CARTOON Mohammed . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “boorzalf”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Mohammed. Bookmark de permalink .

21 reacties op CARTOON Mohammed . . .

  1. Tistochwat zegt:

    HAHAHAHAHAHAHAHAAA!

    Geliked door 4 people

  2. delamontagne zegt:

    Die arabs denken er toch anders over, over hun geliefde proleet Mo.
    Zijn haar wordt in een gouden schrijn bewaard en zo nu en dan tentoongesteld.
    ( het wachten is nog of die islam-idioten een versteende drol van hem vinden om tentoon te stellen. )

    Video Exposition des cheveux du prophète

    Geliked door 3 people

  3. Poster bij Rutte ophangen!! Weet vast wel meer!!!!!!!!

    Like

  4. rottenpikwick zegt:

    Israel in oorlog met het muhammedVolk op 3 fronten!!?? Deze week waren er op 1 dag 2 incidenten waarbij de IDF in actie moest komen. 1 op de Golan met het Syrische leger en (natuurlijk) ook weer bij Gaza met hamAss. In het Westen werd er geen aandacht aan besteed , maar het waren weer serieuze incidenten. In Israel maakt men zich zorgen dat het volgende Grote Treffen weleens op 3 fronten tegelijkertijd moet worden uitgevochten. Gaza, de Golan en in het noorden met Libanon / Hezbollah. Grote kans dat Iran zich dan ook nog meld. De IDF heeft al diverse grote oefeningen achter de rug met dit scenario. Vraagje; Waar zal er dan ook oorlog uitbreken??? Hier een interessant artikel uit de Jerusalem Post met de vraag of Israel wel zo’n Groot Treffen aankan. Het zal wel moeten, heeft geen andere keus. (excuus wel in het Engels)
    https://www.jpost.com/Middle-East/Two-attacks-on-two-borders-in-one-day-Is-IDF-ready-for-war-on-3-fronts-597410

    Like

    • paulzwueste zegt:

      Je denkt toch zeker niet dat Trump werkeloos zal blijven toezien als er maar ’n kans bestaat dat Israël het onderspit zou delven…?
      Iran zal zich héél koest houden omdat ze verdomd goed weten dat ze al op de allereerste plaats staan om in aanmerking te komen voor ’n geheel gratis verbouwing tot parkeerplaats
      Syrië zal zich gedeisd houden omdat Poetin geen interesse heeft in ’n enorme confrontatie met de VS.
      Wat overblijft is ’n zooitje ongeregeld dat definitief zal worden opgeruimd door ’n Israël dat het allang zat is om mooi weer te blijven spelen voor die vervloekte VN en het decadente Europa!

      Geliked door 1 persoon

      • rottenpikwick zegt:

        Klopt, de wereldmachten, de Grote Jongens, zitten niet te wachten op een groot conflict en zullen ook ingrijpen als Israel in het nauw gedreven wordt. Want, atoombommen!

        Geliked door 1 persoon

    • Tistochwat zegt:

      rottenpikwick 2 augustus 2019 om 08:05

      Het barst van de landverraders.
      Daarom zeg ik: er is geen redding meer mogelijk. We komen nooit meer van die smerige islam af.

      Geliked door 1 persoon

    • boorzalf zegt:

      De Ku Klux Klan Buddies zijn ook een groot succes, lekker samen wandelen langs de moskee.

      Like

    • paulzwueste zegt:

      Die van Dale is allang dood, niemand kent die man.
      Breaking News!
      Lex en maxima hebben geprobeerd om als paard vermomd te vluchten maar zijn bij het hek gearresteerd omdat maxima, die van achteren in het pak was genaaid, niet wijdbeens kon lopen.
      Ze zijn naar de Oostvaardersplassen gedeporteerd.

      Dat krijg je er van als je ik wort zonder t schrijft…

      Geliked door 1 persoon

  5. Lucky zegt:

    Jihadi’s kweken
    https://www.breitbart.com/national-security/2019/08/01/un-al-shabaab-forcing-somali-parents-hundreds-children-become-jihadis/

    U.N.: Al-Shabaab Forcing Somali Parents to Give Up Hundreds of Children to Become Jihadis
    U.N .: Al-Shabaab dwingt Somalische ouders om honderden kinderen op te geven om jihadisten te worden

    The United Nations confirmed this week that the Somalia-based al-Qaeda affiliate al-Shabaab is forcing civilians to surrender hundreds of children from their community for “indoctrination” and “recruitment” to become jihadis.
    Al-Shabaab is using threats of reprisals to coerce clan elders and parents to hand over their children, the U.N. revealed in a report issued Tuesday. The report covered activities in 2018.
    Virginia Gamba, the U.N. special representative for the office that authored the report, told reporters this week that Somalia is the worst offender of all “grave violations” against children.

    De Verenigde Naties hebben deze week bevestigd dat het in Somalië gevestigde Al-Qaida-filiaal al-Shabaab burgers dwingt om honderden kinderen uit hun gemeenschap over te geven voor “indoctrinatie” en “rekrutering” om jihadisten te worden.
    Al-Shabaab gebruikt represailles om clanoudsten en ouders te dwingen hun kinderen af ​​te staan, zo onthulde de U.N. in een dinsdag gepubliceerd rapport. Het rapport had betrekking op activiteiten in 2018.
    Virginia Gamba, de speciale vertegenwoordiger van de Verenigde Naties voor het kantoor dat het rapport heeft geschreven, vertelde verslaggevers deze week dat Somalië de ergste dader is van alle “ernstige schendingen” tegen kinderen.

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie