BREAKING!: Kindermoordenaar van Frankfurt is geen plotsklaps geradicaliseerde moslim, maar christen

Screenshot_77

(Door: David Berger – Vertaling: E.J. Bron)

Nadat de Zwitserse media over de Frankfurter kindermoordenaar berichtten als perfect in de Zwitserse arbeidswereld geïntegreerde Eritreeër, die sinds vorige week plotseling extreem gewelddadig optrad, kwam de these van een bliksemsnel geradicaliseerde moslim op. Dit lijkt echter volgens onderzoek door “Philosophia perennis” niet te kloppen.

philosophia perennis

Volgens informatie van de Zwitserse pers gaat het bij de Eritreeër, die gisteren op het Centraal Station van Frankfurt een 8-jarige jongen voor een binnenrijdende trein duwde en zodoende vermoordde, om de 40-jarige Habte A. uit Eritrea.

Verder bleek ook uit onderzoek van “Philosophia perennis” dat het  daadwerkelijk om een goed geïntegreerd man ging. Het jaarrapport van de Zwitserse arbeidershulporganisatie SAH in 2017 presenteerde hem als bijzonder voorbeeldig geval.

Habte A. kreeg snel vaste voet in Zwitserland

In het grote artikel over Habte A. staat: “Habte A. verheugt zich nu al op zijn 25-jarige bedrijfsjubileum bij de openbaar vervoersbedrijven Zürich (VBZ). Sinds april heeft hij een vaste aanstelling in de carrosseriewerkplaats. Tot het moment van deze toezegging voor zijn droombaan had hij veel geduld en doorzettingsvermogen nodig. Na zijn vlucht uit Eritrea in 2007 kreeg Habte A. snel vaste voet in Zwitserland. Hij leerde Duits, werkte bijna zes jaar als monteur in de bouw en stichtte een gezin. Alles was goed. Daarna kreeg zijn chef minder opdrachten en raakte hij zijn baan kwijt. Ondanks het goede getuigschrift en persoonlijke referenties verliep het zoeken naar een nieuwe baan stroef. Via werk bij de VBZ keerde hij in de beroepswereld terug. Dit werk kreeg hij, omdat hij had deelgenomen aan INTEGRO, de baanbemiddeling voor werklozen.”

En daarna spreekt een over het algemeen verstandig en nuchter klinkende man, die lijkt te houden van Zwitserland en zijn werk.

De Facebook-profielen van de vermeende dader spreken een duidelijke taal

Daarom ontstond met het oog op de gebeurtenissen van de afgelopen dagen het vermoeden dat Habte A. – net als zoveel andere radicaalislamitische daders voor hem – bliksemsnel geradicaliseerd zou kunnen zijn.

Daarom is “Philosophia perennis” verder op zoek gegaan naar informatie over Habte A. en heeft op gecompliceerde wijze ook zijn beide Facebook-pagina´s gevonden. Daarop staat een van zijn zoons, maar ook vrienden, met wie hij gezellig een feestje viert.

En ze suggereren nog iets anders: Habte A. lijkt geen moslim, maar een overtuigd christen te zijn geweest. Op zijn pagina plaatste hij talrijke religieuze foto´s: van kerken in Eritrea, van kerstkribbes, godsdiensten en kruisen. Van een slaapkamer met een Jezusbeeld, dat een totale muur beslaat. Het lijkt dus zinvol om te stoppen met speculaties in de richting van “islamisme”. Tegelijkertijd dient echter heel duidelijk gezegd te worden dat deze daad op geen enkele wijze met het christendom te rechtvaardigen is. Zelfs geen enkele passage in het Oude Testament zou als rechtvaardiging voor de daad aangehaald kunnen worden.

Marteling en gevangenis voor christelijke “sekte”-leden

Ongeveer de helft van de bevolking van Eritrea is christen. Wikipedia over de religieuze situatie in het land: “Het ministerie van Buitenlandse Zaken van de Verenigde Staten zei in 2006 in zijn rapport over godsdienstvrijheid dat Eritrea een bijzonder zorgwekkend land zou zijn. Er zou onderdrukking van christenen voorkomen, die hun religie buiten de erkende kerken uitoefenen: ze zouden jarenlange gevangenisstraffen krijgen, er zou sprake zijn van martelingen.”

Of Habte A. te maken had met deze onderdrukking voordat hij naar Zwitserland vluchtte, zal zeker onderwerp van voortgezet onderzoek moeten zijn.

Bron:
https://philosophia-perennis.com
Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

41 reacties op BREAKING!: Kindermoordenaar van Frankfurt is geen plotsklaps geradicaliseerde moslim, maar christen

 1. QenQ6 zegt:

  Geef die vuile christeijke kolonisten maar de schuld, dat zijn de echte raddraaiers, de vuile boreale honden….

  Zum kotschen!!!!!!!!!!!!!!!!

  Geliked door 1 persoon

 2. Henk der Niederlánder zegt:

  Wat is dan de toegevoegde waarde van dit bericht.
  Mij lijkt dat er weer een laag IQ Afrikaan zijn rolletje weer eens heeft afgedraaid.
  Doet niet ter zake welke religie hij aan hangt voor mij is het weer een bewijs dat deze laag inteligenten hier niet thuis horen.
  Laat ze in hun eigen shitholes blijven en elkaar daar maar uitmoorden.
  Het is allemaal een grote pot nat.
  Het wordt een tijd dat men gaat uitzoeken wat het empatisch vermogen van dit soort onderontwikkelden is.
  Niet door het partijkartel laten uitzoeken maar door een werkelijk onafhankelijk bureau dat ook gesteund wordt door Wilders cs.

  Geliked door 6 people

  • Piet Snot zegt:

   Het is de bedoeling dat jij denkt, zie je wel, het zijn dus niet alleen mossels die zo iets doen.
   Een christenen zou het ook kunnen doen wezen bij de volgende aanslag en moord partij.

   Like

  • Thomasson zegt:

   @ Henk der Niederlánder. Jij hebt volkomen gelijk als je vraagt: Wat is dan de toegevoegde waarde van dit bericht? Of de dader een moslim is, of een Afrikaan, maakt niets uit. Hij is een blijft een laag IQ Afrikaan. Een mensachtige… Maar geen mens!. Men kan hem vergelijken met een wild dier, direct uit de natuur, die men denkt tam te krijgen.. totdat het dier toch mensen begint aan te vallen en blijkt gevaarlijk te zijn. Afrikanen horen niet in onze maatschappij te leven, net zo goed dat een hyena of een jakhals kunnen geen tamme huisdieren zijn; ongeacht hoeveel moeite zouden wij doen.
   Afrikanen horen in hun habitat te leven, waar ze elkaar graag uitmoorden of zich vermenigvuldigen. Daar zijn ze goed in. Het heeft beslist ook geen zin daar zo veel ontwikkelingsgeld te smijten. Wij verwachten van ze iets, dat ze niet kunnen waarmaken. De manier waarin ze elkaar uitmoorden laat zien dat de empathiegehalte bij ze is bijzonder laag. Dat kan ook niet anders, omdat empathie hoort meestal bij intelligentie (behalve bij psychopaten).

   Like

 3. Piet Snot zegt:

  Ik mis nog de berichten dat ie al zijn vrije tijd opofferde om gehandicapten kinderen te leren skiën.
  Of dat de pastoor altijd een vorkje mee kwam prikken tijdens ze wekelijkse kaas fondue maaltijd om de traditie in stand te houden als trotse inwoner van Zwitserland.

  Geliked door 5 people

 4. Pietersen zegt:

  Verrek zeg, opeens krijgen we van een moordende asielzoeker een hele lading positiviteit over ons
  uitgestort en het gebod om speculaties richting ‘islamisme’ te staken. En ook hij is ‘zielig’ want baan kwijt etc. etc.
  Nog nooit zoveel informatie over een islamitische moordenaar gezien kort na de daad, maar nu opeens een massa informatie over een ‘christen’ vlak na de moord. Men wil blijkbaar de islam uit de wind houden. Dat kan geen toeval zijn.

  Geliked door 6 people

 5. droevige mof zegt:

  De geloofsovertuiging verandert niets aan het fundamentele probleem: het potentieel voor geweld is sinds 2015 aanzienlijk toegenomen, vooral onder immigranten. Erachter zit de etnische diversiteit die Merkel de Europese landen oplegt.
  Deze etnische vermengig plus de islamisering, de gendergekte en de klimaatonzin hebben een gemeenschappelijk doel: egalisatie en de Nieuwe Wereldorde.

  Geliked door 4 people

  • Wachteres zegt:

   Precies, als dit al waar is dan bewijst het alleen maar dat er veel geweld zit in dat volk en dergelijke geweldenaars moeten we hier niet hebben.

   En met wat Merkel doet is de EU het blijkbaar roerend eens, die laat haar de boontjes doppen.

   NEXIT – liever gisteren dan morgen.

