Birgit Bessin: “De opname van ´geredde´ personen uit de Middellandse Zee in Duitsland is onsociaal”

Screenshot_62

(Vertaling: E.J. Bron)

De theoloog en publicist Richard Schröder (SPD) heeft de zogenaamde “zeenoodredders” in de Middellandse Zee “kleingeestigheid” verweten en erop gewezen dat het erkenningspercentage van de in de Middellandse Zee opgenomen mensen slechts onder de 10% bedraagt. Ondertussen heeft de voormalige president van de Binnenlandse Veiligheidsdienst Hans-Georg Maaßen (CDU) zich in dit verband tegen het begrip “zeenoodredding” uitgesproken en gezegd dat deze migranten geen schipbreukelingen of vluchtelingen zouden zijn, maar zouden wachten op een “Shuttle-Service” naar Europa. De rood-rode deelstaatregering van Brandenburg, evenals de Groenen, zetten zich desondanks in voor een opnameprogramma voor deze migranten in Brandenburg.

Die Unbestechlichen

Birgit Bessin, AfD-politica met de portefeuille Sociale Zaken en vicevoorzitter van de AfD-Brandenburg, deelt daarover mee:

Screenshot_63“Het is absoluut onacceptabel dat de in de Middellandse Zee opgepikte mensen niet naar hun landen van herkomst worden teruggebracht, maar naar de sociale kusten van Europa worden getransporteerd. Hoewel het bij het overgrote deel van deze migranten om illegale immigranten gaat, spreiden landen zoals Duitsland, en niet in de laatste plaats de deelstaat Brandenburg, het vangnet van de sociale welvaartsstaat uit. Deze politiek gaat volledig ten koste van de Duitse belastingbetalers, maar ook van de arme mensen in Brandenburg.

Een rood-rode deelstaatregering kan zich nauwelijks on-socialer gedragen – en dat ondanks het schandalige feit dat in Brandenburg ongeveer één op de vijf kinderen door armoede worden bedreigd. Terwijl de deelstaatregering sinds jaren alleen nog maar onvoldoende optreedt tegen ontbrekende plaatsen in kinderdagverblijven en een compleet geruïneerde infrastructuur, moeten de Brandenburgers voor illegale Middellandse Zee-immigranten betalen.”

Bron:
https://dieunbestechlichen.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "migratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, AfD (Alternative für Deutschland), Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Communisme, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Groenen, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Marxisme, Multiculti, nieuw fascisme, Patriottisme, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op Birgit Bessin: “De opname van ´geredde´ personen uit de Middellandse Zee in Duitsland is onsociaal”

 1. fleckie zegt:

  RTL tot.124, di.31.7.2019. ‘ FAMILIENNACHZUG: FAST. . 9.000. VISA’.
  Seit der Neuregelung des Familiennachzugs vor einem Jahrhaben etwa. 9.000Angehorigen von Fluchtlingen mit eingeschranktem Schutzstatus Visa fur Deutschland bekomen. Von August 2018 bis Ende Juni wurden insgesamt 8.758 Einreiseerlaubnisse erteilt, erklarte das Auswartige Amt..
  Vor einem Jahr trat die Regelung in Kraft, woonachtig auch “subsidiar Schutzberechtigde” wiederAngehotige zu sich nach Deutschland holen durfen. Aber es gibt eine monatliche Oberbrenze von 1.000 pro Monat……..<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Nou, nou, nou.
   Je kunt zeggen wat je wilt, maar die Duitsers met hun kanonnenvleesmentaliteit komen er op de lange duur toch wel achter.
   Nou kan er niks meer misgaan.

