VIDEO – Meedogenloze zwaardmoord: “Onfraaie” beelden in Stuttgart

(Door: Johannes Daniels – Vertaling: E.J. Bron)

Nu zijn ze er gewoon, de “onfraaie” beelden  – evenals de vele daarbij behorende daders, die letterlijk “over lijken gaan”. Duitsland, augustus 2019: het afslachten gaat onverminderd door. Elke dag. Bekijk HIER duidelijker beelden!

PI News (2)

Woensdagavond werd in het precaire stadsdeel Fasanenhof in Stuttgart een 36-jarige man op straat meedogenloos met een zwaard afgeslacht. Tientallen bewoners, die op hun balkon van de zomerse avond wilden genieten, zijn onvrijwillige getuigen. Deels moeilijk te verteren video´s verbreidden zich nog diezelfde avond razendsnel op internet en op privékanalen.

De eerste alarmoproep kwam om 18.40 uur bij de politie binnen. Uitgerekend op het “Europaplein” hadden twee mannen luidruchtig met elkaar geruzied. Een van de mannen pakte plotseling een op een zwaard lijkend wapen en stak voor de draaiende camera´s van de buurtbewoners “in de Galerie” veelvuldig op zijn tegenstander in. De moordenaar vluchtte na zijn daad op een fiets. Het slachtoffer – en wat er van hem overbleef – blijft onder het bloed op straat liggen. Bij de afgeslachte man zou het gaan om een “Duitse Kazak”.

Volgens getuigen heeft de (“vermoedelijke”) dader steeds opnieuw geroepen: “Waarom heb je dat gedaan?” En daarna zou hij toegestoken hebben. De woordvoerder van de politie van Stuttgart, Stefan Keilbach, woensdagavond: “We hebben een persoon gearresteerd, van wie nu onderzocht wordt of hij als dader in aanmerking komt.” De 28-jarige verdachte word top dit moment in Stuttgart verhoord. “Als de verdenking tegen de man bevestigd wordt, zal hij worden voorgeleid voor de rechter-commissaris”, aldus een politiewoordvoerder vanochtend.

De verdachte machete-moordenaar van Stuttgart is volgens het meest actuele politiebericht in Duitsland “als Syrisch staatsburger geregistreerd”. De man had daarvoor met zijn latere 36-jarige slachtoffer in een woongemeenschap aan de Fasanehofstraße samengewoond.

De politie zette o.a. een helikopter in tijdens de speurtocht naar de moordenaar. Volgens de politie zijn er eerst nog geen nadere details over de achtergronden van de daad en de betrokkenen bekend. Of het bij het op een zwaard lijkend voorwerp om een machte zou gaan, zoals meerdere voorbijgangers zeiden, kon de politie niet bevestigen. De beestachtige afslachting vond plaats in het zuidelijke stadsdeel Fasanendorf, dat aan de Autobahn A8 en de Bundesstraße 27 ligt. Rondom de plaats delict staan vele flats en sociale woningen, die vaak ook door “nieuwe Stuttgarter burgers” bewoond worden.

Woensdagavond verbreidden de video´s van de misdaad zich op de sociale netwerken. Veel mensen in Duitsland hebben genoeg van het dagelijks afslachten en zien in de verbreding een teken van burgerlijk protest! Enkele cultuurgevoelige gebruikers eisen in hun commentaren de verwijdering van de video. Het merendeel beschouwt het echter als belangrijk dat de video online staat. Velen beschouwen de al plaatsgevonden verwijderingen als censuur. “Op Facebook wordt de video verwijderd, volgens mij met behulp van een algoritme”, informeert een woordvoerder van de politie van Stuttgart. Of het uploaden van de video strafrechtelijk relevant zou zijn, zou op dit moment onderzocht worden. Het zou volgens vooraanstaande rechtsdeskundigen om een tijd-document van de fatale “periode Merkel” kunnen gaan.

De politiek correcte “Stuttgarter Nachrichten” stellen de gebeurtenis in Stuttgart aan de kaak, echter niet per se de meedogenloze bloedige afslachting – maar d espontane berichtgeving daarover op Twitter:

“Bloedige daad houdt politici op internet bezig”. Daarvoor zijn er toch eigenlijk echte politici.

De “Welt” schrijft over de krankzinnige misdaad van Stuttgart:

Interne mededeling: vanwege het grote aantal onzakelijke en beledigende bijdragen kunnen we op dit moment geen commentaren meer toestaan. De commentaren zijn voor deze video gedeactiveerd.

Augustus 2019: De “onfraaie beelden” horen bij Duitsland!

Screenshot_103

Bron:
www.pi-news.net
Door: Johannes Daniels

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "migratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse media, Maffia, mainstream-media, Merkel, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, Rotzakken, sociale media, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

26 reacties op VIDEO – Meedogenloze zwaardmoord: “Onfraaie” beelden in Stuttgart

 1. scherpschutter1943 zegt:

  zie wat ons ook in NL te wachten staat maar dan op grote schaal.

  Geliked door 1 persoon

 2. Republikein zegt:

  Vreemdgangers, raar volk.

  Like

 3. Hovawart zegt:

  Ja lieve mensen ook beesten hebben liefde nodig……………De Linksche Looney Brigade said ‘smother them with love’ and all would be alright.

  Like

 4. hans zegt:

  Laten we ons maar voorbereiden. Het gaat niet lang meer duren totdat de bevolking het heft in handen grijpt en dan kan hier ook zomaar de pleuris uitbreken.
  Niet vergeten, de vijand is al binnen en Het systeem is tegen ons als bevolking.

