Zwembadterreur als strategie

Screenshot_88

(Door: Ann Moella)

Groepsaanrandingen als intimiderend (politiek) wapen

Groepsaanrandingen. We kennen het fenomeen hier in Europa sinds oudejaarsavond 2015 in Keulen: ‘jihadrape‘ werd het toen genoemd. En het ging vooral om mannen van Arabische en Noord-Afrikaanse origine, schreef Het Laatste Nieuws.

Vele media berichtten er schoorvoetend over, een week na de feiten, toen zwijgen niet langer kon. De toenmalige Duitse minister van Binnenlandse Zaken Thomas de Maizière (CDU) noemde het ‘een ernstige incident door een groep van migranten van een nieuwe dimensie’. ‘We pikken het niet dat Noord-Afrikaanse groepen mannen zich organiseren om weerloze vrouwen met drieste seksuele aanvallen te vernederen’, verklaarde de toenmalige minister van Binnenlandse Zaken van de deelstaat Noordrijn-Westfalen, Ralf Jäger (SPD).

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Doorbraak.be

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "migratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Arabieren, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, gezond realisme, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, machtswellust, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Noord-Afrikanen, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Turken, verloedering, Volksvijandigheid, West-Europa. Bookmark de permalink .

12 reacties op Zwembadterreur als strategie

 1. Joannes den Hollander zegt:

  Een toegangsverbod voor schurftige varkens is wel het minste dat men dient in te stellen. En dat niet alleen beperken tot zwembaden.

  Geliked door 2 people

 2. rottenpikwick zegt:

  Overal waar De Verrijking heeft toegeslagen heerst TERREUR in allerlei vormen. Discoauto’s, knetterscooters, schreeuwvolk etc. noem ik ook TERREUR!

  Geliked door 2 people

 3. BigLJohn zegt:

  Van dat plein in Keulen naar de zwembaden, en van de zwembaden naar de straten, zodat geen enkele vrouw nog de straat op zal durven. Deze progressie is volgens mij de volgende stap in de richting van de totale islamisatie.

  Geliked door 3 people

  • Eigen volk eerst zegt:

   De vrouwenwagons zijn al een feit bij de Duitse Spoorwegen. Het gaat dat tuig lukken te overheersen met behulp van linkse deugers.
   De linkse deugers zijn diegenen die ons eigen volk verraden. Het tuig maakt er gebruik van.

   Geliked door 1 persoon

 4. Tineke zegt:

  En zo worden we door de EU op een sneaky manier,richting sharia gemanoeuvreerd!.
  Rookverbod,Alcoholverbod. Gescheiden reizen/zwemmen,Hoofddoek bij de politie,Burkaverbod niet handhaven.Halal eten,Kinderen al naar de moskee.etc…….
  Piet Hein Donner lacht zich de ballen uit zijn broek !

  Geliked door 3 people

 5. Meine zegt:

  Zo’n 1500 jaar terug in de tijd, waren er regels in het Heidense Friesland. Het jaar is ongeveer 600 na die mislukte timmerman die zo nodig aan zijn kruis wilde hangen, en de pedofiele woestijnrover deed net zijn eerste stapjes. Er kan niet meer verschil zijn !!!

  http://www.keesn.nl/lex/lex_nl_text.htm
  Lex Frisionum, het eerste geschreven wetboek van West-Europa. Hierin was het leven en de eer van een (vruchtbare) vrouw meer waard dan een (vrije) man.

  Tit. XXII-89 Als iemand bij een vrije vrouw, en niet de zijne, de borsten beroert, boet hij met tweemaal 4 solidi en 2 solidi als vredegeld.

  Like

  • Ton Ruygrok zegt:

   Die…, Mislukte Timmerman .., Dit is Gods Zoon…, Die aan het Kruis hing voor Goddeloze.., Zondige…, Redeloze .., en Radeloze mensen om hen met zichzelf te verzoenen…, er moest GeRechtigheid plaatsvinden .., de smadelijke kruisdood was het middel daar toe .., maar HIJ is ook weer opgestaan..!.., en Leeft in Eeuwigheid.. met de ZIJNEN..!.., Zie ..zonder uitstel..dat je er ook bij zal zijn..!..,
   A.Ruygrok, Monster.

   Like

 6. koddebeier zegt:

  Het is zo simpel, gewoon een bordje verboden voor moslims.
  En nu niet zeiken over discriminatie, ze vragen er zelf om !!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s