Radicale moslims in verweer tegen boerkaverbod

Screenshot_42

(Door: Silvan Schoonhoven)

AMSTERDAM – Met het boerkaverbod voor de deur is de toon bij Nederlandse tegenstanders van die wet verhard. Extremisten koppelen het verbod aan de jihad, ze dringen er bij twijfelende vrouwen op aan om juist nu voor de sluier te kiezen en betalen de boetes. Een Brabantse stichting deelt gratis nikabs uit.

De Telegraaf

Onder anderen jihadpreker Abdul-Jabbar van de Ven roept op tot ’standvastigheid’ en betaalt boetes. De veroordeelde Haagse terrorist Moussa L. koppelt het verbod aan het voeren van heilige oorlog. Een door een Afghaanse Nederlander gerund pro-IS-platform stelt dat zowel vrouwen als mannen de hel wacht als de nikab af gaat.

De NCTV houdt zorgelijke ontwikkelingen in de gaten, zegt een woordvoerder, inclusief de eventuele gevolgen van de invoering van het verbod.

Bron:
www.telegraaf.nl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Bananenmonarchie Nederland, Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, Islam, Islamisering, Islamitisch fundamentalisme, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, provoceren, Rotzakken, Salafisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

43 reacties op Radicale moslims in verweer tegen boerkaverbod

 1. Piet Snot zegt:

  Hier zijn de filmpjes van al die schreeuwers te zien met hun oorlog verklaringen.
  https://www.geenstijl.nl/5148787/moslims-met-hart-voor-de-zaak-in-geweer-tegen-boerkaverbod-is-gelijk-aan-jodenvervolging/

  Geliked door 1 persoon

 2. koddebeier zegt:

  Het wordt de hoogste tijd om ons van dit volk te ontdoen, deporteren naar het land van herkomst zou de beste oplossing zijn !!

  Geliked door 6 people

 3. neilven zegt:

  Ze hebben zich te houden aan de wet als ze daar niet mee akkoord gaan dan moeten ze terug gaan naar hun eigen land, wel profiteren van al het goeds wat Nederland hen brengt maar als hen iets niet aan staat dan breekt de hel los, daarom haat ik dit volk en met mij steeds meer en onze regering moet zijn poot stijf houden anders gaan deze lieden steeds meer macht krijgen, als ze dat al niet hebben.

  Geliked door 2 people

  • IkBenHet zegt:

   Ha ha ha. Regering en poot stijf houden.
   Ondermijning van de rechtstaat begint al bij de burgemeesters en politie die geen prioriteit aan de handhaving willen geven. Eérste stap zou moeten zijn, om al die pro kopvod terroristen en boete betalers van hun bed te lichten, vast te zetten en dna af te nemen.

   Geliked door 4 people

  • ronjaspers zegt:

   neilven.Wij zijn al in 1975 verkocht en verraden.De raad van europa heeft toen getekend de resolutie van straatsburg,oftewel olie in ruil voor islam.

   Geliked door 2 people

 4. Ruudzelf van Eisden zegt:

  Niet aan de wet houden?: Nederland verplicht verlaten zonder pardon of poespas.
  Klaaaar. Gvd wie is de baas

  Geliked door 2 people

 5. Republikein zegt:

  Nida doet dat ook, of zo iets.

  De man met gymnasium zaagt mij niet door, heeft het nog niet door, misschien in zijn volgend leven!

  Toen hij doorhad dat de verrechtsing van Nederland niet vanzelf ophield, besloot migrantenzoon Cemil Yilmaz dit te beïnvloeden. ‘Míjn manier? Zet populistisch en extreem-rechts in al hun lelijkheid in het volle licht en zaag hun verhaal door.’
  https://www.groene.nl/artikel/count-me-in

  Like

 6. verwardeman zegt:

  Net als toen met die bontjassen , spuitbusje verf erop , ik houd niet
  van madammen met een burka !

