Sluipenderwijs worden we Calcutta

Screenshot_80

(Door: Prof. Jörg Meuthen – Vertaling: E.J. Bron)

Screenshot_177Beste lezers, velen van u citeren in hun commentaren af en toe de helaas overleden Peter Scholl-Latour – een zeer bereisde, intieme kenner van de islamitische wereld, evenals van talrijke andere landen op het Aziatisch continent – met een verstandige zin, die aan deze man wordt toegeschreven: “Wie half Calcutta opneemt, redt Calcutta niet, maar wordt zelf Calcutta.” En exact dat is hetgeen er op dit moment in Duitsland plaatsvindt.

politikstube

Voordat nu echter allerlei tegenstanders van onze burgerpartij AfD mij van volledig realiteitsverlies betichten, dient daar duidelijk aan te worden toegevoegd: gelukkig zijn we nog heel ver verwijderd van de toestanden die toegeschreven worden aan grote delen van deze stad in India, en het is eveneens nog niet binnen afzienbare tijd zo dat in onze grote steden miljoenen mensen in duizenden verschrikkelijke krottenwijken moeten vegeteren.

Het genoemde citaat dient echter op andere wijze begrepen te worden: wie ontelbare mensen uit een andere cultuurkring bij zich opneemt, moet niet verbaasd zijn wanneer er in zijn eigen land opeens toestanden heersen die men hier niet kent en die men hier ook niet wil hebben.

En exact dit proces van het verlies van onze eigen cultuur en onze gebruikelijke veiligheid is al jaren aan de gang, en wordt van week tot week voor steeds meer burgers duidelijk. De belangrijkste oorzaak hiervoor is de ongecontroleerde toestroom van cultuur-vreemde illegale immigranten uit allerlei landen, die door Merkel´s illegale grensopening mogelijk werd gemaakt en tot op de dag van vandaag voortduurt.

Gisteren bleek opnieuw op tragische wijze dat ons land na 14 jaar kanselierschap van een zekere mevrouw Merkel niet meer te herkennen is: voor de tweede keer binnen enkele dagen werd een mens, die op het perron op zijn trein stond te wachten, volkomen zinloos moordslachtoffer van een hem totaal onbekende buitenlandse geweldpleger.

Was het enkele dagen geleden in Voerde nog een 34-jarige moeder, die door een bij de politie bekende Servisch-Kosovaarse veelpleger onder een trein werd geduwd en onmiddellijk stierf, nu werd in Frankfurt het leven van een 8-jarige jongen door een asielzoeker uit Eritrea op identieke wijze gedoofd. Wanneer de moeder van de kleine jongen zichzelf niet nog op het allerlaatste moment had kunnen redden, dan zou er nog een dode te betreuren geweest zijn – desalniettemin zal het leven van deze betreurenswaardige vrouw van nu af aan op vreselijke wijze anders zijn.

Wat voor toestanden zijn dat inmiddels in ons mooie Duitsland – we worden in de overdrachtelijke zin van het woord langzamerhand en sluipenderwijs een soort “Calcutta”.

Velen waren destijds blij met het oog op Merkel´s massa-immigratie dat ons land een ander zal worden. Het was Katrin Göring-Eckardt van de zogenaamde “Groenen”, die in de herfst van 2015 voor haar verblinde partijvrienden het volgende zei:

“Ons land zal veranderen, en wel drastisch. En ik zeg jullie één ding: daar verheug ik me op. We praten erover hoe ons land er over 20, over 30 jaar uitziet. Het zal jonger worden – ja, hoe geweldig is dat dan! Hoelang hebben we het over de demografie gehad! Het zal kleuriger worden! Ja, hoe prachtig is dat! Dat hebben we altijd gewild. Waarschijnlijk zal het ook religieuzer worden. Dat is duidelijk.”

 

Ons land is veranderd, en wel drastisch. En wel in nog minder dan vier jaar tijd na dat dramatische controleverlies aan de Duitse grens, waarvan we de beelden allemaal nog op ons netvlies hebben staan.

Hoe zal ons land er dan eigenlijk over 20 tot 30 jaar uitzien? Wil je je daar in een vergrijzende samenleving werkelijk een voorstelling van maken met het oog op buitenlandse treinkillers, door Noord-Afrikanen veroorzaakte zwembadrellen, een aan drugsdealers overgelaten park in Berlijn, snelweg blokkerende Turkse bruiloftsstoeten en woekerende Arabische clancriminaliteit?

Je wilt je het misschien niet voorstellen – maar je MOET het je voorstellen, want DAT is in het jaar 2019 de vitale vraag van Duitsland.

En waarover berichtten de media op die tragische dag gisteren?

Zij berichtten (vooral de grote online nieuwswebsites) over de zeiltocht van een minderjarige Zweedse spijbelaarster genaamd Greta Thunberg naar Amerika, met het verklaarde doel “paniek te verbreiden”.

Ze berichtten over de eindigheid van grondstoffen.

Ze berichtten over problemen betreffende databescherming in verband met de “like”-button van Facebook.