   Geliked door 1 persoon

 6. woodensledge zegt:

  Christen? Nou, dan hangen we die dan maar op een mooie zondagmiddag op…….

  Geliked door 2 people

 7. guusvelraeds zegt:

  Het is inmiddels zo gewoon geworden dat een geradicaliseerde moslim de dader is dat een christen als moordenaar in dit geval een complete verassing is. Hoe je het ook bekijkt maar ook hij had hier niet hoeven zijn als de immigratie politiek onder de EU en de links liberale bestuurselite niet zo uit de klauwen was gelopen.

  Geliked door 6 people

 8. delamontagne zegt:

  De autoriteiten kunnen weer gelukkig ademhalen na ’t geschokte te zijn.
  Nu het blijkt geen muslim te zijn alleen maar verward en niet Allaha Hakbar verward.
  De man was sind januari dit jaar uit roulatie en had ziekteverlof omdat hij psygische problemen had.
  Die kunnen dus niet zijn ontstaan door teveel de koraan te lezen, misschien wel de Irritante Eri Bijbel…..

  Habte Araya

  Facebook;
  https://archive.fo/AtqAe

  Geliked door 1 persoon

 9. Tistochwat zegt:

  Een sluwe vorm van taqiyya?

  Geliked door 3 people

 10. rottenpikwick zegt:

  Kan het allemaal niet meer bijsloffen hiero. Zoveel interessante stukken. Er is ook nog een leven naast ‘Bron’.

  Like

 11. Ik denk zelf dat dit een smerige propaganda is van wie dan ook.

  Geliked door 6 people

 12. Eric zegt:

  Dit is een reden temeer om ALLE migranten uit het zuiden, dus niet alleen de moslims, de deur te wijzen. Christelijke negers zijn immers bijna even gewelddadig als moslimnegers. Ze leven allemaal in een stammenbewustzijn en dat christelijke is slechts een laagje op hun vulkanische bovenkamer, daar aangebracht door de paters-kolonisten in de 19de eeuw. Nooit zullen ze een degelijk stadium van beschaving halen, of ze nu christelijk, boeddhistisch of volgelingen van Steve Jobs beweren te zijn. Diep in hun hart blijven het gevaarlijke idioten !

  Geliked door 2 people

  • QenQ6 zegt:

   … en op een gegeven moment breekt die vulkaan door dat laagje heen, en kun je zomaar onder de trein worden geduwd.

   Like

  • Piet Snot zegt:

   En toch worden christelijke Afrikaanse negers gezien als betere mensen dan wanneer het mossels zouden zijn uit Afrika, onder de christenen.
   En krijgen ze zo het voordeel van de twijfel bij vele, omdat een christen nou eenmaal nooit een gewelddadige barbaar kan zijn, als je jezus in je hart heb opgenomen.
   Ook hier zal dat niet veel anders zijn onder het christelijke aandeel hier.

   Like

  • Harry zegt:

   Goeie diagnose , Eric !

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Die Philosophsche Pherenneukers kunnen m’n zak opblazen!
   Ik maak zèlf wel uit wat ’n moslim of ’n christen is!
   Daar heb ik geen onderzoek, en zeker geen voortgezet onderzoek, van ’n stel eigenwijze alpen-idioten voor nodig.
   Ik heb trouwens die Zwitsers altijd al gewantrouwd.
   Neem je moeder in de maling: “Met jouw waldhoorn tussen mijn alpen”

   Ik noem maar ’n film.

   Geliked door 1 persoon

 13. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Zei het al direct na het bekend worden van het nieuws, ze halen alles uit de kast om hem straks een paar weken of maanden op te nemen in een GGZ instelling en daarna komt hij vrij, ontoerekeningsvatbaar. Wat zouden ze met hem gedaan hebben als hij dit in Eritrea geflikt had, publiekelijk lynchen ??

  Like

 14. Geronimo zegt:

  @eric

  Nagel op de kop !

  Like

 15. Marc zegt:

  Zie je nou wel? Islam blijkt nu toch ‘vrede’ te zijn! LOL!

  Like

 16. aad zegt:

  De dagen dat zij spreken in de taal van het gastland, zijn ze sociaal, ingeburgert, goed voorbeeld enz. Zodra de tong en de botte hersenen weer verbinding krijgen met de moedertaal dan komt er weer een gigtige stof vrij.

