Mevrouw Merkel, waar blijft uw betuiging van deelneming aan de moeder van de in Frankfurt vermoorde jongen?

Screenshot_64

(Vertaling: E.J. Bron)

Manfred Lang, een lezer van “Philosophia perennis” (gepensioneerd ambtenaar, was leraar op een gymnasium), stuurde ons gisteren onder de indruk van de verschrikkelijke kindermoord van Frankfurt onderstaand bericht, dat hij naar bondskanselier Merkel heeft gestuurd. IN de begeleidende tekst merkt hij o.a. op: “Het is geen enkele naoorlogse regering ooit gelukt om ons volk te bedekken met een dusdanige catastrofale onzekerheid. Het is geen enkele regering ooit gelukt om de toekomstperspectieven voor onze kinderen en kleinkinderen door eigen schuld zo donker te maken als deze regering-Merkel.”

philosophia perennis

Zeer geëerde mevrouw de bondskanselier, Dr. Angela Merkel,

Hebt u eigenlijk al de moeder gecondoleerd die door een Afrikaan uit Eritrea vanmorgen haar 8-jarige zoon heeft verloren.

Zijzelf en haar zoon werden door deze man verraderlijk van het perron afgeduwd voor de ICE-trein. De moeder overleefde zwaargewond. Hoelang wilt u de vele slachtoffers van uw mislukte immigratiepolitiek eigenlijk nog accepteren? Kunt u eigenlijk de Mia´s, de Maria´s en de Susanna´s nog verdragen wanneer u ´s morgens in de spiegel kijkt. U hebt steeds opnieuw aan ons volk geappelleerd om onze vrije, liberale levenswijze niet te laten verstoren door zulke aanslagen.

Datgene, wat de nieuwsmedia en de politiek graag incidenten noemen, hoopt zich op. Zwembaden moeten steeds vaker wegens noodgeile immigranten ontruimd worden onder politiebescherming. Jonge vrouwen en meisjes worden in zwembaden vaak het slachtoffer van beledigingen, intimidatie en overvallen van deze nieuwe burgers. Ikzelf kan geen handbalwedstrijd meer bezoeken zonder door de bewakingsdienst als een potentiële zware misdadiger betast te worden. De kerstmarkten worden als zwaar bewaakte zones met cementblokken en politieagenten, die bewapend zijn met machinegeweren, “bewaakt”. Scholen zien in vooruitsnellend appeasement gedrag af van varkensvlees op het menu. Joden kunnen al lange tijd niet meer veilig een keppeltje dragen. In islamitisch gedomineerde woongebieden wordt dat afgeraden door de politie. Ook buiten deze No-Go-Areas is het voor Joden riskant om hun keppeltje te dragen. Op scholen, en niet alleen op “brandpunt”scholen, hebben Duitse leerlingen het niet alleen moeilijk. Vaak worden ze uitgescholden voor ongelovigen. Meisjes, die geen hoofddoek dragen, voor hoeren. Grote sportevenementen, zoals voetbalinterlands (Hannover), moeten zwaar beveiligd worden om veilig gespeeld te kunnen worden, inclusief personencontroles. En ook internationale sportevenementen krijgen daar mee te maken: vroeger was de laatste etappe van de Tour de France een op een volksfeest gelijkende, euforische gebeurtenis. Aan beide kanten van de Champs-Élysées stonden massa´s enthousiaste fans. Deze keer moest uit veiligheidsoverwegingen de ene helft van de boulevard vrij blijven van toeschouwers. Die ene kant van de straat werd voor politieauto´s en in het midden van de straat een soort reddingsstrook vrijgehouden.

Is dit ons Duitsland en Europa, dat volgens uw visionaire voorstelling net zo vrij en liberaal verder dient te leven? Uw legendarische zin “Wir schaffen das” laat na de immigratieramp sinds 2015 veel vragen onbeantwoord.