En ze verwaardigden zich ook nog om de moord in Frankfurt te noemen. Kwam deze gebeurtenis in de “Heute”-uitzending om 19.00 uur op het ZDF tenminste nog als tweede onderwerp aan de beurt, de “Tagesschau” van de ARD toonde opnieuw op indrukwekkende wijze aan hoe men een voor heel Duitsland belangrijke gebeurtenis voor de toeschouwers kan bagatelliseren.

Overtuigt u zichzelf, beste lezers – hier de volgorde van de bijdragen aan de “Tagesschau” om 20.00 uur:

 1. Wereldwijd grondstoffenverbruik (3 min._
 2. Vonnis Europees Gerechtshof over Belgische kernreactoren (2 min.)
 3. Vonnis Europees Gerechtshof over de “like”-button van Facebook (2 min.)
 4. Vonnis Europees Gerechtshof over “Music-sampling” (30 sec.)
 5. Nieuwe directeur Amerikaanse geheime dienst (2 min.)
 6. Aanslag op politicus in Afghanistan (2 min.)
 7. Man duwt kind voor ICE (35 sec.)
 8. Redding uit grot in Baden-Württemberg (30 sec.)
 9. Einde van de Tour de France (1 min. en 40 sec.)
 10. Het weer

Bekijk hier de volledige bovenstaande uitzending van de “Tagesschau”.

Deze, de toeschouwers in slaap sussende, bijna alleen op onderwerpen uit het buitenland gefocuste, verslaggeving dient duidelijk te suggereren: er is in ons eigen land niets gebeurd waarover het de moeite waard zou zijn om uitvoeriger na te denken. Een “incident” in Frankfurt – maar toch absoluut geen probleem dat ons hele land betreft!

Wie als redactieteam op zo´n dag als gisteren de onderwerpen op de genoemde wijze gewicht geeft, hoeft niet verbaasd te zijn wanneer dit door miljoenen burgers wordt afgekeurd.

Wat, vraag ik me af, zou er in de media van ons land gebeuren wanneer binnen enkele dagen tijd twee rechtsextremisten een Afrikaanse moeder en een Arabische jongen op vergelijkbare wijze vermoord zouden hebben?

Dan zou je de poppen aan het dansen hebben – het zou DE vette kop in alle nieuwsuitzendingen zijn. En wel terecht, want twee verschrikkelijke daden volgens hetzelfde patroon binnen enkele dagen zouden het in ieder geval aannemelijk maken over een probleem te discussiëren dat dus niet het karakter van “incidenten” zou hebben. Speciale uitzendingen aan de lopende band zouden evenzo het gevolg zijn als de bekende talkshows die alleen maar over dit onderwerp zouden gaan.

En nu? Waar zijn de speciale uitzendingen?  Waarover wordt er “gepraat”?

Of anders gevraagd: hoe komt het dat vreselijke geweldmisdaden tegen autochtonen niet net zo zwaar gewogen worden als vergelijkbare daden tegen buitenlanders?

Vermoedelijk, omdat men geen “haat” in de hand wil werken. Met dit domme, want kortzichtige, argument bagatelliseert men al tientallen jaren lang de buitenproportionele criminaliteit van buitenlanders in Duitsland – het resultaat is bekend. Niemand met helder verstand kan haat in ons land willen – maar de ogen sluiten voor vreselijke foutieve ontwikkelingen wakkert hem echter veel meer aan dan de open discussie over wat er allemaal in ons land verkeerd gaat.

Het is overigens schandalig en gemeen wat menigeen als commentaar plaatst op de site van onze burgerpartij, en ook op mijn eigen site – en wel in beide richtingen: sommige idioten roepen op tot eigenrichting. Er zijn echter ook mensen die mijn partijcollega´s en mij serieus “vreugde” over de moord van gisteren in de schoenen schuiven. Mijn afschuw tegenover beide groepen kan niet groter zijn.

Tijd om een einde te maken aan de gang naar “Calcutta”. Tijd om ons vaderland te behoeden en zijn burgers te beschermen. Tijd voor de AfD.

Bron:
https://politikstube.com
Door: Prof. Jörg Meuthen

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "Lügenpresse", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", AfD (Alternative für Deutschland), Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, belangenverstrengeling, betutteling, Censuur, christendemocraten, cultuurrelativisme, Desinformatie, Duitsland, Elite, establishment, gezond realisme, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Merkel, migrantengeweld, Multiculti, Nationalisme, Patriottisme, political correctness, publieke omroep, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

11 reacties op Sluipenderwijs worden we Calcutta

 1. scherpschutter1943 zegt:

  Lees het boek “de ontscheping”en u ziet ons toekomstbeeld binnen 10 jaar of zoveel eerder. Ik zag vanmiddag minister Seehofer op de duitse tv, die bang was voor het oplaaiende geweld van extreem rechts. Over de misdaden van extreem links, geen woord. De kakkerlak die vanonder zijn steen op zijn vakantieadres is uitgekropen om ons voor de tv dit soort waanzin te vertellen beseft niet dat hetgeen hij zegt meer over hem zelf zegt dan over het probleem dat hij zou moeten benoemen. Om je kapot te schamen zo’n minister. Zijn afrekening is in de maak.

