Vermeende kindermoordenaar van Frankfurt gold in Zwitserland als schoolvoorbeeld voor gelukte integratie

Screenshot_76

(Door: David Berger – Vertaling: E.J. Bron)

De 40-jarige Eritreeër (foto), die gisteren een 8-jarige jongen en diens moeder in Frankfurt am Main voor een binnenrijdende trein duwde, was in Zwitserland al meermaals door geweldsdelicten opgevallen en werd daarom gezocht. Daarvoor was hij een schoolvoorbeeld voor gelukte integratie.

philosophia perennis

De vermeende kindermoordenaar van het Centraal Station in Frankfurt is vader van drie kinderen, bezit het staatsburgerschap van Eritrea en zou enkele dagen geleden vanuit Bazel Duitsland binnengekomen zijn.

De president van de Duitse politie, Dieter Romann, deelde vandaag in een persconferentie, waaraan ook minister van Binnenlandse Zaken Horst Seehofer deelnam, mee, dat de man vorige week al (25 juli 2019) zijn vrouw en drie kinderen opgesloten en een buurvrouw met een mes aangevallen zou hebben. Hij zou hen gewurgd en opgesloten hebben en er zou na zijn vlucht een nationaal opsporingsbevel tegen hem zijn uitgevaardigd.

Zowel zijn vrouw als de buurvrouw geven aan dat de geweld-uitspatting compleet onverwacht kwam – zo zouden ze de man nog nooit meegemaakt hebben.

Motieven nog steeds volledig onduidelijk

Wat hij in de tijd tussen zijn vlucht uit Zwitserland tot de dag van gisteren in Duitsland heeft gedaan, is onduidelijk. Ook met betrekking tot de motieven tasten de autoriteiten tot nu toe blijkbaar in het duister. Hij stond niet onder invloed van alcohol of drugs.

De Eritreeër was al in 2006 Zwitserland illegaal binnengekomen, in 2008 kreeg hij in het kanton Zürich asiel (vestigingstoestemming). Bij de Zwitserse veiligheidsautoriteiten gold hij als voorbeeldig geïntegreerd.

De Zwitserse autoriteiten hadden alleen een nationaal opsporingsbevel uitgevaardigd, dat wil zeggen dat de Duitse autoriteiten niet geïnformeerd waren, en er heeft kennelijk ook geen controle bij de grensovergang plaatsgevonden. Romann:

“Hij stond noch bij de Duitse politiediensten, noch in Europese databanken, noch bij onze geheime diensten, noch in onze vreemdelingenregisters geregistreerd. Dat is de situatie.”

Habte A. werkte als monteur in de bouw in de Aargau

De Zwitserse politie heeft aangegeven dat de man onlangs onder psychiatrische behandeling was. Bij de huiszoeking vonden ze geen aanwijzingen op een ideologische of religieuze radicalisering van de vermeende dader.

Focus” meldt in aansluiting op het Zwitserse “Blick”: “Zoals de Zwitserse ´Blick´  bericht, gaat het om Habte A. Hij zou meerdere jaren bij de openbaar vervoersbedrijven Zürich gewerkt hebben, daarvoor zou hij gewerkt hebben als monteur in de bouw in de Aargau. In een publicatie van de Zwitserse arbeidershulporganisatie werd hij twee jaar geleden nog als schoolvoorbeeld geportretteerd.

In een brochure van de Zwitserse arbeidershulporganisatie SAH antwoordde Habte A. op de vraag wat hem aan Zwitserland bevalt:

“Bijna alles. In het begin was het moeilijk vanwege de taal en met de communicatie. Maar nu niet meer. Het bevalt me dat iedereen hier hulp krijgt, of hij nu arm of rijk is. En iedereen heeft te eten en je bestaan is verzekerd. En het onderwijs vind ik ook heel goed. Hier is de Eerste Wereld.”

Bron:
https://philosophia-perennis.com
Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "migratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Algemeen, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur, Zwitserland. Bookmark de permalink .

