CITAAT Anjem Choudary

Screenshot_119

“Wanneer wij moslims in Groot-Brittannië in opstand komen, zullen we langs alle deuren gaan om ieders islamitische status te controleren. Dan krijg je de keuze: bekering tot de islam of liquidatie. Zo simpel is het.” 

(Anjem Choudary)

Geplaatst/vertaald door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “boorzalf”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

42 reacties op CITAAT Anjem Choudary

 1. Willem zegt:

  Hij mag aanbellen. Dan is zijn keus simpel, terug kruipen naar zijn zandbak of mijn jachtgeweer zijn loop uit lebberen zonder tandjes…. Staatdebiel deze mafklappert..

  Geliked door 3 people

 2. Cathja zegt:

  Vuile ratten!!!

  Geliked door 5 people

 3. BigLJohn zegt:

  Anjem Choudary, ik heb ook een boodschap voor je. Wij zullen ook eens langs de deuren gaan. En als er mogelijk moslims open doen, controleren we hun identiteit. Daarna krijgen ze gelijk de kogel. Eens kijken wie dit spelletje het langst kan volhouden.

  Geliked door 5 people

 4. Joannes den Hollander zegt:

  “Wanneer wij Britten in Groot-Brittannië in opstand komen, zullen we langs alle deuren gaan om ieders islamitische status te controleren. Ben je moslim, dan krijg je de keuze: vrijwillig ons land verlaten of liquidatie. Zo simpel is het.”

  Geliked door 4 people

 5. Wachteres zegt:

  En politiekcorrect/links maar blijven geloven dat ze zich wel aanpassen.

  Geliked door 1 persoon

 6. Tistochwat zegt:

  Sterf, gore mohammedaan, sterf met je schurftige ‘profeet’ en je bloeddorstige ‘allah’-zakkenwasser!

  STERF!!! Vandaag nog!

  Wij hoeven ons gloeiende gloeiende toch niet te laten afslachten door een stel achterlijke, perverse, mohammedaanse kakkerlakken?! 😡

  Geliked door 4 people

  • ronjaspers zegt:

   Tistochwat.Dit is decennia geleden allang gepland.De satanische globalistische elite willen een N.W.O (een 3de of 4de rijk) Hiervoor moet eerst 90% van de wereldbevolking uitgemoord worden,de overige 10% dient als slaven voor de satanische elite.Voor het uitmoorden van de bevolking worden de “soldaten van allah” massaal binnengehaald en binnenkort ook de barbaarse afrikanen.Rivieren van bloed zulln door europa stromen.

   Geliked door 2 people

  • woodensledge zegt:

   Beste “Tistochwat” : ik vrees dat we geen keuze zullen hebben. Onze regering zal ons opdragen om ons te zonder verweer te laten afslachten door deze minderwaardige soort.

   Geliked door 2 people

  • Blaffertje zegt:

   @Tistochwat.
   Ik vrees dat jij, ik en de lezers van E.J.Bron hier dan voor opdraaien want de meerderheid van de Nederlanders roepen dat ze zich zullen weren, maar hebben de ballen er niet voor en zullen zich als makke lammetjes naar de slachtbank laten leiden.
   Kijk maar naar de politieke keuzes die de sneuneuzen hier maken, ze kiezen niet met hun verstand want dan waren de PVV en FvD de grootsten geweest en niet GroenLiks omdat Jessias zo’n leuk bekkie heeft en zo goed kan liegen.
   De doorsnee Nederlander is zo dom als het achterend van een koe.

   Geliked door 4 people

   • ronjaspers zegt:

    Blaffertje.Stemmen heeft geen zin.Achter iedere regering zit een schaduwregering (de werkelijke machthebbers) Diegene die de werkelijke macht in europa hebben zijn de (nazi) bilderberg groep,europeese politici voeren braaf hun opdrachten uit.

    Geliked door 1 persoon

 7. Dijkstra zegt:

  Hoe heeft prins Harry hierop gereageerd?

  Geliked door 1 persoon

 8. Jean zegt:

  Geef ze als eerste de adressen van de lafaards van dat EU gedrocht.