   Like

 2. fleckie zegt:

  ZDF tt. 126, di.30.7.2019.‘ …….’RECHTS-EXTREME. .GRUPPIERUNG. RAZZIEN. IN. 4 BUNDESLANDERN’. …………..Wegen des Verdachts auf Bildung einer kriminellen, echtsextremen Gruppierung hat die Bundesanwaltschaft Wohnungen in Sachsen- Anhalt, Hessen, Niedersachsen und Nordrhein- Westfalen durchsuchen lassen. Wie die Oberste deutsche Anklagebehorde in Karlsruhe mitteilte, sollen 6 Beschuldigte 2018 innerhalb der Gruppierung. ‘WOLFSBRIGADE” die Untergruppierung “ STURMBRIGADE” gebildet haben.
  Ziel der Gruppierung sei das “ Wiedererstarken . eines. freien. Vaterlandes” nach dem. “ germanischen. Sittengesetz”. …….<~<~<~<~<~<~<~<~<<~<~<~<~<~<~<~<~<~fleckie: ( gebruikten de Nazi’s bij ‘ hun. Opkomst, niet. dezelfde. leus?…….( met zoveel ( o.a. MET. HULP. ‘ weggekomen’. ) NAZI’S. , die vanzelfsprekend. ook. geïndoctrineerde NACHWUCHS. hebben, kon men. na. verloop. van tijd. iets. dergelijks. wel. verwachten!
  (Met. hun. “ germanischen. Sittengesetz”.) …….<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Zeg Fleckie.
   Het is al erg genoeg dat je te lui bent om hier behoorlijk Nederlands te produceren, maar respecteer dan in Godsnaam de Nederlandse spelling want dat spel-gebrabbel van jou met al die rare wiskundige tekens leest geen hond!

   Like

   • fleckie zegt:

    Ik heb al eens eerder. kenbaar gemaakt dat mijn i- pad gewoon diverse woorden ‘verbastert’, en…ofschoon ik probeer het woord dat er behoort te staan, typ, toch nog verbastert, dan is er nog de moeilijkheid dat na bijna elk woord een.punt staat, …met. altijd. beginletter. een hoofdletter, dus. moet, ik telkens. wissen, soms tot 3 x toe,!
    Wat betreft de Duitse berichten: die ‘veranderen meestal van aangeduid nummer, maar verdwijnen soms. ook nogal eens gauw,(. of ze verdwijnen al. tijdens. het typen,, net. als. bij verschillende. Nederlandse. berichten. tja, als mijn ‘doorgeven’ van berichten. niet bevalt, kan ik maar beter stoppen, nietwaar, (: om verdere irritatie. te. voorkomen)……….. <~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<

    Like

 3. Lucky zegt:


  75% van de ‘vakkrachten’ hebben géén opleiding gehad.

  Like

 4. fleckie zegt:

  ZDF tt. 125. di.30.7.2019: “ Schatzung der Wohnungslosenhilfe” Rund 650.000. MENSCHEN OHNE. WOHNUNG”. Die Wohnungslosenzahl in Deutschland ist nach Schatzung der Arbeitsgemeinschaft Wohnnungslosenhilfe sterk. gestiegen. Essen von einem Anstieg um 15 bis 20 Prozent von 2016 auf 2017auszugehen, erklarte Geschaftsfuterin Werena. Rosenberg.
  Im Laufe des Jahres seien geschatzt etwa 650.000 Menschen ohne Wohnung gewesen. Darunter seien etwa 22.000 Kinder und Jugendliche. Rund 48.000 Menschen werden als obdachlos. eingestuft……..<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~fleckie: hoeveel ‘daklozen’ ( illegalen, vanzelfsprekend!! NIET. meegeteld, ) zullen er wel niet in. dezelfde situatie. zijn.? In NL.)………….. DAN. kan men nogmaals opzoeken ‘ koningin. Utopia’s’ ( Halsema). gezegde hoe zij erover. dacht, …….( wel bijvoorbeeld. ten koste. van vee- houders – beperkingen, ! ook? door. Groen- Links. bedacht??,,……..<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~<~

  Like

 5. bedonderde burger zegt:

