Marxisme, moralisme, Multiculti, Naïviteit, Nationalisme, NGO´s, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, Patriottisme, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, Verenigde Naties, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

18 reacties op “Zeenoodredders” in de Middellandse Zee willen Italiaanse strafdreigingen trotseren

 1. Ton Ruygrok zegt:

  …, Dan richten we gewoon een nieuwe vereniging op, zamelen geld in en kopen weer een schip”, aldus Steier verder.

  Wat onvoorstelbaar misdadig …, als je dan toch over zoveel financiële middelen beschikt .., gebruik het dan om de mensen gewoon in Afrika en elders een onbezorgd leven teschenken met een goed gevulde geld buidel.., lux huis en een Mercedes en of BMW voor de deur .., dan ze eerst gevaarlijke tochten te laten ondernemen en pas als ze daadwerkelijk verzuipen ze te gaan helpen.., dit is Criminaliteit pur sang…, dan moet je je mede mens Echt haten als je zo op deze wijze tewerk gaat.., dan ben je Echt onvoorstelbaar Slecht…,
  A.Ruygrok, Monster.

  Geliked door 6 people

 2. Mario Schettini zegt:

  @ruygrok
  Hear, Hear!

  Like

 3. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Die zogenaamde zeenoodredders zijn geen liefdadigheidsinstellingen maar criminele organisaties. Ze proberen met mooie praatjes in te spelen op het gemoed van de mensen. Maar in werkelijkheid faciliteren zij de mensensmokkel. Dat doen ze natuurlijk niet voor niets. Daar zullen ze ongetwijfeld goed aan verdienen. Dit gaat van kwaad naar erger en dient keihard te worden aangepakt.

  Er is maar één oplossing. Elk zogenaamd reddingsschip door de marine laten enteren, zodra het zich binnen de territoriale wateren bevindt. De bemanning arresteren, berechten en straffen met 10 jaar op water en brood. Het schip verbeurd verklaren. De “geredde” schipbreukelingen terugbrengen naar de overkant. Eventueel gewapende mariniers aan boord, om de “zielepoten” onder controle te houden. En om indruk te maken op de autoriteiten aan de overkant, stuur je 2 marineschepen ter escorte mee. Doen ze aan de overkant moeilijk, dan los je 2 keer een waarschuwingsschot en het derde schot is raak.

  Korte metten maken en laten zien, dat het je menens is. En het gejammer van de EU-duivels leg je gewoon naast je neer. Niks geen zoete broodjes bakken, of halfzachte compromissen sluiten. Nee is nee !!!

  Geliked door 1 persoon

 4. Eigen volk eerst zegt:

  Laat ze maar doen. Ze verwachten dat de andere EU landen wel gaan zwichten, wat wrsvh ook gaat gebeuren. En zo wordt Europa overspoeld met mensen die een goed leven hebben daar, maar liever een gratis leven willen op onze kosten. Die zgn arbeidskrachten zullen nooit 1 steek werken.

  Geliked door 3 people

 5. Hans zegt:

  Je kan ze als hulpdienst, zeg maar een varende ANWB ook gewoon weer thuis afleveren. Tenslotte zit aan een boot ook een roer wat niet alleen naar Malta of Italie wijst maar ook naar Libie en Marokko.

  Geliked door 3 people

 6. Harry zegt:

  Het zijn gewoon criminelen , die “redders” .
  Waarom dagenlang voor de Italiaanse kust blijven dobberen met een stel “ verzwakte , uitgeputte “ negers als je in een dag tijd ze weer in Libië af kan leveren ?

  Waarom doet die verdomde EU bende daar niks aan ?
  Dezelfde insteek als de “redders” .

  Ze zouden ook die afgeborrelde zwarten op kunnen vissen en in die vertrekhavens in Libië op het dok op kunnen stapelen om andere potentiële “slachtoffers” te voorkomen .
  Als een voorzichtige waarschuwing .
  Voorkomen is toch de beste remedie , niet ?

  Geliked door 2 people

 7. Hedon Ührbach zegt:

  Wat we zien staat feitelijk gelijk aan terreur. Kleine ‘cellen’, die om welke moverende redenen dan ook, democratische rechtsmiddelen terzijde schuiven en hiervoor hun eigen zienswijze en actiebeteidheid tegenover stellen, een soeverein staatsbestel ondermijnend.

  Hier past maar één eenvoudige reactie op: Handhaven. Dus elk schip dat de territoriale wateren van, in dit geval Italië schend, inbeslagname en verbeurdverklaren uitvoeren. Bemanningen vastzetten en vervolgen. Eens zien hoeveel zg ‘donateurs’ er uiteindelijk overblijven.

  Uiteindelijk lezen wij nergens dat er ook maar iemand van plan is drenkelingen gewoon daar aan land te brengen waar men op een boot is gestapt.

  Gewoon als terreur organisaties behandelen.

