“Voorbeeldvluchteling” ter verdediging voor de rechtbank: “In mijn cultuur mag men doden”

Screenshot_52

(Door: Prof. Jörg Meuthen – Vertaling: E.J. Bron)

Beste lezers, zoals u weet, wordt de AfD het niet moe om te waarschuwen voor de catastrofale gevolgen van Merkel´s illegale massa-immigratie. Deze gevolgen bestaan vooral uit de enorme belasting van onze sociale stelsels evenals uit de verscherping van de sowieso bestaande woningnood in Duitsland, uit het geleidelijk prijsgeven van onze culturele identiteit, en natuurlijk uit een drastische verslechtering van de binnenlandse veiligheid voor ons allen.

politikstube

Het is juist het laatstgenoemde aspect, dat voor desbetreffende slachtoffers vaak bijzonder dramatische effecten op hun persoonlijk leven heeft. Exemplarisch kun je dat op dit moment zien aan een proces in Hannover,waarbij het gaat over een voor onze cultuurkring bijna schokkende misdaad op Vivien K., een 24-jarige Duitse.

Deze jonge vrouw ging enkele maanden geleden samen met haar vriend naar de plaatselijke supermarkt om boodschappen te doen. Een hele gewone gebeurtenis zou je denken.

Veel minder gewoon, althans als je het baseert op de huidige regels van het samenleven in Duitsland (waarover zoals bekend volgens Merkel´s toenmalige SPD-minister Özguz nu dagelijks wordt onderhandeld), was hetgeen er daarna gebeurde:

Het stel kreeg eerst op de weg naar de supermarkt ruzie met twee minderjarige “vluchtelingen” (13 en 14) uit Syrië – en toen het daarna op de terugweg was, werd het door de beide en de erbij geroepen oudere broer (17) bruut aangevallen.

De 17-jarige, een zekere Abdullah A., stak op straat meedogenloos op de jonge vrouw in toen ze haar aangevallen vriend wilde helpen.

Weliswaar overleefde ze dit, raakte echter bij deze ongelooflijk brutale aanval de milt en delen van haar alvleesklier kwijt. Bovendien verwondde het tien centimeter lange lemmet van het mes de lever, de maag, de nieren en de darmen van de jonge vrouw – en brak haar ribben. Daarna vocht ze in coma voor haar leven. Wat een marteling.

Lichamelijk zal Vivien K. voor altijd door een veertig centimeter lang litteken gekenmerkt blijven – geestelijk, mag vermoed worden, zal ze haar hele leven lang te lijden hebben onder deze aanval, zonder hem ooit volledig te kunnen verwerken.

En waarom deze krankzinnige daad? Omdat de jonge migranten zich beledigd voelden. En meer nog: omdat ze gezien deze gevoelde belediging vonden het recht te hebben om de – in navolging van Merkel – “hier al langer levende” jonge vrouw enorm met het mes toe te takelen, de dood vermoedelijk op de koop toenemend.

De hoofddader – die zichzelf overigens beschouwt als “voorbeeldvluchteling” – begrijpt tot op de dag van vandaag niet waarom hij sinds deze daad en zijn daaropvolgende arrestatie achter de tralies zit. Zo liet hij voor de rechtbank via zijn advocaat de volgende verklaring protocollair opnemen:

“De beschuldigde kent het vanuit zijn cultuur dat conflicten met het mes uitgevochten worden. Hij beschrijft de regionale gebruiken als volgt: als je wordt beledigd, mag je toesteken. In ernstige gevallen mag je de persoon doden.”

 

En verder: “Hij verklaart dat er volgens de religieuze eisen niets op zijn gedrag was aan te merken en begrijpt niet waarom hij in de gevangenis moet zitten.”

In zijn cultuur mag je dus doden.

In de onze echter dus niet.

Precies dat echter interesseert deze “voorbeeldvluchteling” niet – hij begrijpt het niet, hij KAN het blijkbaar niet begrijpen. Voor hem is namelijk alleen maar datgene begrijpelijk wat hem in zijn eigen cultuur gevormd heeft. Het is voor hem onverklaarbaar dat hij in een ander land voor dergelijk gedrag wordt gestraft.

Merkel en haar links-groene wereldredders schijnen in hun oneindige blindheid en naïviteit te geloven dat een dergelijke culturele vormgeving in een handomdraai veranderd kan worden door de cultuur-vreemde illegale immigranten gewoon een in het Arabisch vertaalde grondwet in de hand te drukken.

Wat Merkel & Co ons land met deze onverantwoordelijke naïviteit op de hals geladen hebben, zijn gewoon niet alleen maar “betreurenswaardige incidenten”, maar het is een veel diepgaander probleem, waarvan zij tot op de dag van vandaag standvastig weigert er überhaupt nota van te nemen.

Tijd om dit door haar hoogstpersoonlijk veroorzaakte probleem aan de vrouw in de stembureaus duidelijk te maken. Tijd om direct een einde te maken aan Merkel´s onverantwoordelijke politiek. Tijd voor de AfD.

Bron:
https://politikstube.com
Door: Prof. Jörg Meuthen

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, AfD (Alternative für Deutschland), Arabieren, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Justitie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nationalisme, nieuw fascisme, Patriottisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

15 reacties op “Voorbeeldvluchteling” ter verdediging voor de rechtbank: “In mijn cultuur mag men doden”

 1. Rensk. zegt:

  En zo lees ik hierboven dat er nog steeds mensen zijn, die geloven in de naiviteit van Merkel. Dan zijn ze zelf net zo naief. Ze is duivels met haar glimlachje.

  Wat ik nog steeds niet snap is dat je geen van de slachtoffers over de Merkelpolitiek hoort. Geen van de slachtoffers komt in beeld bij de media. Dat bevreemd mij. Dochters die vermoord en verkracht zijn. En dan je mond houden. Hoe is dat in vredesnaam mogelijk.

  Geliked door 2 people

 2. Monalisa zegt:

  Ze denken dat ze alles mogen, meteen terug sturen naar het land van herkomst.

  Geliked door 1 persoon

 3. delamontagne zegt:

  Komt in héél Europa voor. Mensen met een mentaliteit die niet bij Westerlingen hoort.
  Vorig jaar las ik iets dergelijks over een jonge, sielige Syriër, een z.g.n. vluchteling.
  Ook iemand neergstoken, of die persoon dood was herinner ik me niet meer.
  Er is zoveel van die ellende te lezen dat je ’t niet allemaal precies onthoudt.
  De moslim was STOMVERBAASD dat hij voor zo’n “akkefietje” werd aangehouden.
  Voor de Rechtbank in Frankrijk:”Maar dat lossen wij nu eenmaal zo op in Syrië, die geschillen”.
  Hij kon er nog niet over uit dat hij voor de Rechtbank moest staan………

  Geliked door 2 people

 4. Pingback: “Voorbeeldvluchteling” ter verdediging voor de rechtbank: “In mijn cultuur mag men doden” | eunmask

 5. Henk zegt:

  steekpartyen nemen gigantisch toe door alle import, kijk maar naar de statestieken

  Geliked door 2 people

 6. delamontagne zegt:

  Bij de Franse Site “Riposte Laïque” las ik eens een artikel van Mevr. Tassin
  : “Een moslim gaat nooit zonder mes op pad, de straat op”.
  Welke doorsnee Westerse mens loopt met slagersmessen op straat ?
  / / /
  Un vrai musulman ne se balade pas sans couteau, c’est comme cela !


  https://ripostelaique.com/un-musulman-ne-se-balade-pas-sans-couteau-cest-comme-cela.html

  Geliked door 2 people

 7. Dijkstra zegt:

  Dit soort dingen is al zo vaak gebeurd. De reden waarom het weinig gevolgen heeft is heel simpel: al die domme mensen die altijd links hebben gekozen schamen zich meer voor toe te geven dat ze dom waren dan dat ze zich schamen voor hun medeburgers. Typisch geval cognitieve dissonantie.

