Prins Harry zegt dat de mensen hun ‘onbewust’ racisme niet beseffen

Screenshot_87

(Door: Victoria Friedman – Vertaling: “Wachteres”)

De progressieve Britse prins Harry (foto) heeft gezegd dat mensen die ‘racistisch’ gedrag vertonen dit doen vanwege hun opvoeding, maar dat zij misschien niet weten dat ze racistisch handelen, omdat ze niet beseffen dat zij ‘onbewuste vooroordelen’ hebben.

Breitbart

De hertog van Sussex maakte de opmerkingen terwijl hij de beroemde antropoloog Dr. Jane Goodall interviewde voor het septembernummer van Vogue, waarin zijn vrouw, de Amerikaanse voormalige tv-actrice Meghan Markle, als gastredactrice optreedt.

Terwijl hij het had over het “stigma” [negatief vooroordeel] dat “van generatie op generatie wordt doorgegeven”, zei Prins Harry dat “onbewuste vooringenomenheid iets is wat heel veel mensen niet beseffen”.

Prins Harry vervolgde: “Ondanks het feit dat als je naar iemand gaat en zegt: ‘Wat je net hebt gezegd of de manier waarop je je hebt gedragen, is racistisch’ – zullen ze zich omdraaien en zeggen: ‘Ik ben geen racist’.”

“Ik zeg niet dat je een racist bent, ik zeg alleen dat je onbewust vooroordeel bewijst dat, vanwege de manier waarop je bent grootgebracht, de omgeving waarin je bent grootgebracht, suggereert dat je dit standpunt hebt – een onbewuste kijk op de zaak, waardoor je van nature op een andere manier naar iemand zult kijken”.

De hertog vervolgde dat, na scholing/vorming van de persoon met “racistisch” gedrag, ze wakker zullen worden geschud van hun onbewuste vooringenomenheid: “En dat is het moment waarop mensen moeten beginnen er (anders) tegen aan te kijken”.

De wakker geworden prins, die in 2018 met de feministische Amerikaanse entertainer trouwde en hun eerste kind, een zoon genaamd Archie, verwelkomde, merkte ook nadrukkelijk op dat hij twee kinderen zou krijgen, “maximaal!”, nadat Dr. Goodall de hoop had uitgesproken dat hij er niet “teveel” zou krijgen.

“Twee, maximaal!”, zei hij, terwijl hij liet doorschemeren dat het omwille van het redden van de planeet was, door eraan toe te voegen: “Ik heb altijd gedacht: deze plek is geleend. En absoluut, omdat we zo ontwikkeld zijn als we allemaal verondersteld worden te zijn, of zo ontwikkeld als we allemaal zouden moeten zijn, moeten we iets beters achterlaten voor de volgende generatie”.

De oudere broer van Prins Harry en tweede in lijn van de troonopvolging, prins William, sprak in meer open termen steun uit voor bevolkingscontrole, terwijl hij in 2017 waarschuwde voor de gevaren voor het milieu van overbevolking – in afwachting van de komst van zijn derde kind, prins Louis.

De jongere generatie royals, de erfgenamen van duizend jaar Britse aristocratie en traditie, heeft sociale rechtvaardigheidsoorzaken omarmd, waaronder door de mens veroorzaakte klimaatverandering en LGBT-rechten.

Vorige maand zei Prins William dat hij het “absoluut prima” zou vinden als een van zijn kinderen biseksueel, homo of zelfs transgender zou blijken te zijn.

Bron:
www.breitbart.com
Door: Victoria Friedman

Vertaald uit het Engels door:
“Wachteres”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", achterlijkheid, belangenverstrengeling, betutteling, cultuurrelativisme, Elite, Groot-Brittannië, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, klimaatfascisme, Koningshuis, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, meningsdictatuur, moralisme, onwetendheid, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Racisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

51 reacties op Prins Harry zegt dat de mensen hun ‘onbewust’ racisme niet beseffen

 1. Tineke zegt:

  Begint die snotneus zich er ook al mee te bemoeien?
  Allemaal propaganda voor de EU.
  Nou ja,zijn vader (in die schotse rok) heeft ook al eens een vorkje mee geprikt op een Iftar.