20 reacties op Vermeende kindermoordenaar van Frankfurt gold in Zwitserland als schoolvoorbeeld voor gelukte integratie

 1. rottenpikwick zegt:

  Die lui van de ZielenpietenIndustrie zijn zóóóó ONNZOZEL en NAÏEF, bij het dodelijke af! Elke dag wordt je er mee geconfronteerd! Niet te filmen, ONZE ONDERGANG!

  Geliked door 2 people

 2. aquarius4422 zegt:

  Sudden Jihad Syndrome.

  Geliked door 2 people

 3. droevige mof zegt:

  En wat vertelt ons de Duitse criminele psycholoog en terreurexpert Christian Lüdke over het toekomstige leven van de moeder van het vermoorde kind?

  “Ze zal later een ander leven leiden dan zonder het verlies van haar zoon door terreur op het perron, maar dit leven hoeft niet noodzakelijkerwijs erger te zijn. Het is gewoon anders.”
  https://mannikosblog.blogspot.com/2019/07/ludke-immer-wieder-ludke-der-trauma-weg.html?m=1

  Geliked door 3 people

  • Henk der Niederlánder zegt:

   Juist ja.
   Ik ben eens even wezen kijken wie deze Christian Lüdke is en wat kwam ik tot mijn niet verwondering tegen.
   Stiftung.
   De volgende die gesubsidieerd ons wegwijs moet maken in de grote idioterie.
   Kan heer Lüdke niet gewoon werk zoeken in plaats van op de kap van de werkenden zijn quatch vertellen.
   Alweer zo’n profiteur die het allemaal wel eens op de D66 wijze uit zal leggen

   Geliked door 2 people

  • Pietersen zegt:

   @ droevige mof
   Vollidiot Lüdke zou gepast zijn muil moeten houden op dit moment.

   Geliked door 3 people

  • rottenpikwick zegt:

   Dit soort volk haalt het laagste van het laagste bij je omhoog!! Ik kijk weleens naar het Duitse Nieuws. Je oren tuiten van zoveel onbenul!

   Geliked door 3 people

   • paulzwueste zegt:

    Die Duitse vrouwen die het nieuws voorlezen, kunnen inderdaad het laagste bij de man omhoog halen.

    Daar kan dat loslopende zwarte stopcontact, dat bij ons het nieuws voorleest, niet tegenop!

    Like

  • ronjaspers zegt:

   droevige mof.In de “psychiatrie” is geen wetenschap,zijn hoofdzakelijk extreem linkse rakkers werkzaam.Dit heeft een reden,er zijn geen bazen niemand controleert de medewerkers,ze kunnen praktisch doen en laten wat ze willen.Psychiatrie is een proeflabaratorium met mensen,ik weet zeker dat ze al vele patienten vermoord hebben met hun levensgevaarlijke medicatie.

   Like

 4. Henk der Niederlánder zegt:

  Alweer een schoolvoorbeeld van integratie.
  Beste overheden krijg voor mijn part allemaal aids of ebola of iets gelijkwaardig leuks.
  Dit soort heel erge goed geintrigeerden is al jarenlang voor gewaarschuwd en in de hoofdsteden wil geen ene lul luisteren dus krijg maar een van bovenstaande pleziertjes die we hebben mogen verwelkomen met het parasiterend spul.
  Het wordt langzaamaan tijd dat jullie ook een van deze zegeningen krijgen en anders mag Ik hopen dat je binnenkort met je dochter of dochters op het politiebureau staan om aangifte te doen van een van de zegeningen van het multiculturalisme.
  Heb Ik jullie nou te veel toegewenst??
  Nee Ik heb jullie alleen toegewenst waar jullie de kleine burger aan bloot gesteld hebt

  Geliked door 5 people

 5. Pingback: BREAKING!: Kindermoordenaar van Frankfurt is geen plotsklaps geradicaliseerde moslim, maar christen | E.J. Bron

 6. Dijkstra zegt:

  Habte blijkt een achternaam te zijn van de Tigrinya stam, die betekent “rijkdom”.
  http://en.tigrinja.com/tigrinya-name-eritrean-ethiopian/
  Deze stam is overwegend christelijk. 5 % is moslim.

