Overal islam, nergens vrede!

Screenshot_48

(Door: Martin Moisan – Vertaling: “delamontagne”)

Na meerdere decennia ervaring met de islam in Frankrijk; welke les kunnen wij leren uit de culturele verrijking en de bijdragen aan de beschaving die de Mohammedanen en de zwarten uit Afrika ons hebben gebracht?

Wat wisten wij van hen voor de jaren ’70? Wat wisten we van de Arabische/islamitische cultuur van voor de grote invasie? Dat wil zeggen van voor de jaren ’60. Zo’n beetje:”couscous en de pastagerechten waarmee de “Pieds-noirs” ons kennis lieten maken in de zestiger jaren. Heel vaagjes de Arabische-Andalusische muziek van Enrico Macias en wat we van veraf hadden gezien in films zoals Pépé le Moko, Casablanca of Kasbah. Of wat we lazen in de albums van Kuifje. De meer gecultiveerden onder ons hadden Charles de Foucauld of Théodore Monod gelezen. Die gaven ons een glimp, een mythische geïdealiseerde visie op deze culturen. En dat is zo´n beetje alles, zeg maar eigenlijk niets.

En wat nog meer?

Buiten dat, niets of bijna niets. En dan heb ik ’t over het merendeel onder ons, want de Pieds-Noirs (de blanke Europeanen die in Algerije woonden voor de onafhankelijkheid en die naar Frankrijk vluchtten] kenden die cultuur uiteraard wel. En dan had je nog de paar onderzoekers en reizigers die iets meer wisten dan de gemiddelde Fransman en een geïdealiseerde visie propageerden, ontdaan van alles wat hun idealistische Derde Wereldbeeld kon verstoren. Een ideaal van universele bevolkingsvermenging.

Zo ook voor de zwarte Afrikaanse culturen. Men had Kuifje in de Congo gelezen en de meer geletterden de verhalen van Albert Schweitzer en Joseph Kessel. Zo stonden we er voor in het begin van de jaren’70. Over de echte realiteit van die culturen wist men niets of heel weinig in Frankrijk. Bovendien wist niemand dat de islam echt bol stond van geweld en dat dit zich over ons grondgebied zou gaan verspreiden.

En  welke veranderingen heeft men sindsdien ondergaan?

Een Derde Wereldpropaganda, pro-immigratie, pro-vermenging van mensen, en dit alles werd op de tv en in de media verspreid. Een oecumenisch beeld van de moslimsamenleving en zwart Afrika. Daarbij kwam het voortdurend hameren op het schuldgevoel van de blanken voor de slavernij, het kolonialisme en de zogenaamde plundering van die landen voor het loutere welzijn van de blanken. Kortom, we werden er elke keer opnieuw aan herinnerd hoe schuldig wij wel waren en om ons verantwoordelijk te maken en voor eeuwig verplicht om onze schuld met die landen en mensen te vereffenen. Dat ging zelfs zo ver, dat we in al hun behoeften moesten voorzien, hen onderdak moesten geven en dat we geen enkele tegenprestatie moesten verwachten.

Maar wat merkte de gemiddelde Fransman van de massale komst van al die volkeren?

Men leerde een héle serie nieuwe woorden: “ALLAH-AKBAR, jihad, kalifaat, halal, kafir, haram, ramadan, nikab, Salafisten, jihadisten, soennieten, sjiieten, imam, sharia, fatwa, boerka, chador… kortom, een hele serie woorden die alleen maar betrekking hebben op de islam. Helemaal niet gezellig of gelijkwaardig aan onze zeden en gewoonten. Men leerde nieuwe kledingstukken kennen, gedeeltelijke of integrale versluiering voor de vrouwen, qamis of djellaba´s voor de mannen (witte mannenjurken!) boerkini´s in het zwembad.

Men zag dat men op straat ging bidden, de trouwstoeten die het leven in het stadscentrum ontregelden. Je zag overal de “kebab” verschijnen, die ’t leven van de mensen op de etages boven de plek waar het werd bereid verpestten.

De religieuze verboden, die overal in ons sociale leven opduiken: op school, in de eetzalen en kantines, in de ondernemingen en in het transport en stadsvervoer. In het leger, de abattoirs, in de straat, absoluut, absoluut overal…

Je kreeg te maken met een nieuw soort architectuur. Binnen luttele jaren 2500 moskeeën, grotendeels nog betaald ook met belastinggeld door medewerking van onze “Geachte Afgevaardigden”  en helemaal in strijd met onze scheiding van Kerk en Staat.