  Geliked door 4 people

 2. Statler & Waldorf zegt:

  Wie?

  Geliked door 2 people

 3. ronjaspers zegt:

  Het “progressieve” bij extreem links is hetzelfde als progressief bij een enstige agressieve vorm van dodelijke kanker.

  Geliked door 3 people

 4. Joannes den Hollander zegt:

  Wat een lulkoek. Omdat hij zelf met een negerin getrouwd is, kruipt hij ook al gelijk in de slachtofferrol en is iedereen een racist. Racisten zijn in mijn ogen in elk geval diegene die zich vermengen met andere rassen.

  Geliked door 5 people

 5. Tistochwat zegt:

  Meneer en de zijnen hebben makkelijk lullen; ze maken gretig gebruik/misbruik van de planeet, die meneer de hertog wil ‘redden’.

  Iemand stuurde me onlangs deze link:

  https://www.hln.be/showbizz/royalty/meghan-en-harry-leggen-buren-strenge-regels-op-ze-mogen-hen-niet-eens-aanspreken~a6127fe0/

  Ja, meneer de hertog, geniet maar lekker van je veilige stulpje, waarnaar je zelf geen poot hoeft uit te steken.

  Geliked door 6 people

 6. wauso zegt:

  Harry is een vieze gore rooie hoerenzoon. Die in een gespreid subsidie bedje geboren is. Hij kan zoveel kinderen krijgen als hij wil want de subsidie blijft bij deze hoeren steeds stromen. Het achterlijke volk vind het prachtig als de hoerenzoon hoerenkindertjes krijgt. En deze hoerenzoon komt net als die hoerenmadam in Nederland ons met het vingertje vertellen wat we moeten doen.

  Geliked door 3 people

  • Jules Vismale zegt:

   Weet je trouwens ook nog dat Harry jaren geleden, nadat zijn moeder Diana in 1997 was verongelukt, opeens een zedeloos en losbandig leven ging leiden en zonder normen en waarden? Hij deed toen mee aan feesten die afkomstig waren uit Sodom en Gomorra, Harry trok zelfs eens een SS-uniform, compleet met hakenkruis, aan en ging inderdaad trouwens met een gescheiden vrouw die zelf al geen geluk had met haar familie!
   Reken er ook maar op dat dit huwelijk ongetwijfeld een gigantische mislukking zal gaan worden want scheidingen komen in het Engelse koningshuis veel meer voor dan je denkt!

   Geliked door 5 people

  • fransdewit zegt:

   Vind je wel heel ver gaan om hem hoerenzoon te noemen, daar was Diana te veel normaal voor.

   Like

 7. Harry . zegt:

  Ook in Engeland blijken de royals een verknipt zootje te worden !
  Net zoals in ons land de koninklijke familie met de maffia vermengd is geworden , via ene Mabel ,
  heeft prins Harry zich ook wat op de hals gehaald .
  We weten hoe de meeste actrices zich een weg naar boven gebaand hebben : OP HUN RUG !
  Maar als je dat voor je carrière doet , dan geeft het niet , dit in tegenstelling tot gewone hoeren , die het voor hun brood doen , dát is pas tuig !
  Vloog ie ook ooit niet in een helicopter in Afghanistan om die kutmoslims af te knallen ?
  Was ie toen niet een soort volksheld ?
  Hij heeft er vast een aantal medailles voor gekregen .
  Of was het net als met dat Isis tuig , die deden ook alleen keukendienst en gewonden verzorging als ze gepakt werden .
  Hadden echt geen idee wat er om hen heen gebeurde .

  En dan nu dit soort onzin uitkramen ?
  Is ie al aan het voorsorteren op de toekomst die met zijn soort lafaards onvermijdelijk wordt ?

