Holland, het Brussel van Nederland

Screenshot_73

(Door: Drs. E.N. Schilder)

Holland, ooit een trotse naam voor slechts een klein deel van Nederland, omdat daar de koopvaardij en derhalve de kern van de handel en dus de welvaart voor Nederland lag. Het stukje Nederland dat zich op zee bemoeide met de grootste handels- en oorlogsnaties en vaak genoeg als overwinnaar uit de strijd kwam. Holland was een naam waar heel Nederland trots op was. Met de nadruk op WAS!

Zelf ervaar ik het inmiddels als een grove belediging om in het buitenland ‘Holländer’ genoemd te worden en de laatste decennia keert de rest van Nederland zich steeds vaker af van wat Holland nu is geworden. Holland wordt gegijzeld door de totaal mislukte, lees de linkse, dus uitermate kortzichtige en ronduit DOMME (!) wijze waarop het vond en klaarblijkelijk NOG vindt hoe een ‘multiculturele samenleving’ eruit moet zien. Inmiddels is het echter verworden tot de multi-criminele (!) deelstaat van Nederland. Gevoed door met name de met Marokkaanse bloed ‘geïnjecteerde’ Groen-Links ‘messias’ Klaver en zijn eveneens volkomen in achterlijkheid doorgeslagen individualistische afgezant voor Amsterdam, Halsema. Heeft u ooit een dommer wicht gehoord of gezien? Nou vooruit dan; Sylvana Simons kan mijns inziens met de twee boven genoemden op hetzelfde niveau wedijveren om ‘de domste mens’. Het zijn NIET toevallig OOK diegenen die alles wat in hun ogen ‘eerlijk verdeeld’ zou moeten zijn JUIST laten doorslaan in het voordeel van een absolute minderheid. Hoezo democratie…? Zelfs landelijke verboden worden genegeerd. Kortom, alles wat U heeft opgebouwd en bekostigd, MOET volgens hen – met hun riante salaris – ‘eerlijk’ verdeeld worden over de binnenkomende ‘vluchtelingen’, want ‘de wereld is voor iedereen’ en ‘iedereen moet kunnen wonen waar, en leven hoe, hij of zij dat wil’… Helemaal mee eens, maar NIET op basis van ons verplicht steeds meer af te dragen belastinggeld en derhalve op UW en mijn kosten! Wie gaat dat allemaal betalen? NIET die dreadlock- met links gedachtegoed gehersenspoelde studenten en/of uitkering-vangers en Groen-Link ‘politici’ die zelf nog nooit gewerkt hebben! Die zien zichzelf echter als echte weldoeners en vinden dat, omdat ZIJ prima op UW zak kunnen parasiteren, de Afrikaantjes en de onophoudelijke stroom moslim ‘gelukzoekers’,  slash islaminfiltranten, OOK in aanmerking moeten kunnen komen om net als zij op UW zak te parasiteren.

BlokkeerFriezen?

Het is al een officiële term in het woordenboek geworden, ‘blokkeerFriezen’! Want het was wanstaltig dat een stel Friezen (zij zien alles buiten de Hollandse provincies als boeren) de Hollandse multiculti en uitzuig-rassen problematiek buiten de deur wilden houden. Klaarblijkelijk moet alle Hollandse (!) ellende derhalve, net als Brussel dat van haar lidstaten eist, OOK over de rest van Nederland verspreid worden. Overigens… hoezo blokkeerFriezen? Als een stel achterlijke dubbele paspoorthouders met Turkse vlaggen een hele brug blokkeert omdat ‘hun leider’ wederom middels corruptie zogenaamd is ‘herkozen’, wordt daar geen verzamelnaam voor uit de hoge hoed getoverd, want DAN is het ineens WEL discriminatie van een bevolkingsgroep… Hetzelfde geldt voor het urenlang aanhoudende ronduit achterlijke getoeter door de hele stad als Turkije of Marokko een doelpunt heeft gescoord of een wedstrijd heeft gewonnen. En dat moet ‘eerlijk’ verdeeld worden over de rest van Nederland, zodat ze die ellende ook in andere steden en provincies ‘verdeeld’ krijgen? NEE DANK U WEL! Mijn familie in het oosten van het land zegt het met regelmaat: “Houden jullie die brugblokkeerTurken, die vlaggerTurken, toeterTurken, toeterMarokkanen, pinautomaatopblaasMarokkanen en zwartepietjanknegers maar lekker in Holland. En vergeet vooral niet te genieten van het slagen van de multiculti verrijking die het jullie gebracht heeft…”.

