Een samenleving die haar vrouwen en kinderen niet kan verdedigen, heeft geen toekomst

Screenshot_122

(Door: “Young German” – Vertaling: E.J. Bron)

De Duitsers leven een droom, hun eigen Alice in Wonderland. Daarvan zijn ze zich echter niet bewust. Maar enkelen schijnen nog dusdanig de zaken op een rijtje te hebben om te zien dat dit land voor hun ogen negatief verandert. Het is een beschavingsluxe om ´s morgens op te staan, de deur zonder dubbel of driedubbel veiligheidsslot te openen en naar buiten te gaan, waar dan niet nog drie doden liggen van het vorige nachtelijke vuurgevecht.

Jonge Duitser

Het is een prestatie van de tot nu toe superieure civilisatie van Europa geweest dat het voor ons niet normaal is wanneer kinderen en vrouwen gewoon zomaar door vreemdelingen uit pure moordlust voor een binnenrijdende trein gestoten worden. Tot nu toe was het hier niet normaal dat donkergekleurde mannen plotseling uit de Babelsberger struiken springen en jonge meisjes bij de geslachtsdelen willen grijpen. Ook de kop: “Afrikaanse man verkracht met machete vrouw bij de camping, vriend moet toekijken” heeft een zekere, bijna komische dubbelzinnigheid ontwikkeld.

De Duitse man (niet allemaal) is een gecastreerde haan. Hij mag toekijken, terwijl niet alleen zijn vrouw voor zijn ogen door een vreemdeling geschonden wordt, maar hij mag of kan zich er niet eens goed tegen verweren, noch uiting geven aan zijn woede en terechte toorn, zonder dat zijn innerlijke moralistische stemmetje hem waarschuwt dat geweld en impulsief, mannelijk gedrag niet gewenst zijn. Oud & Nieuw in Keulen 2015/2016 is een voor de hand liggend voorbeeld om dit punt nogmaals duidelijk te maken. Volgens mij waren daar geen gewonden aan de kant van de massa verkrachters.

In onze Duitse samenleving zijn niet Hagen von Tronje, soldaten, brandweermannen, politieagenten en andere manmoedige figuren de voorbeelden voor jonge mannen. Nee, zij oriënteren zich liever op Rezo, Joko & Klaas en andere Duitse burgers, die weliswaar geld, invloed en roem bezitten, echter allemaal niet begrijpen dat zij het civilisatieakkoord al lang opgezegd hebben.

Het is eigenlijk heel simpel. Vrouwen en kinderen zijn de toekomst van een volk. Als zij vallen, valt ook het volk. De mannen van de samenleving hebben alleen maar de plicht om hun gezin, dus hun vrouw en kinderen, te verdedigen. Als ze zelf geen kinderen hebben, moeten ze in ieder geval de stam, de eigen buren, de uitgebreidere familie in de vorm van vaderland of staat beschermen of minimaal bereid zijn hem te beschermen. De Russische president Poetin vatte het kort en eigenlijk ook voor de domsten goed begrijpelijk samen. Voor hem is het een heel simpel feit van het leven, waaraan niet te tornen valt. Des te meer irriteren hem de West-Europeanen, die zelfs de verkrachters en moordenaars van hun vrouwen en kinderen willen vergeven.

“Een samenleving die haar kinderen niet kan verdedigen, heeft geen morgen en geen toekomst.”

De resterende Europeanen zouden er dus langzamerhand eens mee moeten beginnen om iets voor de bescherming van hun familie te doen, voordat er niets meer is wat men beschermen kan.

Bron:
https://younggerman.com
Door: “Young German”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in gezond realisme. Bookmark de permalink .

12 reacties op Een samenleving die haar vrouwen en kinderen niet kan verdedigen, heeft geen toekomst

 1. Roni zegt:

  GENAU DAS !!

  Geliked door 2 people

 2. Yvonne zegt:

  IT is a man’ s world but IT wouldn’t be nothing Without a woman or a girl/ James Brown

  Like

 3. Jules Vismale zegt:

  En in Rusland doen thans miljoenen Russen en niet-Russen al helemaal niet eens meer aan voortplanting daar ze hun kinderen niet eens een toekomst kunnen geven door de stijgende armoede, drugs, alcohol en een ongezonde levenswijze! Niettemin zie ik in bepaalde landen ook liever de bevolking achteruit gaan dan vooruit en als de mens zichzelf niet intoomt dan zullen dadelijk allerlei natuurrampen, hongersnoden, ziektes en oorlog dat doen!

  Like

  • Benesha zegt:

   Daar ben ik het dus niet mee eens. Ik ga al 10 jaar naar Rusland, ben met een Russische getrouwd, heb familie en vrienden wonen in alle delen van dat onmetelijke land. Ik ben dit jaar in Moermansk, Moskou en Krasnodar geweest, en niet alleen op de toeristische plaatsen. Ik zie de economie en levensstandaard daar opleven, en ook de Christelijke spiritualiteit. Poetin geeft aan jonge gezinnen serieuze voordelen en grote sommen geld als ze kiezen voor méér kinderen. Hij lost net als Orban de zaken logischer op dan onze EU. Met hun import van intolerante gewelddadige onwerkwillige kanselozen. De armoede zal er best wel zijn, maar wat dan met de armoede hier? 20% van de kinderen leeft in België onder de armoedegrens.