  Geliked door 1 persoon

  • scherpschutter1943 zegt:

   Helaas Hans, de bevolking doet niets. Waarom niet? Geen moed, geen organisatie, geen wapens. Dit alles door de nl.politiek vakkundig georkestreerd. Nee, dan de moslims. Lak aan de nl.regels, alleen de koran telt. Strakke organisatie met kadaverdiscipline. Bek dicht en doen wat er gezegd wordt. Natuurlijk winnen de moslims dat. Daarom is de nl.staat je ergste vijand, want zij laten de eigen bevolking gewoon barsten. Voor hen geldt, eigen gewin eerst.

   Like

 5. Juanito zegt:

  Deutschland, ein land wo wir gut und gerne leben.

  Wat Merkel verdient, ga ik hier niet posten.

  Geliked door 1 persoon

 6. wauso zegt:

  De Duitse (Hoeren-)Polizei heeft al gewaarschuwd dat deze video niet verspreid mag worden. Het Duitse MerkelPolizei Krapuul wil het weer met de mantel der liefde bedekken. Het is overigens weer tijd voor de Elitehoeren voor hun dagelijkse spreuk: “Wat ben ik geschokt”! of “Es war ein Einzelfall”!

  Geliked door 1 persoon

 7. john zegt:

  Mooiste gezicht van het socialisme.

  Geliked door 1 persoon

 8. Jade zegt:

  Ik kijk maar niet naar het filmpje.
  Dat is vast niet goed voor m`n bloeddruk…

  Geliked door 1 persoon

 9. Henk Beije zegt:

  De multiculturele maatschappij is volgens de linkse kerk toch zo mooi en een echte verrijking !!

  Geliked door 1 persoon

 10. hannah zegt:

  beledigende commentaren …. hoe is het mogelijk …. misschien was het wel een verwarde man …

  Like

  • Ancarlo100 zegt:

   Wel heel apart dat al die verwarde mannen nu juist types zijn uit die regio met een bepaalde religie. Kom niet met je gezwam oorlogstrauma want, die hadden alle Europeanen ook na de 2e wereldoorlog en deden dit niet maar, die gasten doen dat in eigen land OOK, met of zonde trauma, al honderden jaren! Misschien toch iets genetisch??????

   Geliked door 1 persoon

 11. Cleo zegt:

  Al die figuren imiteren hún ‘grote’ voorbeeldslachter mohamed (vandaar die baarden en dat slagersmes altijd in de aanslag): laat de grenzen nog maar flink open staan, hè Rutte…?!😡

  Geliked door 1 persoon

 12. hannah zegt:

  normaal loopt er niemand met een machete rond ….. alleen keeldoorsnijders ….

  Geliked door 1 persoon

 13. guusvelraeds zegt:

  Morgen opnieuw een incident. Het zal steeds gruwelijker worden. Maar de grenzen blijven voorlopig nog open. Der Kampf gegen Rechts hat erste priorität.

  Geliked door 1 persoon

 14. Paard van Troje is binnengehaald…na alle andere moorden en voor treinen duwen van burgers en kind, volgt nu het zwaard. Europa is daadwerkelijk en ongewild in een oorlog beland, al weten velen van de EU blindgangers dit nog niet. Ik weet het nu wel zeker. Er zullen nog vele slachtoffers vallen en die worden als beesten afgeslacht.

  Geliked door 2 people

 15. Lucky zegt:

  Multi-criminele samenleving.

  Like

 16. Richard zegt:

  Mevrouw Merkel, hoe kunt u ’s nachts nog slapen?

  Geliked door 1 persoon

 17. Elena zegt:

  Schaf allen snel zo’n zwaard aan.
  Heb nu met eigen ogen gezien hoe goed het werkt.

  Die moordenaar vluchtte niet op een fiets. Hij rende gewoon weg.

  https://vk.com/videos350976528?z=video350976528_456245747%2Fpl_350976528_-2

  Geliked door 1 persoon

  • Ruudzelf van Eisden zegt:

   Kruisboog kan ook EN legaal.

   Like

  • Charles zegt:

   Op de Balkan schijn je AK 47’s te kunnen kopen, neem er wel gelijk veel munitie bij!!……
   Wanneer komen de Duitsers en wij eens eindelijk tot een massale opstand? of wachten we, als een schaap, geduldig onze slachting af…..dan is het te laat.

   Like

   • hannah zegt:

    Omdat die schapen hun slachting rustig afwachten is het volgende week schapenfeest, oftewel offerfeest, dan hoeven die muzelmannen zich niet zoveel in te spannen en achter die schapen aanrennen …. om hen de keel door te snijden met een machete ….

    Like

 18. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Op de site waarnaar verwezen wordt staat nog een video die de moeite waard is.
  Te zien valt dat “vluchtelingen” op zee opgenomen worden op een schip van ‘Jugend Rettet’, de bootjes waar ze van afstappen worden vervolgens door de mensensmokkelaars weer naar de kust gesleept !!
  https://vk.com/videos350976528?z=video350976528_456245696%2Fpl_350976528_-2

  Like

 19. Pingback: Zwaardmoordenaar van Stuttgart: Nu ook nog valse identiteit | E.J. Bron

 20. kampersrene zegt:

  Vermoedelijk vermoorde dat stuk uitschot onder het roepen van Allahoe Akbar….en de Paus maar de voeten kussen van dat krapuul….binnen afzienbare tijd kan hij ook hun kloten kussen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s