  Geliked door 6 people

  • Wachteres zegt:

   En ook hier vind je de linkse arrogantie.

   Links maakt uit war racistisch is en lezen de ‘schuldigen’ aan racisme de les.

   Natuurlijk zitten zij met hun opvattingen aan de juiste kant.

   Geliked door 5 people

 8. A. de Koning zegt:

  Wat een kletskoek van prins Harry, door zulke uitspraken ga ik er juist minder op letten of iets wat ik zeg opgevat zou kunnen worden als racistisch want tegenwoordig word overal iets racistisch achter gezocht, nou dan denk ik ze doen maar, zo denk ik erover. En dat hij zich door zo iemand als Dr. Goodall de wet wil laten voorschrijven hoeveel kinderen hij zou moeten krijgen, maximaal 2, laat die Goodall zich maar met haar eigen zaken bemoeien.

  Geliked door 2 people

  • exmarineman zegt:

   Die kan beter die moslims vertellen hoeveel kinderen ze op de wereld mogen zetten want die kunnen 4 vrouwen hebben. En dan ieder 3 kinderen dar zijn er dan 12 en allemaal een uitkering net zoals die Bilderberg en Illuminati royals

   Geliked door 4 people

 9. Jan zegt:

  Zeikertje die dus zoals nu blijkt met een beroepsnegerin en derde rangs actrice is getrouwd die voor geen meter kon acteren en hem heeft ingefluisterd dat hij zijn eigen ras door het slijk moet halen.

  Geliked door 6 people

 10. guusvelraeds zegt:

  Vorige maand zei Prins William dat hij het “absoluut prima” zou vinden als een van zijn kinderen biseksueel, homo of zelfs transgender zou blijken te zijn.

  Geloof geen flikker wat hij verteld.

  Wat een vuile hypocrieten!!

  Als mijn zoon of dochter homo respectievelijk lesbisch zou zijn en weet ik wat ze nog allemaal anders kunnen zijn/worden dan zou ik dat zeker niet ¨absoluut prima¨ vinden. Ik zou een keer diep adem halen en slikken. Maar bovenal zou ik wel tot acceptatie komen. Acceptatie omdat ik nabij mijn kinderen wil blijven om hun te steunen in hun anders zijn en eventueel hun ook helpen zelf te kunnen accepteren dat ze homo of lesbisch zijn. Want ook dat is de vraag of de kinderen het diep van binnen zelf kunnen accepteren. Dat is heel wat anders dan hun geaardheid ¨absoluut prima¨ vinden. Kortom de vlag gaat bij mij dan niet in top maar mijn verantwoordelijkheid om mijn kind bescherming en geluk te bieden zal groter zijn dan ooit.

  Geliked door 5 people

 11. Lucky zegt:

  Blablabla…
  https://www.breitbart.com/entertainment/2019/07/30/prince-harry-me-and-meghan-markle-wont-have-more-than-two-children-because-of-concerns-for-the-environment/

  Prince Harry: Me and Meghan Markle Won’t Have More Than Two Children Because of Concerns for the Environment
  Prince Harry: Ik en Meghan Markle krijgen niet meer dan twee kinderen vanwege zorgen om het milieu

  Prince Harry says he and his wife, the Duchess of Sussex Meghan Markle, will have no more than two children because of the concerns they have for the environment.
  “We are the one species on this planet that seems to think that this place belongs to us, and only us.” Prince Harry said in an interview of ethologist Dr Jane Goodall for the September issue of British Vogue.

  Prins Harry zegt dat hij en zijn vrouw, de hertogin van Sussex Meghan Markle, niet meer dan twee kinderen zullen krijgen vanwege de bezorgdheid die ze hebben voor het milieu.
  “Wij zijn de enige soort op deze planeet die lijkt te denken dat deze plaats van ons is, en alleen van ons.” Zei Prins Harry in een interview met etholoog Dr. Jane Goodall voor het septembernummer van British Vogue

  Like

  • exmarineman zegt:

   Zij van de Bilderbergers en Illuminati denken inderdaad dat zij de planeet-eigenaren zijn en willen niet voor niets een N.W.O. en ons allemaal tot onderhorigen / slaven maken.

