Vier lessen uit de bloedige daad van Frankfurt

Screenshot_86

(Door: Alice Weidel – Vertaling: E.J. Bron)

Ten eerste: Laten we in ieder geval taalkundig eerlijk zijn: de jongen en zijn moeder werden niet geduwd, zoals de politiek en de media dit zo mooi pratend bagatelliseren. Kinderen duwen elkaar tijdens het spelen, willen op de schommel een duwtje krijgen. Nee, de jongen werd koelbloedig de dood in gestoten. Wie iets anders zegt, drijft de spot met de slachtoffers.

Junge Freiheit

Ten tweede: Zwitserland en Eritrea – dat is een apart onderwerp, dat men eigenlijk ook in Berlijn zou moeten kennen. Geen ander land heeft genereuzer Eritreeërs opgenomen en met wereldwijd geldige reisdocumenten uitgerust: 32.000 zijn het er. De meesten van hen zijn “voorlopig opgenomen”. In het Nederlands: ze kunnen blijven zolang ze willen. De verdachte van Frankfurt had zelfs een C-status. Dat is bijna net zo goed als een Zwitsers paspoort.

Ze kunnen allemaal reizen, om het even met welk document. Niet alleen naar Frankfurt. Velen reizen naar hun land van herkomst – waar ze toch zo wreed vervolgd worden – naar de bruiloft van een neef of nicht, naar het ziekbed van de o zo zieke vader, of gewoon op vakantie.

Desondanks zet Zwitserland ze niet uit. Want Eritrea wil ze niet terughebben. En dus leven ze van Zwitserse sociale uitkeringen. Want geen enkele andere groep migranten past zich minder aan, leert minder de taal en spant zich minder in om een baan te krijgen.

Zogenaamd “voorbeeldig geïntegreerd”

De vermeende moordenaar van Frankfurt daarentegen was zogenaamd “voorbeeldig geïntegreerd”. Een voorbeeld van hoe serieus men zulke uitspraken kan nemen. Dat is allemaal bekend en gedocumenteerd. Waarom laat Duitsland dus zijn grenzen wagenwijd open voor iedereen? De Federale politie registreerde 43.000 illegale binnenkomsten – en dat zijn alleen nog maar diegenen die men oppakte. Hoe hoog is een niet officieel geregistreerde aantal? Waar kwamen deze mensen vandaan? Welke nationaliteit hadden ze?

En waar is Heiko Maas [de Duitse SPD-minister van Buitenlandse Zaken], die andere landen graag de levieten leest, wanneer er nu terreurtoeristen uit Zürich naar Duitsland komen? Geen woord. Net zomin van de bondskanselier. Net zomin van president Steinmeier. Het zijn immers maar Duitse slachtoffers.

Ten derde: Minister van Binnenlandse Zaken Hors Seehofer (CSU) wil nu de stations veiliger maken. Alsof er alleen gevaren op de perrons zouden dreigen. ER werden Duitsers voor de supermarkt neergestoken, naar beneden geschopt van de trappen van de metro of verkracht in het park. Als men het veiligheidsgevoel van de bevolking wil vergroten, volstaat één ding: sluit de grenzen en zet illegalen en geweldplegers zonder pardon uit.

Ten vierde: De Zwitserse Eritreeër was – hoe toevallig – zogenaamd psychisch gestoord. Merkwaardig, dat daders uit migrantenkringen vaak psychisch gestoord zijn. Dat klinkt niet als geschoolde arbeidskrachten.

(Alice Weidel is fractievoorzitter van de AfD in de Duitse Bondsdag)

Bron:
https://jungefreiheit.de
Door: Alice Weidel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "migratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, AfD (Alternative für Deutschland), asielwaanzin, Barbarisme, christendemocraten, cultuurrelativisme, Duitsland, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Merkel, migrantengeweld, Multiculti, Naïviteit, Overheid, politici, praatjesmakers, Rotzakken, sociaaldemocraten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur, Zwitserland. Bookmark de permalink .

17 reacties op Vier lessen uit de bloedige daad van Frankfurt

 1. Bob Fleumer zegt:

  Het Westen gaat aan lafheid ten onder, het enige voorwerp wat nog gehanteerd wordt is een lolaborstel. Ik geloof verdomt dat Rutte, als hij echt een klap in zijn smoel zou krijgen, z’n andere wang zou toekeren, toch?

  Geliked door 1 persoon

 2. Tineke zegt:

  Wat een realisme weer van Alice Weider !

  Je zou verwachten,dat heel Germany,nu toch massaal AFD zouden gaan stemmen bij de volgende verkiezingen,na weer zo n gruweldaad.

  Nou,echt niet.

  Net als hier,op die zak hooi van een Rutte blijven stemmen,maar wel roepen dat Wilders wel een punt heeft !

  Wat moet je nou toch met zulke dombo s !!

  Geliked door 4 people

 3. Henk zegt:

  cultuur vol haat en agressie naar de duitsers toe, wat halen we in huis……………………..