Totaal achterlijk vluchtelingenbeleid

Brussel en de VN houden overigens een uitermate krom, maar vooral heel veel geld slurpend ‘immigratiebeleid’ in stand waarvan het niet zo vreemd is dat het de Europese landen handen vol geld kost. Bijvoorbeeld op het Griekse probleemeiland Samos zijn o.a. Nederlandse medewerkers van de AIVD gestationeerd om de ‘vluchtelingen’ te screenen en doorgang tot Nederland te verlenen OF die juist te ontzeggen. Tenminste… zo zou het moeten werken. Maar buiten dat de vliegkosten en het hotelverblijf voor die betreffende medewerkers én hun voor tijdelijk overkomende vrienden en familie door de AIVD/overheid volledig worden bekostigd, slaan de kosten en het beleid, die ik zo ga benoemen, ECHT helemaal nergens op. Het is namelijk zo dat tijdens zo’n screening al vrij snel duidelijk wordt wie wel en wie niet in aanmerking komen voor een verblijfsvergunning in Nederland. Maar nu komt het (!): een afgewezen persoon mag eisen dat hij/zij TOCH naar een asielcentrum in Nederland wordt gebracht en dat gebeurt dus ook! Dat mag volgens de VN en Brussel NIET geweigerd worden en dus worden zij van UW belastinggeld naar een asielcentrum in Nederland gevlogen waarvan ze van te voren al weten dat ze NIET in aanmerking komen. En gezien ‘ons’ werkelijk BRILJANTE ‘recht’-systeem, en de tijd én het geld dat het klaarblijkelijk allemaal mag kosten, belanden ze na enige tijd vanzelf in de illegaliteit of krijgen ze na 5 jaar alsnog een verblijfstatus, omdat het allemaal zo lang geduurd heeft… KOEKOEK! Waarom wordt er niemand wakker? Dit zijn totaal overbodige kosten die echter NIET op Brussel of de VN verhaalt kunnen worden, maar zij bepalen wél! NEXIT, please!

Overigens werd onlangs vanuit diezelfde overheid (en dus middels het verlengorgaan NOS!) wederom de zoveelste overheidsLEUGEN verspreid om het geplande extra belasten van uw dagelijkse boodschappen te kunnen ‘onderbouwen’. “Boodschappen doen in Nederland zou namelijk goedkoper zijn dan in de rest van Europa… Alleen Spanje was volgens het ‘onderzoeksbureau’ goedkoper”. Kunt u dan even uitleggen waarom mijn familie in het oosten van het land en de mensen in het zuiden van Nederland liever boodschappen doen in respectievelijk Duitsland en België? Dat scheelt ze per keer boodschappen doen namelijk bijna € 100,-  ‘onderzoeksbureau’…, en dan hebben we het over exact dezelfde producten als hier (!) en bij dezelfde winkelketens. Maar het GAAT helemaal niet om uw boodschappen/kosten zogenaamd gelijk te trekken met de rest van Europa, het gaat om extra geld vergaren om de ronduit achterlijke (!) VN en Brusselse ‘weldoenerij’ te kunnen bekostigen. Overigens… 1 Europa…? Duitse subsidie voor het AANsluiten op gas? Nederlandse BPM? Asbestsanering in Duitsland…? En ú maar betalen voor al die klimaat- en zogenaamde ‘gezondheid’onzin.

Nestbevuilers?

Ebru Umar, Fidan Ekiz en Özcan Akyol worden met regelmaat door hier geboren dubbele paspoorthouders bedreigd en uitgemaakt voor nestbevuilers, alleen maar omdat zij zich WEL hebben aangepast aan de Nederlandse cultuur, zich Nederlander voelen en zich ook zo gedragen. En DAT door achtergebleven Turks tuig waarvan de ouders ZELF het Turkse nest hebben verlaten en het schone nest dat ze hier gratis hebben gekregen zelf hebben bevuild met hun koekoeksjongen. Het zijn en blijven zelfs tot in de vierde generatie derhalve zélf nestbevuilers. Ter referentie: Een koekoeksjong is een vogel die komt uit het ei dat de wijfjeskoekoek als broedparasiet in het nest van kleinere zangvogels legt, de eieren van de broedvogel zelf uit het nest gooit, en zich door de gastouder laat voeden. Van religies hebben we inmiddels al geleerd dat ze op laag-IQ gerelateerde groepsdruk gebaseerd zijn, maar wat betreft de islam gaat het om de laagst-IQ gerelateerde groepsdwang! Over nestbevuilers gesproken…

Overigens, Turken tot in de 4e generatie blijven de Turkse nationaliteit behouden en worden gezien als afvalligen als zij de Turkse nationaliteit niet als ‘een geschenk’ aanvaarden. Waar ik me wat dat onderwerp betreft overigens helemáál over verbaasd heb, is dat in Syrië geboren (!) IS-kinderen van Nederlandse ouder(s) plotsklaps ineens ook een Néderlands paspoort blijken te hebben…  en derhalve dáárom nu terug moeten kunnen keren. Hoezo beschikken daar geboren kinderen (in een IS-staat!) ineens over een Nederlands paspoort? Bullshit! En als het aan mafklappers als Klaver en Halsema ligt zijn ook hun ‘vredig gezinde’ IS-ouders hier weer welkom, met alle risico’s van dien. Het mag allemaal wat kosten van die gekken die momenteel ‘onze’ belangen vertegenwoordigen… Wie stopt deze volslagen doorgeslagen randdebielen?