  Geliked door 1 persoon

 7. kampersrene zegt:

  Wat zegt Rutte…… dat we ons moeten aanpassen omwille respect voor een andere kultuur en om de vrede te bewaren

  Like

  • JanModaal zegt:

   En wie is dan we, de Nederlanders of de import, die zich moet aanpassen. Probeer jij maar eens zo’n grote bek in Turkije te hebben of Marokko, Pakistan, Irak, Iran, Afghanistan, etc. Etc. Sluiten ze je meteen op, of hakken je kop er af. Nee… Volgens Rutte mogen wij, de Nederlanders ons aanpassen. De vuile gore landverrader.

   Geliked door 4 people

 8. Rensk. zegt:

  Negeren lijkt mij toch nog de best denkbare oplossing. Punt is echter dat de NPO constant het moslimverhaal op de buis brengt. Lijkt wel of ze het leuk vinden de boel op te naaien. Ook die vrouw op de fiets, die zelfs haar ogen niet wil laten zien. Als je geen enkele aandacht aan dit soort mensen schenkt is de lol er zeer snel af. We zijn echter behept met zeer valse media. Die brengen dit verhaal op de buis. Las ergens dat sommigen denken dat het een gespeelde scene is. Zou nog best eens het geval kunnen zijn. 1 vrouw werkelijk 1 vrouw die zelfs haar ogen niet wil laten zien (als het tenminste echt is) en daar zoń heisa van maken. Laat dat mens in haar gekte gaarkoken denk ik dan.

  Hoe meer men zich focust op deze gekken hoe meer ze binnen zullen halen. Zwijgen is in bepaalde gevallen de beste oplossing in de plaats van aanvallen.

  Overigens kun je zo een net zo goed bekeuren, vanwege de veiligheid, die in geding komt. Men mag niet op een mobieltje kijken op de fiets dan mag men ook niet de ogen bedekken zodat je slecht ziet en anderen in gevaar brengt. Bekeur daar dan maar op. Ook op de fiets met zo´n gaasje is bloedlink en gevaarlijk in het verkeer.

  Like

  • Lise zegt:

   Eens.
   Zwijgen en HANDHAVEN.

   Geliked door 1 persoon

  • Piet Snot zegt:

   Negeren gaat niet werken bij een ploeg die er juist op uit zijn om te provoceren en om te kijken hoe ver ze kunnen gaan.
   Negeren doen ze hier namelijk al, dat heet hier gedogen.
   Tot op heden heeft dat nog niets opgelost, maar wordt alleen maar telkens erger.

   Geliked door 2 people

  • Germaans Roosje zegt:

   Gewoon ondersteboven fietsen, ik zie geen mens, ik stop niet voor een schim. Wel je stuur goed vasthouden anders lig je zelf ook

   Like

  • Ruudzelf van Eisden zegt:

   Kijk maar es op Google of YouTube naar interview tussen Pres. Putin en Sweeney na mh17 geval. Dan weet je genoeg over NOS ( nep nieuws )
   Qui Bono.

   Like

 9. woodensledge zegt:

  Waar maken we ons nu zo druk over? Wij zijn allang geen baas meer in ons eigen land.
  Het is te laat, het wiel valt niet meer terug te draaien.
  Ik vermoed dat zo menig mede-marinier en gedesillusioneerde veteranen het met me eens kunnen zijn: Er zijn domweg teveel mensen en zeker de helft daarvan dient te verdwijnen.
  “Ordo ab Chao”!
  Ik vrees dat we ons het op handen zijnde scenario niet kunnen voorstellen; de ons toebedachte wreedheden zijn onvoorstelbaar en onvermijdelijk.
  Ondanks alle pathetisch -dus in feite nietszeggende-aandoende wapenspreuken van onze krijgsmachtonderdelen, zal geen enkele “gezagsdrager” handelen in de geest van “NEC PLUS ULTRA”. (Tot hier en niet verder !!!!)

  Met dank aan Rutte, Timmermans, Klaver en ook Ollengren. (Om er zomaar enkelen te noemen)

  Het zou me niet verbazen als de komende feestdagen de laatste zullen zijn, die we openlijk en vrij kunnen vieren.

  Geliked door 3 people

  • ronjaspers zegt:

   woodensledge.Inderdaad,de meeste mensen weten totaal niet wat hun te wachten staat.De meeste zijn gehersenspoeld door de M.S.Manipulatie of hebben een overdosis van doosjes tolerantie geslikt, en dan heb je ook nog mensen die op de T.V. die linksdraaiende kots en baggerprogramma,s kijken en luisteren waar de feminisering,decadentie en de politieke correctheid vanaf druipt.Rivieren van loed zullen door europa stromen.