  Geliked door 1 persoon

 2. rottenpikwick zegt:

  Welkom Welkom… In de eerste helft van dit jaar is ONS LANDJE met 41.000 inwoners gegroeid. Meer dan in de eerste 6 maanden van 2018. Het merendeel Europeanen, zegt men. Reken maar dat er weer “lekker gehusseld” is. Met een beetje “geluk” hebben we er zo weer 100.000 bij dit jaar, een middelgrote stad. Het wordt hier bij ons in de buurt PER DAG exotischer!!

  Like

 3. rottenpikwick zegt:

  Weer een goed artikel van de AfD! Voor de zoveelste keer worden we weer met de neus op de feiten en de LÜGENPRESSE gedrukt! De LEUGENPERS waar wij al decennia mee te maken hebben in heel West-Europa! Misdadige regeringen / krantenredacties etc. Bij het criminele af!

  Like

 4. Blaffertje zegt:

  “Katrin Göring-Eckardt”.
  Ze ‘verheugt’ zich er op dat het land veranderd!!!
  Waarop?
  Dat ze straks gesluierd als een spook over straat mag onder begeleiding van haar man, al haar vrijheden kwijt is en genaaid word in ieder gat wat ze heeft?
  E haar dochters straks niet meer vrij over straat mogen omdat ze dan gezien worden als loslopend wild en uitgehuwelijkt worden als ze 6 jaar zijn?

  Wat een geit.

  Like

 5. Blaffertje zegt:

  De Tagesschau en de NOS zijn deugjournaals die bij de linksen tot de ellebogen in de kont zitten en framen, zodat wij vooral niet in de gaten krijgen wat er ECHT gebeurd.
  Zoals Meuthen schrijft; “Wat, vraag ik me af, zou er in de media van ons land gebeuren wanneer binnen enkele dagen tijd twee rechtsextremisten een Afrikaanse moeder en een Arabische jongen op vergelijkbare wijze vermoord zouden hebben”?
  Dan zijn de rapen gaar en zijn wij de klos, want o,o,o, wat zijn wij toch in en in slechte ‘witte’ mensen, dat wij dit die zielige geitenneukers durven aan doen.
  \We worden gehersenspoeld.

  Like

 6. Dijkstra zegt:

  Dit is gevolg van de strijd van links tegen cultuur: cultuur staat voor onderdrukking, nationalisme, autoriteit – indien in een moderne staat. De bevolking in W-Europa heeft onderhand geleerd dat cultuur niet bestaat, dat ze alleen maar economische motieven mag aanvoeren in debatten. Dit veroorzaakt een blinde vlek voor de cultuur die migranten meebrengen of een selectieve waarnemening ten aanzien van die migrantencultuur: In W-Europa groeit men op met een wereldbeeld waarin de cultuur het slechte deel van de mens vertegenwoordigd, dus de W-Europeaan mag geen eigen cultuur uiten, maar mag ook niet het culturele in de migrant opmerken, want dat is immers zijn slechte deel. Zo slaat links twee vliegen in een klap: er ontstaat een onbewust zelfonderdrukkingsreactie bij de Europeaan (niemand wil immers het slechte zien in anderen) zodat deze passief meewerkt aan de totstandkoming van een anarcho-communistische situatie. De reden dat dit zo goed werkt is simpel: het is voor het individu makkelijker op de korte termijn om weg te kijken dan bijvoorbeeld zelfstandig na te denken.

  Like

 7. N.E. Derlander zegt:

  Het CDA zei het (bij monde van minister Piet Hein Donner) in 2006 al: als de meerderheid van het land de sharia wil, dan komt de sharia er. Het zal, met door de open grenzen de snel wijzigende samenstelling van de bevolking, niet lang meer dure voor dat de meerderheid de sharia wil. Met dank aan het CDA………….

  Geliked door 1 persoon

 8. ruud beijer zegt:

  Tijd voor de PVV.
  Grenzen dicht islam en de asielparasieten eruit.
  Uit de E.U. pro Israel

  Like

 9. paulzwueste zegt:

  Alweer iemand die nog hardnekkig wegkijkt van de realiteit die onafwendbaar op hem afkomt, dus heilig gelooft in een “vreedzame democratische oplossing…..”
  Er zijn heel véél manieren om weg te kijken van de realiteit.
  Niet alleen links kijkt weg.
  Evenzo vrolijk de rechtse betweters die met afschuw “de eigen richters” veroordelen en tegelijkertijd ’n politieke partij de rotzooi willen laten opknappen.
  Maar dat moet dan natuurlijk wèl gebeuren op ’n manier waarin zij met hun eigenwijze, dwaze, morele, idiote, fantasie geloven.
  A.u.b. niet bloederig….!
  Nou, ze zullen nog met héél véél afschuw door het spleetje tussen hun dicht getrokken gordijnen naar de grote slachting loeren, die zich vlak voor hun voordeur zal afspelen!

  Als ik hem was zou ik ’n enkele reis Calcutta boeken….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s