Daarom in ieder geval mijn appèl aan u: betuigt u minstens uw medeleven aan de moeder, wier zoon door een migrant, die vanwege uw immigratiepolitiek naar ons toe kon komen, werd vermoord. En als het niet teveel gevraagd is, stuurt u alstublieft ook een bloemengroet naar de begrafenis van de kleine jongen, wiens levenskansen van hem werden afgenomen door een immigrant. Levenskansen, die u door uw politiek aan de migrant wel hebt toegestaan.

En vergeet u alstublieft niet al die reizigers, die oog in oog met de gruwelijke misdaad huilend in elkaar gestort zijn. U zou eigenlijk gezien uw ziekte heel veel empathie voor uw getroffen medeburgers moeten kunnen opbrengen.

Met vriendelijke groeten,
Manfred Lang

Bron:
https://philosophia-perennis.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "migratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Merkel, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

39 reacties op Mevrouw Merkel, waar blijft uw betuiging van deelneming aan de moeder van de in Frankfurt vermoorde jongen?

 1. Lilith zegt:

  Deze brief is ook voor Rutte en Macron. Wij zijn een laf volk geworden!

  Geliked door 3 people

  • paulzwueste zegt:

   Het zal allemaal nog véél erger worden.

   Staaltje wegkijkend linksvolkgeleuter…:
   “Weet je nog, die goeie ouwe tijd?
   Oké, er werden hier en daar wel wat mensen voor de trein gegooid, maar dat is gelukkig voorbij, want er rijden geen treinen meer.
   Vrachtwagens worden ook al niet meer verhuurd.
   Alles gaat per bakfiets want dat is beter voor het klimaat.
   Die islam heeft toch ook goeie dingen gebracht.

   Geliked door 1 persoon

  • Tistochwat zegt:

   Lilith 30 juli 2019 om 13:07

   Kan er voor dat woord ‘wij’ niet eens wat anders bedacht voelen?
   Ik (en met mij vele anderen) hoor niet thuis in dat ‘wij’.

   “Wij hebben gekozen voor de huidige regering”
   “Wij vinden het allemaal best.”
   ‘Wij verdienen niet beter.”

   Enz.

   Geliked door 6 people

   • Inderdaad, opvallend dat ‘we’, ‘metzunnalluh’ en dat soort insluitende bewoordingen altijd weer worden gebruikt. Vooral in de staatsmedia en politiek maken ze er een potje van.

    Kennelijk is het de bedoeling dat ‘we’ ‘ons’ ‘metzunnaluh’ medeverantwoordelijk moeten voelen voor alles wat een zooitje criminelen hier ten koste van de rest van de mensen, de dieren en de planten uitvreten.

    Er komt pas verandering als ‘we’ verandert in Wij Het Volk en die daders worden aangeduid met Zij, Hullie, Zullie, Dat Schorum of woorden met deze strekking.
    O, en als Zullie allemaal langs de A73 bengelen, aan beide kanten. En die redelijke, die goeie, mocht ie er al zijn, die hangen we wel apart…

    Mischien dat Henk de Tank nog een snorretje kan laten groeien

    Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Nog sterker:
    “Zij van hiernaast.”
    “Hij van hierover.”
    “Wij met z’n alleuh.”
    En “Zij methunallah.”

    Like

 2. Piet Snot zegt:

  Alsof die moeder daar op zit te wachten.
  Als ik die moeder zou zijn, dan zou ik dat mens direct naar der strot vliegen als ze het lef heeft om voor mij te verschijnen.

  Oh oh, wat dom van mij weer, we moeten natuurlijk allemaal ten alle tijden uiterst beleefd blijven tegen mekaar, wat er gebeurt is.
  En met een bosje bloemen en een kutsmoes van dat tyfus wijf zou het weer allemaal in orde zijn.
  Want zo gaan we met mekaar om in een beschaafd land.