   Geliked door 2 people

  • hannah zegt:

   Markle wil niet veel kinderen anders krijgt ze lelijke zwangerschapsstriemen …..

   Like

  • delamontagne zegt:

   Het wordt weleens betreurd dat “gekroonde-hoofden” zich moeten beperken tot het inhuldigen van bloemperkjes of lintjes doorknippen of standbeelden onthullen.
   Er zijn mensen die ’t jammer vinden zij niet meer mogen doen.
   Maar nu dit;
   De Hertog van Sussex heeft jongstleden aangekondigd dat hij en de hertogin ‘slechts’ twee [2] kinderen willen krijgen en dit wel om………..Ecologische redenen !
   Maar wat een ongerijmdheid met z’n broer, of is ’t om hem een trap na te geven ?.
   ( de 2 vrouwen zijn gebrouilleerd ! ), William en Kate hebben er al 3.
   Maar om dit nu publiekelijk te verkondigen.
   Geen groter gezin is hun volstrekste recht en hun intimiteiten gaan ons niets aan, maar om dit nu zo te gaan verkondigen is je reinste absurditeit en verontrustend.

   Er waren eerder Engelse Koningen/Princen die hun kroon veilig wilden stellen, zoals Edward III.
   En heel veel eerder, Richard Leeuwenhart die het Christendom wilde redden..
   En er waren er die de integriteit van het Rijk wilden redden, zoals Prince Andre die officier bij de Koninklijke Marine was tijdens de Falkland-oorlog.
   Maar een Prins die beweert de planeet te willen redden en wel op het slagveld van zijn slaapkamer, dat is nog nooit eerder vertoont.
   Maar elk tijdperk krijgt zijn Koninklijke Hoogheden die ‘het verdient’.
   Zo was er Victoria in de 19e eeuw. Die had 9 kinderen ( de doodgeborenen niet meegeteld ) en is de grootmoeder bij talrijke Europese Hoven.

   Koninklijke families hebben tegenwoordig heel weinig te zeggen in Staatszaken, laten ze blijven doen waar ze goed in zijn:
   glimlachen met elegantie, mensen te begroeten en toe te wuiven vanuit hun calèches- rijtuig of vanaf het balkon, daar zijn ze goed in.
   En natuurlijk om de z.g.n. Nationale Eenheid te bewaren, wat men er ook onder moge verstaan.
   Voor de rest kunnen zij beter hun koninklijke monden houden………………….

   Geliked door 1 persoon

 12. boorzalf zegt:

  Roodbaard roept ook wat, onbenul.

  Geliked door 4 people

 13. meine zegt:

  We zullen altijd blijven discrimineren. Altijd en overal.

  De reden is simpel, er is een verschil tussen zij die hebben, en zij die willen hebben. Dat kan zijn: geld, intelligentie, gezondheid, schoonheid, ervaring, leeftijd, kracht, etc, etc,…. En dan heb je mensen die er geen moeite voor willen doen, en het toch willen hebben. Daarvoor is “Socialisme” uitgevonden, zij die hebben moeten geven aan zij die niet hebben. Iedereen gelijke rechten, maar de plichten zijn ongelijk verdeeld.

  Als nu de ervaring is dat een bepaald type mens minder slim is, en meer gewelddadig, dan loop je liever daar even omheen. Er zijn nu eenmaal verschillen tussen de “rassen”. We mogen zeggen dat Aziaten intelligenter zijn dan Blanken. Maar zwarten dommer noemen dan blanken is “Racisme”. Meten met 2 maten, typisch “Socialistisch”. Er zijn meer verschillen dan Intelligentie en de pigmentering, lactose-intolerantie, draagtijd, groeisnelheid, etc, etc,..

  https://intelltheory.com/bellcurve.shtml

  Like

  • exmarineman zegt:

   Hij moest eens weten hoe de zwarte/bruine/licht bruine zich onder elkaar discrimineren dan zou hij anders over racisme spreken. Zie wat er in al die bootjes zit, de meest donkeren van hun want zij zijn de laagste in de pikorde bij hun “rasgenoten” uit Afrika.