  Like

 4. Eigen volk eerst zegt:

  Tja… ook deze moord wordt weer goed gepraat. Walgelijk. Deze voorbeeldig geïntegreerde Eritreër krijgt een flutstrafje of helemaal geen straf voor het vermoorden van een kind.
  EU hè? Mooier kunnen we het niet maken

  Geliked door 1 persoon

  • Trucker zegt:

   Die zal een paar jaar gevangenis krijgen (als het dat al wordt) en daarna lekker leuk naar huis misschien (heel misschien) met een enkelbandje maar ik zou er meer als één vinger om verwedden dat het niet veel soeps zal worden met de straf.
   Het meest praktische in feite in deze is straffen zoals ze vroeger wel eens deden: het volk laten beslissen en het volk het vonnis laten uitvoeren.
   Bijkomend voordeel kost geen cent én het afschrikkingseffect effect zal zelfs bij islamieten(negers) met een het verstand van een amoebe toch impact hebben, meer als de pakkemannen die zeggen ‘wij gaan je opsluiten voor een paar jaar’.

   Geliked door 1 persoon

 5. Cathja zegt:

  Perfect onder woorden gebracht, mevrouw Weidel!
  Chapeau!

  Geliked door 1 persoon

 6. M. zegt:

  Men blijft de mensen binnen halen want onder het mom van beveiligen neemt men u de vrijheid af.
  Men neemt u liever de vrijheid af dan het probleem aan te pakken want dan zou men u de vrijheid niet kunnen afnemen onder het mom van beveiligen.

  Like

 7. Joannes den Hollander zegt:

  Borden plaatsen met “toegang alleen voor blanken” zou al een hele vooruitgang zijn. Net zoals men dat in een recent verleden in Zuid Afrika nog deed. Dat deden ze niet voor niets. De resultaten zijn daar inmiddels te zien nadat dat soort borden zijn weggehaald.

  Geliked door 1 persoon

 8. Tistochwat zegt:

  Desondanks zet Zwitserland ze niet uit. Want Eritrea wil ze niet terughebben. En dus leven ze van Zwitserse sociale uitkeringen.

  Dus in Zwitserland zijn ze ook al krankzinnig geworden.

  Geliked door 3 people

 9. BigLJohn zegt:

  ….Merkwaardig, dat daders uit migrantenkringen vaak psychisch gestoord zijn. Dat klinkt niet als geschoolde arbeidskrachten….Ach, je weet hoe het gaat. een verwarde of psychisch gestoorde man krijgt voor onbepaalde tijd TBS voor een moord, en word na een half jaar opeens vrijgelaten wegens een uitstekende progressie in zijn doen en laten.

  Geliked door 2 people

 10. rottenpikwick zegt:

  Reken maar dat Vrouwtje Bibber schijtbang is voor een bloedbad. Dan wordt haar dan persoonlijk aangerekend. Kan niet wachten!

  Geliked door 1 persoon

 11. Trucker zegt:

  Eén les heb ik al (bijna dertig jaar) geleerd en hoef geen recente feiten te horen om mijn zienswijze te veranderen.
  Wat betreft de dader(s) van deze (of andere zware) feiten, neutraliseren en familie eruit naar waar is me eender, wel moet de dader hersendood kunnen verklaard worden (zoals gebruikelijk als er iemand overlijd).
  Dit is nog maar het begin, wie niet kennis heeft, sterk is of wapens heeft zal op termijn een vogel voor de kat worden, een rustig reisje naar de stad zie ik ook niet meer zo naar uit als vroeger.
  O ja ingeval het niet duidelijk genoeg is : zijn de daders islamiet wordt er geen mededogen getoond (daar komt -loos voor in de plaats) en is het de zwaarst mogelijke straf met als vaakst gebruikte de doodstraf, ik ben niet zo voor de watjes die de doodstraf “geen goede oplossing vinden”.

  Geliked door 3 people

 12. guusvelraeds zegt:

  Blijf het herhalen, blijf het herhalen. Zolang de media ongestraft alles en nog wat kunnen ¨herrunter spielen¨ zolang kunnen de Alt Parteien nog stemmen herrunter laden. Het is nog lang niet voorbij de wal zal het schip moeten keren.

  Geliked door 2 people

  • QenQ6 zegt:

   Klopt. De NRC vermeldt met het kwijl in de mond, dat de dader een christen is… en dat recent een eritreer ook wat is overkomen….Tsja, dan ben je eind weg!

   Geliked door 2 people

 13. Gerrit zegt:

  Bij bijna elke aanslag komt men snel met de mededeling dat de dader psychisch gestoord was. De beruchte “verwarde man” uitspraak. Het is dan weer een opmaat voor een lichte straf. Trouwens die Heiko Maas en Walter Steinmeier zijn helemaal de weg kwijt. Familie verbleef een lange tijd in Duitsland en vonden de sfeer veranderd. Niemand durft nog in het openbaar voor zijn mening uit te komen. Binnenkamers klagen ze volop en zeggen ” We laten het allemaal maar gebeuren”

  Geliked door 1 persoon

 14. met dank aan Merkel en haar welkomstcultuur

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s