  Geliked door 2 people

  • Henk der Niederlánder zegt:

   @ Hedon.
   Ik denk dat ook een Salvini hiervan uit gaat en dat hij zeker niet van plan is om de wetten door een paar activisten wil laten ondermijnen.
   Het is inderdaad maar een kleine groep die dat doet maar die krijgen van de linkse media een reuzegroot platform.
   Daar is Salvini mee in de slag en Ik weet zeker dat Salvini dat gaat winnen want hij heeft de italiaanse wet aan zijn kant.
   Overigens is Salvini niet pertinent tegen import maar hij is furieus dat de Europese landen die de mond vol hebben over Italie zelf geen gelukzoekers uit Italie op wil nemen.
   Dus ook hij loopt feitelijk achter Soros aan.

   Like

 8. Marc zegt:

  Als officiële straffen niet helpen om land- en cultuurverraad tegen te gaan, dan moeten we ze preventief in hechtenis nemen. Voor onbepaalde tijd!

  Geliked door 2 people

 9. Frans Brassens zegt:

  Duidelijke, geverifieerde en voor iedereen die dat wenst beschikbare, informatie maakt het mogelijk recht over de weg zonder bochten te gaan:

  1. Het zijn geen ‘vluchtelingen’
  2. Het zijn geen ‘schipbreukelingen’
  3. Wat valt er dan te ‘redden’?

  Geliked door 2 people

 10. koddebeier zegt:

  Jaag die schepen van die zogenaamde zeenoodredders met een paar torpedo’s toch naar de ‘kelder’ wie niet luisteren wil moet maar voelen !!

  Geliked door 1 persoon

 11. Qvic zegt:

  Deze uitspraken kunnen alleen door een psychopaat gedaan worden, omdat deze mensen gewoon lak aan wetten en internationale afspraken hebben. Zij hebben ook totaal geen inlevingsgevoel van andere en zij leren ook nooit van hun eigen fouten. Gevoelens voor andere laat hen koud. Deze mensen zijn dan ook heel extreem machtsgeil. Daar zij wel heel consequent zijn in hun eigen zienswijze, daar liegen ze, bedriegen ze, verdraaien ze de werkelijkheid alsof het heel normaal is. Zij leven eigenlijk in een soort fantasie wereld waar zij altijd gelijk in hebben en lijden dan ook aan grootheidswaanzin. Zij denken echt dat alleen zij, iedereen hun wetten voor kunnen schrijven en dat de andere deze maar moet opvolgen. Zo niet dan schuiven zij alle schuld die door hun eigen handelen veroorzaakt is, door naar andere. De andere het zogenaamde schuld gevoel aanpraten. Daar zijn de psychopaten heel goed in, om iedereen te proberen te manipuleren en voor hun karretje te spannen. Daar psychopaten altijd links georiënteerd zijn en lijden aan een antisociale persoonlijkheidsstoornis. Deze mensen doen alles voor hun eigen gewin, maar horen eigenlijk in een gekkenhuis. Want zij brokkelen veel schade aan de gemeenschap en hebben totaal geen schuldgevoel. Genezen van hun kwaal is dan ook niet mogelijk, zij vervallen bijna direct weer in hun oude ritme. Dat komt doordat zij een hersenbeschadiging hebben, deze beschadiging is op jonge leeftijd ontstaan of door erfelijkheid vanaf hun geboorte af verkregen. Hierdoor blijven zij op kinderniveau denken, hun gehele leven. Mogelijke oorzaken kunnen incest of vaccinatie of ongeval zijn. Want na de 2e wereldoorlog toen de farmaceutische coöperaties opkwamen en in vele streng religieuze gemeenschappen komen de meeste psychopaten voor. Tegenwoordig komen er namelijk veel meer psychopaten voor dan 100 jaar terug. Zo is het huidige onderwijs ook toe gespitst op de werkwijzes van psychopaten, want die kunnen vaak heel makkelijk uit een boekje leren, maar slaan deze lesstof op in het korte geheugen. Met resultaat dat als zij afgestudeerd zijn, in de praktijk een puinhoop ervan maken. Want de ooit geleerde lesstof is dan niet meer in hun geheugen. Want tegenwoordig wordt er weinig van de lesstof tig keer gehaald. Je slaat namelijk de lesstof in het langer geheugen op bij een normaal kind, als deze lesstof tig keer herhaald wordt en als er dan mogelijk is om die lesstof dan met praktische voorbeelden, dan blijft de lesstof nog langer in het geheugen zitten, omdat er dan een beeld bij gevormd kan worden. Dan vinden de kinderen deze lesstof dan ook minder saai. Bij testen wordt de uitslag niet meer terug gegeven en opnieuw door genomen door de onderwijzers. Door enkel jou het cijfer door te geven, kan een kind niet meer leren van zijn eigen fouten, dan zal die fout constant gemaakt worden, zonder dat zij het beseffen. Met deze methode kunnen de onderwijzers ieder kind manipuleren naar eigen inzicht. Daar het nu ook vaak in groepjes gewerkt moet worden, bestaat de kans dat sommige kinderen in het groepje niets uitvoeren, maar wel meedelen in het groepscijfer. Zo kunnen gehaaide kinderen zonder dat zij zelf iets bijdragen aan de groep, toch een voldoende halen om over te gaan en uiteindelijk hun diploma halen.