   Geliked door 4 people

   • Piet Snot zegt:

    Dat lelijke wijf waarom hij getrouwd heeft ‘m natuurlijk helemaal opgestookt.
    Die komt zelf uit zo’n nest vandaan.
    Daar zijn ze goed om mensen tegen mekaar op te zetten.

    Like

 14. har zegt:

  2 kindjes max zegt die rooie gek, en ondertussen loopt de uk/europa vol met islamieten die gemiddeld 4 kindertjes fokt per gezin!
  je kan er gewoon op wachten dat de blanken er uit gefokt worden, en het “mooie” is, we doen het allemaal zelf !

  btw, die jane goodall was niet zo een rationeel mens als men ons wil doen geloven, ze was zo gek als een deur, totaal de weg kwijt en irrationeel geobsedeerd met die apen, heeft toentertijd meerdere negertjes gemarteld toen haar aapjes afgemaakt werden door stropers.

  Geliked door 1 persoon

 15. Trucker zegt:

  Bren ik wat blij dat ik luidens deze rechtop lopende spermacel “onbewust racist ben, ik ken mezelf vrij goed want heb in mijn jeugd introspectie gedaan (en niet een klein beetje) zodus weet ik dat ik geen racist ben ten opzichte van anderen BEHALVE islamieten.
  Tevreden met mezelf dat het (luidens die niksnuttende clown) onbewust is, zo moet ik mij niet concentreren op racist te wezen tegen de islam(iet) want het is een automatisme (onbewust is automatiek gelijk in de voiture het schakeleln met ne automatiek is ook onbewust want je let er niet meer op.
  Was dit eventjes een fijne verhandeling die ik gepend heb, geef mezelf een pluim 🙂

  Geliked door 2 people

 16. Christiane Dirick zegt:

  Wat stelt het woord racisme eigenlijk nog voor? Al veertig jaar lang is dit woord uitgehold door mensen die dit onnodig op zichzelf betrokken om er uiteindelijk beter van te worden. Is een Islamiet, een Mohammedaan, een Moslim een ras? Vergeet niet dat het woord “Racisme” is uitgevonden door de communisten, evenals het woord “Islamofobie” door de Moslimbroeders in Egypte. Als iemand mij tegenwoordig een racist zou noemen dan haal ik even mijn schouders op en zeg “Et alors?” Het glijdt gewoon mijn rug af. Het slaat gewoon nergens op. Het is altijd het laatste woord van diegenen die geen argumenten meer hebben.

  Geliked door 5 people

 17. Piet Snot zegt:

  Ginger’s have no soul.

  Geliked door 1 persoon

 18. Rensk. zegt:

  Hij klets ook maar weer wat na van wat hij in zijn eigen groepje hoort. Mensen van koninklijke familie kunnen oliedom zijn. Als mensen geen rascist zijn dan worden ze het vanzelf wel met dit achterlijke gedram en opgelegde uitingen dat ze het onbewust zijn. Ik ben het nooit geweest, maar sinds 2015 merk ik dat ik steeds meer moeite krijg met getinte mensen. Merk dat ik ze uit de weg begin te gaan, Iets wat ik daarvoor helemaal niet had. Behandelde elk mens op dezelfde manier en als ze vervelend deden, dan negeerde ik ze verder blank of bruin.

  Geliked door 1 persoon

 19. door immigratie komt er steeds meer natuurschade, maar dat zegt deze oliedomme prins niet

  Geliked door 1 persoon

 20. M. zegt:

  Zoals de prins is lult hij over zijn gasten.