  Geliked door 3 people

 9. Lucky zegt:

  https://www.independent.co.uk/news/uk/home-news/anjem-choudary-genuinely-dangerous-imminent-release-rory-stewart-a8533611.html

  Anjem Choudary remains ‘genuinely dangerous’ ahead of imminent release, says prisons minister
  Anjem Choudary blijft ‘echt gevaarlijk’ voor de op handen zijnde vrijlating, zegt de minister van gevangenissen

  Islamist preacher​ Anjem Choudary remains “genuinely dangerous”, the prisons minister has warned ahead of his imminent release from prison.
  Choudary, from Ilford, east London, was found guilty of drumming up support for Isis and was jailed for five and a half years.
  He is set to be released next month and Rory Stewart, the prisons minister, assured the public that the “completely pernicious” cleric would be watched “very, very carefully” by police and security services.

  Islamitische predikant Anjem Choudary blijft “echt gevaarlijk”, heeft de minister van gevangenissen gewaarschuwd voor zijn aanstaande vrijlating uit de gevangenis.
  Choudary, uit Ilford, Oost-Londen, werd schuldig bevonden aan het ondersteunen van Isis en werd vijf en een half jaar gevangengezet.
  Hij staat op het punt om volgende maand te worden vrijgelaten en Rory Stewart, de minister van gevangenissen, verzekerde het publiek dat de “volkomen schadelijke” geestelijke “zeer, zeer zorgvuldig” door politie en veiligheidsdiensten in de gaten zou worden gehouden.

  Geliked door 1 persoon

 10. Lucky zegt:


  Haatbeest is veroordeeld tot vijf en een half jaar gevangenisstraf, maar is inmiddels na 2 jaartjes alweer vrij.

  Geliked door 1 persoon

 11. woodensledge zegt:

  Hij is welkom!
  Ik onthaal hem op een glas gekoelde hondenmelk en de geroosterde testikels van een mannetjesvarken.

  Geliked door 1 persoon

 12. Blaffertje zegt:

  Hij verdient een kogel en dan door een vrouw afgeschoten, dan rest hem hel en verdoemenis volgens zijn achterlijke geloof en geen 72 maagden.

  Geliked door 3 people

 13. Blaffertje zegt:

  Bij mij is hij welkom en ik zal hem met vreugde ontvangen, ik heb voor hem het geweer al klaar staan achter de deur.
  Dit telt overigens ook voor zijn aanhang.

  Geliked door 2 people

 14. Jules Vismale zegt:

  Als deze gore islam-klootzak van een Anjem Choudary toch het lef had om bij mij aan de deur te komen in de hoop mij tegen mijn wil in tot die vervloekte islam te bekeren dan sla ik hem nog het liefste met de koran zo hard op zijn schedel dat hij er een hersenschudding van hier tot Tokio aan overhoudt! Mensen gaan dwingen en chanteren om zichzelf te verloochenen heeft altijd de verkeerde uitwerking!

  Geliked door 3 people

 15. scherpschutter1943 zegt:

  Het is allemaal waar wat ik hier lees. Bedenk echter wel dat we niet in eerste instantie tegen de moslims moeten strijden maar tegen onze eigen overheid, die ons met alle hen ter beschikking staande middelen, ook met wapengeweld, zal verhinderen om met de moslims af te rekenen.
  Dat zal niet veel moeite kosten want de eerste de beste autochtoon die zijn hand opheft naar een moslims wordt met draconische straffen gestraft ter voorbeeld van de rest. En daar staat de volledige regering achter, ook de christenen. Dus ik vrees dat het hier alleen bij grote woorden zal blijven.

  Geliked door 5 people

  • Harry zegt:

   Precies !
   En de aantallen schuiven ook steeds meer de verkeerde kant uit .
   Let maar op , wat je op straat ziet zijn veelal vitale jonge kerels die ook nog een vechtsport beoefenen .
   Als je last hebt met een of enkele van die lui , pakken ze hun telefoon en heb je er zó dertig om je heen !
   Probeer dat als Nederlander maar eens voor elkaar te krijgen !
   Wie kun je bellen ?
   En het aantal allochtonen groeit maar dóór !