  Geliked door 1 persoon

 12. ieznogoedh zegt:

  “Nood breekt wet. Als het leven van mensen in gevaar is, moet dit gevaar afgewend worden – met alle ter beschikking staande middelen.

  Hier ben ik het helemaal mee eens. 100%.
  Nood breekt wet en als al die ‘vluchtelingen, waarvan niemand weet of ze goed of kwaad in de zin hebben, aan land worden gebracht waar het leven op andere leest is geschoeid, dan blijft er niets anders over dan dat gevaar te keren. Het zekere voor het onzekere nemen en op het moment dat die boten de territoriale wateren binnenvaren het gevaar afwenden met een goed gerichte torpedo.
  Bijkomen voordeel is dat er in ieder geval een boot minder is die aan mensensmokkel doet.

  Geliked door 2 people

  • Henk der Niederlánder zegt:

   Dat verhaal over dat torpedotje begint zo langzaamaan te vervelen @ Ieznogoedh.
   Denk je nou werekelijk dat dat zo maar gaat??
   Het wordt eens tijd dat je met je neus uit de sprookjesboeken komt en je als volwassene gaat gedragen.

   Like

  • scherpschutter1943 zegt:

   Gelet op de gevaren die ons bedreigen moeten we ons geweten en hoogstaande morele standaarden een tijd in de ijskast zetten. We moeten dus ontmenselijken. Niets meer zielig vinden aan verdronken mensen uit Afrika of hongerige, thuisloze kinderen van waar dan ook. We moeten stoppen met het verstrekken van geld, voedsel, medicijnen aan derde wereldlanden. We moeten snoeihard optreden tegen illegalen en tegen mensen die illegalen helpen om in de illegaliteit te overleven, zoals gemeentebesturen, kerkelijke instanties en particulieren. Die horen bestraft te worden met vrijheidstraffen en hoge geldboetes. Onze regering weet precies wie de mensensmokkelaars zijn. Van wie ze hun boten betrekken, hun zwemvesten en benodigde apparatuur om de zee op te gaan. Echter, men doet niets omdat Brussel in het geniep de immigratie van kanslozen bevordert ten koste van de eigen bevolking. Dus Brussel is de vijand van de onderdanen van de EU.landen. Ook de EU.vazalregering in de Haag heeft het slecht voor met de eigen onderdanen, dit op bevel van Brussel die de daadwerkelijke scepter zwaait in de Haag. Zowel Brussel als den Haag zullen in het openbaar dit alles ontkennen en alleen in achterkamertjes onder gelijkgestemden en gelijkbevoegden hun ware gezicht laten zien.
   Het oude spreekwoord “Vele varkens maken de spoeling dun”. gaat nog steeds op. Jammer dat er nog steeds stekeblinde mensen zijn die de waarheid en de werkelijkheid niet willen zien. Ik ben er volledig klaar mee. Ik wens met niemand meer te delen. Ik geef nergens meer aan. Ik geef niets aan goede doelen.. Ik doe niet aan kansspelen o.d. Waar ik wel door wordt afgeperst is de belastingdienst. Van o.a. mijn belastinggeld (en ook dat van u), geeft mevr Kaag een miljoen euros aan de Palestijnse autoriteit die van dat geld moordenaars betaalt die in israelische gevangenissen zitten omdat ze joden hebben gedood. Ook de nabestaanden van Palestijnse moordenaars die bij een aanslag op joden het leven liet, worden met dat geld onderhouden. Doe er uw voordeel mee.

   Like

 13. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Zeker, het is een plicht op zee om mensen in levensgevaar bij te staan, en dan direct daaropvolgend naar de dichtstbijzijnde kust te brengen; Libië dus.
  Geen gezeur van dat wist ik niet dan moet je maar niet met een wrak de zee op gaan of met z’n vijftigen op een rubberboot waar er tien op passen.

  Like

 14. kampersrene zegt:

  mensen van de verdrinkingsdood te redden…..ik ben het volledig eens….als het gaat om “mensen” maar fanatieke smeerlappen die ons komen vertellen hoe het moet en heel onze samenleving naar de kl….helpen.. terroristen,,profiteurs…luiaarden..verkrachters,.messentrekkers..dat kan ik moeilijk “mensen” noemen …zoals gij en ik…..wij kunnen met dat soort” mensen” niets aanvangen behalve er veel geld inpompen

  Like

 15. Hans van Meijgaard. zegt:

  ZeeNoodRovers!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s