Hongarije wil Hongarije Hongaars houden en wij, de Nederlanders, willen Nederland Nederlands houden voor onze kinderen!

Screenshot_114

(Door: “Elise Nijmegen”)

Kinderen hebben het recht om vrij en veilig op te groeien en wij hebben de plicht om te zorgen dat ze dat ook kunnen in hun vaderland. In Engeland is een groot onderzoek naar het misbruik van kinderen in de zorg geweest en dat heeft geconcludeerd dat zowel de gemeenteraad als de provincieraad er, ondanks tientallen jaren van bewijs, niet in slaagden het te stoppen.

Het lijkt op het Kinderdorp Neerbosch-verhaal waar ook kinderen zaten die zorg nodig hadden en in plaats daarvan seksueel en psychisch werden misbruikt. Jonge jongens werden uit de “Beechwood-instelling” per minibus naar London gebracht om te worden misbruikt door “de rijken en de elite”. De “klokkenluider” Melanie Shaw, die bewijs schijnt te hebben van de escapades en het misbruik van de rijken en politici, is ondertussen, net zoals Tommy Robinson, een politieke gevangene, alleen is Melanie Shaw eerst zonder aanklacht of proces vastgehouden en vervolgens, volgens de wet op de geestelijke gezondheid, tot twee jaar veroordeeld.
https://officialdfla.co.uk

Pedo Epstein, die ervan verdacht wordt tientallen minderjarige meisjes te hebben misbruikt, is nog zieker dan we al dachten en ik hoop dat hij een passende en dus zware straf krijgt.
www.gelderlander.nl

De VVD heeft er weer een schandaal bij op de lange lijst. De partij, die al jarenlang bekend staat als de partij met de meeste gedwongen ontslagen door schandalen en fraude, kan de oud-penningmeester van de VVD uit Flevoland erbij zetten.
www.telegraaf.nl

Stichting Sinterklaas Emmen is heel goed bezig en maakt een eigen journaal met traditionele Pieten, ze zijn wel een beetje klaar met die discussie over Zwarte Piet. De eerste aflevering zal te zien zijn op zondag 10 november.
www.rtvdrenthe.nl

Turkije, u weet wel, dat land dat verbonden is aan de vele Diyanet-moskeeën die in ons land staan, dreigt met het opnieuw aanwakkeren van de migratiecrisis. De Turkse Minister van Binnenlandse zaken: Als we de sluizen openen, kan geen enkele Europese regering meer dan zes maanden overleven. Turkse Ministerie van Binnenlandse zaken: De eerste prioriteit is het afronden van visumliberalisering zodat onze burgers zonder visum naar het Schengengebied kunnen reizen.

Als de EU de visumliberalisering goedkeurt, krijgen tientallen miljoenen Turken onmiddellijk en ongehinderd toegang tot de paspoortvrije zone van Europa. Dus Turkije stelt het zo dat óf de visumliberalisering wordt goedgekeurd óf ze zetten de sluizen wagenwijd open…. In allebei de gevallen is het effect hetzelfde.

Het zou mijns inziens de eerste prioriteit voor dit kabinet moeten zijn, voor de veiligheid van alle inwoners van Nederland, om de grenzen te sluiten.
https://ejbron.wordpress.com

Dat we van het gas af moeten, is heel erg vreemd als je bedenkt dat onze buurlanden subsidie geven aan diegenen die zich laten aansluiten op het gas en het gasverbruik juist promoten… Daarbij is het realistisch gezien ook onmogelijk, omdat de elektriciteitscentrales in alle waarschijnlijkheid de vraag niet aan zullen kunnen.

Het is een mondiaal politiek gas-spel, of om een toenadering van Europa of Duitsland met Rusland te voorkomen, of om de doorvoer-rol van Oekraïne veilig te stellen en de trans-Atlantische afhankelijk te versterken, maar ook om het tegen-programma, de gasleiding die niet van oost naar west loopt zoals Nord Stream 2, maar van west naar oost; de Baltische buis, die werd geclassificeerd als een “project van maatschappelijk belang”. (Achter de rug van het publiek om sponsort de EU haar eigen gas-infrastructuur).
www.heise.de

Dit te ambitieuze Rutte-kabinet neemt, net zoals de vorige kabinetten, geregeld ondoordachte en ondemocratische beslissingen die een negatieve invloed hebben op de Nederlandse bevolking. Neem de klimaathysterie, die ten eerste gebaseerd is op leugens en u het geld uit de zak klopt. Dan moeten we zo nodig, ook zonder geldige redenatie, van het gas af, we moeten “zielige” economische gelukszoekers opnemen en we moeten…

Het is een dictatuur, want ook de uitrol van het levensgevaarlijke 5G is zomaar even besloten door dit kabinet, terwijl er wereldwijd geen enkel rapport bestaat dat zegt dat 5G veilig is. Wel zijn er stapels rapporten en onderzoeken die laten zien dat het gevaarlijk is en slecht voor onze gezondheid.