   Dan hebben we dus die lui tégen .
   We hebben de hele overheid tégen , inclusief de politie .
   En dan onze “ eigen “ gekken nog , de volksverraders .

   Zie maar als je een beetje stennis schopt bij de kassa als dat volk vervelend is .
   Staan er zó een stuk of vijf achterlijke autochtone wijven achter je om te vertellen dat je een vreselijke vent bent , je “medemens” beledigt , respect moet hebben , etc .
   We hebben geeneens steun uit eigen hoek .
   Ik ben er geeneens zeker van , dat we die strijd nog kunnen winnen .
   Ik heb me al neergelegd bij het feit , dat als het fout gaat dat we nog iets klaarmaken .
   Ik hoop enkel dat als het zo ver komt , dat ik er dan een stel “ mee kan nemen “ !
   Winnen , heb ik al niet zo veel moed meer op .
   Vijftig jaar geleden had ik ook wel zó 15 vrienden op getrommeld .
   Nu zitten ze in een rolstoel of liggen aan de verkeerde kant van het gras .
   Er is niks voor in de plaats gekomen !

   Nee , ik ben niet optimistisch !

   Geliked door 4 people

 16. Hans zegt:

  In verband met dit heerschap Choudary schrijft Wim van Rooy, Belgisch auteur onderwijsman en wetenschapper, ondermeer het volgende (in de Nederlandse taal).in zijn wetenschappelijke werk
  ‘Waarover men niet spreekt’.(met een voorwoord van Paul Cliteur), uitgegeven 2015 door De Blauwe Tijger.te Groningen)
  “Boodschapper Mohammed heeft gezegd dat iedereen die de profeet beledigt, moet worden vermoord. Dat zeggen de oelema en het is de uitdrukking van de oemma. Ze vertellen er ook bij dat het publiek abusievelijk denkt dat islam vrede betekent, maar dat het zich onderwerpen aan de geboden van Allah is (dixit de bekende Britse salafist Anjem Choudary). Het Westen wil dat niet begrijpen wegens allerlei redenen, maar de kalasjnikovs zullen het dan wel overnemen, en telkens opnieuw zal men verbaasd blijven en mekkeren dat dit niet de ware islam is. Die heeft echter een eeuwenoude license to kill, voor eeuwig gebeiteld in Koran, Hadith en sharia. Het zou daarbij niet slecht zijn, mocht het Westen eens grasduinen in de autobiografie van Moshe Ya’alon, Israëlisch minister van Landsverdediging. Daar wordt het probleem dat men in het Westen niet wil (h)erkennen, helder en zonder de oecumenische liflafjes uiteengezet. Ik moet echter de eerste journalist nog tegenkomen die Ya’alons boek gelezen heeft. [pagina 80]

  ‘De GRAND OLD MAN van de Nederlandse journalistiek, de immer bezadigde Jerome Heldring, sprak een jaar of twee geleden over een Europa in een prerevolutionaire fase, de Duitse minister van Binnenlandse Zaken Hans Peter Friedrich, heeft het anno 2013 onverdroten over het misbruik door migranten van het Duitse sociale systeem, in het Verenigd Koninkrijk kan men filmpjes zien waarop de gevaarlijke islamist Anjem Choudary onomwonden toegeeft dat de sharia ertoe dient dat de niet-moslim moet werken voor de moslim en dat men als moslim het sociale systeem zoveel als mogelijk moet uitmelken, en men kan er vandaag deze nieuwe EU-strategie aan toevoegen om het tolerantiebegrip averechts uit te leggen. [pagina 212-213]