Door:
Drs. E.N. Schilder
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in gezond realisme, Nederland. Bookmark de permalink .

17 reacties op Holland, het Brussel van Nederland

 1. Bob Fleumer zegt:

  Het vindt allemaal plaats onder het toeziend oog van onze grote roerganger Rutte, door niet te handelen zoals het zou moeten is hij verantwoordelijk en als hij dat niet accepteert moet hij aftreden, er is genoeg kwaad geschied!

  Geliked door 1 persoon

 2. Hovawart zegt:

  Holland’s grootste exportproducten, zwart geld uit drugshandel en criminele buitenlanders met een Nederlandse inborst.(en paspoort).
  ‘Hollands’ staat zelfs in het buitenland synoniem voor ‘verdacht’ ver in de bushbush, zonder enig vooroordeel maken de inlanders al de connectie met drugs……NL is de Pays-Bah, het land van de Partij Van De Afbraak, niets om nog trots op te zijn.

  Geliked door 2 people

 3. Jean zegt:

  Wie stemt er nu nog steeds op die linkse groene smeerlapperij?
  Er is maar ėėn partij die redding kan brengen nl. De PVV

  Geliked door 2 people

 4. rottenpikwick zegt:

  Vette Like! Afgezien van het miljeuaspect, ben ik het met dhr. Schilder roerend eens! (Wie trouwens niet hiero, lijkt mij) Helaas komt ook dit epistel niet in een landelijk dagblad! Wij leven net zo goed in een DICTATUUR!!!!!!!!!!!!! De WAARHEID mag niet gezegd worden!! Met niksdoen schiet je ook geen FUK op; Is het een idee om maar weer eens door de PVV met veel ophef en omhaal een handtekeningenactie / een protestpetitie op te starten? Er komen steeds meer ontevreden mensen bij. Als alle PVV’ers en sympathisanten meedoen, heb je zo 100.000en handtekeningen!! Met NIKSDOEN kaggel je alleen nog maar verder achteruit, het is al lang 5 over 12 geweest!

  Like

 5. rottenpikwick zegt:

  We zijn het land geworden van plofkraken, vrouwen platwalsen, handgranaten, elke dag wel een moord / mesincident, alerte dokters in spreekkamers, gekken met bijlen…. En dan durft DIE DROPLUL in het Torentje nog te beweren dat wij in een F A N T A S T I E S landje wonen!! Die Hele Kolerebende heeft ONS LANDJE gesloopt! De economie en belastingen, daar draait alles om. Als het UitkeringsInfuus droogvalt, breekt hier de pleuris wél uit!! Schijtbang zijn ze!

  Like

 6. BezigeBij63 zegt:

  Wie hen zouden kunnen stoppen Drs. Schilder? Wellicht de Volkert methode……

  Geliked door 1 persoon

 7. trebor2110 zegt:

  Holland, ooit een trotse naam voor slechts een klein deel van Nederland, omdat daar de koopvaardij en derhalve de kern van de handel en dus de welvaart voor Nederland lag.

  Heeft Nederland niet de welvaart te danken aan de graanhandel met oost Europa en Rusland ??

  Geliked door 1 persoon

 8. rottenpikwick zegt:

  Hier weer zo’n STUK VERRIJKING, waarschijnlijk al rijkelijk verwend met UW / MIJN centjes!!
  https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/binnenland/politie-maakt-naam-bekend-van-verdachte-schutter-rotterdam/ar-AAF4rsA?ocid=spartanntp

  Like

 9. BigLJohn zegt:

  ….Wie stopt deze volslagen doorgeslagen randdebielen?…..Deze heel bijzondere figuren moeten nog geboren worden, want Nederlanders zijn kijkers van domme TV programma’s, partypillen-slikkers, lachgas en lijm inhaleerders, comazuipers, wietrokers, wegkijkers, broekschijters en verstokte links stemmers, daarbij geholpen door de stembusfraudeurs. Deze volslagen doorgeslagen randdebielen kunnen dus doorgaan tot in de eeuwigheid.