Ook leerde men een nieuwe massaproduct kennen, hasjiesj, cocaïne en drugs in allerlei soorten, die op “speciale” plekken worden verkocht en die veel te maken hebben met de Afro en Arabisch-islamitische verscheidenheid.

Men leerde ook nieuwe taaluitdrukkingen en de spraak van de jeugdigen werd ook erg verrijkt:”Neuk-je-de-moeder”, dat een heel nieuwe kijk op en de weg opende op het gebied van de taal-semantiek.

Maar ook werden de religieuze conflicten uit het Midden-Oosten naar ons toe gebracht, tussen de mohammedanen onderling, maar ook het geweld tegen christenen.

Voor heel veel moslims is de sharia-wet boven de Franse wet komen te staan. Men heeft gezien dat de Joden van Parijs de voorsteden ontvluchtten en velen van hen naar Israël emigreerden. Vrouwen kunnen niet meer op straat zonder lastig gevallen te worden. De moord op vrouwen is verveelvoudigd en massaslachtingen deden ook hun intrede. Zo zijn steekpartijen en keel doorsnijden dagelijkse praktijk geworden en dit meestal op totaal onbekenden en ook meestal op blanken. Dit gebeurt dan hoofdzakelijk door fanatici, en dat zijn altijd moslims. En dan zijn ze bij rechtsvervolging altijd ontoerekeningsvatbaar om dit moordfenomeen te kunnen bagatelliseren. De criminaliteit en het geweld in de straat zijn onhoudbaar geworden en bepaalde stadswijken zijn al veranderd in kleine kalifaten die door de maffia en de Salafisten worden gecontroleerd.

De identiteitsclaim van de moslims wordt steeds meer waargemaakt, arrogant en bovenal anti-Frans. Zo zie je betogingen, waarbij met de vlaggen van Algerije, Marokko, Tunesië of Turkije wordt gezwaaid en de haat voor blanken en autochtonen wordt uitgeschreeuwd, die uitmonden in plunderingen en vernielingen. De symbolen van Frankrijk worden dagelijks besmeurd: begraafplaatsen, kerken, basilieken, zelfs de Basiliek van Saint-Dennis [waar de Franse koningen begraven liggen!], het Panthéon en de Arc de Triomphe.

En wat er uit Afrika kwam. Wat hadden we daar aan?

Niets dat ons echt vooruithielp. Voetbalspelers, rappers, tam-tam muzikanten, enkele komieken en een paar talentvolle musici, een bepaalde chromatische diversiteit in kleding, maar bovenal de vuiligheid in onze grootsteden. Verder een ongelooflijke boven-natuurlijkheid en ziekten, waarvan men dacht ze uitgeroeid te hebben. Endemisch geweld en  sociale kosten die niet ingeperkt kunnen worden. Problemen wat buren betreft, op het werk en op school. Kortom, niet echt iets om je verrijkt te gaan voelen. En dan ook nog eens de positieve discriminatie, waarbij de autochtonen achtergesteld worden en soms de “nullen” voorrang krijgen. Dit wordt dan gedaan om te laten blijken hoe goed de integratie is geslaagd.

En wat heeft die Arabische “beschaving” ons zoal gebracht?

Niet alleen heeft de islam ons niets gebracht op het gebied van technologie of wetenschap, maar het tegendeel is waar. Hij heeft vrijwel alle technologische vooruitgang geblokkeerd en de beschaving tegengehouden. Wat hebben die moslims eigenlijk in recente tijden uitgevonden?

Wat waren hun technische bijdragen en wat hun beschavingsevolutie sinds de 7e eeuw? En de zwarten uit Afrika, wat hebben die eigenlijk bijgedragen, wat vonden zij uit? NIETS…….

Hun minderwaardigheidscomplex wanneer zij geconfronteerd worden met de rest van de wereld die alles heeft uitgevonden, is de oorzaak van hun ongeluk. En van hun wraak, wanneer ze geconfronteerd worden met de andere beschavingen  die op technisch en civiel gebied veel geavanceerder zijn. Maar dankzij de “beschavingen ” ten zuiden van de Sahara kan worden gesteld dat zij tot voor kort, in tegenstelling tot het Westen, de planeet nog niet hadden vervuild.

Maar dat is nu niet langer het geval, omdat hun oncontroleerbare boven-natuurlijkheid er toe leidt dat zij ook door hun onvermogen niet het vermogen hebben om te kunnen produceren zonder een ecologische ramp te veroorzaken.