   Geliked door 1 persoon

 10. woodensledge zegt:

  Overigens vermoed ik dat Rutte c.s. verzot is op kaasfondue en Bulgaarse yoghurt, anders zou er wel fanatiek gehandhaafd worden, neem ik aan.

  Like

 11. Pietersen zegt:

  Een fladderende lap stof op een fiets op een weg in het boerenland, die lap stof die zich verplaatst als een octopus bij het boodschappen doen. Hoe hallucinant wil je het hebben. Als ik nog klein zou zijn moest ik erom huilen zo eng.

  Geliked door 1 persoon

 12. JanModaal zegt:

  Heel simpel. Boetes uitdelen. Die halve gare extremisten die bedreigingen uiten of oproer veroorzaken, onrust bij het volk. Aanhouden voorgeleiden en opsluiten. Of in geval van dubbele nationaliteit, de Nederlandse afnemen en uitzetten. Dan gaan ze maar in het land van herkomst hun haat propaganda promoten. Stelletje idioten. Islam = religie van de duivel. Niet gek dat de hel wordt gepropagandeerd.

  Deze cultuur past niet in een heistelling westen en aanpassen willen ze niet.

  Geliked door 4 people

 13. Jouke zegt:

  Volgens iemand is het te laat..
  Nee hoor, integendeel, we moeten als bevolking hier tegen optreden. Doet de overheid dat niet, de bevolking kan ervoor kiezen om zich niet te laten knechten. Het gevoel van ontevredenheid wordt steeds groter. Wij moeten massaal op wilders of baudet stemmen. Niet dat zij de volledige koers kunnen wijzigen maar wel tegengas geven.

  Geliked door 2 people

  • woodensledge zegt:

   HET IS TE LAAT, Jouke!
   In tegenstelling met hetgeen wat we erg graag willen beweren: wij zijn geen heldhaftig volk. De centen plus het eigengerief zullen altijd overwinnen.
   En niemand van ons zal anders gaan stemmen; als we al niet beïnvloed gaan worden door enkele linkse politici die ons de moed zullen ontnemen, dan kan het nog zo zijn dat er met het aantal stemmen gerommeld wordt.

   Wij-Nederlanders- zijn een zeer LAF volk, hoe je het ook keert of draait.
   Zélf ben voel ik -en met mij tientallenen medelotgenoten- nog vrijwel dagelijks de door het kabinet op onze schouders gelegde schande en schaamte van Dutchbat III (Srebrenica)

   Geliked door 1 persoon

  • IkBenHet zegt:

   Is het nú nog stééds niet tot U doorgedrongen; dat “de bevolking” te besodemieterd is om de ene poot voor de andere te zetten!!??
   “De bevolking” schijt 7 kleuren stront. “De bevolking” heeft teveel te verliezen en houdt zich koest. Hypotheek, Tweede hypotheek, Top hypotheek, Doorlopend krediet, Roodstand creditcard om zomaar even een paar zaken op te noemen. Zij gaan het echt niet riskeren om gearresteerd te worden of een strafblad te krijgen door mee te doen aan welke Patriottische actie dan ook. Stort hun hele gezapige leventje in.
   Neen. “De bevolking” kijkt veel liever naar Heel Holland Bakt o.i.d..

   Geliked door 1 persoon

  • Piet Snot zegt:

   We lezen dat ze mekaar achterna zitten met een AK47 op de scooter of anders een handgranaat voor je deur liggen.
   Daar kom ik dan aan met mijn aardappelschilmesje.
   Meer dan een 30cm groot vleesmes hebben de mensen niet thuis liggen.
   En misschien een bijl als je in een buitengebied woont.

   Geliked door 1 persoon

 14. Tistochwat zegt:

  Het is te zot voor woorden: mohammedanen die op ons parasiteren en die ons ook nog eens de wet voorschrijven.
  Is het al niet erg genoeg dat we Rute & Co en de EU hebben, die ons leven verzieken?

  Ik wou dat die smerige, mohammedaanse kont-omhoog-zitters-voor-‘allah’ allemaal de kraaienmars bliezen.

