In verschillende lagen van de Europese bevolking, maar ook in de politiek, zien we “verwarde” mensen

Screenshot_92

(Door: “Elise Nijmegen”)

In opdracht van de VN en de EU komen er vele mensen Nederland en Europa binnen die geen goede bedoelingen hebben. Een zieke geest in het Beierse Hunderdorf, Duitsland, heeft een mes-aanval opgezet. Op een speelplaats voor kinderen, in een speciaal gegraven put, waren verschillende lange keukenmessen verticaal bevestigd met de punten omhoog en bedekt met wat groen…
www.wochenblick.at

Een groep Noord-Afrikanen (60) in Düsseldorf heeft zich daar ook niet kunnen gedragen in het zwembad. Een beeld dat we ook zien in Nederlandse, Belgische en Franse zwembaden; het is nu eenmaal volk dat geen westerse normen, waarden en normaliteit heeft en daarom mijns inziens niet thuishoort in Europa.
https://pressecop24.com

Het zou mij niet verbazen als er meer details loskomen over de vriendschap die er bestond tussen Clinton en pedofiel en crimineel Epstein. Epstein bezocht begin jaren negentig namelijk meerdere keren het Witte Huis.
www.thegatewaypundit.com

Zou er ook een connectie zijn met Demmink, Nijpels en andere bekende of minder bekende Nederlanders die toch wel eens zijn genoemd in pedofiliezaken?
www.loyalist.nl

Nederlander zijn, dat zit in je genen, in je mentaliteit en geschiedenis, en vele niet-westerlingen zijn op papier wel Nederlander, maar daar is dan wel alles mee gezegd. De Nederlandse bevolking is gegroeid, laat onderstaand bericht weten, met 46.000 in het laatste half jaar. Maar dat worden er met het oog op de lopende verdragen en lidmaatschappen die de staat slaafs volgt nog veel meer. Half Afrika wil naar Europa en de EU en de Nederlandse staat vinden dat positief…
www.telegraaf.nl

De massa-immigratie, de invasie van buitenlanders naar Europa, is een directe aanslag op de westerse cultuur en identiteit, maar dat is ook precies de bedoeling van de elitaire globalisten die met geldstromen vanuit de EU en de VN de islam in Europa promoten…

Hongarije, het voorbeeldland van vele rechts realistische mensen en patriotten in Europa, heeft heel goed door hoe de EU, Soros en zijn vriendjes proberen een totalitair beleid uit te storten over Europa.

Volgens president Orbán van Hongarije moet de EU nu maar eens ophouden met het politieke activisme en vindt hij het niet de taak van de EU om politieke aanvallen tegen lidstaten te organiseren.

Hongarije wil Hongaars blijven voor de Hongaren. En Hongarije zal, zo zei Orbán, de komende 15 jaar besteden aan de strijd tegen het liberale internationalisme.
https://fenixx.org

Het politieke kartel in Nederland, dat in opdracht van de EU en de VN Nederland laat volstromen met nog heel veel meer buitenlanders de komende jaren, heeft mijns inziens het gezonde verstand verloren en idealiseert een verward mondiaal plan dat nooit zal gaan werken, omdat de liefde van de mensen voor hun vaderland sterker zal zijn.

Het is meer dan krankzinnig om te denken dat mensen hun identiteit, westerse cultuur, tradities, normen, waarden en een vrije en veilige toekomst voor hun (klein)kinderen gaan inwisselen voor een totalitair, onrealistisch, bruut, ondemocratisch en geldverslindend mondiaal plan.

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op In verschillende lagen van de Europese bevolking, maar ook in de politiek, zien we “verwarde” mensen

 1. rottenpikwick zegt:

  2 jaar terug had / hadden GESTOORDEN hier in een zandbak ook glasscherven verborgen! Glas in zwemwater gegooid! Las gisteren dat in Groningen (prov) op een duikplank gepoept was! In Drenthe alleen al 10.000en euries schade door opgeblazen bushokjes. Dit land is 1 Grote Open Inrichting geworden, waar ik het liefst zo snel mogelijk uit verdwijn! Walgelijk!

  Geliked door 7 people

  • Monalisa zegt:

   rottenpikwick niet alleen de mensen van buiten af doen dit, u eigen buren kunnen (de Narcisten) er ook wat van, en dat zijn nederlanders, voor zulke mensen ben ik u land ontvlucht..De wereld is gek aan het worden, en dit is niet van vandaag?? het speelt al veel langer.

   Geliked door 2 people

 2. Henk der Niederlánder zegt:

  Ik mag het wel dat Elise de laatste tijd verschillende nieuwsitems in een artikel plaatst.
  Ga zo door naar mijn persoonlijke mening Elise

  Geliked door 3 people

 3. Bob Fleumer zegt:

  1000 promille mee eens!

  Like

 4. Blaffertje zegt:

  Goed zo Elise, feiten benoemen die de media niet aandurft.
  Chapeau.

  Like

 5. koddebeier zegt:

  De Nederlandse staat vertegenwoordig niet meer de meerderheid van het Nederlandse volk en als dat wel zo blijk te zijn dan is het aantal zwakzinnige enorm toegenomen !

  Geliked door 1 persoon

 6. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Jammer dat er een link verwijst naar Fenixx.
  Vanuit haar point of view niet onbegrijpelijk want een deel van haar bekendheid dankt ze aan Bolo die destijds een aantal artikelen van haar op de site plaatste maar dat was voordat het antisemitisme plots gangbaar werd en het ronduit nazistische gedachtegoed van Rommel aan het licht kwam.
  Dat waren trouwens nog echte artikelen, in tegenstelling tot anderen vind ik dit type artikelen die gewoon een verzameling linken geven beduidend minder.

  Like

  • Piet Snot zegt:

   De artikelen die daar stonden van haar, vond ik meer telkens een herhaling van het vorige artikel, telkens hetzelfde verhaal in een andere bewoording.
   Artikelen die niet misstaan hadden in de Viva, Libelle of de Magriet.
   Met iedere afsluiting hetzelfde als de vorige.
   Sluit u aan bij verzetsgroepen, zoek ze op en wordt er lid van.
   Verzetsgroepen die toch echt niet te vinden zijn op het internet.
   Dat werd ook vervelend na 10x hetzelfde gelezen te hebben.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s