“Onze stations moeten veiliger worden”: eerste ideeën al ingevoerd in Keulen

Screenshot_99

“Pas op! Merkel´s gasten duwen.”

(Door: David Berger – Vertaling: E.J. Bron)

Onze foto van de week komt uit Ehrenfeld, de bekendste multicultiwijk van Keulen, beter gezegd uit het station Ehrenfeld. Activisten hebben zich bij de overwegingen van onze politici aangesloten, die er op dit moment ingespannen over nadenken hoe men onze stations veiliger kan maken.

philosophia perennis

Hoe worden onze stations veiliger?

T-online” schrijft: “Hoe kunnen passagiers op stations beter beschermd worden? Dat vragen veel mensen zich af na twee dodelijke aanvallen op perrons, waarbij de slachtoffers op de spoorlijn werden gestoten.

In Frankfurt stierf maandag een 8-jarige jongen. Zijn moeder kon zichzelf nog op het nippertje redden. In Voerde, in de deelstaat Nordrhein-Westfalen, kwam enkele dagen daarvoor een 34-jarige vrouw om het leven. Volgens de laatste stand van het onderzoek werden beide door een hen volledig onbekende dader aangevallen.”

Seehofer zet in op meer controle met videocamera´s

Screenshot_100En de “Bayerische Rundfunk” meldde twee dagen geleden al: “Na de dodelijke aanval op het Centraal Station van Frankfurt wil minister van Binnenlandse Zaken Horst Seehofer de veiligheid op Duitse stations verbeteren. Tijdens een persconferentie noemde hij meer politieaanwezigheid, een grotere controle door bewakingscamera´s en verbouwingen op de stations. Over de details wil Seehofer overleggen met het ministerie van Verkeer en de Duitse spoorwegen. Bij zo´n daad zou men niet kunnen overgaan tot de orde van de dag, aldus Seehofer.”

“De veiligheid op het perron begint met de veiligheid aan de grens”

De activisten hebben nu een eerste idee ontwikkeld en sneller dan Seehofer ingevoerd (zie foto´s). Om op datgene te wijzen wat de plaatsvervangend landelijk woordvoerder van de AfD, Georg Pazderski, vanochtend in een persmededeling zei:

“Zo mag het niet verdergaan! De veiligheid op het perron begint met de veiligheid aan de grens. Een gevaarlijke buitenlander zou nooit ons land hebben mogen binnenkomen. Iedereen, die dat relativeert, maakt zich medeschuldig. Daarom: feiten in plaats van bagatelliseren, oplossingen in plaats van blabla, vrijheid in plaats van mening-totalitarisme!”

Bron:
https://philosophia-perennis.com
Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Duitsland, sarcasme. Bookmark de permalink .

8 reacties op “Onze stations moeten veiliger worden”: eerste ideeën al ingevoerd in Keulen

 1. paulzwueste zegt:

  Ideeën voor betere beveiliging op stations….?
  In Japan liggen ze voor het oprapen.
  Daar is elk station beveiligt met hekken die de toegang op de perrons naar de sporen blokkeren.
  Eerst op het moment dat de naderende trein is gestopt gaan de hekken open, zodat de reizigers kunnen instappen!

  Like

 2. Joannes den Hollander zegt:

  Spoorwegpersoneel uitrusten met een vuistvuurwapen. Dit in combinatie met verbodsborden voor moslims en onblanken is voldoende. Bij overtreding heb je het er naar gemaakt dat je een kogel door je kop gejend krijgt. En dat laatste moet normaal worden en zeker niet beperken tot alleen de spoorwegen.

  Like

 3. aquarius4422 zegt:

  Twee mogelijkheden die gegarandeerd werken.
  Eén; Hekken langs de perrons die in de grond zakken als de trein stilstaat.
  Twee; Ongewenste personen het land uitzetten en grenzen sluiten.
  Maak uw keuze.

  Like

 4. BigLJohn zegt:

  Men wil stations gaan beveiligen tegen Afrikanen en Arabieren die men wel met alle egards toegang gegeven heeft tot Duitsland, compleet met welkomst-koortjes. Als extra service laat men de grenzen open staan terwijl NGO organisaties voor reisorganisatie spelen, en zoveel mogelijk Afrikanen en Arabieren naar Europa laten komen. Er komt een moment dat er helemaal niets meer te beveiligen valt, daar islamieten dan overal de baas zullen zijn. Vanaf dat moment zullen vrouwen niet meer de straat op durven, en zullen mannen moeten vrezen voor hun leven. De stellingname dat het volk dan om een sterke man gaat roepen gaat niet op, daar de macht dan allang bij de islamieten ligt die dan oppermachtig zijn. Het leger, politie en justitie, alsmede de politiek zullen beheerst worden door moslims. Een situatie gelijk als in Iran.

  Like

 5. een goede grensbewaking voorkomt heel veel problemen

  Like

 6. droevige mof zegt:

  Dit was eigenlijk een riskant project, want er is een groot politiebureau direct naast het station Köln-Ehrenfeld. Of was het juist om die reden een thuiswedstrijd?

  Like

 7. kampersrene zegt:

  hoe men onze stations veiliger kan maken……waren die vroeger niet veilig ?…..een gouden raad van tante Kaat….gooi die islamtroep eruit

  Like

 8. Jules Vismale zegt:

  Niet alleen worden grote stations vrijwel letterlijk in een reusachtige supermarkten veranderd, ze hebben vaak ook een enorme leegstand, verpauperen heel snel of zijn zo onaantrekkelijk geworden dat je soms bijna voor piet snot moet wachten meer daar vertraagde treinen komen opdagen! alles wat ze doen om het spoor veiliger en soepeler te maken is in werkelijkheid alleen maar een lapmiddel.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s