  Geliked door 1 persoon

 8. Jade zegt:

  Zo`n professor zou toch moeten snappen
  dat hier geen sprake is van naïviteit.
  Of spreekt hij zich zo uit om z`n baan
  niet te verliezen???

  Like

 9. Tistochwat zegt:

  Rechtbank:

  Geliked door 3 people

 10. Lucky zegt:

  Monsters
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/07/afschuwelijke-moord-isis-bruid-martelt-en-doodt-zwangere-vluchtelinge-in-syrisch-opvangkamp/

  Afschuwelijke moord: ISIS-bruid martelt en doodt zwangere vluchtelinge in Syrisch opvangkamp

  Een Syrisch vluchtelingenkamp in het noorden van Syrië is dit weekend opgeschrikt door een afgrijselijke moord op een zwangere vluchtelinge. Ze is gemarteld en vermoord door één van de ISIS-vrouwen die in het kamp gevangen zit, zo maakte het kamp vandaag bekend.

  De kans dat de moord is gepleegd door een buitenlandse, wellicht Europese, ISIS-bruid is aanzienlijk. In het kamp zitten zo’n 70.000 vluchtelingen en ISIS-aanhangers – allemaal vrouwen en kinderen. Meer dan 10.000 van hen komen oorspronkelijk niet uit Syrië zelf.

  Geliked door 1 persoon

 11. Thomasson zegt:

  De dagelijkse portie van steeds groeiend geweld tegenover de autochtone bevolking in Duitsland (en ook in Zweden) en de mate van agressie die zgn. “vluchtelingen” uit moslimlanden en Afrika met zich meebrengen, stellen het geduld van de bevolking zwaar op de proef. Het is bijna vanzelfsprekend dat de Duitse regering en de autoriteiten kunnen rekenen op uitbarsting van tegengeweld vanuit de bevolking. Dat kan zelfs tot een burgeroorlog leiden. Het is belachelijk dat men van de exoten uit moslimlanden en Afrika verwacht dat zij zouden begrijpen dat hun daad is fout; bijvoorbeeld die van de Syrische modelvluchteling. Deze mensen HEBBEN NIETS MET ONS TE MAKEN. Zij zijn genetisch anders en hun hersenen werken ook anders dan wij. De vergelijking tussen ons en deze mensachtige apen is dezelfde vergelijking als tussen Bonobo apen en doodshoofd apen. Beide zijn apen, maar toch van een andere soort en andere mate van ontwikkeling. Dat weten ook Angela Merkel en haar linksige bende. Echter Angela Merkel en haar Gutmenschen betitelen als naïevelingen klopt niet helemaal. Zij en haar regering weten dondersgoed dat ze hun land verraden. Maar zij hebben weinig moed iets tegen in te brengen. Duitsland is voor de heersers van BILDERBEG EN NWO nog steeds een bezet gebied. Men moet naar hen Verordnungen und Befehlen luisteren. Voor hen staat de Kalergi-Plan voor. Voor deze superrijke degeneraten zijn mensenleven niet belangrijk. Belangrijk is uitsluitend de schema waarin de Europeanen plaats maken voor primitieve, donkere varianten; de volgende loonslaven.

  Geliked door 2 people

 12. Hovawart zegt:

  Waarom deze mensen binnenhalen? “” Een wolf trekt zich nu eenmaal niets aan van de mening van een schaap””………Hadden wij in plaats van Afrikanen en Arabieren echter niet beter de Filipijnen kunnen vragen om naar hier te komen?

  Like

 13. Marc zegt:

  Een autochtone vrouw is meer dan 100.000 islamitische mannen waard. Dus als we nu even het ‘oog om oog’ credo willen handhaven!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s