Kort samengevat:

De verrijking van Frankrijk door immigratie van mensen van Arabisch-islamitische en Afrikaanse afkomst kan worden samengevat tot een beperkte folklore van zwart Afrika, couscous en pasta. Voor de rest hebben we te lijden onder hun gezelschap. Wij moeten lijden onder de verloedering van de maatschappij en dan ook vooral door de massale introductie van de islam, die alles vernietigt. Dat alles kunnen wij kwalificeren onder de zogenaamde verrijking, die totaal geen enkel positief gevolg heeft gehad. In tegendeel, we worden verpletterd onder de islam, die nergens stopt en geen vooruitgang brengt, maar daarentegen alleen maar achteruitgang betekent.

Overal islam, nergens vrede!

Bron:
https://ripostelaique.com
Door: Martin Moisan

Vertaald uit het Frans door:
“delamontagne”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "migratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, antisemitisme, Arabische wereld, Barbarisme, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Desinformatie, Elite, establishment, Eurabië, Frankrijk, gezond realisme, Graaien, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nationalisme, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, Patriottisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, publieke omroep, Racisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

36 reacties op Overal islam, nergens vrede!

 1. woodensledge zegt:

  Kan het zijn dat die mevrouw op de foto één van de 72 aan de martelaren beloofde Hoeri’s is?
  In dat geval ben ik dan blij dat ik geen moslim ben.

  Geliked door 1 persoon

 2. Piet Snot zegt:

  Dus, neuk je de moeder, zeggen ze in Frankrijk dus ook.
  Ik dacht alleen hier door gebrek aan taal kennis.
  En volgens mij hebben daar nog zelfs geen wasknijper of lucifer fabriek.

  Like

  • delamontagne zegt:

   Jij denkt toch niet alsof dat Tuig alleen in NL zo praat. Ook de straattaal van die “jeugdigen” is een ander soort Frans.
   “Ne.. je de moeder” is in ’t Frans:”Nique ta mère”, dat weet je dan ook weer.
   Ze kalken ’t ook op standbeelden en zo, erg bneschaafd volk……..

   Geliked door 3 people

   • Piet Snot zegt:

    Nee, ik dacht ze in elk land wel hun eigen scheldwoorden of beledigingen hadden.
    Wat afhangt van de plaatselijke taal om er iets bij te verzinnen als scheldwoord.
    Neuk je de moeder, moet dus in het Arabisch terug te vinden zijn als normaal gebruik wat dus letterlijk vertaald is in het land waar ze wonen.

    Like

   • delamontagne zegt:

    Dat weet ik niet zo precies hoor.
    Misschien dat je als eerste in een nieuwe taal scheldwoorden leert.
    Ik was heel vroeger eens ergens in een tropisch land en de inboorlingen die bij de houten pier in zee stonden zeiden dat het Nederlanders waren geweest die die pier vroeger hadden gebouwd.
    En toen ze hoorden dat ik uit NL kwam wilden ze graag laten horen dat ze ook wat Nederlandse woorden hadden geleerd; godver ^&&% ^*, GVD en nog veel meer fraais, maar ik zit al te blozen.
    De Fransen hebben heel, héél veel scheldwoorden voor Noord-Afrikanen ( Malrokko, algerije etc ).
    Een stuk of 30, maar ik ken er maar een paar.
    Het meest simpele, meest minachtende is wel gewoon ARAB.
    Dat zegt wel veel.

    Like

   • rottenpikwick zegt:

    Het is KANKER, oorzaak laffe hypocriete “politici” en nu is het uitgezaaid alle windrichtingen op en niet meer behandelbaar! Alle medicijnen op een bult kan deze super-Kanker niet meer helen! Het woekert door!

    Geliked door 1 persoon

  • Leo 1 zegt:

   Sterker nog Piet, zelfs geen zandloperfabriek

   Geliked door 1 persoon

 3. Bob Fleumer zegt:

  Eigenlijk zouden westerse mensen bij contact met moslims moeten vragen “wilt u mij dood hebben”? als het antwoord nee is is het geen goede moslim als het antwoord ja is wil je daar toch geen zaken of boodschappen mee doen?

  Geliked door 1 persoon

 4. Charles Martel zegt:

  Tot wat de islam leidt zien we in Syrië, maar dit mag nauwelijks nog worden gezegd. In minder dan 10 jaar zijn wij aan de beurt.

  Like

 5. jegeloofthetniet zegt:

  Goede inzicht. Zo is het. Komt het omdat mannen de baas zijn? Dat vrouwen er niet toe doen? De testosteron viert hoogtij.

  Like

 6. boorzalf zegt:

  Een eng mens op die foto, een islam heks. Zo van “hee wat zeg je, dit is mijn toverboek”.🤯

  Geliked door 2 people

  • Piet Snot zegt:

   Je zal het toch maar als eerste tegen komen als je net wakker wordt met de vraag of je lekker geslapen heb en of je een bakkie koffie wil.
   Is meteen de rest van de dag naar ze moer.
   Je zou willen dat je nooit wakker geworden was.

   Like

  • koosv8 zegt:

   Als dit in de hedendaagse boerka’s schuild dan houden ze dat ding maar aan, tot de crematie.

   Like

 7. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Het is wel waar, ik ben van 1950 en heb dus het begin meegemaakt, wat wisten wij van de nieuwkomers? Niks.
  Ze waren de opvolgers van de Spaanse en Italiaanse gastarbeiders en deden vies, zwaar of geestdodend werk tegen een laag loon, ze woonden met veel te veel in smerige pensions en de verwachting was dat ze na verloop van tijd weer terug zouden gaan.
  In eerste instantie was dat ook zo, de mensen die in de kustgebieden van Marokko en Turkije geronseld en ook enigszins geselecteerd waren gingen voor het leeuwendeel terug.
  Daarna kwam er echter een stroom op gang van mensen veelal uit het nog achterlijke achterland die, aangetrokken door het betrekkelijke succes van terugkeerders hoge verwachtingen hadden en op eigen gelegenheid op de bonnefooi afreisden naar het land van melk en honing.
  Waar ging het fout?
  Nou allereerst werden er net als bij Nederlanders sociale lasten op hun loon ingehouden en Joop den Uyl gaf eraan toe dat dit ook betekende dat ze dus ‘recht’ hadden gebruik/misbruik te maken van ons sociale stelsel.
  De volgende fout was dat dezelfde Joop toestemming gaf voor gezinshereniging en daarmee de grootste aanjager voor terugkeer wegnam.
  Allemaal onder het mom dat het toch ook maar arme zielen waren, en ach, zoveel waren het er niet.
  Nou dat hebben we dus geweten !!

  Geliked door 1 persoon

  • delamontagne zegt:

   In de jaren ’50 heb ik meegemaakt dat je vrienden, schoolkameraden van de een op de andere dag vertrokken waren naar Australië of Canada.
   Want het land was vol, overvol, werd er gezegd. [ 10 Miljoen inwoners ! ]
   20 jaar later kwam de onderontwikkelde import opgang en nu dan de z.g.n vluchtelingen.
   Eigenlijk een misdaad om een land zo te ontwrichten.

   Like

   • Tijl Uylenspiegel zegt:

    Yep, mijn zuster vertrok met haar man naar Canada en later kwam ik erachter dat het een haar had gescheeld of ik had mijn jeugd in Australië doorgebracht.
    Het stel waar mijn ouders samen mee zouden gaan hebben het trouwens goed gedaan in Australië, op het laatst had hij een schoonmaakbedrijf met diverse werknemers.

    Geliked door 1 persoon

 8. rottenpikwick zegt:

  Hier een bekentenis van een oud-ISIS strijder over Israel; Steekt de loftrompet uit over Israel! Ik heb het zelf nog niet helemaal gelezen, wegens drukke werkzh.
  https://www.jpost.com/Israel-News/Captured-Israeli-Arab-ISIS-fighter-Israel-is-a-democratic-state-597035?fbclid=IwAR1WDXP5-6pspOnozk-gF9q3S2fUin1ydGhLBUrjaFGIRyDywQSSVfY_7Zc

  Like

 9. Tistochwat zegt:

  Laat dat wijf op die foto in allahsnaam heel snel een boerka aantrekken!

  Geliked door 1 persoon

 10. Lucky zegt:

  Ondertussen,
  https://www.breitbart.com/middle-east/2019/07/29/un-investigator-calls-for-islamic-state-nuremberg-terrorist-trials/

  UN Investigator Calls for Islamic State ‘Nuremberg’ Terrorist Trials
  VN-onderzoeker roept op tot ‘Neurenberg’ processen voor de Islamitische Staat terroristen

  Islamic State terrorists should be brought to justice via a system of public trials modelled on those used to convict Nazi leaders at Nuremberg in the immedate aftermath of World War II, according to a lead UN investigator.
  That way the Islamic jihadists’ victims could be heard and the terrorist ideology “debunked” in an open, public forum.

