De voorbereidingen lopen: Britse regering verdubbelt budget voor de Brexit

Screenshot_97

De nieuwe Britse premier Boris Johnson en zijn minister van Financiën Sajid Javid.

(Vertaling: E.J. Bron)

De Britse regering stelt nog eens £ 2,1 miljard (± € 2,3 miljard) voor de voorbereiding op de Brexit beschikbaar. Minister van Financiën Sajid Javid verklaarde woensdag dat er onmiddellijk £ 1,1 miljard zouden worden vrijgegeven om belangrijke sectoren voor te bereiden op een EU-uittreding op 31 oktober.

epoch times

Nog een miljard zou klaarstaan voor het geval er nog meer geld nodig zou zijn. Zodoende verdubbelde de regering het voor dit jaar voor de Brexit-voorbereidingen voorziene budget.

Met het extra geld moet volgens het ministerie van Financiën vaart gezet worden achter de voorbereidingen aan de grens, de ondersteuning van ondernemingen en de verzorging met medicamenten.

Informatiecampagne wordt voorbereid

Ook zal er een informatiecampagne opgestart worden. Javid verklaarde dat drie maanden voor de Brexit de planningen geïntensiveerd zouden moeten worden om te garanderen “dat we er klaar voor zijn”.

De nieuwe premier Boris Johnson heeft beloofd zijn land op 31 oktober uit de EU te leiden – met of zonder akkoord met de Europese Unie. Een No-Deal-Brexit zou tot economische chaos in Groot-Brittannië kunnen leiden.

Bron:
www.epochtimes.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EUSSR, gezond realisme, Groot-Brittannië, Nationalisme, Patriottisme. Bookmark de permalink .

11 reacties op De voorbereidingen lopen: Britse regering verdubbelt budget voor de Brexit

 1. Tineke zegt:

  Het zal mij echt benieuwen!
  Als hij er niet uitstapt,is ie in 1 klap zijn geloofwaardigheid kwijt.
  Lukt het wel,en blijft de schade beperkt,is de kans groter,dat er meer gaan volgen.
  Ik kan niet wachten !

  Geliked door 2 people

 2. Statler & Waldorf zegt:

  Het zal in het begin even wat chaotisch zijn in GB en een paar extra centen kosten maar daarna zal GB de zoete vruchten gaan plukken van de Brexit.

  Geliked door 2 people

 3. in de EU blijven is veel duurder

  Geliked door 1 persoon

 4. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Het hete hangijzer voor de Brexit is de grens tussen het Britse Noord-Ierland en Ierland. Dit is het resultaat van zachte heelmeesters, die decennialang bleven modderen, soebatten en compromissen zochten in plaats van knopen door te hakken. Het kwaad werd niet aangepakt, maar werd bedekt met de mantel der liefde. Het resultaat is onduidelijkheid en over en weer oneigenlijke belangen. Nu is het touwtrekken met de hakken in het zand. En zoals gebruikelijk zullen straks beide kampen op de grond liggen, zonder dat er een duidelijke winnaar is. Dit kost inmiddels al heer duur en gaat nog meer geld kosten, heel veel geld en nog veel meer. Maar een echte oplossing is vooralsnog niet in zicht. Een oud Engels gezegde verluidt “good fences make good nabours”. En dat gaat zekerlijk ook op voor de Brexit. Paal en perk stellen aan het eigen territorium creëert duidelijkheid. Hier begint de ene jurisdictie en eindigt de andere. Daar is uiteindelijk iedereen mee gebaat. Al het andere is knoeien in de marge door zachte heelmeesters en een vraag om nog meer problemen.

  Like

 5. rottenpikwick zegt:

  Zo te lezen komen / zitten er ook moslim(achtigen) op belangrijke posten in de regering etc. van Boris. Kan ook niet anders, het stikt er van. Gaat in W-Europa ook gebeuren. Onze prinsessen zullen ook worden gepoest (!) om een mohammedaan / afrikaan als partner te zoeken! Alles wordt uit de kast getrokken om van de VERRIJKING / OMVOLKING een SUCK6 te maken!

  Like

  • Piet Snot zegt:

   Hoe meer mossels er op belangrijke plekken terecht komen in de regering daar, des te makkelijker is het om er een islamitisch land van te maken.
   Zeker als ze geen last meer hebben van EU terreur die ze onder controle houd.
   We moeten maar afwachten hoe het gaat lopen daar en wat de gevolgen zijn als je hoge posten uitdeelt aan mossels.
   Maar hier zijn ze er voorlopig blij mee, en gaan weer verder met de PVV te steunen om juist te de-islamiseren.
   En ik betwijfel of dat ze er hier nou zo blij mee waren geweest wanneer rutte allerlei mossels op hoge plekken had gezet.
   Zolang we maar Nexit nastreven maakt het weinig mensen iets uit meer als er meer mossels in de regering zouden komen.
   Het komt bij mij nogal tegenstrijdig over allemaal.

   Like

  • scherpschutter1943 zegt:

   Openlijke moslims in de regering brengen het gewelddadig einde van deze regering alleen maar dichterbij. Veel gevaarlijker moslims zijn zij die in het geniep de moslims bevoordelen. Dat duurt veel langer voor we dat door hebben. Een voorbeeld hiervan is mevrouw Kaag die met ons belastinggeld de Palestijnse autoriteit sponsort.

   Like

 6. Jean zegt:

  Op 31 oktober neemt GB een zeer slimme beslissing, ik hoop dat heel Europa op 1 november die EU misdaadinstelling definitief sluit en de misdadigers die ons enorme schade hebben toegebracht door ondermeer die import van barbaren voor minimaal 20 jaar achter de tralies geflikkerd worden en ze alles afgenomen wordt wat ze bij mekaar gestolen hebben zodat het teruggegeven kan worden aan de eigenaars de Europeanen en dat de grenzen gesloten worden de islam in zijn totaliteit verboden wordt en de aanhangers Europa buiten gezet worden.

  Geliked door 1 persoon

 7. Henlk zegt:

  hoe eerder hoe beter uit die doodzieke EU

  Geliked door 1 persoon

 8. paulzwueste zegt:

  Grote leugens, die voorspelde economische chaos.

  Geliked door 1 persoon

 9. Peter zegt:

  Grote muil in Brussel,maar het dun loopt ze door de broek, einde van de EU in zicht, afgelopen met feesten en miljarden stelen .

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s