  ‘ […] de OIC, het blok van islamlanden, krijgt een permanente vertegenwoordiger in Brussel met het oog op het bestrijden van zogenaamde islamofobie, een move die in essentie neerkomt op het breidelen van het vrije woord en kritiek met betrekking tot de islam, dit alles afgedekt door slome politici […] die niet de minste idee hebben van de perverse doelstellingen van de OIC, steeds vaker worden in het Verenigd Koninkrijk islamcritici geweerd (Robert Spencer, Pamela Geller, Geert Wilders) , terwijl die hard-islamisten als Mohammed al-Arifi of Anjem Choudary er de meest opruiende en brutale praat mogen verkondigen zonder ook maar verontrust te worden en in steden als Parijs en New York wordt de openbare ruimte brutaal ingepalmd door biddende moslims met een eigen ordedienst.. [pagina 232]

  […] ‘ walgelijke woorden van sjeik Ahmad Yassin en Anjem Choudary’ […]
  Nogmaals het evidente van het moslimse geloof wordt nooit in vraag gesteld. Het is immers de islam zelf die dat soort moorddadigheden triggert, en dat doet deze ideologie al veertienhonderd jaar. Het excuseren ervan door het journaille is van een zelden geziene perversiteit:: met oud-Oostfronters had men destijds (en nog steeds) minder medelijden (waarschuwing voor de linkse te-kwader-trouw-verstaander: ik ben absoluut tegen nazisme, fascisme en alles wat daar ook maar enigszins verband mee houdt). Het is onbegrijpelijk: terwijl de islam het Westen de oorlog heeft verklaard, vraagt de Europese elite nog meer moslims binnen te halen, vandaag vooral uit Syrië en Irak [..]. Het is alsof de elite uit is OP en zich verheugd IN de vernietiging van de eigen samenleving. Het zeuren, zuigen en zieken van de islam is berucht en daarom leurt men onmiddellijk met het begrip ‘racisme ‘[pagina 274 en 275]

  […] ‘ Sharia4UK-haatprediker Anjem Choudary’ […]. ‘ Op het moment dat Frankrijk en Europa in brand stonden, werd tijdens de vrijdagse sermoenen in de meeste moskeeën de traditionele smeekbede aangeheven om de moslims de zege te verlenen over de ‘Qawm al-Kafirun’ , zijnde de westerse kaffers of ongelovigen. Deze smeekbede is niet verplicht en men zou verwachten dat men uit goed fatsoen deze imperialistische oproep zou hebben weggelaten, maar in de meeste moskeeën gebeurde zelfs dat niet, integendeel, de meeste imams donderden dat de islam over alle religies zou heersen (Tarek Fatah in The Toronto Star, 13 januari 2015) [pagina 566]

  Geliked door 1 persoon

 17. wakkere Joost zegt:

  Ja precies zo een helledrek demon heb ik als buur!
  Gaat leuk worden dan kan ik bij de buurman beginnen.
  Nou moslim strontvlek rise up dan berserk ben ik al.
  Voor mij is het allang oorlog.Heb je naaste lief neeeh gaat niet lukken.

  Geliked door 2 people

 18. Piet Snot zegt:

  Stoere ouwe mannen praat aan de koffietafel is wat ik hier lees.
  Misschien dat de meeste 40 jaar geleden nog wel zo kunnen uithalen, maar niet meer als je 75 bent en achter je rollator loopt.
  Maar als ik het zo lees zit ik hier midden tussen de supermannen op leeftijd.
  Met mijn 56ste maak ik al geen kans meer tegen 3 gasten van een jaar of 20-25.
  Dus van mijn kant geen stoere onrealistische ouwe mannen praatjes over hoe heldhaftig ik dan wel niet ben.
  Stoere praatjes zijn leuk voor op school.
  Hou mij tegen, want ik sloop ze als niemand mij tegen houd,
  Dat soort praatjes dus.

  Geliked door 3 people

  • Wakkere Joost zegt:

   Uh Piet Snot.
   Ben je vergeten dat tijdens de kruistochten mannen van alle leeftijden meevochten
   en zelfs jawel als het even kon de vrouwen doe je geschiedenis.
   Zolang je het zwaard kan hanteren ben je van nut.