  Like

 17. bedonderde burger zegt:

  Wie of wat is dat Philosophia perennis? Ordinaire truc om verwarring te stichten en de publieke opinie niet te laten keren tegen de Merkel troetelparels: Natuurlijk zijn alle terroristen christen of rechtsradicaal dat weet toch iedere linkse media leugenaar. Ik hou het op een smerige leugen om tweedracht te zaaien. Voor dat Antifa gepeupel is geen leugen te laag om te gebruiken. Ik geloof helemaal niets van dit verhaal.

  Like

 18. jan lul zegt:

  Waarschijnljjk een islamitische Christen.

  Like

 19. Piet Snot zegt:

  De berichten worden ook zo gebracht dat we er maar aan moeten wennen en verder weinig tegen te doen is.
  En dat het dus verder weinig tot niets met asielzoekers te maken heeft.
  Dus mensen, gewoon door lopen, niks aan de hand verder, gevalletje pech gehad.
  Een keukentrapje kan ook levensgevaarlijk zijn.

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/157019595/machteloos-tegen-gekken-op-perrons

  https://www.ad.nl/binnenland/spoorduwen-komt-overal-ter-wereld-voor-ook-in-nederland~a0b0329f/

  Like

 20. Jade zegt:

  Ik geloof het niet! Waarschijnlijk heeft dit te maken
  met eu-resolutie 1743. Een nieuw verzonnen smoesje
  om de islam uit de wind te houden.
  Welke halvegare drukt nou een moeder met kind
  voor de trein. Er is maar 1 groep die dat doet.

  Like

 21. Padje zegt:

  Moraal van dit verhaal: Ook niet-islamieten uit Afrika zijn een gevaar voor onze samenleving.

  Like

 22. Pingback: Gruweldaad van Frankfurt: Moeder en zoon waren op weg naar hun vakantiebestemming | E.J. Bron

 23. Harry zegt:

  Nou was er onlangs in Amerika iemand die het niet meer aan kon , al die allochtonen om hem heen en er op los schoot .
  Stomme actie , natuurlijk .
  En de woorden van de burgemeester waren : “ we kunnen niet toestaan dat deze klootzak ons er onder krijgt “ !

  Hebben we ooit een dergelijke forse uitspraak van een burgemeester gehoord als een of meerdere moslims een aanslag pleegden ?

  Ik kan me er geeneen herinneren !

  Dan putten ze hun hele woordenschat uit om de feiten te verzachten , verdoezelen , ons tot rust te manen en de uitslag van het onderzoek geduldig af te wachten , of ze een of ander geestelijk of lichamelijk mankement toe te schrijven waardoor ze niet aansprakelijk zijn voor hun daden , tijdelijke schizofrenie tot aan suikerziekte aan toe .
  Maar verder was de dader héél normaal hoor !

  Like

 24. kampersrene zegt:

  Vermits dat stuk krapuul een christenen is zal de paus voor hem bidden en hem vergiffenis schenken inplaats ons het genoegen te weigeren om hem te zien bengelen aan een koord want dat is onchristelijk we moeten vergevingsgezind zijn allejoela prijs de heer !

  Like

 25. koddebeier zegt:

  Het zal wel weer ………….keep on dreaming !!

  Like

 26. koddebeier zegt:

  “dat het daadwerkelijk om een goed geïntegreerd man ging’ lieden zullen nooit
  Wat je ook verzint dat soort lieden zullen nooit in staat zijn om te Integreren in een westerse maatschappij !!

  Like

 27. Hij christen?…ha,ha,grappig…dat is atheïstische, globalistische marxistische onzin…hij is een gestoorde gek….

  Like

  • Piet Snot zegt:

   Dat als er iemand is die dat bedacht heeft, dan zal het wel atheïstische, globalistische marxistische onzin zijn.
   Want iemand uit een kerk, die misschien die kerel hier binnen heeft gehaald zou zo iets dus nooit beweren.
   Gelovigen zijn godverdomme de grootste fanatiekelingen die die gasten hier heen slepen en ze als heilig hebben verklaard.
   Zelfs een kruis slopen ze nog van de kerk om maar te slijmen met die gasten en ze de tent in te lullen.
   Hele kerkdiensten worden er aan opgedragen.

   Like

 28. Maar,hij heeft zelfs geen facebook-pagina…dit een smerige propaganda is….

  Like

 29. ronjaspers zegt:

  Ik als christen geloof er geen zak van,als een moslim iemand vermoord wordt er van alles verzonnen om zijn ideologie te verzwijgen zoals “verwarde man” of een gekleurd persoon.Nu het zogenaamd een christen is wordt het van de daken geschreeuwd.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s