  Geliked door 2 people

  • Henk der Niederlánder zegt:

   Helaas maar al te waar wat je daar zegt Bert.
   We moeten netjes blijven en met elkaar in een geciviliseerde discussie blijven.
   Alleen den deze doet niet mee aan die flauwe kul.
   Ik ben zo iemand die zijn eigen boontjes dopt en dat lukt me heel erg goed.

   Geliked door 1 persoon

   • roheline1 zegt:

    Doordat we allemaal netjes blijven komen de linksche wegkijkende politici juist met alles weg. Ik stel voor dat we niet meer netjes zijn.

    Geliked door 2 people

 3. Lucky zegt:

  https://tpook.nl/2019/07/30/duits-om-probeert-eritreer-die-kind-voor-trein-gooide-reeds-te-framen-als-verwarde-man-psychose-natuurlijk/?utm_source=tpo&utm_medium=rsswidget&utm_campaign=artikelkop

  Duits OM probeert Eritreër die kind voor trein gooide reeds te framen als ‘verwarde man’ (‘psychose’ natuurlijk…).

  “De 40-jarige Eritreër die maandagochtend in Frankfurt een 8-jarig jongetje voor de trein duwde woont sinds 2006 in Zwitserland. Hij is zelf vader van drie kinderen. Dat heeft het Duitse Openbaar Ministerie (OM) dinsdag bekendgemaakt. De derde persoon die hij voor de trein wilde duwen is een 78-jarige vrouw. Zij kwam met de schrik vrij en raakte gewond aan haar schouder.”

  Like

 4. Republikein zegt:

  Mooi, uit een goed hart.

  Like

 5. Hans zegt:

  Tegen dovemans oren gericht, Wat Muss zijn das zal sein. En zo gaat Angela (Engel) Merkel de geschiedenis in als diegene die Deutschland unter de volker heeft gebracht.

  Like

 6. delamontagne zegt:

  De achterlijke waanzin van moslim “VERWARDEN” blijft doorgaan, dagelijks…………………..
  / / / / /
  Onder de kreten “allah-Hakbar” viel hij mensen aan die langs kwamen in het winkel-centrum Meridiana en stal een mobieltje van een vrouw voordat hij kon worden gearesteerd.
  Ook hij hij eerder met een gemeente-raadslid gevochten die op de geluiden afkwam.
  Het gebeurde gisteren om 11.30 in Casalecchio, Italië.
  De “verwarde” man is een Ghanees van 27 jaar.
  De dader van deze achterlijk waanzin werd vastgezet en afgevoerd naar het hospital, afdeling Psychiatry voor nader onderzoek………
  Hij had ook al met een tas mensen geslagen en in de tas bleek een KORAN te zitten.
  HET MOTIEF VAN DE WAANZIN IS ONBEKEND……………………
  [ zoals gewoonlijk ]
  BRON:
  Bologna today

  https://www.bolognatoday.it/cronaca/casalecchio-aggressione-allah-akbar.html

  Geliked door 5 people

 7. Frauke zegt:

  Dit stopt niet. Wilden laten leven tussen beschaafden gaat nooit lukken… het zit in de genen van diegene wat er voor zorgt . Die roedels domineren in elk opzicht. Er zullen ook goede tussen zitten maar goed d**d is beter. Aanpassen … voor wie… waarvoor ¿het zit heel anders in elkaar dan men ons wilde doen geloven ,bij die plucheplakkers in hun villa’s met gigantische oprij-lanen… rondom beveiligd. Zij wonen niet in een ”klootjeswijk” . Toch krijg ik heel sterk het gevoel dat ook zij ook aan de beurt komen.

