Merkel heeft de veiligheid van ons land verwoest

Screenshot_139

(Door: Prof. Jörg Meuthen – Vertaling: E.J. Bron)

Beste lezers, mevrouw Merkel heeft in totaal viermaal voor de Duitse Bondsdag gezworen om schade van het Duitse volk af te wenden. Daarentegen heeft ze niet gezworen te willen proberen om d.m.v. het prijsgeven van de veiligheid de wereld te “redden”. Dat is echter exact hetgeen ze doet. Tegen iedere verstandigheid en tegen de duidelijke waarschuwingen in, vooral vanuit onze burgerpartij AfD, heeft ze in de herfst van 2015 de illegale massa-immigratie van cultuur-vreemde mensen naar Duitsland toegestaan en met haar handelen zelfs nog gestimuleerd.

politikstube

Van heel veel van deze illegale immigranten kennen we tot op de dag van vandaag (!) nog niet eens hun echte, door een legitimatiebewijs bewezen identiteit. Al deze migranten zijn naar ons toegekomen om hier een nieuw leven te beginnen, in geval van twijfel in de weldadige geborgenheid van het Duitse sociale stelsel, de een of de ander ook met een financieel veel opleverend aantal identiteiten.

Bovendien behoort het tot de waarheid dat de meerderheid van deze mensen tot nu toe niet opduikt in de criminaliteitsstatistiek. Dat is niet bijzonder lovenswaardig – veelmeer zou dat toch een vanzelfsprekendheid voor “beschermingzoekers” moeten zijn, die het eigenlijk niet waard is genoemd te worden.

Het behoort echter eveneens tot de waarheid – en precies hier sluiten de links-groene Merkelinanen inclusief hun gewillige helpers in de media de ogen en de oren – dat een absoluut onacceptabel groot aantal van deze mensen een gevaar is voor lijf en leden van de bevolking in Duitsland.

Denk bijvoorbeeld maar aan de vermoorde jonge vrouw Mara L. in Freiburg, Susanna F. in Wiesbaden en Mia V. in Kandel. De daders: Hussein K., Ali B. en Abdul D. – allemaal zogenaamde “vluchtelingen”, Tussen deze brute moorden in zat echter steeds een bepaalde periode, waarin menig luisteraar/kijker van de publiekrechtelijke omroep geloofde dat nu toch alles weer oké zou zijn.

Helemaal niets is oké. De afgelopen twee weken tonen ons op bijna dramatische wijze wat er met de binnenlandse veiligheid van een land gebeurt dat op hippieachtige wijze hardnekkig weigert de controle over de aanwezigheid binnen zijn staatsgebied terug te krijgen.

Eerst was er de Servisch-Kosovaarse spoormoordenaar in Voerde, verleden week zondag gevolgd door een evenzo meedogenloze mes-moordenaar uit Afghanistan, die zijn (eveneens Afghaanse) vrouw uit Zwickau naar Dortmund bracht om haar daar met 70 messteken te vermoorden.

Daarna vermoordde een andere spoormoordenaar – deze keer een in Zwitserland gezochte Eritreeër – op het Centraal Station in Frankfurt een kleine 8-jarige jongen. Duitsland staat daarom nog steeds onder shock.

En nu al de volgende krankzinnige daad: afgelopen woensdag slachtte een zwaardmoordenaar uit Syrië zijn onbewapende en zodoende weerloze slachtoffer op klaarlichte dag in Stuttgart af op een manier die met woorden niet meer gepast te beschrijven is. Wie de beelden heeft gezien, weet wat ik bedoel.

Laat me er voor de duidelijkheid overigens even aan toevoegen dat men inmiddels helemaal niet meer zo zeker weet of de dader Issa M. (28?) überhaupt uit Syrië komt of dat hij hier met een valse identiteit leefde en het in werkelijkheid om een 30-jarige Palestijn gaat – maar wie interesseert in bont Merkelland nog zulke te verwaarlozen feiten. Wie komt, die is er gewoon!

Ik vraag aan u, beste lezer: wat zijn dat dan voor toestanden in ONS land, dat zichzelf altijd beschouwde als een bolwerk van recht en orde?

Het zijn de toestanden die zich in 14 jaar kanselierschap van een zekere mevrouw Merkel ontwikkeld hebben. Deze vrouw heeft Duitsland´s binnenlandse veiligheid verwoest, en ze verwoest deze iedere dag verder door de grenzen nog steeds niet te sluiten.

Deze vrouw moet zo snel en democratisch op de een of andere manier haar kanselierschap ontnomen worden om nog meer schade van ons vaderland af te wenden.

Zij en haar complete, tot volledige ruggengraat-loosheid vervallen CDU begrijpen echter maar één taal: die van het machtsverlies.

Daarom is het tijd voor het machtsverlies van de Merkel-CDU. Tijd voor rampzalige verkiezingsresultaten van de CDU – net zoals voor alle andere partijen die aan Merkel´s massa-immigratie meegewerkt en deze goedgekeurd hebben. Tijd voor de AfD.