   Like

   • scherpschutter1943 zegt:

    Ik heb niet meer de kracht om een zwaard te hanteren. Wel heb ik nog de kracht om een trekker over te halen en als men mij voldoende munitie aanreikt, kan ik dat ook wel even volhouden. Bedenk wel, als er wapengeweld aan te pas komt wij, als autochtonen, niet in staat zijn om de hordes moslims tegen te houden wij delven dus het onderspit. De moslims. worden ook nog eens gesteund door de autoriteiten en de politici in de haag Den haag gaat als eerste door de knieën voor zover ze dat nog niet gedaan hebben.

    Geliked door 2 people

   • Piet Snot zegt:

    Kijk, scherpschutter komt tenminste nog met een nuchtere reactie i.p.v. stoere babbeltjes.
    Als men mij voldoende munitie aanreikt.
    En wie zouden dat dan moeten doen? Je buren?
    Die hebben dezelfde problemen.
    Mensen weten nou al amper wie hun buren zijn, laat staan waar ze mee bezig zijn.
    Dan had ik 10 jaar geleden al een voorraad op moeten bouwen om dat een maand vol te houden plus de nodige voedsel opslag.
    Bij elke huiszoeking bij een allochtoon vinden ze wel een een aantal AK47 geweren en handgranaten.
    Er is geen turk te vinden die geen wapen in huis heeft, anders ben je geen echte man.
    Bij een Nederlander komen ze wel eens een mes of een stroomstoot wapen tegen, en heel soms een pistool.
    Met wat gaan wij ons dan verdedigen? Hooivorken?
    Met dat zakmesje in mijn jaszak ga ik het niet redden, zelfs dat hebben de meest nog niet eens bij zich, uit angst omdat dat dat strafbaar zou zijn.
    Tegen die tijd staan wij er alleen voor en is het ieder voor zich, en dan moeten we maar afwachten wat de mensen in hun kelder allemaal verborgen hadden.
    Maar grote voorraden zullen dat niet zijn om het een week vol te houden.

    Geliked door 3 people

  • woodensledge zegt:

   Je kunt er altijd minstens een de strot doorbijten-

   Like

 19. kampersrene zegt:

  Met de hulp van de linksen ? onozele baard ….zover zijn we nog niet….paljas van Allah….wat denk je van het omgekeerde…..vergeet niet…. de Engelsen waren destijds de enigsten die weerstand boden aan Hitler daarentegen zijn jullie maar een bende niksnutten en profiteurs ….ik moet kosten van jullie en je achterlijke godsdienst…..bol het af terug naar uw zandbak

  Geliked door 1 persoon

 20. Hovawart zegt:

  Zolang onze Minister-President, en toekomstig President van de Europese Commissie, nog blijft aangeven dat Wij met meer zijn, maak ik mij niet ongerust…….rijst echter nog wel de vraag; Wie bedoelt hij met Wij?

  Geliked door 2 people

 21. hans zegt:

  Afknallen! en die Harry met zijn negerhoer en Leonardo OOK!

  Like

 22. P. Puk zegt:

  Live is a game. If you won’t play it, the game is over.

  Like

 23. Piet Snot zegt:

  Zelfs dit kunnen ze nog niet eens op lossen.
  Veroorzaakt al iets van 8 jaar 1 en al ellende in zijn buurt.
  Dit is er nou 1 die al jaren deur aan deur gaat om ze buren lastig te vallen en bedreigen met de dood.

  Psychotische buurman terroriseert Eindhovense straat: Hij dreigde kinderen hun kop af te snijden.
  Sinds hij tegen kinderen schreeuwde dat hij hun ‘koppen eraf zou snijden’ is een straat in Eindhoven helemaal klaar met een psychotische buurman. Hij drijft de buurt al acht jaar tot waanzin, maar mag er nog altijd blijven wonen.

  Als hij geen geld, sigaretten of een boterham kreeg, flipte hij: ‘Ik maak je kapot, vuile kankerlij­ers, kankerburen’

  Ontruiming is een zware maatregel, waar een uitspraak van de rechter voor nodig is. Dat vraagt om een zorgvuldi­ge aanpak.
  https://www.ad.nl/eindhoven/psychotische-buurman-terroriseert-eindhovense-straat-hij-dreigde-kinderen-hun-kop-af-te-snijden~af73eb29/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s