  Like

 7. leefbarbaar zegt:

  Tja. Ene Aboutaleb geldt hier als een voorbeeld van de goede, nieuwe Nederlander. Toch verklaart hijzelf moslim te zijn. En een beetje salafist en een beetje jihadist. En mogen zijn kinderen niet trouwen / neuqen met Nederlanders. En is zijn zus er vandoor met de kas van een festival.
  Het doet je afvragen hoe een slechte allochtoon dan is. Als de ‘ goede’ al zo beroerd is. Maar dat antwoord kennen we al: kutmarokkanen.

  Geliked door 3 people

  • Blaffertje zegt:

   @Leefbarbaar 20.59
   Ook een goed voorbeeld van een deug Marokkaan die niet echt wil deugen, want zeg eerlijk, je kan niet een beetje salafist of jihadist zijn je bent het voor de volle 100%.
   Hij is niet te vertrouwen.
   Allemaal takiyya

   Like

 8. Henk zegt:

  Deze mensen zijn gewoon BEESTEN, ze moorden en steken er met messen op los alsof het de normaalste zaak is, en maar naar binnen halen ! Onze regering is nog gestoorder !

  Like

 9. Blaffertje zegt:

  Als dit dan niet het over duidelijke bewijs is dat ze niet willen deugen weet ik het ook niet meer.
  Al die deugmensjes blijven weg kijken voor deze levensgevaarlijke lui tot het moment dat het hen zelf overkomt in directe kring en dan spat de verontwaardiging er af.
  “Hoe kunnen ze dit nou doen, want ik heb het toch zo goed met ze voor”
  Ach wee, ach wee.
  Had je maar moeten luisteren naar mensen die geen roze bril op hadden en dit zagen aankomen.

  Like

 10. AEO zegt:

  Een orthodox christen? Lijkt mij nogal vergezocht. Iemand die misschien ooit als kind gedoopt is maar er verder niets aan doet is geen christen. Iemand die christelijk is zal nooit zo’n vreselijke daad plegen, het staat in volstrekte tegenstelling van wat er ons in de Bijbel wordt voorgehouden. Er zijn in ons land miljoenen mensen, die vroeger wel zijn gedoopt, maar helemaal niets aan het geloof doen, die noemen we toch ook geen christen? In mijn beleving is een christen iemand die in God gelooft en de Bijbel beschouwt als de openbaring van de wil van God. Lees maar eens de 10 geboden, dat is onze leidraad! Gij zult niet doden, staat er o.a. in te lezen. Ik denk dat het verstandig zou zijn, om vluchtelingen of migranten die zeggen dat ze christelijk zijn, te onderzoeken of dat wel werkelijk zo is. Een uitvoerig gesprek over het geloof zou al veel duidelijkheid kunnen verschaffen. In ieder geval is meer dan eens duidelijk dat de grenzen dicht moeten, en dat alle nieuwkomers die geen recht op verblijf hebben per omgaande retour moeten worden gestuurd. En neem dan hun dure smartphones dan maar in beslag, ter betaling van de kosten die ze veroorzaken. Wat Europa nodig heeft is de Australische aanpak, hoewel dat nu al niet eens meer afdoende is, want we hebben al veel te veel ongewenste migranten in Europa. Die moeten zo snel mogelijk retour naar hun landen van herkomst. De bevolking van met name West-Europa loopt nu al een groot gevaar, en hoe meer we van deze ongewenste mensen binnenkrijgen, hoe erger het zal worden. Hoever willen we het laten komen?

  Like

 11. kampersrene zegt:

  De integratie was inderdaad gelukt maar het moorden en de smeerlapperij zit in hun genen…wanneer gaan onze top en verlichte politiekers dat eens beseffen…..binnen X aantal jaren kunnen wij met tranen in de ogen kijken naar een documentaire met als tittel toen was ….. Nederland nog Nederland

  Like

 12. hslot4 zegt:

  En zo zie je maar weer je kan geen een van die gasten vertrouwen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s