  Geliked door 1 persoon

 21. Wachteres zegt:

  https://www.dailymail.co.uk/news/article-7309805/Backlash-barefoot-Prince-Harry-hypocrite-celebrities.html

  Backlash at barefoot Prince Harry and ‘hypocrite Greenerati’: Eco-warrior elite who turned up at secret climate change Google camp in 114 private jets, helicopters and mega yachts are mocked for leaving their own carbon footprint

  Prince Harry is understood to have given a passionate, barefoot speech at the secretive Sicily climate event
  Buckingham Palace has today refused to say whether the Duke of Sussex travelled to Italy on a private jet
  The mega yacht Rising Sun dropped A-list celebrities Katy Perry and Orlando Bloom off at the climate event
  Some 114 planes were set to land in Palermo for the elite gathering which has faced claims of hypocrisy

  Geliked door 2 people

 22. Jan zegt:

  Katie Hopkins over de parasieten Harry en zijn sloerie Meghan Markle

  Geliked door 1 persoon

 23. Lucky zegt:

  Wel het geld en de titel…..maar niét de verantwoordelijkheden willen dragen
  https://www.breitbart.com/europe/2020/01/11/hard-megxit-prince-charles-fears-permanent-split-royal-family-report/

  Hard Megxit? Charles Fears Permanent Split from Royal Family: Report
  Harde Megxit? Charles vreest permanente scheiding van de koninklijke familie: verslag

  Prince Charles has a “genuine fear” that Prince Harry and Meghan Markle’s split from the Royal Family will deepen and become permanent, royal sources have said.

  Sources told The Mirror: “There’s a genuine fear from Charles that this could be the beginning of the end for Harry and Meghan’s involvement with the family and that, in his words would be ‘an utter tragedy’.
  “Charles has implored everyone to work together to bring them back into the fold before it is too late, as he realises the benefits they have as a couple and indeed for the popularity of the monarchy across the world.
  “The message is clear: the stakes are too high to lose one of the family’s greatest assets.”
  The source continued that while Queen Elizabeth and the Prince of Wales have discussed a more slim-lined monarchy, plans were for the Duke and Duchess of Cambridge, Prince William and Kate, to take on the more formal duties while the Duke and Duchess of Sussex, Harry and Meghan, were to have been allowed to “spread their wings and have a far more fluid role”.

  However, Prince Harry was said to have found processes at Buckingham Palace moving too slowly, resulting in him and his wife making the bombshell announcement on Wednesday that they were to be stepping back as “senior” members of The Firm to carve out “progressive” new lives for themselves.

  The statement, reportedly published without the foreknowledge of the Queen or the other members of the Windsor family, published on Instagram set out ambitious plans with the couple setting out what appears to be a half-in-half-out royal life.

  Nl
  Bronnen vertelden The Mirror: “Er is een oprechte angst van Charles dat dit het begin van het einde zou kunnen zijn voor de betrokkenheid van Harry en Meghan bij de familie en dat, in zijn woorden,” een volslagen tragedie “zou zijn.
  “Charles heeft iedereen gesmeekt om samen te werken om ze terug in de schaapskooi te brengen voordat het te laat is, omdat hij zich de voordelen realiseert die ze als een paar hebben en inderdaad voor de populariteit van de monarchie over de hele wereld.
  “De boodschap is duidelijk: de inzet is te hoog om een ​​van de grootste troeven van de familie te verliezen.”
  De bron vervolgde dat terwijl koningin Elizabeth en de Prins van Wales een slankere monarchie hebben besproken, plannen waren voor de hertog en hertogin van Cambridge, prins William en Kate, om de meer formele taken op zich te nemen terwijl de hertog en hertogin van Sussex , Harry en Meghan, mochten ‘hun vleugels spreiden en een veel meer vloeiende rol spelen’.