  Geliked door 3 people

 8. Jan Lul zegt:

  Het is te erg voor woorden.
  Maar zelfs vanuit financieel oogpunt, en op die basis worden we echt geregeerd, is het een misser.
  De Eritheer zal nooit werken en behalve geslachtsziektes en Ebola alleen maar ellende verspreiden en geld kosten.
  Helaas heeft hij zich al voortgeplant.
  Het uit terroristisch oogmerk vermoorde blanke kind had voor één van zijn drie kinderen kunnen werken want ook zijn kinderen zullen traditiegetrouw nooit werken.
  Het is het laagste van het laagste wat we hier binnenhalen.

  Geliked door 3 people

 9. BigLJohn zegt:

  Alweer kritiek op Merkel, nu vanwege de moord op dat arme jongetje. En terecht, want dat mens is een gewetenloos monster. Het zal haar worst wezen hoe vele Duitsers nog het loodje gaan leggen door toedoen van moslims. Maar ondanks alles zit deze heks al tergend lang op het pluche, al ver over de datum heen. Gesteund door het kiesvolk. want anders was zij allang heengegaan, letterlijk of figuurlijk. Grootschalige protesten zoals in Hong Kong zijn niet aan de Duitsers besteed. Net als de meeste Nederlanders laten zij zich alles welgevallen. Het zit de Duitsers simpelweg in het bloed om de totale ellende over zich af te roepen. Zoals ze slaafs Hitler adoreerden bijvoorbeeld. Twee wereldoorlogen waren schijnbaar nog steeds niet genoeg. Het land moet nog een keer totaal ten gronde gaan, met dat verschil dat er na de komende machtsovername door moslims absoluut geen weg meer terug is. Van totale krieg naar totale moslimoverheersing !

  Geliked door 5 people

 10. J. C. Th. Köhler zegt:

  Zou zo’n schoteltje nou ook geschikt zijn om je bier op te zetten? Dan lijkt het me wel wat. Voor m’n vriendin dan.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 3 people

 11. Hovawart zegt:

  Aan alle politici binnen de Europese lidstaten…..”J’Accuse…!” .

  Like

 12. guusvelraeds zegt:

  Slechts een behandeling is goed genoeg voor de politiek correcte Europese leiders. Geen medelijden want dat hebben ze ook niet met de Europeanen. De Europeanen vinden ze alleen maar lastig.

  Geliked door 1 persoon

 13. Emma zegt:

  Dat krijg je er van als je allerlei verschillende culturen op 1 grootte hoop gooit. Het is vragen om moeilijkheden en ze zijn stekenblind. Dit blijft nooit goed gaan en we gaan er steeds meer van merken hoe dan ook. 3e wereld oorlog komt steeds dichterbij. Op naar Eurabie. Iedereen gelooft erin tot het einde zoek is. We zijn al op weg en niemand die het tegenhoudt werkelijk niemand. Het zal ten koste gaan van nog veel meer mensen en de hoge heren/dames slapen er geen dag minder om.

  Geliked door 1 persoon

 14. Pingback: Gruweldaad van Frankfurt: Moeder en zoon waren op weg naar hun vakantiebestemming | E.J. Bron

 15. hans zegt:

  Ha ha Ha, zou een regulier staatshoofd meer dan de kop kosten. Alles onder de poep van SOROS! Trump 2020!

  Like

 16. HenK zegt:

  Die oer lelijke Merkel zit al jaren te wachtten om een keer lekker verkracht te worden door een import figuur, omdat er geen Duitser te vinden is die intresse in haar heeft. Dit alles ten koste van een heel Land 🙂

  Like

 17. I. Kortekaas zegt:

  Wat een geweldige brief van deze meneer Manfred Lang. Hij veegt op een fatsoenlijke, maar wel heldere toon mevrouw Merkel het jak uit. Als zij hierop niet reageert of geen schuld voelt, bewijst ze dat ze niets om haar eigen autochtone Duitse volk geeft, en het beste onmiddellijk af kan treden.

  Like

 18. Drs.E.N.Schilder zegt:

  Wir schaffen dass is gewoon de naar het Duits vertaalde one-liner van Obama, yes we can…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s