Bron:
https://politikstube.com
Door: Prof. Jörg Meuthen

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, AfD (Alternative für Deutschland), Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Desinformatie, Dhimmitude, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse media, machtswellust, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Merkel, migrantengeweld, Multiculti, Nationalisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, Patriottisme, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

23 reacties op Merkel heeft de veiligheid van ons land verwoest

 1. Mary zegt:

  Niet alleen in Duitsland wordt het hoog tijd voor machtsverlies van de partijen die aan de massa immigratie meewerken ook hier in Nederland is het de hoogste tijd dat Rutte en Co, die op een lijn met Merkel zitten, gestopt worden en dat de PVV kan doen wat de AfD voor Duitsland zal doen, de puinhopen opruimen!!!

  Geliked door 9 people

  • sjuad zegt:

   Stem dan ook niet, of stem ze weg door een onacceptabele lage opkomst.

   Stem Wijzer stem niet ‘meer’.

   Oude mastodonten met pensioen ( wegwezen met dat spul) daarmee is de kartelbreuk een feit.

   Ja, dit land op zijn kop zetten zakken leegschudden en herstarten.

   Like

  • WILLEM zegt:

   Om te beginnen eerst Rutte en Merkel opruimen!
   Ze zijn nog erger dan de Stasi en de NSB!

   Like

 2. Kees zegt:

  En toch durfde de Duitse minister van Justitie te zeggen dat de criminaliteitscijfers gedaald zijn in Duitsland, kun je nagaan hoe verrot dit land is!

  Like

 3. Pingback: Merkel heeft de veiligheid van ons land verwoest! | eunmask

 4. Jean zegt:

  Als ik die kop van dat wijf zie dan zie ik een smoel uit de jaren 1939-1945……

  Like

 5. Lucky zegt:

  Iets heel anders
  https://www.dailystar.co.uk/news/weird-news/795681/Hundreds-bees-drop-dead-5G-towers-California-Sierra-Madre-video

  Video bewijst: bijen vallen massaal dood neer bij 5G masten in Californië.

  Like

 6. Jean zegt:

  Dat ziekelijk gedrocht heeft ALLES vernield en verwoest en om dat proces nog te versnellen haalt ze er nog meer binnen die het vuile werk met enorme inzet uitvoeren met één bedoeling “absolute dictatuur met linkse en groene ratten aan het stuur” en dat moeten wij stoppen willen we toestanden zoals recent in de USA voorkomen.

  Like

 7. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Net als alle blogbezoekers alhier heb ik een hekel aan Merkel maar dat neemt niet weg dat we niet de ogen moeten sluiten, zij heeft dan weliswaar het laatste woord maar er staat nog een heel leger van partijleden achter haar die het ermee eens zijn, natuurlijk moet Merkel als eindverantwoordelijke gezien worden maar als zij vertrekt staat de volgende klaar om haar ‘beleid’ voort te zetten.
  Het is niet zo dat als haar morgen iets overkomt er dan ineens een ander beleid gevoerd gaat worden.

  Like

 8. Lucky zegt:

  Iets anders,

  Like

 9. Lucky zegt:


  Bossen kappen voor windenergie

  Like

 10. Blaffertje zegt:

  Niet alleen voor Duitsland, ze heeft alles verwoest, ook voor ons en haar vriendje Macron doet vrolijk mee.
  Ik houd hen verantwoordelijk voor onze ondergang.

  Like

 11. WILLEM zegt:

  Dat vreselijke pokkewijf moet zo snel mogelijk omgelegd worden voordat de rotzooi nog groter wordt en wat een afschuwelijke rotkop heeft dat wijf!

  Toch wordt ze nog steeds bejubeld door de superdomme Duitsers !

  Een goede tip: Al moet je moeilijk kotsen of schijten,hang dan een foto van haar in de WC;
  SUCCES VERZEKERD!

  Like

 12. De enige wijze waarop dat bewerkt kan worden is door actieve voorlichting op straten, pleinen, markten, in winkels, tijdens sport en andere evenementen en in kroegen om de greep van de jarenlange propaganda via onderwijs en massamedia te verbreken. In verschillende delen van Duitsland, Italië, Tsjechië, Slowakije, Polen, Hongarije, Oostenrijk en het Verenigd Koninkrijk heeft dat al heel aardig uitgewerkt.

  Like

 13. boorzalf zegt:

  Kijk en huiver wat de toekomstige wereldheersers willen en merkel is één van de speelballen van hen.

  Like

 14. boorzalf zegt:

  Past niet bij dit onderwerp, maar wat de NOS verzwijgt, namelijk de waarheid. Hier een voorbeeld van wat U niet te zien krijgt.

  Geliked door 1 persoon

 15. QenQ6 zegt:

  Off topic, maar zeer belangrijk en interessant om te lezen:

  1. Sociaal darwinisme en zijn ondeugeden.
  tpo.nl/2019/08/10/vertrouwde-strategie-van-links-alle-ondeugden-van-sociaal-darwinisme-op-conto-van-rechts-schrijven/?utm_source=twitter&utm_medium=social&utm_campaign=sharing_standard

  2. Het betreft een kritiek op het volgende artikel:
  rd.nl/vandaag/politiek/prof-leerssen-forum-voor-democratie-wortelt-in-racistische-ideologie-1.1586988

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s