Activisten hebben op het Glastonbury Festival, waar 5G ondanks alle protesten toch was uitgerold, de EMF-stralingen gemeten. Schokkend!–876+
www.activistpost.com

Laten we ervoor zorgen, net zoals onze grootouders dat voor ons gedaan hebben, dat onze kinderen een toekomst ingaan die vrij is van dagelijkse islamitische “verrijkingen” waarbij doden en gewonden vallen, dat ze een toekomst hebben waar de vrijheid van meningsuiting, de vrijheid van geloof en de gelijke rechten van vrouwen bestaan en waar ze niet blootgesteld worden aan gevaarlijke stralingen…

Hongarije wil Hongarije Hongaars houden, China wil China Chinees houden en wij Nederlanders, willen Nederland Nederlands houden!!!

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op Hongarije wil Hongarije Hongaars houden en wij, de Nederlanders, willen Nederland Nederlands houden voor onze kinderen!

 1. Oeps zegt:

  Dames en Heren,

  “… wij, de Nederlanders, willen Nederland Nederlands houden voor onze kinderen !”
  Wij kunnen wel van alles willen, maar dat lukt never nooit niet, als we alsmaar op de verkeerde partij stemmen. Pinokkio kreeg de stemmen, of heeft ze gestolen, en hij trekt zich van onze mening geen ene mallemoer aan. Hij dient de “hogere belangen” van zijn duivelse meesters. Hij heeft ruttig anders besloten. De machthebber regeert met list, leugen, roof, moord, diefstal, lust, doodslag, bedrog en alles, dat God verboden heeft. Terreur, angst, dood en verderf is wat ons te wachten staat. Wij kunnen van alles willen, maar Pinokkio lacht ons en ruttig in ons gezicht uit.
  Laten we de realiteit onder ogen zien. Nederland is Nederland niet meer. Nederland is niet meer te redden. Het is al te laat. Wij Nederlanders, zijn ons Nederland al lang kwijt. Met dank aan de rode, groene en alle andere slinkse landverraders. En de onnozelen van geest lieten het gebeuren. Ze werden met een kluitje het riet in gestuurd en lieten zich met een sprookje in slaap sussen.

  Geliked door 2 people

 2. Willem zegt:

  Ik ben bang dat daar draconische maatregelen voor nodig zijn.

  Geliked door 1 persoon

 3. BigLJohn zegt:

  Hongarije wil Hongarije Hongaars houden en wij, de Nederlanders, willen Nederland Nederlands houden voor onze kinderen ! Een zoete droom van de schrijver, alleen het ontwaken komt zo hard aan. Wij leven in een land alwaar door alle overheden gelachen word om onze politieke wil. De stembusfraude bepaalt de uitslag, en die word voor de volgende tweede Kamerverkiezingen; Een Rutte 4 kabinet. Rutte kent maar TWEE woorden; Wij moeten. Wij moeten van het gas af, wij moeten naar een 5G netwerk, wij moeten de klimaat-doelstellingen halen, en ons geld speelt natuurlijk geen enkele rol. Zelf hebben wij niets meer te willen, vadertje Staat bepaalt ons reilen en zeilen. Het gaat richting DDR versie 2.0. Dat is ook te merken aan de tweede kamer, met zijn Koran naast de Bijbel, die word steeds linkser en linkser. Nederland is terminaal ziek en gaat sterven !

  Like

 4. ruud beijer zegt:

  Beste Elise helaas denkt het merendeel van de Nederlandse huichelaars en wegkijkers hier anders over. Zij vinden de asielparasieten en de islam geweldig. Ik kan alleen maar op de PVV stemmen.

  Geliked door 2 people

 5. Roni zegt:

  Zo denken velen inderdaad, de verrotting zien/lezen we dagelijks op tv en op papier. Maar velen weten ook dat het zo niet oneindig door kan blijven gaan. Of HET overwonnen zal worden is de vraag maar iets zal er moeten gaan komen hoe klein in den beginne misschien dan ook……nog veel minder dan 1% van de niet-politiekcorrecten durft publiekelijk op te staan tegen deze geplande linkse hersenspoeling dit ondanks dat ze het Nazisme, communisme, socialisme, liberalisme en zogenaamde gelijkwaardigheid als voorbeelden hebben. IK HAAT HET TEGENWOORDIG OM NEDERLANDER TE ZIJN. IK KOTS OP DIT GEMAAKTE LAND.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s