  Er wordt echter gezegd dat Prins Harry processen in Buckingham Palace te langzaam heeft gevonden, waardoor hij en zijn vrouw woensdag de bom aankondigden dat ze een stap terug zouden doen als ‘senior’ leden van The Firm om ‘progressief’ uit te hakken nieuwe levens voor zichzelf.
  De verklaring, naar verluidt gepubliceerd zonder de voorkennis van de koningin of de andere leden van de Windsor-familie, gepubliceerd op Instagram, bevat ambitieuze plannen met het paar waarin wordt uiteengezet wat een half-in-half-koninklijk leven lijkt te zijn.

  Like

 24. Lucky zegt:

  Ze willen hun titel dus misbruiken voor commerciële doeleinden
  https://www.theguardian.com/uk-news/2020/jan/11/prince-harry-meghan-face-potential-fight-protect-sussex-royal-brand

  Harry and Meghan could face fight to protect ‘Sussex Royal’ brand
  Pair may have to file objection after EU trademark application is apparently made from Italy

  Harry en Meghan kunnen vechten om het merk ‘Sussex Royal’ te beschermen
  Paar moet mogelijk bezwaar aantekenen nadat de EU-merkaanvraag blijkbaar uit Italië is gedaan

  The Duke and Duchess of Sussex face having to potentially make an objection to protect their would-be brand “Sussex Royal” after an application was lodged with EU authorities to trademark a range of goods including beer and jewellery.

  In what may be the latest attempt to either squat on or protect the couple’s brand, it was lodged on Thursday by an applicant who appears to be based in Italy and filed it in German, with English listed as a second language. Database searches suggest it was made in the name of Ui Phoenix Kerbl, possibly after the Guardian reported on Thursday that the Sussexes had yet to register their brand outside of the UK.

  Six categories of goods and services were listed – covering areas including toiletries, sporting goods, toys and alcoholic beverages – in the application to the European Union Intellectual Property Office (EUIPO).

  Nl
  De hertog en hertogin van Sussex moeten mogelijk bezwaar maken om hun zogenaamde merk ‘Sussex Royal’ te beschermen nadat een aanvraag bij de EU-autoriteiten is ingediend om een ​​reeks goederen, waaronder bier en sieraden, te verhandelen.

  In wat misschien de laatste poging is om het merk van het paar te hurken of te beschermen, werd het op donderdag ingediend door een aanvrager die in Italië lijkt te zijn gevestigd en het in het Duits heeft ingediend, met Engels als tweede taal. Database-zoekopdrachten suggereren dat het werd gedaan in de naam van Ui Phoenix Kerbl, mogelijk nadat de Guardian donderdag had gemeld dat de Sussexes hun merk nog buiten het VK moesten registreren.

  Zes categorieën goederen en diensten werden vermeld – met betrekking tot onder meer toiletartikelen, sportartikelen, speelgoed en alcoholische dranken – in de aanvraag bij het Bureau voor intellectuele eigendom van de Europese Unie (EUIPO).

  Like

 25. Jan zegt:

  Aandachtshoer Meghan Markle:
  Meghan Markle ‘wilde niet meer leven’ door ‘racisme en onbegrip’ koningshuis

  Markle vertelde aan Winfrey dat ze met zelfmoordgedachten kampte op het hoogtepunt van de crisis binnen de Britse paleismuren. Volgens Meghan had ze gevraagd om professionele hulp maar die kwam er niet, omdat de hofhouding dat niet gepast vond. Ze legde ook uit dat ze als vrouw van een prins niet zomaar op eigen houtje naar een ziekenhuis kon gaan. ‘Dat gaat gewoon niet. Ik kon geen Uber bestellen in het paleis, zo werkt het gewoon niet. Je levert alles in: mijn paspoort, mijn rijbewijs, mijn sleutels.’

  https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/meghan-markle-wilde-niet-meer-leven-door-racisme-en-onbegrip-koningshuis~bc82a758/

  Hussein Obama ging haar voor met zijn onbeschofte en asociale gedrag tegenover de koningin en volkslied
  https://www.bbc.com/news/av/uk-13537972

  Like

 26. Jan zegt:

  Wat men in Amerika kan kunnen wij hier ook, denkt linksvolk

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s