  Nog meer mogelijke moordenaars erbij in Europa, met dank aan onder andere Artsen Zonder Geweten en de elitaire kontkusbrigade van Talpa, Johnnie de Mol, Thom Hofman en meer van dat soort rovend gepeupel dat er baat bij heeft, meer ellende in Europa betekent voor hen meer poen. Wordt toch wakker stupide meeloop socialisten, tv kijkende zombies, wordt wakker en zie wie er profiteren. Het stinkrijke tuig als hier De Mol en internationaal Soros. Wordt wakker, omroepen als VARA en MAX zijn er niet voor jullie maar om jullie gedwee te houden zodat de PvdA, GL, D66 en SP dynastieën volop kunnen meeprofiteren en stelen uit de grote belastingpot die door jullie wordt gevuld! Wordt toch wakker, jullie worden aan een stuk door bedrogen door reactionaire stukken vuilnis. Dit zogenaamd links is de wereld aan het verwoesten uit smerig eigenbelang alleen. Kijk naar Halsema in Amsterdam, dat gluiperige stuk hypocrisie, kijk naar Timmermans zijn paleis, kijk naar Van Dam zijn kasteel, kijk naar al dat zogenaamd linkse gepeupel, er is niks links aan die lui. Het zijn bedriegers, oplichters, roofridders. Het huidig links is extreem rechts, de antifascisten zijn de fascisten en D66 zijn geen democraten maar nazi’s. Hoeveel doden moeten er vallen voordat het volk de stront uit hun ogen veegt? Moet eerst je eigen kind door hierheen gehaalde criminelen van de moordlustige eigen geldbuidel alleen brigade worden vermoord, je partner? Jijzelf? Wordt wakker en bescherm je kind, je partner, jezelf. Laat je niet van het perron afdonderen; laat je niet worden vermorzeld onder de wielen van een truck. Wordt waker Nederland, genoeg is genoeg!!

  Geliked door 3 people

  • scherpschutter1943 zegt:

   bedonderde burger, te laat. Alleen wapengeweld kan nog enig verschil maken. Maar niet te lang wachten want dat is dan ook een gepasseerd station. De EU, waaronder ook nederland, is bezig om een legermacht op poten te zetten die in elke EU.land ingezet kan worden om binnenlandse opstanden neer te slaan. Bij de gele hesjesdemonstraties in Parijs was al te zien dat daar niet franse/buitenlandse politie eenheden meeliepen die ook het meeste geweld gebruikten. ( dat was te zien aan de badges op hun uniform) Straks komen er duitse politie eenheden in nederland om daar de opstand neer te slaan. En zo voert de EU het beleid van verdeel en heers.

   Geliked door 1 persoon

   • bozeoudeman zegt:

    Ik weet het, je hebt gelijk, ik stel het ook ergens anders, we leven al onder DDR dictatuur. Enkel gewapende strijd is nog een middel om totale vernietiging van de mensheid tegen te houden hoe tegenstrijdig dit ook mag klinken.

    Like

  • koddebeier zegt:

   En het domme volk sliep verder, maar eens staat de islamitische koppenhakbrigade ook naast hun bed !

   Geliked door 3 people

 6. BigLJohn zegt:

  Zoals sommigen met de bus van A naar B reizen, zo maken Afrikanen via NGO boten de oversteek van Afrika naar Europa. En altijd is er een hoop gesteggel over welk land ze nu weer laat binnenkomen, maar altijd lukt het die zwarte indringers om vaste voet aan wal te krijgen. Het is de wil van de foute politiek om dit te stoppen. Ja, als extra service moeten de grenzen openblijven en mogen zelfs illegalen, economische – migranten – en zelfs criminelen niet meer teruggestuurd worden (Marrakesh). Diegenen die wel straffen krijgen zijn wij, als wij er kritiek op hebben. En wat een inktzwart toekomstscenario; een zwart Europa, Sharia, en een enorme armoede gelijk als in Afrika. Is dat nu het eindresultaat van 4000 jaar Westerse beschaving (het oude Griekenland meegerekend vanaf 2000 voor Christus)….

  Geliked door 2 people

  • bozeoudeman zegt:

   Ja dat vrees ik wel, dit is het einde vanwege decadentie van totaal verwende mensjes die enkel feest willen vieren, 24/7 en niets anders, daar hebben ze recht op, vinden zij. Weer een gay parade erbij, carnaval! Honderden festivals, feesteu, zuipeu, snuiveu, slikkeu, bloweu, neukeu en dan weer feesteu…..

   Geliked door 2 people

 7. Als het zover komt hoop ik van ganzen harte dat de islammonsters de elite als eerst uittesten of de messen nog scherp zijn.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s