Duitsland: 60% van de asielzoekers met twijfelachtige identiteit!

Screenshot_137

(Door: Alice Weidel)

Tot het eind van dit jaar lopen ongeveer 500.000 verblijfsvergunningen af – ze moeten opnieuw gecontroleerd worden om de asielstatus van de desbetreffende migranten te verlengen of af te wijzen. Maar bij 60% van hen – dat zijn alleen al dit jaar 300.000 asielzoekers – is de identiteit twijfelachtig!

De Duitse regering weet dus van 60% van de mensen, die men zonder juiste controle of grenscontroles het land heeft binnengelaten, niet precies wie zij zijn. Dat is geen wonder, want sinds 2015 heeft men de rechtsstaat aan de kant geschoven en in plaats daarvan de moraal laten heersen.

Dat moet afgelopen zijn! Wiens identiteit niet vastgesteld kan worden, dient het land onmiddellijk te verlaten of vastgezet te worden voor zover geen land van herkomst bepaald kan worden. Bovendien is het de vraag waarom de identiteitscontroles niet al lang alsnog uitgevoerd werden. In plaats daarvan worden steeds meer onschuldige burgers het slachtoffer van zware misdaden, die zonder deze fatale asielpolitiek niet zouden hebben plaatsgevonden. De staat heeft volledig gefaald en doet dit nog steeds!

Bron:
www.facebook.com
Door: Alice Weidel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", AfD (Alternative für Deutschland), asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, islamappeasement, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, machtswellust, meningsdictatuur, Merkel, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op Duitsland: 60% van de asielzoekers met twijfelachtige identiteit!

 1. Bob Fleumer zegt:

  Deutschland hat sich abgeschaft, frei nach Thilo Sarazin.

  Geliked door 1 persoon

 2. ronjaspers zegt:

  Het zijn geen asielzoekers,of vluchtelingen,noch migranten.Het zijn soldaten van allah,ze worden met kwade opzet binnengehaald om de oorspronkelijke inwoners van europa te terroriseren en af te slachten.Wordt toch eens wakker iedereen.

  Geliked door 1 persoon

 3. Rinus zegt:

  Als van deze mensen geen identity of land van herkomst kunnen overleggen de echte, dan zondermeer uitzetten geen pardon.
  Merkel staat niet voor niets te trillen door haar zijn er vele onschuldige mensen in Duitsland vermoord verkracht enz.
  Het zal je moeder dochter family maar wezen Merkel is de dader met wir schaffen das.

  Geliked door 1 persoon

 4. Lot zegt:

  1 Bij de grens een lange grens trekken met om de honderd meter wachtposten en op iedereen schieten die binnen wil komen. Of iedereen over die denkbeeldige grens zetten, desnoods Rusland in daar kunnen ze zichzelf redden in de natuur.
  2. KOmen ze met het vliegtuig, hoe kan dan de nationaliteit niet bekend zijn? Eigen personeel van de vliegtuigmaatschappij checkt deze mensen in.

  Like

 5. Henk zegt:

  Intreseert Merkel niets, haar enige doel is Duitsland zo vol mogelijk te proppen met Moslims, zelfde als bij Macron

  Like

 6. Pietersen zegt:

  Is in Nederland en de rest van Europa echt niet anders. Kolossale blunders worden er gemaakt, maar ja, politiek correct en de angst om aan de bel te trekken bijv. door IND medewerkers.
  Het is een grote klerezooi.
  Neem nou Dijkhoff (VVD) destijds, die kreeg de opdracht een ‘ruimhartig asielbeleid’ te hanteren en dat heeft die lul gedaan.
  De meeste asielophalers zijn hier op valse gronden, verhalen gebaseerd op leugens die niet te verifiëren waren, met als resultaat : geef ze dan maar een verblijfsvergunning, want anders kunnen wij de achterstanden nooit wegwerken.
  Zo is het Nederlandse volk belazerd.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s