  Like

 10. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Helemaal raak.
  Toch wat kanttekeningen, het is bedroevend maar de meeste zetels behaald Groen-Links in Holland en al helemaal in Amsterdam, je zou dus kunnen zeggen ze krijgen wat ze willen, alleen zo jammer dat ook alle anderen daaronder moeten lijden.
  En dan; Hollanders noemen iedereen buiten Holland boeren.
  Dat is correct alleen in mijn geval is dat geen scheldwoord, ik heb groot respect voor agrarisch Nederland en benijd ze op vele punten.
  Heb dankzij mijn paardensport verleden heel wat met ze te maken gehad en ik mag wel zeggen tot mijn grote genoegen. Heb trouwens ook aardig wat van ze opgestoken over het fokken van paarden, van hun hoor je dingen die in geen enkel paardentijdschrift staan.
  Dingen als; Notaris (dekhengst) geeft bange zenuwlijders of Libero H geeft zijn rotkarakter door.

  Like

 11. exmarineman zegt:

  Wat een geweldig goed ge- en beschreven stuk. Ik ben het er helemasl mee eens. Eigenlijk zouden we een paspoort moeten maken voor die Hollanders en de rest krijgen een Nederlands paspoort. Overigens geldt wat in het stuk staat inmiddels ook voor Utrecht.

  Like

 12. Lucky zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/07/nederlandse-bevolkingsgroei-barst-dit-jaar-uit-de-voegen-dankzij-explosieve-immigratie/

  Nederlandse bevolkingsgroei BARST dit jaar uit de voegen dankzij explosieve immigratie

  In het eerste halfjaar van 2019 zijn er maar liefst 50.000 mensen bijgekomen in Nederland. Dat is veel meer dan vorige jaren, en die groei is voor 90% op het conto te schrijven van immigratie. Qua natuurlijke aanwas groeide Nederland namelijk slechts met enkele duizenden mensen.

  Eén ding lijkt dus duidelijk: we moeten snel veel werk gaan maken van een stuk strenger immigratiebeleid. Want als het migratiesaldo tien keer zo hoog als de natuurlijke aanwas blijft, dan verandert het karakter en de aard van de Nederlandse bevolking voorgoed.

  Like

 13. Lucky zegt:

  Ondertussen, hoezo tolerant?
  https://tpo.nl/2019/07/31/prorail-gaat-stations-volledig-rookvrij-maken/

  ProRail gaat stations volledig rookvrij maken
  FNV ligt dwars: waar moet NS-personeel dan roken?

  Over twee jaar moet roken op het station helemaal verleden tijd zijn. ProRail wil daarin “zelf het voortouw” nemen, zegt woordvoerder Jaap Eikelboom in De Telegraaf. De spoorbeheerder, die samen met de NS eigenaar is van vierhonderd treinstations in Nederland, krijgt namelijk veel klachten van reizigers die zich storen aan het roken bij de rookpalen.

  Like

 14. hannah zegt:

  ik corrigeer iedereen, die het tegen mij heeft, dat ik geen hollandse maar nederlandse ben (en voor de andere helft duitse) … lol

  Like

 15. scherpschutter1943 zegt:

  drs. Schilder, graag doorgaan met het verkondigen van uw mening en die ik van harte ondersteun. Ik denk dat alleen een volksopstand een regimeverandering in nederland kan bewerkstelligen. Het democratisch bestel is in nederland allang geruisloos ten grave gedragen, dit met medewerking van de zittende politici, rechterlijke macht en de links geschifte advocatuur. Geen enkele volksvertegenwoordiger ( behalve wilders dan), doet zijn best om al die geschifte emigratiebepalingen bij de vuilnisbak te zetten. Wij, als nederlanbders worden door onze eigen bestuurders bij de vuilnisbak gezet en vervangen door achmed, mohammed of weet ik wat voor een geitenneukersnaam.

  Like

 16. Drs.E.N.Schilder zegt:

  Foutje, ik heb IND met AIVD verwisseld. De basis blijft echter gelijk. Nederlandse overheid en binnenlandse veiligheid

  Like

 17. Drs.E.N.Schilder zegt:

  Wie gaat ze stoppen… moslims in de UK zeggen dat als zij in opkomst komen van deur tot deur executies zullen uitvoeren… ik denk dat het anders zal lopen tegen die tijd maar laten ze dat in al hun achterlijkheid en overmoed maar gewoon denken. Wilders heeft met zijn geheel terechte waarschuwingen helaas te weinig kunnen betekenen. FvD leek op de goede weg… wie gaat deze gekken in Brussel, Frankrijk, Duitsland en Nederland stoppen?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s