   Geliked door 3 people

   • Jules Vismale zegt:

    Dan heb jij vast en zeker in 2000 NIET meegedaan aan een project in Elst bij Arnhem waarbij een aantal inwoners een heel stel Russische weeskinderen een onvergetelijke vakantie wilden bezorgen omdat ze zo zielig en arm bleken! En dat hebben ze hierna in Elst niet nog een keer geprobeerd daar dit goedbedoelde project in een ware puinhoop veranderde omdat die kinderen helemaal geen luxe waren gewend, ze een ware plaag bleken in de gastgezinnen waar ze speelgoed vernielden van hun gastouders, nauwelijks zindelijk waren en zelfs op rooftocht uitgingen in Elst!
    En daarbij ben ik in 2004 inderdaad heel dicht in de buurt geweest van (Wit-)Rusland, in Białystok dat in Polen ligt, en ik heb toen in Polen een achterstand en een armoede gezien waar ongetwijfeld alleen de Russen hen in hebben geëvenaard!
    Helaas weet ik ook dat sommige arme of burgerlijke figuren ook weleens een luxe krijgen opgedrongen waar die personen zelf hartstikke gek van worden. Zo stond er in een Tina uit 1983 een fotostrip van een meisje, Trix de Zomer genaamd en de “dochter” was van een arts, die door middel van chantage gedwongen werd om de plaats van een prinses, Sylvia in te nemen om als popzangeres op te treden.
    De desbetreffende schurken die hierachter zaten waren een baron en barones die niet alleen maar op geld uit waren maar ook op het bestuur van een land waar zij later een poging deden om de oude koningin, de oma van Sylvia, te liquideren opdat zij het geld en de macht in handen zouden krijgen. Dankzij een stel verarmde studenten, die het bewind van het akelige echtpaar echter al helemaal beu waren, kon het tuig godzijdank uiteindelijk fluiten naar de poen en de troon!
    Die baron had trouwens een vreselijk stijf, koud en humorloos gezicht, een eng en vreselijk gelaat en ik werd zo misselijk van zijn lelijke tronie (waar de Baron uit Bassie en Adriaan nog jaloers op kon zijn geworden!) dat ik toen die hele fotostrip uit die Tina’s heb gescheurd en bij het oud papier heb gedeporteerd!

    Like

  • Piet Snot zegt:

   Ken jij dan Russen die dit jou verteld hebben?
   En in hoeveel landen ben jij geweest dan, waar je dit zelf allemaal gezien heb?
   Of denk je dat het zo wel zal gaan na aanleiding van enkele artikels.

   Like

 4. rensk. zegt:

  Ziekte nummer 1 is en blijft welvaartsziekte. En die kan vele malen meer doden eisen dan welke andere ziekte ook.

  Geliked door 1 persoon

 5. Thomasson zegt:

  Gisteren zag ik op de Belgische TV CANVAS de Duitse film Das Boot. Ik heb deze film vaak gezien, maar er kwam nooit bij mij op: Wat is er met deze mensen binnen minder dan een eeuw gebeurd? (Al waren ze vijandsoldaten). Men zag de hoofdmachinist van de onderzeeër in de meest benaarde situatie door het water lopen. Met zijn laatste krachten probeerde hij de motoren te repareren. Mensen die in staat waren sublieme machines en apparaten te bouwen, die bleven functioneren zelfs in een diepte van 270 meter in een zwaar beschadigde onderzeeër. Hoe kan dat nou dat zulke mensen vallen nu ten prooi aan primitieve bevolking uit de jungle en de woestijn? Indringers met laag IQ, dat nog net niet met een peniskoker rondlopen? De nakomelingen van de onderzeeër bemanning van toen, laten nu verraderlijke en duistere politieke leiders met hun leven en het leven van hun kinderen spelen en het goedkeuren dat gevaarlijke exotische beesten het land binnenstromen? Deze nakomelingen zijn zelfs niet bereid hun eigen vrouwen en kinderen te verdedigen, laat staan hun land?
  Poetin heeft gelijk: Een samenleving die haar kinderen niet kan verdedigen, heeft geen morgen en geen toekomst.
  Als Poetin denkt over de Europeanen en de NAVO dan lacht hij vol minachting. De Secretaris-Generaal van de NAVO die de Europeanen tegen HEM MOET VERDEDIGEN is een ware held. Als ex premier van Noorwegen liet een hele zwerm met getinte en bruine kloten de vrouwen, meisjes en kinderen van zijn volk verkrachten. De intellectuelen van zijn land vonden dat de geimporteerde beesten gelijk hebben. Dat is allemaal de schuld van de vrouwen en de kinderen. Lees wat Bruce Baver in zijn boek When Europe Slept schrijft over Unni Wikan (Sociale Wetenschappen universiteit Oslo . https://nl.qwerty.wiki/wiki/Unni_Wikan)

  Like

 6. ronjaspers zegt:

  Wat dacht je van de feminisering,propaganda en reclame voor de L.H.G.B.T. club,politieke correctheid en natuurlijk de decadentie.Zo creeer je weekdieren i.pv. mannen.

  Like

 7. Jan zegt:

  ‘Mooie’ foto, vergelijk die eens met die boven het artikel
  (https://c2.staticflickr.com/4/3228/3015664372_83f6240ff8_b.jpg)

  Like

 8. Jules Vismale zegt:

  Nou de Europese bevolking door het coronavirus wordt bedreigd zou ik haast wensen dat de linkse politici en de moslimextremisten dit virus gaan oplopen als straf voor hun zondes, arrogantie, afkeer van deze maatschappij, cultuurvernietiging, demoniseren van andersdenkenden etc.!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s