  Terroristen van islamitische staat moeten volgens een leidende VN-onderzoeker voor de rechter worden gebracht via een systeem van openbare processen naar het voorbeeld van degenen die nazi-leiders in Neurenberg in de onmiddellijke nasleep van de Tweede Wereldoorlog hebben veroordeeld.
  Op die manier konden de slachtoffers van de islamitische jihadisten gehoord worden en de terroristische ideologie ‘ontkracht’ in een open, openbaar forum.

  Like

 11. Lucky zegt:

  Boerka haat gays….

  Like

 12. Jean zegt:

  Er valt maar een les te leren en een conclusie te trekken: “Heel die geimporteerde troep ellende terugsturen naar Afrika”.

  Like

 13. Jade zegt:

  Je moet er toch niet aan denken dat dit
  soort mensen het voor het zeggen krijgen.

  Like

 14. Rensk. zegt:

  Ja hoe ga je om met dit volk. Ik denk dat de autochtoon zich eens in moeten gaan leven in moslims. Hoe doen ze .Hoe acteren ze? B.v die vrouwen met burka. Met name die vrouw waarbij je de ogen ook nog eens niet ziet. Je kunt achter het toetsenbord ene scheldkanon afgeven, maar dat schiet niet op. Die wet had er nooit mogen komen als ze toch te schijterig zijn om die te handhaven. Wat kun je dan wel doen. Zij nemen door provocatie heel veel ruimte in. Media faciliteert dat ook nog eens extra. Wat kun je als man dan wel doen. Nou als er zo een de trein instapt dan ga je er naast zitten en begint heeeeeeeeeeeel vriendelijk een praatje. Hoe vind u het weer vandaag? Gaat intussen wijdbeens zitten en neemt een flinke poet ruimte in. (zou dat niet bij mij doen overigens) Maar blijf vriendelijk als een constante factor ook als ze zelf niet zo vriendelijk meer is. Geeft ze geen antwoord ga je er tegenover zitten. Intussen even flink aan je zak krabben. (ik weet het het is niet netjes, maar dat zijn zij ook niet en ook zij nemen flink ruimte in)(zou dat gedrag niet bij mij vertonen) Je vraagt als ze uitstapt of je haar even kan helpen en je gaat maar door met lief zijn. En daaaaaaaaaaaaaaaaar kunnen ze helemaal niets mee. Ook geen aangifte doen.

  Dit is bedoeld voor mannen. Ik ben een vrouw en ook daar zijn vele kunstjes voor. Als je maar supervriendelijk en tevens zeer hinderlijk vriendelijk blijft. Ze kunnen daardoor niet in de slachtofferrol. Volgens mij is dat de manier en beter dan een wet, die toch niet gehandhaafd word. Dan moet je andere dingen bedenken om ze terug in hun hok of arabisch land te duwen.

  Like

 15. Lucky zegt:

  Ji-haat…
  https://tpook.nl/2019/07/29/jihadisten-roepen-online-op-tot-gewapend-verzet-tegen-boerkaverbod-want-gelijk-aan-jodenvervolging/?utm_source=tpo&utm_medium=rsswidget&utm_campaign=artikelkop

  Jihadisten roepen online op tot gewapend verzet tegen boerkaverbod, want ‘gelijk aan Jodenvervolging’.

  “Draag de nikab om de kuffar (ongelovigen, red.) tegen te werken, de vijanden van Allah, ze mogen naar de hel.”
  Mohammed Abou Aicha van die organisatie stelt dat moslimorganisaties alle banden met de overheid moeten doorsnijden zodra het nikabverbod (’overheidsterreur’) van kracht wordt.”

  Like

 16. scherpschutter1943 zegt:

  ik mijd alles wat met de islam te maken heeft als de pest. Wel heb ik de koran gelezen. Waarom? Ik wil weten wat mijn vijanden denken.

  Geliked door 1 persoon

 17. Rensk. zegt:

  Motief van de man die het jongetje en de moeder voor de trein duwde? Haat.

  Maar Merkeliaans zal er weer een verwarde man van gemaakt worden.
  Zij madame Merkel en Co zijn de daders. Zij hebben ongecontroleerde migratie mogelijk gemaakt .Daar moet men de boosheid op richten. Zonder haar en haar migratiedwang zouden al die messteken/verkrachtingen en dit niet mogelijk gemaakt zijn. Vies vuil mens. Beesten zijn beter dan haar.

  Like

 18. boorzalf zegt:

  Tja, de EU, die houden van de islam, is dit een grap?

  Like

 19. kampersrene zegt:

  Nu weet ik waarom islam-vrouwen een boerka moeten dragen …..en de foto is een bewijs…..zijn me dat lelijke wijven !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s