  Geliked door 2 people

 15. Lucky zegt:

  https://tpo.nl/2019/07/29/binnenlandse-zaken-aparte-aangifteruimte-op-politiebureau-voor-boerkadraagsters-is-tegen-de-wet/

  Binnenlandse Zaken: Aparte aangifteruimte op politiebureau voor boerkadraagsters is tegen de wet
  ‘De wet geldt voor overheidsgebouwen, dus ook in het hele politiebureau’

  De politie wil boerkadragers alternatieven bieden, blijkt uit een interne richtlijn. Daarin staat dat personen die ‘om religieuze redenen’ de gezichtsbedekking op het bureau niet willen afdoen naar een aparte ruimte kunnen gaan. Daar kunnen ze hun sluier afdoen en hulp krijgen van een vrouwelijke collega

  Like

  • Piet Snot zegt:

   Ik denk dat ze alleen maar hoeven op te bellen, en dan komt de politie bij ze thuis of in het buurthuis om een aangifte op te nemen.
   Dan klopt het weer wel.
   Zolang het maar niet op het politiebureau zelf gebeurt.

   Geliked door 1 persoon

 16. Wally zegt:

  Vitamine Z motherfuckers…

  Like

 17. 1975…..vanaf die datum is de GROTE NEDERLANDSE KLIMAATVERANDERING…..begonnen.

  Geliked door 2 people

 18. kampersrene zegt:

  prijsvraag…..wie is nu feitelijk de baas in Nederland

  Geliked door 1 persoon

 19. Lucky zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/07/boerkaverbod-gaat-niet-ver-genoeg-antifa-kan-nog-steeds-met-gezichtsbedekking-voorbijgangers-neerknuppelen/

  Boerkaverbod gaat niet ver genoeg: Antifa kan nog steeds met gezichtsbedekking voorbijgangers neerknuppelen

  Met de aankomende wet ben je echter nog altijd geheel vrij om te geloven wat je wilt. Verder kan je je afvragen als je kiest om bepaalde kleding te dragen of je dan zelf niet bijdraagt aan stigmatisering, polarisatie en isolatie?

  Als je de wet bekijkt vanuit het algemeen belang, dan gaat deze feitelijk nog niet ver genoeg. Immers Antifa en aanverwanten hebben nog steeds de ruimte om met gezichtsbedekkende kleding ‘vredelievend’ te demonstreren en onschuldige(n) (voorbijgangers) met knuppels en loden pijpen in elkaar te slaan. Ondanks ze (buitensporig) geweld gebruiken, hebben ze het lef niet om hun ware identiteit te laten zien.

  Like

 20. Piet Snot zegt:

  Waar ik nog niemand over gehoord heb, is of ze nou ook al die antifa gasten gaan aanpakken, die altijd gemaskerd rond lopen.
  Een dichte helm mag niet, een bivakmuts mag niet, een boerka gaan ze verder niks aan doen.
  Maar hoe zit het met al die agressieve linkse gemaskerde gasten?
  Of gaat dat ook weer genegeerd worden, zo als gebruikelijk hier.

  Geliked door 1 persoon

 21. M. zegt:

  Voor de mensen van links die graag mogen discrimineren is gemaskerd links of gemaskerd islam geen enkel probleem zolang het maar geen blanke burger betreft want dan hebben ze ineens wel helden moed.
  Als een blanke de boetes betaald van de mensen met bivakmutsen weet oom agent ineens dat het ondermijning is van de wet.
  Maar omdat men graag discrimineert en het eigen volk verraad omdat men nou eenmaal niet van die helden zijn maar laf tot op het bot weet men dat met de burka uiteraard ineens weer niet.
  Net als alle betaalde linkse zooi om te rellen ook gewoon ongemoeid laat omdat men nou eenmaal alleen steunt wat het volk kapot maakt en alles tegenwerkt wat het gezond verstand gebruikt.
  Misselijkmakende lafheid tiert welig in die kringen.
  Maar als de wet verkracht word is de wet niet meer van kracht wegens het misbruik wat er van gemaakt word op een zieke manier.
  Wetverkrachters zijn niemand om anderen de wet voor te schrijven.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s